evo šta ameri misle o hrvatskom jeziku
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: evo šta ameri misle o hrvatskom jeziku
a najbolje da vam pošaljemo nekog muškog predavača, pa da ti budeš ispod katedre.dzango wrote:Možda bolje ispod katedre.Stanojko wrote:Evo, vidim da nurka zna sta je pravi rvacki, mozda da nju saposlimo na katedru?kaja wrote:A borimo se .. dzangi pomaze koliko mozeStanojko wrote:Dakle, da ponovim - SPASIMO HRVATSKI JEZIK!
naravno, predavač će bidne hrvat
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Samo srpski kojim svi govorimo. Hrvatski umire, nažalost.max123 wrote:stokavica,kajkavica,cakavica,scakavica,ctokavica,stakavica.sve su to narjecja Hrvatskog jezika.jer drugi nepostoji izmedju triglava i djevdjelije...Pinochet wrote: u RH čakavica će jedino vjerojatno u istri opstati još neko vrijeme..
u dalmaciji i na otocima nestaje. .. jer mjenja se demografija otoka.. stari otočani pričaju čakavicom ali oni nestaju.. dio mladih otočana odlazi na obalu ili zagreb, na štokavski teritorij, dok sa štokavskog teritorija dio ekipe se naseljava i investira u turizam na otocima.. stoga već sada po otocima se priča štokavski, jest dalmatinska ikavica, ali više nije to čakavski nego štokavski
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne mogu ja ispod katedre. Ne znam hrvatski.Noor wrote:a najbolje da vam pošaljemo nekog muškog predavača, pa da ti budeš ispod katedre.dzango wrote:Možda bolje ispod katedre.Stanojko wrote:Evo, vidim da nurka zna sta je pravi rvacki, mozda da nju saposlimo na katedru?kaja wrote:A borimo se .. dzangi pomaze koliko mozeStanojko wrote:Dakle, da ponovim - SPASIMO HRVATSKI JEZIK!
2014-04-19
baš zato, ispod katedru je ubrzani kurs hrvatskog..će ti ga instant pretoče na cevkudzango wrote:Ne mogu ja ispod katedre. Ne znam hrvatski.Noor wrote:a najbolje da vam pošaljemo nekog muškog predavača, pa da ti budeš ispod katedre.dzango wrote:Možda bolje ispod katedre.Stanojko wrote:Evo, vidim da nurka zna sta je pravi rvacki, mozda da nju saposlimo na katedru?kaja wrote:
A borimo se .. dzangi pomaze koliko moze
2017-10-06
:)dzango wrote:Hrvatski umire a vi ništa. Slušate Cecu i jebe vam se.Pinochet wrote: u RH čakavica će jedino vjerojatno u istri opstati još neko vrijeme..
u dalmaciji i na otocima nestaje. .. jer mjenja se demografija otoka.. stari otočani pričaju čakavicom ali oni nestaju.. dio mladih otočana odlazi na obalu ili zagreb, na štokavski teritorij, dok sa štokavskog teritorija dio ekipe se naseljava i investira u turizam na otocima.. stoga već sada po otocima se priča štokavski, jest dalmatinska ikavica, ali više nije to čakavski nego štokavski
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
da vam vuk nije donio Hrvatski danas bi bili 100%tni bulgari.ajmo,danke Ustase...dzango wrote:
Samo srpski kojim svi govorimo. Hrvatski umire, nažalost.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Jebeš mu mater. Em ubrzan, em na cevku. Ništa od tog hrvatskog. Propo skroz. Bolje da tebe naučimo na pravi srpski.Noor wrote:baš zato, ispod katedru je ubrzani kurs hrvatskog..će ti ga instant pretoče na cevkudzango wrote:Ne mogu ja ispod katedre. Ne znam hrvatski.Noor wrote:a najbolje da vam pošaljemo nekog muškog predavača, pa da ti budeš ispod katedre.dzango wrote:Možda bolje ispod katedre.Stanojko wrote:
Evo, vidim da nurka zna sta je pravi rvacki, mozda da nju saposlimo na katedru?
