Kućanski aparati
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: Kućanski aparati
na njegovom mjestu ja bi ih tužila, časna riječ!Kserks_ wrote:Neka je dvocijevka,ali ovo uradit čovjeku za parstotina klikova vise...Noor wrote:pa daj zamisli..čovjek operiran, sad leži u bolnici, cimeri ga pitaju što mu je i to...jadan, što kaže uopće, uhjasambrend wrote:U svakom slucaju moze se reci da ga je posteno naguzilo...
osim toga, cijela bolnica čita ovu vijest, tko zna koliko ih zna da je ON među njima...a užasa...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
I onda ce mi ti isti novinari sutra prat mozak sa tolerancijom, uvažavanjem i govorit mi da sam rvacki fasistNoor wrote:na njegovom mjestu ja bi ih tužila, časna riječ!Kserks_ wrote:Neka je dvocijevka,ali ovo uradit čovjeku za parstotina klikova vise...Noor wrote:pa daj zamisli..čovjek operiran, sad leži u bolnici, cimeri ga pitaju što mu je i to...jadan, što kaže uopće, uhjasambrend wrote:U svakom slucaju moze se reci da ga je posteno naguzilo...
osim toga, cijela bolnica čita ovu vijest, tko zna koliko ih zna da je ON među njima...a užasa...
Guest- Guest
ne daj bože da nešto kažeš protiv Pridea.....a ovako čovjeku uništiti život, to je ništa.Kserks_ wrote:I onda ce mi ti isti novinari sutra prat mozak sa tolerancijom, uvažavanjem i govorit mi da sam rvacki fasistNoor wrote:na njegovom mjestu ja bi ih tužila, časna riječ!Kserks_ wrote:Neka je dvocijevka,ali ovo uradit čovjeku za parstotina klikova vise...Noor wrote:pa daj zamisli..čovjek operiran, sad leži u bolnici, cimeri ga pitaju što mu je i to...jadan, što kaže uopće, uhjasambrend wrote:U svakom slucaju moze se reci da ga je posteno naguzilo...
2017-10-06
a, kaj se desilo?
strpal si komad plastike s baterijom u šupak. big deal.
jebote tri dana vibrira, to je kao ralica išlo prema želucu.
a u podravini mošta koliko hoćeš.
usereš se ko grlica.
strpal si komad plastike s baterijom u šupak. big deal.
jebote tri dana vibrira, to je kao ralica išlo prema želucu.
a u podravini mošta koliko hoćeš.
usereš se ko grlica.
2014-12-30
2017-10-06
zeme kombinaciju mošta, jogurta, mlijeka i usereš se ko grlica.
2014-12-30
jel istina ona prica da je Bruno Langer uhvacen u snosaju s crncem i da ga je uhvatio analni grc pa su ih vozili tako spojene na hitnu..
i ja sam to cuo od jednog tipa iz pule :Dkic wrote:
jel istina ona prica da je Bruno Langer uhvacen u snosaju s crncem i da ga je uhvatio analni grc pa su ih vozili tako spojene na hitnu..
meni nece, vibrator guram u beton jedino :Dmativka wrote:Lako se smijati drugima, sve dok se jednom i tebi ne dogodi slično :)
Leviathan2 wrote:i ja sam to cuo od jednog tipa iz pule :Dkic wrote:
na nekom vjencanju se slicno dogodilo u Zagorju, mladenka i kum, ajme..
Jel sramotnije da mu je vibrator zapeo il da su ga uhvatili s nekom životinjom?
Guest- Guest
i za taj slucaj znam, u zabokukic wrote:Leviathan2 wrote:i ja sam to cuo od jednog tipa iz pule :Dkic wrote:
mislim da cak i poznam neke ljude koji su bili na svadbi :D
Ti meni djeluješ kao tip koji voli eksperimentirati.pismejker wrote:e sorry,Maty,ali to nije slucajnost,niti se mos spotaknuti bas pa pasti na vibrator,i to guzicom...
Može se nešto i Rujki dogoditi :)
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:i za taj slucaj znam, u zabokukic wrote:Leviathan2 wrote:i ja sam to cuo od jednog tipa iz pule :Dkic wrote:
o jebemti, nekad me sram sto sam dio ljudskog roda..
dobro,u sustini kumovi se i biraju da se brinu o zeni i djeci,ako Glava famiglije ..premine..ili je odsutan..ili..nes trece..ode na vecej...Leviathan2 wrote:i za taj slucaj znam, u zabokukic wrote:Leviathan2 wrote:i ja sam to cuo od jednog tipa iz pule :Dkic wrote:
Guest- Guest
A, tek na mješalici. Kad ona zavrti, ja ne znam, sile gravitacije su nepredvidljive ;)Leviathan2 wrote:al mogucnost postoji, :Dpismejker wrote:e sorry,Maty,ali to nije slucajnost,niti se mos spotaknuti bas pa pasti na vibrator,i to guzicom...
Guest- Guest
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Similar topics
» Kućanski aparati
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
Page 6 of 15