Kućanski aparati
Page 14 of 15
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: Kućanski aparati
Kserks_ wrote:Nekidan izlazim iz Konzum ispred mene dva para stranci...a jedna mala u uskoj haljinici u japankama..a noge i guza kao da ih je netko nacrtao, nesto savršeno, ne znam jesam li ikad nesto lipse vidija,svaka linija joj se ocrtavala kroz haljinu ...ne znam kad sam zadnji put tako zablesijakic wrote:
jeste kritični.
nekad je dobro ignorirati lice, a neke samo imaju lice opet..
ne bas..ali da priznam,bilo je i takvih u mladjim i hormonima overkilanim danima....mislim hajmo..ispada da si yebemo ljepotice,ono po mjerama za Miss worlda...malo je pretjerano..mozemo naletiti na nesto zgodno i lijepo,ali,u medjuvremenu.bog daj,sto das..veber wrote:ono što ti jebeš je ovako u prosjekupismejker wrote:dobro,a realno ono sto ebete je vak nesto u prosjeku...
Guest- Guest
Sve je to isto kao oni što završe na naslovnicama, jadničci,....kic wrote:mativka wrote:Kic, jebemu,
glumi dostojanstvo!
a šta ću im?
meni je ženska čisto dobra, ali svako ima svoje mišljenje..
čovječe sve više ličim na dzanga
Guest- Guest
Ima veće i prirodne sise dok ova ima male silikone, mnogo lepše plave oči a ova facu fufe sa splavova.
veber-
2014-12-30
mativka wrote:Sve je to isto kao oni što završe na naslovnicama, jadničci,....kic wrote:mativka wrote:Kic, jebemu,
glumi dostojanstvo!
a šta ću im?
Imaš oko. Ne padaš na reklame i sranja.kic wrote:mativka wrote:Kic, jebemu,
glumi dostojanstvo!
a šta ću im?
Nsam ni gleda lice, najiskrenije da ti kazemkic wrote:Kserks_ wrote:Nekidan izlazim iz Konzum ispred mene dva para stranci...a jedna mala u uskoj haljinici u japankama..a noge i guza kao da ih je netko nacrtao, nesto savršeno, ne znam jesam li ikad nesto lipse vidija,svaka linija joj se ocrtavala kroz haljinu ...ne znam kad sam zadnji put tako zablesijakic wrote:
jeste kritični.
nekad je dobro ignorirati lice, a neke samo imaju lice opet..
Guest- Guest
Jok!kic wrote:mativka wrote:Sve je to isto kao oni što završe na naslovnicama, jadničci,....kic wrote:mativka wrote:Kic, jebemu,
glumi dostojanstvo!
a šta ću im?
Sve je to čovjeku nalik! :)
Guest- Guest
Razlika između te dvije ženske ti je u min 10% body fat-a razlike ..a to se osjeti vizualno, a jos vise pod rukama...a tek udzango wrote:Ima veće i prirodne sise dok ova ima male silikone, mnogo lepše plave oči a ova facu fufe sa splavova.
Guest- Guest
nikad niš od njih na baušteli ni na mješalici ni na vešmašiniLeviathan2 wrote:zanimljivo,
sve probiraci
2014-12-30
Kserks_ wrote:Razlika između te dvije ženske ti je u min 10% body fat-a razlike ..a to se osjeti vizualno, a jos vise pod rukama...a tek udzango wrote:Ima veće i prirodne sise dok ova ima male silikone, mnogo lepše plave oči a ova facu fufe sa splavova.
šta za ovu kažeš?
Ako obratiš pažnju, primetičeš da ona fit ima dignute sise pomoću brusa kako bi vizuelno dobile na tonusu a od dupeta ni naznake. Faca srednje žalosna sa urađenim korekcijama i najverovatnije kosu sa umetcima. Ne bi se ti tu najeo hleba od pevanja. Druga je nesrećno slikana ali u stvari ima sve. Ne igraj na prvu loptu već malo stani na istu.Kserks_ wrote:Razlika između te dvije ženske ti je u min 10% body fat-a razlike ..a to se osjeti vizualno, a jos vise pod rukama...a tek udzango wrote:Ima veće i prirodne sise dok ova ima male silikone, mnogo lepše plave oči a ova facu fufe sa splavova.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Bolje mu je da se drži ekonomije.Noor wrote:Kserks_ wrote:Razlika između te dvije ženske ti je u min 10% body fat-a razlike ..a to se osjeti vizualno, a jos vise pod rukama...a tek udzango wrote:Ima veće i prirodne sise dok ova ima male silikone, mnogo lepše plave oči a ova facu fufe sa splavova.
šta za ovu kažeš?
2014-04-19
Ali zato vibrator...veber wrote:nikad niš od njih na baušteli ni na mješalici ni na vešmašiniLeviathan2 wrote:zanimljivo,
sve probiraci
2014-04-19
Tako bi i ti izgledala da se nauljis te 24 sata ne jedes ni ne pijes...to tjelo postoji dan,dvaNoor wrote:Kserks_ wrote:Razlika između te dvije ženske ti je u min 10% body fat-a razlike ..a to se osjeti vizualno, a jos vise pod rukama...a tek udzango wrote:Ima veće i prirodne sise dok ova ima male silikone, mnogo lepše plave oči a ova facu fufe sa splavova.
šta za ovu kažeš?
Guest- Guest
nisi u pravu, gledam ga svaki danKserks_ wrote:
Tako bi i ti izgledala da se nauljis te 24 sata ne jedes ni ne pijes...to tjelo postoji dan,dva
i ono je produkt stroge discipline u prehrani i krvavog treninga ne samo zadnjih 24 sata prije bine, nego mjesecima i godinama.
za binu jest dehidrirano zbog naglašavanja separacija, ali i van bine nije skoro ništa drugačije, osim ako se ne prestane.
I pumpanja prije izlaska na binu..i ona meni o strogoj prehrani,a ima tri godine jedem 4,5puta na danNoor wrote:nisi u pravu, gledam ga svaki danKserks_ wrote:
Tako bi i ti izgledala da se nauljis te 24 sata ne jedes ni ne pijes...to tjelo postoji dan,dva
i ono je produkt stroge discipline u prehrani i krvavog treninga ne samo zadnjih 24 sata prije bine, nego mjesecima i godinama.
za binu jest dehidrirano zbog naglašavanja separacija, ali i van bine nije skoro ništa drugačije, osim ako se ne prestane.
Last edited by Kserks_ on 5/11/2017, 00:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
vibrator čni čuda, pogotovo na deki. izvribriaš beton, čudo jedno.dzango wrote:Ali zato vibrator...veber wrote:nikad niš od njih na baušteli ni na mješalici ni na vešmašiniLeviathan2 wrote:zanimljivo,
sve probiraci
2014-12-30
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Kućanski aparati
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
Page 14 of 15