evo šta ameri misle o hrvatskom jeziku
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: evo šta ameri misle o hrvatskom jeziku
To su igrice za krevet. Nemoj ih mešati sa forumom.maggie13 wrote:i kad mi se ulizuje ne mari ni biti Hrvatom :-D. @-@max123 wrote:dzani je iz zemuna ako se nevaram.njemu je Hrvatski prirodan refleks...maggie13 wrote:Ajde, kavran, sto se ljutis na dzanija..covjek bas dobro govori( pardon, pise) hrvatski :-D
Dobro, to nije tema ;-)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
nebi dzani dubio danonocno na Ustaskom forumu da nema neka tajna veza.dzani je 100% Hrvat,nesto kao seselj il onaj brnabic...maggie13 wrote:i kad mi se ulizuje ne mari ni biti Hrvatom :-D. @-@max123 wrote:dzani je iz zemuna ako se nevaram.njemu je Hrvatski prirodan refleks...maggie13 wrote:Ajde, kavran, sto se ljutis na dzanija..covjek bas dobro govori( pardon, pise) hrvatski :-D
Dobro, to nije tema ;-)
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Sve je to jedan jezik. A na jeziku sam jak.maggie13 wrote:ajde, streberu..bolje od mene govoris :-Ddzango wrote:Hrvatski ništa ne razumem. Liči mi na slovenački. Ali u vašoj verziji srpskog se snalazim.maggie13 wrote:Ajde, kavran, sto se ljutis na dzanija..covjek bas dobro govori( pardon, pise) hrvatski :-D
Rešio čovek da me uvredi do koske. I to na čistom srpskom. Nezahvalnik jedan.max123 wrote:nebi dzani dubio danonocno na Ustaskom forumu da nema neka tajna veza.dzani je 100% Hrvat,nesto kao seselj il onaj brnabic...maggie13 wrote:i kad mi se ulizuje ne mari ni biti Hrvatom :-D. @-@max123 wrote:dzani je iz zemuna ako se nevaram.njemu je Hrvatski prirodan refleks...maggie13 wrote:Ajde, kavran, sto se ljutis na dzanija..covjek bas dobro govori( pardon, pise) hrvatski :-D
Dobro, to nije tema ;-)
2014-04-19
:-Dmax123 wrote:nebi dzani dubio danonocno na Ustaskom forumu da nema neka tajna veza.dzani je 100% Hrvat,nesto kao seselj il onaj brnabic...maggie13 wrote:i kad mi se ulizuje ne mari ni biti Hrvatom :-D. @-@max123 wrote:dzani je iz zemuna ako se nevaram.njemu je Hrvatski prirodan refleks...maggie13 wrote:Ajde, kavran, sto se ljutis na dzanija..covjek bas dobro govori( pardon, pise) hrvatski :-D
Dobro, to nije tema ;-)
Voli nas i gotovo. To je vec dovoljno.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
'Ko o cemu, ti o snubljenju*-*dzango wrote:Sve je to jedan jezik. A na jeziku sam jak.maggie13 wrote:ajde, streberu..bolje od mene govoris :-Ddzango wrote:Hrvatski ništa ne razumem. Liči mi na slovenački. Ali u vašoj verziji srpskog se snalazim.maggie13 wrote:Ajde, kavran, sto se ljutis na dzanija..covjek bas dobro govori( pardon, pise) hrvatski :-D
2014-04-12
I Maksa žensko?maggie13 wrote::-Dmax123 wrote:nebi dzani dubio danonocno na Ustaskom forumu da nema neka tajna veza.dzani je 100% Hrvat,nesto kao seselj il onaj brnabic...maggie13 wrote:i kad mi se ulizuje ne mari ni biti Hrvatom :-D. @-@max123 wrote:dzani je iz zemuna ako se nevaram.njemu je Hrvatski prirodan refleks...maggie13 wrote:Ajde, kavran, sto se ljutis na dzanija..covjek bas dobro govori( pardon, pise) hrvatski :-D
Dobro, to nije tema ;-)
2014-04-19
Haha.. sa -ne obavezno !dzango wrote:Ovi sa belim čarapama ne?kaja wrote:stari da...Eva_ wrote:I Zagorci pričaju ekavicom, pa i Zagrepčani.Pinochet wrote: ja sam se iznenadio kada sam skužio da srbi iz bosne pričaju hrvatskim dijalektom, jekavicom, za razliku od srba iz srbije koji pričaju tvrdom ekavicom
Orgigi purgerski , sad si mi zazvučao ko baka :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jok more. Ja o lingvistici. Ne znam šta je tebi palo na pa,et.maggie13 wrote:'Ko o cemu, ti o snubljenju*-*dzango wrote:Sve je to jedan jezik. A na jeziku sam jak.maggie13 wrote:ajde, streberu..bolje od mene govoris :-Ddzango wrote:Hrvatski ništa ne razumem. Liči mi na slovenački. Ali u vašoj verziji srpskog se snalazim.maggie13 wrote:Ajde, kavran, sto se ljutis na dzanija..covjek bas dobro govori( pardon, pise) hrvatski :-D
2014-04-19
sad moramo samo jos saznat kojeg je Hrvatskog roda,bunjevackog oli sokackog.ako je iz zemuna onda je sokac...maggie13 wrote:
:-D
2015-10-28
narod, opcenito..ti odmah na...:-D 7dzango wrote:I Maksa žensko?maggie13 wrote::-Dmax123 wrote:nebi dzani dubio danonocno na Ustaskom forumu da nema neka tajna veza.dzani je 100% Hrvat,nesto kao seselj il onaj brnabic...maggie13 wrote:i kad mi se ulizuje ne mari ni biti Hrvatom :-D. @-@max123 wrote:
dzani je iz zemuna ako se nevaram.njemu je Hrvatski prirodan refleks...