2014-04-19
Imate li vi Vukove biste po školama? Najveći reformator jezika u istoriji Hrvatske. Jeste sjebo hrvatski ali vam je dao govorni jezik. Zajebi sad što je bio Srbin. Bio je i Tesla pa vam ne smeta struja.max123 wrote:da vam vuk nije donio Hrvatski danas bi bili 100%tni bulgari.ajmo,danke Ustase...dzango wrote:
Samo srpski kojim svi govorimo. Hrvatski umire, nažalost.
2014-04-19
i vuk i tesla su rodjeni i socializirani na Hrvatskom etnickom prostoru.zato su i bili mnogo uspesni.da su kojim slucajem rodjeni u ovom sto se danas posprdno "srbija"zove,evoluirali bi maksimum do svinjoúzgajaca...dzango wrote:
Imate li vi Vukove biste po školama? Najveći reformator jezika u istoriji Hrvatske. Jeste sjebo hrvatski ali vam je dao govorni jezik. Zajebi sad što je bio Srbin. Bio je i Tesla pa vam ne smeta struja.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Vuk na hrvatskom etničkom prostoru u Tršiću? Au jebote al tebe jebe geografija. Što se tiče Tesle, kakve on ima veze sa hrvatskim etničkim prostorom? Čovek rođen u Austrougarskoj. Kao i milioni Hrvata koji kurca nisu znali o elektriciteta i ni jedan od tolikih mu nije ni do jaja dobacio u bilo kojoj oblasti.max123 wrote:i vuk i tesla su rodjeni i socializirani na Hrvatskom etnickom prostoru.zato su i bili mnogo uspesni.da su kojim slucajem rodjeni u ovom sto se danas posprdno "srbija"zove,evoluirali bi maksimum do svinjoúzgajaca...dzango wrote:
Imate li vi Vukove biste po školama? Najveći reformator jezika u istoriji Hrvatske. Jeste sjebo hrvatski ali vam je dao govorni jezik. Zajebi sad što je bio Srbin. Bio je i Tesla pa vam ne smeta struja.
I onda umesto da aerodrom ili neku instituciju nazovete po njemu umesto po omom krivoustom komunisti, vi mu još i spomenike rušite. Pa jebote naroda.
2014-04-19
A, miline citat dzanija...:-D
Najbolje od svega je sto vise ni ne primjecuje da prica hrvatski..tako spontano ide :-P
Najbolje od svega je sto vise ni ne primjecuje da prica hrvatski..tako spontano ide :-P
2014-04-12
Bože sačuvaj. Ne znam hrvatski.maggie13 wrote:A, miline citat dzanija...:-D
2014-04-19
Aj sto ne znas ti, al ne znaju ni rvati...dzango wrote:Bože sačuvaj. Ne znam hrvatski.maggie13 wrote:A, miline citat dzanija...:-D
Kad im se više sviđa srpski. Nije im zameriti. Zamisli narodnjak na hrvatskom. Ne ide brate.Stanojko wrote:Aj sto ne znas ti, al ne znaju ni rvati...dzango wrote:Bože sačuvaj. Ne znam hrvatski.maggie13 wrote:A, miline citat dzanija...:-D
2014-04-19
Ma zajebi to. To kao kad bi mi sad uzeli italijanski jer je melodicniji od srpskog. Nije u redu! Kakav god da je - nas je! BORIMO SE ZA HRVATSKI JEZIK!dzango wrote:Kad im se više sviđa srpski. Nije im zameriti. Zamisli narodnjak na hrvatskom. Ne ide brate.Stanojko wrote:Aj sto ne znas ti, al ne znaju ni rvati...dzango wrote:Bože sačuvaj. Ne znam hrvatski.maggie13 wrote:A, miline citat dzanija...:-D
