Kućanski aparati
Page 7 of 15
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Re: Kućanski aparati
A, tek na mješalici. Kad ona zavrti, ja ne znam, sile gravitacije su nepredvidljive ;)Leviathan2 wrote:al mogucnost postoji, :Dpismejker wrote:e sorry,Maty,ali to nije slucajnost,niti se mos spotaknuti bas pa pasti na vibrator,i to guzicom...
Guest- Guest
U kojem slučaju si ljepši mrtvac? :)kic wrote:mativka wrote:Jel sramotnije da mu je vibrator zapeo il da su ga uhvatili s nekom životinjom?
jel bolje pucat si u glavu il srce
Guest- Guest
inace na Punatu sam bio prisutan kad je jedan moj poznanik shevio neku mladjahnu svabicu u grmu, naidje ludi vito i arlaukne, zenska se prepala i stisla, morala hitna doci da ih razdvoji, dali joj injekciju i nakon par minuta otpustila, al medjuvremenu je naisao i decko od svabice koji se pokupio po kratkom postupku nazad a nju ostavio ko govno u Punatukic wrote:Leviathan2 wrote:i ja sam to cuo od jednog tipa iz pule :Dkic wrote:
jel istina ona prica da je Bruno Langer uhvacen u snosaju s crncem i da ga je uhvatio analni grc pa su ih vozili tako spojene na hitnu..
na nekom vjencanju se slicno dogodilo u Zagorju, mladenka i kum, ajme..
mislim da cak i poznam neke ljude koji su bili na svadbi :D
o jebemti, nekad me sram sto sam dio ljudskog roda..
Guest- Guest
a, moguće. ali znam da ima prejebeni mercedes. oldtimer. i da se netko od njih u premanturi napičio direktno u kut zgrade 1988, čekali smo novu godinu u jednoj birtiji kada su se skršili u R4. izvukli ih van i nastavili svi cugat. tada je snijeg padao u istri i znam da sam ispred birtije radio pišakom olimijske krugove, a ekipa je hitala oetarde na moje umjetničo dijelo.kic wrote:
jel istina ona prica da je Bruno Langer uhvacen u snosaju s crncem i da ga je uhvatio analni grc pa su ih vozili tako spojene na hitnu..
2014-12-30
pismejker wrote:ti ako se ozenis,racunaj na 3-4 preljuba sa zenine strane..kic wrote:Leviathan2 wrote:i za taj slucaj znam, u zabokukic wrote:Leviathan2 wrote:i ja sam to cuo od jednog tipa iz pule :Dkic wrote:
?
e sad si pretjerala, nemoze mjesalica u guzicu, jedino guzica u mjesalicu :Dmativka wrote:A, tek na mješalici. Kad ona zavrti, ja ne znam, sile gravitacije su nepredvidljive ;)Leviathan2 wrote:al mogucnost postoji, :Dpismejker wrote:e sorry,Maty,ali to nije slucajnost,niti se mos spotaknuti bas pa pasti na vibrator,i to guzicom...
cist prosjek,Kic,ne brini..svi to u vezama ili brakovima dozivimo..vecinom u neznanju blazenome..kic wrote:pismejker wrote:ti ako se ozenis,racunaj na 3-4 preljuba sa zenine strane..kic wrote:Leviathan2 wrote:i za taj slucaj znam, u zabokukic wrote:
?
Guest- Guest
hahahahahahaha,ajupitjkumaterinu....Leviathan2 wrote:e sad si pretjerala, nemoze mjesalica u guzicu, jedino guzica u mjesalicu :Dmativka wrote:A, tek na mješalici. Kad ona zavrti, ja ne znam, sile gravitacije su nepredvidljive ;)Leviathan2 wrote:al mogucnost postoji, :Dpismejker wrote:e sorry,Maty,ali to nije slucajnost,niti se mos spotaknuti bas pa pasti na vibrator,i to guzicom...