Dobro, to nije tema ;-)
2014-04-12
vec si se otkrio..i to opetovano :-P ฯdzango wrote:Jok more. Ja o lingvistici. Ne znam šta je tebi palo na pa,et.maggie13 wrote:'Ko o cemu, ti o snubljenju*-*dzango wrote:Sve je to jedan jezik. A na jeziku sam jak.maggie13 wrote:ajde, streberu..bolje od mene govoris :-Ddzango wrote:
Hrvatski ništa ne razumem. Liči mi na slovenački. Ali u vašoj verziji srpskog se snalazim.
2014-04-12
nece nam to nikad otkriti (:V)max123 wrote:sad moramo samo jos saznat kojeg je Hrvatskog roda,bunjevackog oli sokackog.ako je iz zemuna onda je sokac...maggie13 wrote:
2014-04-12
nebi da se falim,buraz...al nemali broj srpkinja je rezalo vene za maxa...dzango wrote:
I Maksa žensko?
2015-10-28
Slabo ja volim narode. Samo žene.maggie13 wrote:narod, opcenito..ti odmah na...:-D 7dzango wrote:I Maksa žensko?maggie13 wrote::-Dmax123 wrote:nebi dzani dubio danonocno na Ustaskom forumu da nema neka tajna veza.dzani je 100% Hrvat,nesto kao seselj il onaj brnabic...maggie13 wrote:
i kad mi se ulizuje ne mari ni biti Hrvatom :-D. @-@
Dobro, to nije tema ;-)
2014-04-19
- Vidi bako kolike su ti oči.kaja wrote:Haha.. sa -ne obavezno !dzango wrote:Ovi sa belim čarapama ne?kaja wrote:stari da...Eva_ wrote:I Zagorci pričaju ekavicom, pa i Zagrepčani.Pinochet wrote: ja sam se iznenadio kada sam skužio da srbi iz bosne pričaju hrvatskim dijalektom, jekavicom, za razliku od srba iz srbije koji pričaju tvrdom ekavicom
Orgigi purgerski , sad si mi zazvučao ko baka :)
- To je da bolje vidim.
- Vidi bako kolike su ti uši.
- To je da bolje čujem-
- Vidi bako koliki ti je... I ode Crvenkapa.
2014-04-19
slabo nas ostalo na forumu..pravo mi te zao :-Pdzango wrote:Slabo ja volim narode. Samo žene.maggie13 wrote:narod, opcenito..ti odmah na...:-D 7dzango wrote:I Maksa žensko?maggie13 wrote::-Dmax123 wrote:
nebi dzani dubio danonocno na Ustaskom forumu da nema neka tajna veza.dzani je 100% Hrvat,nesto kao seselj il onaj brnabic...
2014-04-12
Vrati to ćebe nazad, vidiš da je hladno.maggie13 wrote:vec si se otkrio..i to opetovano :-P ฯdzango wrote:Jok more. Ja o lingvistici. Ne znam šta je tebi palo na pa,et.maggie13 wrote:'Ko o cemu, ti o snubljenju*-*dzango wrote:Sve je to jedan jezik. A na jeziku sam jak.maggie13 wrote:
ajde, streberu..bolje od mene govoris :-D
Što te Megi onda ogovara?max123 wrote:nebi da se falim,buraz...al nemali broj srpkinja je rezalo vene za maxa...dzango wrote:
I Maksa žensko?
2014-04-19
Meni dovoljno. Ostali neka vide šta će.maggie13 wrote:slabo nas ostalo na forumu..pravo mi te zao :-Pdzango wrote:Slabo ja volim narode. Samo žene.maggie13 wrote:narod, opcenito..ti odmah na...:-D 7dzango wrote:I Maksa žensko?maggie13 wrote:
2014-04-19
eh, sad, da mi stariji brat nije bio u JNA, ne bih znala sto je cebe :-Ddzango wrote:Vrati to ćebe nazad, vidiš da je hladno.maggie13 wrote:vec si se otkrio..i to opetovano :-P ฯdzango wrote:Jok more. Ja o lingvistici. Ne znam šta je tebi palo na pa,et.maggie13 wrote:'Ko o cemu, ti o snubljenju*-*dzango wrote:
Sve je to jedan jezik. A na jeziku sam jak.
2014-04-12
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Potiho se radi na novom zakonu o hrvatskom jeziku
» Irski Hrvati traže školu na hrvatskom jeziku
» Ekumena na djelu:Hrvatskoj djeci u Tramošnici u RS-u ukinuta nastava na hrvatskom jeziku
» Dodik obećao Čoviću podršku za izmjenu Izbornog zakona i uvođenje kanala na hrvatskom jeziku
» Sretno stoga bilo Ministarstvu kulture i medija s kažnjavanjem portala na hrvatskom jeziku kojima je nakladnik netom osnovana firma s Kajmanskih otoka
» Irski Hrvati traže školu na hrvatskom jeziku
» Ekumena na djelu:Hrvatskoj djeci u Tramošnici u RS-u ukinuta nastava na hrvatskom jeziku
» Dodik obećao Čoviću podršku za izmjenu Izbornog zakona i uvođenje kanala na hrvatskom jeziku
» Sretno stoga bilo Ministarstvu kulture i medija s kažnjavanjem portala na hrvatskom jeziku kojima je nakladnik netom osnovana firma s Kajmanskih otoka
Page 7 of 10