Ne ide. Mogu ceo dan da se bore za hrvatski i onda dođu kući i puste Cecu.Stanojko wrote:Ma zajebi to. To kao kad bi mi sad uzeli italijanski jer je melodicniji od srpskog. Nije u redu! Kakav god da je - nas je! BORIMO SE ZA HRVATSKI JEZIK!dzango wrote:Kad im se više sviđa srpski. Nije im zameriti. Zamisli narodnjak na hrvatskom. Ne ide brate.Stanojko wrote:Aj sto ne znas ti, al ne znaju ni rvati...dzango wrote:Bože sačuvaj. Ne znam hrvatski.maggie13 wrote:A, miline citat dzanija...:-D
2014-04-19
ma čista peticadzango wrote:Bože sačuvaj. Ne znam hrvatski.maggie13 wrote:A, miline citat dzanija...:-D
2017-10-06
dzango wrote:Ne ide. Mogu ceo dan da se bore za hrvatski i onda dođu kući i puste Cecu.Stanojko wrote:Ma zajebi to. To kao kad bi mi sad uzeli italijanski jer je melodicniji od srpskog. Nije u redu! Kakav god da je - nas je! BORIMO SE ZA HRVATSKI JEZIK!dzango wrote:Kad im se više sviđa srpski. Nije im zameriti. Zamisli narodnjak na hrvatskom. Ne ide brate.Stanojko wrote:Aj sto ne znas ti, al ne znaju ni rvati...dzango wrote:
Bože sačuvaj. Ne znam hrvatski.
2015-08-15
Obično me hvale posle, ali dobro.Noor wrote:ma čista peticadzango wrote:Bože sačuvaj. Ne znam hrvatski.maggie13 wrote:A, miline citat dzanija...:-D
2014-04-19
Čiča je nepopravljivi optimista.kaja wrote:dzango wrote:Ne ide. Mogu ceo dan da se bore za hrvatski i onda dođu kući i puste Cecu.Stanojko wrote:Ma zajebi to. To kao kad bi mi sad uzeli italijanski jer je melodicniji od srpskog. Nije u redu! Kakav god da je - nas je! BORIMO SE ZA HRVATSKI JEZIK!dzango wrote:Kad im se više sviđa srpski. Nije im zameriti. Zamisli narodnjak na hrvatskom. Ne ide brate.Stanojko wrote:
Aj sto ne znas ti, al ne znaju ni rvati...
2014-04-19
Cica to površno, ti si ušao u dublju analizu i dijagnostiku :)dzango wrote:Čiča je nepopravljivi optimista.kaja wrote:dzango wrote:Ne ide. Mogu ceo dan da se bore za hrvatski i onda dođu kući i puste Cecu.Stanojko wrote:Ma zajebi to. To kao kad bi mi sad uzeli italijanski jer je melodicniji od srpskog. Nije u redu! Kakav god da je - nas je! BORIMO SE ZA HRVATSKI JEZIK!dzango wrote:
Kad im se više sviđa srpski. Nije im zameriti. Zamisli narodnjak na hrvatskom. Ne ide brate.
Last edited by kaja on 3/11/2017, 16:23; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Potiho se radi na novom zakonu o hrvatskom jeziku
» Irski Hrvati traže školu na hrvatskom jeziku
» Ekumena na djelu:Hrvatskoj djeci u Tramošnici u RS-u ukinuta nastava na hrvatskom jeziku
» Dodik obećao Čoviću podršku za izmjenu Izbornog zakona i uvođenje kanala na hrvatskom jeziku
» Sretno stoga bilo Ministarstvu kulture i medija s kažnjavanjem portala na hrvatskom jeziku kojima je nakladnik netom osnovana firma s Kajmanskih otoka
» Irski Hrvati traže školu na hrvatskom jeziku
» Ekumena na djelu:Hrvatskoj djeci u Tramošnici u RS-u ukinuta nastava na hrvatskom jeziku
» Dodik obećao Čoviću podršku za izmjenu Izbornog zakona i uvođenje kanala na hrvatskom jeziku
» Sretno stoga bilo Ministarstvu kulture i medija s kažnjavanjem portala na hrvatskom jeziku kojima je nakladnik netom osnovana firma s Kajmanskih otoka
Page 9 of 10