Guest- Guest
Šta ja znam, što ljudima pada na pamet, dobri smo si:Leviathan2 wrote:e sad si pretjerala, nemoze mjesalica u guzicu, jedino guzica u mjesalicu :Dmativka wrote:A, tek na mješalici. Kad ona zavrti, ja ne znam, sile gravitacije su nepredvidljive ;)Leviathan2 wrote:al mogucnost postoji, :Dpismejker wrote:e sorry,Maty,ali to nije slucajnost,niti se mos spotaknuti bas pa pasti na vibrator,i to guzicom...
ne okreći se, Levi :D
Guest- Guest
Koje su to vječne price o mladenci i kumu..i to na vjenčanju..ispada da nemos imat kućnog prijatelja hahaha
Guest- Guest
neznanje je stit od prekomjernog stresa :Dpismejker wrote:cist prosjek,Kic,ne brini..svi to u vezama ili brakovima dozivimo..vecinom u neznanju blazenome..kic wrote:pismejker wrote:ti ako se ozenis,racunaj na 3-4 preljuba sa zenine strane..kic wrote:Leviathan2 wrote:
i za taj slucaj znam, u zaboku
?
zakaj?kic wrote:o jebemti, nekad me sram sto sam dio ljudskog roda..
ja sam jednom kresnuo neku kumu. zgodna, sva bila u crvenom.
i pobožna...jebga desi se
2014-12-30
Leviathan2 wrote:neznanje je stit od prekomjernog stresa :Dpismejker wrote:cist prosjek,Kic,ne brini..svi to u vezama ili brakovima dozivimo..vecinom u neznanju blazenome..kic wrote:pismejker wrote:ti ako se ozenis,racunaj na 3-4 preljuba sa zenine strane..kic wrote:
?
tak je..zato ja Rujki uzeo stajliziranog dildaca ,a za ostalo,molim Boga,da ne saznam..pa sto bude..
Guest- Guest
ma men guzica zasticena, gatje, duge gatje, radno odjelo, nepromocivo radno odjelomativka wrote:Šta ja znam, što ljudima pada na pamet, dobri smo si:Leviathan2 wrote:e sad si pretjerala, nemoze mjesalica u guzicu, jedino guzica u mjesalicu :Dmativka wrote:A, tek na mješalici. Kad ona zavrti, ja ne znam, sile gravitacije su nepredvidljive ;)Leviathan2 wrote:al mogucnost postoji, :Dpismejker wrote:e sorry,Maty,ali to nije slucajnost,niti se mos spotaknuti bas pa pasti na vibrator,i to guzicom...
ko kosmonaut
Ma kad mješalica strese, sve raskida.Leviathan2 wrote:ma men guzica zasticena, gatje, duge gatje, radno odjelo, nepromocivo radno odjelomativka wrote:Šta ja znam, što ljudima pada na pamet, dobri smo si:Leviathan2 wrote:e sad si pretjerala, nemoze mjesalica u guzicu, jedino guzica u mjesalicu :Dmativka wrote:A, tek na mješalici. Kad ona zavrti, ja ne znam, sile gravitacije su nepredvidljive ;)Leviathan2 wrote:
al mogucnost postoji, :D
ko kosmonaut
Opreza nikada dosta ;)
Guest- Guest
Dakle nikog puštat u kuću da se gnijezdi.da ne postanešLeviathan2 wrote:pa s kucnim prijateljima obicno krecu pizdarije :DKserks_ wrote:Koje su to vječne price o mladenci i kumu..i to na vjenčanju..ispada da nemos imat kućnog prijatelja hahaha
Guest- Guest
koji rod?Leviathan2 wrote:akoj kuma nije rod :Dveber wrote:zakaj?kic wrote:o jebemti, nekad me sram sto sam dio ljudskog roda..
ja sam jednom kresnuo neku kumu. zgodna, sva bila u crvenom.
upoznao ju na svadbi
2014-12-30
Page 7 of 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Similar topics
» Kućanski aparati
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
Page 7 of 15