Kućanski aparati
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: Kućanski aparati
koji rod?Leviathan2 wrote:akoj kuma nije rod :Dveber wrote:zakaj?kic wrote:o jebemti, nekad me sram sto sam dio ljudskog roda..
ja sam jednom kresnuo neku kumu. zgodna, sva bila u crvenom.
i pobožna...jebga desi se
upoznao ju na svadbi
veber- Posts : 53509
2014-12-30
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
mješalica je opasna, al vešmašina nijemativka wrote:Ma kad mješalica strese, sve raskida.Leviathan2 wrote:ma men guzica zasticena, gatje, duge gatje, radno odjelo, nepromocivo radno odjelomativka wrote:Šta ja znam, što ljudima pada na pamet, dobri smo si:Leviathan2 wrote:e sad si pretjerala, nemoze mjesalica u guzicu, jedino guzica u mjesalicu :Dmativka wrote:
A, tek na mješalici. Kad ona zavrti, ja ne znam, sile gravitacije su nepredvidljive ;)
ne okreći se, Levi :D
ko kosmonaut
Opreza nikada dosta ;)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ne znam. Pitaj Hitnu pomoć.Leviathan2 wrote:dzango, imal kod vas ovakvih :D
Ili misliš na one sa brodovima?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a jebiga,Kserks_ wrote:Dakle nikog puštat u kuću da se gnijezdi.da ne postanešLeviathan2 wrote:pa s kucnim prijateljima obicno krecu pizdarije :DKserks_ wrote:Koje su to vječne price o mladenci i kumu..i to na vjenčanju..ispada da nemos imat kućnog prijatelja hahaha
ja znam dva par , jedan iz zeline a drugi iz zagorja, veliki kucni prijatelji bili, onda ispalo kako su se krili muzevi sa prijateljevim zenama po kojekakvim sumicama i seksali u autima,
na kraju kad je provaljeno onda su se zene samo zamjenile za mjesta
Noor wrote:mješalica je opasna, al vešmašina nijemativka wrote:Ma kad mješalica strese, sve raskida.Leviathan2 wrote:ma men guzica zasticena, gatje, duge gatje, radno odjelo, nepromocivo radno odjelomativka wrote:Šta ja znam, što ljudima pada na pamet, dobri smo si:Leviathan2 wrote:
e sad si pretjerala, nemoze mjesalica u guzicu, jedino guzica u mjesalicu :D
ko kosmonaut
Opreza nikada dosta ;)
A, i prekomjerni napon može dovesti do kratkog spoja ;)
Guest- Guest
ajukurac ahahahaNoor wrote:mješalica je opasna, al vešmašina nijemativka wrote:Ma kad mješalica strese, sve raskida.Leviathan2 wrote:ma men guzica zasticena, gatje, duge gatje, radno odjelo, nepromocivo radno odjelomativka wrote:Šta ja znam, što ljudima pada na pamet, dobri smo si:Leviathan2 wrote:
e sad si pretjerala, nemoze mjesalica u guzicu, jedino guzica u mjesalicu :D
ko kosmonaut
Opreza nikada dosta ;)
pregaranja svega i svačega...uključujući i pametmativka wrote:Noor wrote:mješalica je opasna, al vešmašina nijemativka wrote:Ma kad mješalica strese, sve raskida.Leviathan2 wrote:ma men guzica zasticena, gatje, duge gatje, radno odjelo, nepromocivo radno odjelomativka wrote:
Šta ja znam, što ljudima pada na pamet, dobri smo si:
ko kosmonaut
Opreza nikada dosta ;)
2017-10-06
dojde lik u ducan i zatrazi cajnu kobasicu, prodavac na rezalnik i zak zak, nareze na kolutice, veli lik, necu to, nije moja guzica jukebox
A, tek tehnologija i pamet u kombinaciji ;)Noor wrote:pregaranja svega i svačega...uključujući i pametmativka wrote:Noor wrote:mješalica je opasna, al vešmašina nijemativka wrote:Ma kad mješalica strese, sve raskida.Leviathan2 wrote:
ma men guzica zasticena, gatje, duge gatje, radno odjelo, nepromocivo radno odjelo
ko kosmonaut
Opreza nikada dosta ;)
Guest- Guest
Prigodan,Leviathan2 wrote:dojde lik u ducan i zatrazi cajnu kobasicu, prodavac na rezalnik i zak zak, nareze na kolutice, veli lik, necu to, nije moja guzica jukebox
Guest- Guest
to je stari, ali sam opet krepao od smijeha. odoh po pivo u friđ.Leviathan2 wrote:dojde lik u ducan i zatrazi cajnu kobasicu, prodavac na rezalnik i zak zak, nareze na kolutice, veli lik, necu to, nije moja guzica jukebox
2014-12-30
bitno da centrifuga radi, inače moram veš žmikat na rukemativka wrote:A, tek tehnologija i pamet u kombinaciji ;)Noor wrote:pregaranja svega i svačega...uključujući i pametmativka wrote:Noor wrote:mješalica je opasna, al vešmašina nijemativka wrote:
Ma kad mješalica strese, sve raskida.
