Kućanski aparati
Page 11 of 15
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: Kućanski aparati
Samo razvaljotka totalka na cijenipismejker wrote:Kserks_ wrote:Vidim ja da bi nekima ovde godila i stemalica ..a ne oni svečevi trimeri za dlake u nosu:)
Guest- Guest
nije,dobivas dojam radi Oblina bujnih..Kserks_ wrote:Bogati ta teza od mene,a nisam neko percepismejker wrote:jel ova debela ili..??Kserks_ wrote:Tu i ja vučem liniju, last standveber wrote:ma sve su super.Kserks_ wrote:
Ne biraš ? A i to sta kažeš
jedino nisam nikad debelu kresnuo i to me baš zanima, a s druge strane baš i ne
Guest- Guest
ne bojim se, ali ne volim žene s velikim sisama.pismejker wrote:struk normalan,guza jaca ali oke,sise...bojis se velikih sisa Weberu??....veber wrote:užassspismejker wrote:jel ova debela ili..??Kserks_ wrote:Tu i ja vučem liniju, last standveber wrote:
ma sve su super.
ona koja samnom odvozi 30-50km i nakon toga je za jebačinu moji je tip.
muzare me ne zanimaju.
2014-12-30
Osli bi ležajevi nakon jednog ciklusadzango wrote:Ova bi sjebala gornju ploču na mašini i sagorela svu elektroniku ispod nje.veber wrote:užassspismejker wrote:jel ova debela ili..??Kserks_ wrote:Tu i ja vučem liniju, last standveber wrote:
ma sve su super.
Guest- Guest
dooobro,dati curi recimo pristojnu 3ku sisova i onda bi bila sasvim prosjecno dobra..
Guest- Guest
I to i Amakord. Nešto kad se setim, nema više filmskih klasika na TV. Sve neka sranje. Varljivo leto 68' nisam gledao jedno 10 godina.veber wrote:ne sjećam se. baš bi mogao pogledat ponovno.dzango wrote:Meni ono kad onaj trči ulicom i viče: Kuumo nije greh! Pre toga se dogovorio sa prijateljem da ko prvi ode na onaj svet izvesti onog drugog da li je ili nije greh.
pa nema 100 kila u sisama jebote...a zenska bas onako srednje gradje..
Guest- Guest
fit mršava sisona do 4rke maxpismejker wrote:nije,dobivas dojam radi Oblina bujnih.Kserks_ wrote:Bogati ta teza od mene,a nisam neko percepismejker wrote:jel ova debela ili..??Kserks_ wrote:Tu i ja vučem liniju, last standveber wrote:
ma sve su super.
Guest- Guest
Srednje građena a ima celulit na potkolenici?pismejker wrote:pa nema 100 kila u sisama jebote...a zenska bas onako srednje gradje..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Amortizera jednostavno više nema. Dezintergrisali se.Kserks_ wrote:Osli bi ležajevi nakon jednog ciklusadzango wrote:Ova bi sjebala gornju ploču na mašini i sagorela svu elektroniku ispod nje.veber wrote:užassspismejker wrote:jel ova debela ili..??Kserks_ wrote:
Tu i ja vučem liniju, last stand
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
i onaj omnibus, day at earth, tako nekako. imam ga na serveru.dzango wrote:I to i Amakord. Nešto kad se setim, nema više filmskih klasika na TV. Sve neka sranje. Varljivo leto 68' nisam gledao jedno 10 godina.veber wrote:ne sjećam se. baš bi mogao pogledat ponovno.dzango wrote:Meni ono kad onaj trči ulicom i viče: Kuumo nije greh! Pre toga se dogovorio sa prijateljem da ko prvi ode na onaj svet izvesti onog drugog da li je ili nije greh.
talijan je neponovljiv.
2014-12-30
mister savršeni...stavi svoju sliku da te vidimo, lepotane :)dzango wrote:Srednje građena a ima celulit na potkolenici?pismejker wrote:pa nema 100 kila u sisama jebote...a zenska bas onako srednje gradje..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
veber-
2014-12-30
A to je Džim Džarmoš. Teška artiljerija.veber wrote:i onaj omnibus, day at earth, tako nekako. imam ga na serveru.dzango wrote:I to i Amakord. Nešto kad se setim, nema više filmskih klasika na TV. Sve neka sranje. Varljivo leto 68' nisam gledao jedno 10 godina.veber wrote:ne sjećam se. baš bi mogao pogledat ponovno.dzango wrote:Meni ono kad onaj trči ulicom i viče: Kuumo nije greh! Pre toga se dogovorio sa prijateljem da ko prvi ode na onaj svet izvesti onog drugog da li je ili nije greh.
talijan je neponovljiv.
:)veber wrote:moja je bila u opticaju. svetac se popalio
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
soldna, bolje da ljulja nego zhulja :Dpismejker wrote:Kserks_ wrote:pismejker wrote:jel ova debela ili..??
Noor wrote:mister savršeni...stavi svoju sliku da te vidimo, lepotane :)dzango wrote:Srednje građena a ima celulit na potkolenici?pismejker wrote:pa nema 100 kila u sisama jebote...a zenska bas onako srednje gradje..
Ni jedna moja nije imala celulit na potkolenici.
Last edited by dzango on Sat 4 Nov - 23:33; edited 1 time in total
Kserks_ wrote:Ova je meni ..
sad si mi porastao u očima, pratim je na fejsu neko vrijeme već, dobra dušica, sad će rodit, vrhunska ženska!
prejeben film.dzango wrote:A to je Džim Džarmoš. Teška artiljerija.veber wrote:i onaj omnibus, day at earth, tako nekako. imam ga na serveru.dzango wrote:I to i Amakord. Nešto kad se setim, nema više filmskih klasika na TV. Sve neka sranje. Varljivo leto 68' nisam gledao jedno 10 godina.veber wrote:ne sjećam se. baš bi mogao pogledat ponovno.dzango wrote:Meni ono kad onaj trči ulicom i viče: Kuumo nije greh! Pre toga se dogovorio sa prijateljem da ko prvi ode na onaj svet izvesti onog drugog da li je ili nije greh.
talijan je neponovljiv.
pogotovo kada digić opisuje kako je prvo bil s bundevom pa kasnije s ovčicom.riknem od smijeha.
2014-12-30
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Kućanski aparati
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
Page 11 of 15