Temeljni dohodak - anketa
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Temeljni dohodak - da ili ne
Re: Temeljni dohodak - anketa
dosta je bilo za večeras
idem održavati laptop, tako što ću ga ugasit:)
i jebat ću mater svakome, tko ne misli da sam serviser laptopa, a moj rad jako bitan;)
idem održavati laptop, tako što ću ga ugasit:)
i jebat ću mater svakome, tko ne misli da sam serviser laptopa, a moj rad jako bitan;)
Guest- Guest
Nevidim uopće čemu ta bolesna ideja strojevi vs ljudi
Ja to tako ne vidim
Npr
Netko izumi stroj koji puno brže i jeftinije radi putničke avione i istima pada cijena i dostupniji je
Sad ti treba više pilota i srjuardesa očito
Ja to tako ne vidim
Npr
Netko izumi stroj koji puno brže i jeftinije radi putničke avione i istima pada cijena i dostupniji je
Sad ti treba više pilota i srjuardesa očito
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
veber wrote:
gubiš socijalni kontakt
nemaš para i tako to.
čini se da gubim, sad sam zvao žensku i ne javlja mi se
novac nemaju ni drugi pa nije problem
Guest- Guest
opremiš bespilotni avion i staviš automat za klopu i cugu.
2014-12-30
debotoijustoPinochet wrote:tko je osim mene glasovao za temeljni dohodak?
Last edited by mamin sin on 3/11/2017, 23:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
iman lip autić, 2013godište, plaćen u kešu :Dmamin sin wrote:Pinochet wrote:gdje su puna skladišta, da znam obavit šoping..
digni kredit, kupi novi auto iz tvornice
http://www.zerohedge.com/news/2017-06-05/visualizing-train-wreck-auto-inventories
http://www.zerohedge.com/news/2017-07-11/wholesale-sales-tumble-3rd-straight-month-inventories-build
Guest- Guest
jebga, ne generirate potrošnju, sve moram sam.mamin sin wrote:
2014-12-30
ja sve što nije u svrhu zarade plaćam kešom, sada tražim bmw 530 bijeli s oker kožom. i ssvjetlom unutrašnjosti ili antracit sjedala s oker interijerom.Pinochet wrote:iman lip autić, 2013godište, plaćen u kešu :Dmamin sin wrote:Pinochet wrote:gdje su puna skladišta, da znam obavit šoping..
http://www.zerohedge.com/news/2017-06-05/visualizing-train-wreck-auto-inventories
http://www.zerohedge.com/news/2017-07-11/wholesale-sales-tumble-3rd-straight-month-inventories-build
samo benzin.
2014-12-30
evo danas potrošija 2600kn, a da se nisam maka od laptopa..upra u botun i cili mehanizam se pokrenija..fascinantno:)veber wrote:jebga, ne generirate potrošnju, sve moram sam.mamin sin wrote:
Guest- Guest
gledam ta polovna auta 100000km,a traže salonsku cijenu, eventualno je paket razina iznad..ne znam što je tim ljudima.Pinochet wrote:iman lip autić, 2013godište, plaćen u kešu :Dmamin sin wrote:Pinochet wrote:gdje su puna skladišta, da znam obavit šoping..
Guest- Guest
Kserks_ wrote:
evo danas potrošija 2600kn, a da se nisam maka od laptopa..upra u botun i cili mehanizam se pokrenija..fascinantno:)
novi mobitel u ruci, vidim da je nešto drugačije na slici?
Guest- Guest
mob minjam svakih 5 godina,ne puca me to.mamin sin wrote:Kserks_ wrote:
evo danas potrošija 2600kn, a da se nisam maka od laptopa..upra u botun i cili mehanizam se pokrenija..fascinantno:)
Last edited by Kserks_ on 3/11/2017, 23:53; edited 1 time in total
Guest- Guest
Jok, kupijo zalihu mekinja za zimumamin sin wrote:Kserks_ wrote:
2014-04-11
Pa ok opet ti treba netko tko će to osmislit, konszruirat, napravitiveber wrote:opremiš bespilotni avion i staviš automat za klopu i cugu.
2014-04-11
i ti praviš zalihe u spajzi, znači ima nas. doduše ja mekinje ne preferiram ni u pivu:)RayMabus wrote:Jok, kupijo zalihu mekinja za zimumamin sin wrote:Kserks_ wrote:
Guest- Guest
Jok to je bilo za tebe....da si prasacKserks_ wrote:i ti praviš zalihe u spajzi, znači ima nas. doduše ja mekinje ne preferiram ni u pivu:)RayMabus wrote:Jok, kupijo zalihu mekinja za zimumamin sin wrote:Kserks_ wrote:
Moj crni humor ironija i sarkazam
2014-04-11
uvatilo te..normabel jedan:)RayMabus wrote:Jok to je bilo za tebe....da si prasacKserks_ wrote:i ti praviš zalihe u spajzi, znači ima nas. doduše ja mekinje ne preferiram ni u pivu:)RayMabus wrote:Jok, kupijo zalihu mekinja za zimumamin sin wrote:Kserks_ wrote:
Guest- Guest
vrijeme je za čitanje
onima koji ne smiju do kasno ostat budni laku noć
Guest- Guest
A šta ću, crni humor ironija i sarkazam je jači od mene ono jednostavno moramKserks_ wrote:uvatilo te..normabel jedan:)RayMabus wrote:Jok to je bilo za tebe....da si prasacKserks_ wrote:i ti praviš zalihe u spajzi, znači ima nas. doduše ja mekinje ne preferiram ni u pivu:)RayMabus wrote:Jok, kupijo zalihu mekinja za zimumamin sin wrote:
Zato su pičke i pobigle, mislile da ću im tepat a ja mrtva ladna brutala
2014-04-11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Iznenada, i MMF razmatra temeljni dohodak
» hrvatska prva uvodi temeljni dohodak na balkanu
» Španjolska zbog koronavirusa želi uvesti temeljni dohodak, evo koliko bi iznosio
» Bloomberg: Pomirenje sa Rusijom postaje temeljni politički cilj Njemačke
» Zakonskim izmjenama pojednostavljeno je osnivanje i smanjen temeljni kapital
» hrvatska prva uvodi temeljni dohodak na balkanu
» Španjolska zbog koronavirusa želi uvesti temeljni dohodak, evo koliko bi iznosio
» Bloomberg: Pomirenje sa Rusijom postaje temeljni politički cilj Njemačke
» Zakonskim izmjenama pojednostavljeno je osnivanje i smanjen temeljni kapital
Page 10 of 11