Opreza nikada dosta ;)
veber wrote:zakaj?kic wrote:o jebemti, nekad me sram sto sam dio ljudskog roda..
erotika mi je oke, ali ovo ostalo mi je sve misaona imenica, nisam nikad prevario za riječ, kamo li..
Hrvatu se zaglavio vibrator u anusu, ceo dan mu je podrhtavao u zadnjici: Žena zvala lekare, oni zanemeli kada su čuli celu priču!
Probao je da ga izvadi na sve moguće načine, ali kad je shvatio da ne ide, a više mu nije pričinjao zadovoljstvo, nego samo muke i bolove, odlučio je da pozove lekarsku pomoć
Ove nedelje dogodio se neobičan slučaj u Hrvatskoj kada je muškarcu u anusu zapeo - vibrator.
Kako nezvanično saznaje "epodravina.hr" iz pouzdanih izvora, njegova je supruga zvala Hitnu pomoć.
- Dođite brzo, muž mi je u predinfarktnom stanju, gotov je - reči su kojima se navodno obratila dežurnoj ekipi.
Kola Hitne pomoći jurila su do njegove porodične kuće, a kada su stigli - šok.
Muškarac nije ni približno izgledao kao da je na izdisaju, a medicinskoj ekipi je rekao da će im sve priznati, ali ako žena i deca izađu iz prostorije. Oni su to i učinili, a onda je usledio još veći šok. Priznao im je da u stražnjici ceo dan ima vibrator, koji mu već duže vreme vibrira u anusu.
Probao je da ga izvadi na sve moguće načine, ali kad je shvatio da ne ide, a više mu nije pričinjao zadovoljstvo, nego samo muke i bolove, odlučio je da pozove lekarsku pomoć.
Medicinski radnici su ga hitno odveli na odeljenje Hitne pomoći, gde je podvrgnut operativnom zahvatu da mi bu izvadili vibrirajući umetak.
Kako saznaje "epodravina", muškarac se uspešno oporavio.
(Telegraf.rs / Izvor: epodravina.hr)
http://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/2909061-hrvatu-se-zaglavio-vibrator-u-anusu-ceo-dan-mu-je-podrhtavao-u-zadnjici-zena-zvala-lekare-oni-zanemeli-kada-su-culi-celu-pricu
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Ahahahhahah, hahahhahaha,Noor wrote:bitno da centrifuga radi, inače moram veš žmikat na rukemativka wrote:A, tek tehnologija i pamet u kombinaciji ;)Noor wrote:pregaranja svega i svačega...uključujući i pametmativka wrote:Noor wrote:
mješalica je opasna, al vešmašina nije
Ma, ti si kraljica senzualnosti :)
Guest- Guest
A jesi probla nekada na veš mašini dok radi centrifuga?Noor wrote:bitno da centrifuga radi, inače moram veš žmikat na rukemativka wrote:A, tek tehnologija i pamet u kombinaciji ;)Noor wrote:pregaranja svega i svačega...uključujući i pametmativka wrote:Noor wrote:
mješalica je opasna, al vešmašina nije
pa nije moja kuma bila. od frenda, kaj odmah skačeš.kic wrote:veber wrote:zakaj?kic wrote:o jebemti, nekad me sram sto sam dio ljudskog roda..
erotika mi je oke, ali ovo ostalo mi je sve misaona imenica, nisam nikad prevario za riječ, kamo li..
upoznali se dan prije.
na jednom sam tulumu kresnuo žensku, dalje neću napisat. da ne uđem u kategoriju ja_svetac i rujka.
2014-12-30
mateeeedzango wrote:A jesi probla nekada na veš mašini dok radi centrifuga?Noor wrote:bitno da centrifuga radi, inače moram veš žmikat na rukemativka wrote:A, tek tehnologija i pamet u kombinaciji ;)Noor wrote:pregaranja svega i svačega...uključujući i pametmativka wrote:
ne, zašto pitaš džango?
2017-10-06
mativka wrote:Ahahahhahah, hahahhahaha,Noor wrote:bitno da centrifuga radi, inače moram veš žmikat na rukemativka wrote:A, tek tehnologija i pamet u kombinaciji ;)Noor wrote:pregaranja svega i svačega...uključujući i pametmativka wrote:
Ma, ti si kraljica senzualnosti :)
2017-10-06
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» Kućanski aparati
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
Page 8 of 15