Kućanski aparati
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: Kućanski aparati
prejeben film.dzango wrote:A to je Džim Džarmoš. Teška artiljerija.veber wrote:i onaj omnibus, day at earth, tako nekako. imam ga na serveru.dzango wrote:I to i Amakord. Nešto kad se setim, nema više filmskih klasika na TV. Sve neka sranje. Varljivo leto 68' nisam gledao jedno 10 godina.veber wrote:ne sjećam se. baš bi mogao pogledat ponovno.dzango wrote:Meni ono kad onaj trči ulicom i viče: Kuumo nije greh! Pre toga se dogovorio sa prijateljem da ko prvi ode na onaj svet izvesti onog drugog da li je ili nije greh.
talijan je neponovljiv.
pogotovo kada digić opisuje kako je prvo bil s bundevom pa kasnije s ovčicom.riknem od smijeha.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Pravi muski znaju sto valja..ova je kao Miloska Venera..original..Leviathan2 wrote:soldna, bolje da ljulja nego zhulja :Dpismejker wrote:Kserks_ wrote:pismejker wrote:jel ova debela ili..??
Guest- Guest
pratiš pičku na fejsu?kic wrote:Kserks_ wrote:Ova je meni ..
sad si mi porastao u očima, pratim je na fejsu neko vrijeme već, dobra dušica, sad će rodit, vrhunska ženska!
o jebote!
2014-12-30
mogo si se malo pošišati.dzango wrote:Noor wrote:mister savršeni...stavi svoju sliku da te vidimo, lepotane :)dzango wrote:Srednje građena a ima celulit na potkolenici?pismejker wrote:pa nema 100 kila u sisama jebote...a zenska bas onako srednje gradje..
Ni jedna moja nije imala celulit na potkolenici.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
veber wrote:pratiš pičku na fejsu?kic wrote:Kserks_ wrote:Ova je meni ..
sad si mi porastao u očima, pratim je na fejsu neko vrijeme već, dobra dušica, sad će rodit, vrhunska ženska!
o jebote!
ima dobre savjete nekad, i motivira..
zmotovirao bi ja nju. i dao joj savjetkic wrote:veber wrote:pratiš pičku na fejsu?kic wrote:Kserks_ wrote:Ova je meni ..
o jebote!
2014-12-30
pa imam dosta fosni i po bausteli :Dpismejker wrote:Pravi muski znaju sto valja..ova je kao Miloska Venera..original..Leviathan2 wrote:soldna, bolje da ljulja nego zhulja :Dpismejker wrote:Kserks_ wrote:pismejker wrote:jel ova debela ili..??
Šta mi vredi. Vidiš da sam ćelav.Noor wrote:mogo si se malo pošišati.dzango wrote:Noor wrote:mister savršeni...stavi svoju sliku da te vidimo, lepotane :)dzango wrote:Srednje građena a ima celulit na potkolenici?pismejker wrote:pa nema 100 kila u sisama jebote...a zenska bas onako srednje gradje..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
zas je ne zbariskic wrote:veber wrote:pratiš pičku na fejsu?kic wrote:Kserks_ wrote:Ova je meni ..
o jebote!
i krezubdzango wrote:Šta mi vredi. Vidiš da sam ćelav.Noor wrote:mogo si se malo pošišati.dzango wrote:Noor wrote:mister savršeni...stavi svoju sliku da te vidimo, lepotane :)dzango wrote:
Srednje građena a ima celulit na potkolenici?
takav lepotan i prilika stvarno ne zaslužuje neku djevojku s malo celulita.
Volim ti ja fit ženskice Utegnute sukic wrote:Kserks_ wrote:Ova je meni ..
Guest- Guest
Kserks_ wrote:Volim ti ja fit ženskice Utegnute sukic wrote:Kserks_ wrote:Ova je meni ..
pune energije..
Šta ću kad sam esteta.Noor wrote:i krezubdzango wrote:Šta mi vredi. Vidiš da sam ćelav.Noor wrote:mogo si se malo pošišati.dzango wrote:Noor wrote:
mister savršeni...stavi svoju sliku da te vidimo, lepotane :)
takav lepotan i prilika stvarno ne zaslužuje neku djevojku s malo celulita.
Ne nešto, nego dinamit seksipila. Dragana Kosjerina, voditeljka na RTS. Ekran se topi kada se pojavi.kic wrote:dzango wrote:Zajebi ovo. Ja sam uvek pre za nešto domaće
ima nešto, tko je ta?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sto je posljedica fizičke aktivnosti..kic wrote:Kserks_ wrote:Volim ti ja fit ženskice Utegnute sukic wrote:Kserks_ wrote:Ova je meni ..
pune energije..
Guest- Guest
Kserks_ wrote:Volim ti ja fit ženskice Utegnute sukic wrote:Kserks_ wrote:Ova je meni ..
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Kućanski aparati
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
Page 12 of 15