Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
tesko stanem i u novu 5ticu...nekak oje tijesna iznutra postala...
Rujka je odlucila idemo na X6...
Guest- Guest
Re: Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
Kaze..u to mozes stati,da ne izgledas,kao da si upao u neku klopku..
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:da vas pitam, da niste vi malo zavidni culejevom sineku a :D
i to svi
osim vebera
crvenkasti-
2014-04-17
stas se udebljo :Dpismejker wrote:tesko stanem i u novu 5ticu...nekak oje tijesna iznutra postala...
osim vebera
ma jok..prirodno sam krupan i jak....dobro..4-5 kila viska..no jaka ramena i ruke,torzo ko u medjeda,noge i dupe,tesko naci konfekcijski broj,pa ti to smjesti u neki pomodni metroseksualni autić...ne ide..Leviathan2 wrote:stas se udebljo :Dpismejker wrote:tesko stanem i u novu 5ticu...nekak oje tijesna iznutra postala...
Guest- Guest
vid sto men lik nudi za 4 soma,pismejker wrote:Kaze..u to mozes stati,da ne izgledas,kao da si upao u neku klopku..
riknuo kompjutor, kompjutor kosta 2 soma
alfa giulia
a bez konpijutera se mos slikati..dakle 6 tajuzenki..talijan..nikad preferirao,bas i prednja vuca-svetogrdje.. dizajn imaju,priznajem..Leviathan2 wrote:vid sto men lik nudi za 4 soma,pismejker wrote:Kaze..u to mozes stati,da ne izgledas,kao da si upao u neku klopku..
alfa giulia
Guest- Guest
imao sam ja jednog iz plemena, vozio opel kadeta, onog daavnog modela,pismejker wrote:ja kad bi onako stao cijelom tezinom na hajubu auta,bogumi,zlo bi mu se pisalo...
svake godine je ljeve amortizere mjenjao
sjedne on a auto visi na jednu stranu,
a yebote,to neki Hulk..Leviathan2 wrote:imao sam ja jednog iz plemena, vozio opel kadeta, onog daavnog modela,pismejker wrote:ja kad bi onako stao cijelom tezinom na hajubu auta,bogumi,zlo bi mu se pisalo...
ja recimo imam bedra i listove jake,misicaste,kad kupujem hozne,jedva noge proguram..cesto se slepam na one u military ducanima ...yebate,kakvi su "muskarci2 postali,kao neke izduzene grancice mrsave..sam ovelika stopala,duge kosti,velike sake i ušesa..sve ostalo kao u vitkih zena..
Guest- Guest
na trzistu vrijedi 20 i nesto, sutra cu vjerovatno pazarit pa je utopit daljepismejker wrote:a bez konpijutera se mos slikati..dakle 6 tajuzenki..talijan..nikad preferirao,bas i prednja vuca-svetogrdje.. dizajn imaju,priznajem..Leviathan2 wrote:vid sto men lik nudi za 4 soma,pismejker wrote:Kaze..u to mozes stati,da ne izgledas,kao da si upao u neku klopku..
alfa giulia
kompjutor mu je sjebo sin koji je isao drkat po autu da ubaci neke lajtshov diode ispod auta,
za tri tjedna lik ide u jameriku na 6 mjeseci i ako sklopi ugovor ostaje tamo te seli komplet familiju
ne misli ga popravljat niti kuovat drugi, vozi sad zenin dok ne ode tamo
ja nemam problema, men sve pashe ako je dovoljno siroko :Dpismejker wrote:a yebote,to neki Hulk..Leviathan2 wrote:imao sam ja jednog iz plemena, vozio opel kadeta, onog daavnog modela,pismejker wrote:ja kad bi onako stao cijelom tezinom na hajubu auta,bogumi,zlo bi mu se pisalo...
ja recimo imam bedra i listove jake,misicaste,kad kupujem hozne,jedva noge proguram..cesto se slepam na one u military ducanima ...yebate,kakvi su "muskarci2 postali,kao neke izduzene grancice mrsave..sam ovelika stopala,duge kosti,velike sake i ušesa..sve ostalo kao u vitkih zena..
onda uzimaj...isplati se definitivno..Leviathan2 wrote:na trzistu vrijedi 20 i nesto, sutra cu vjerovatno pazarit pa je utopit daljepismejker wrote:a bez konpijutera se mos slikati..dakle 6 tajuzenki..talijan..nikad preferirao,bas i prednja vuca-svetogrdje.. dizajn imaju,priznajem..Leviathan2 wrote:vid sto men lik nudi za 4 soma,pismejker wrote:Kaze..u to mozes stati,da ne izgledas,kao da si upao u neku klopku..
alfa giulia
kompjutor mu je sjebo sin koji je isao drkat po autu da ubaci neke lajtshov diode ispod auta,
za tri tjedna lik ide u jameriku na 6 mjeseci i ako sklopi ugovor ostaje tamo te seli komplet familiju
Guest- Guest
Što će ti to Levi, vozi se sigurno, udobno, ko pravi gospodin s mješalice :)Leviathan2 wrote:na trzistu vrijedi 20 i nesto, sutra cu vjerovatno pazarit pa je utopit daljepismejker wrote:a bez konpijutera se mos slikati..dakle 6 tajuzenki..talijan..nikad preferirao,bas i prednja vuca-svetogrdje.. dizajn imaju,priznajem..Leviathan2 wrote:vid sto men lik nudi za 4 soma,pismejker wrote:Kaze..u to mozes stati,da ne izgledas,kao da si upao u neku klopku..
alfa giulia
Guest- Guest
S veberom je obrnuto, Culejev njemu sin zavidi.
crvenkasti-
2014-04-17
uffff uffff ufffff...jedna gooma ce me kostati ko svetog petra kajgana.. 450 ojrova....
Guest- Guest
da živi u zegeju, već bi ga našao.vuksadinare wrote:On tvrdi da zivi u zg
2014-12-30
veber wrote:da živi u zegeju, već bi ga našao.vuksadinare wrote:On tvrdi da zivi u zg
Razbit ću ti pičku, kad tad, smrade debeli. Zašto nisi došao u Kakadu?
crvenkasti-
2014-04-17
ja sam došao, amo tebe nije bilo. čak sam i fotku objavio i popušio ban od kica.crvenkasti wrote:veber wrote:da živi u zegeju, već bi ga našao.vuksadinare wrote:On tvrdi da zivi u zg
Razbit ću ti pičku, kad tad, smrade debeli. Zašto nisi došao u Kakadu?
budi sutra tamo oko pola pet. nema frke.
2014-12-30
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Dečko koji nikad nije ušao u pubertet dobio "vaginu", izrađenu od rektuma
» Bio sam uhljeb, ništa nisam radio i primao sam 17. 000 kuna
» Vučićev ekonomski procvat Srbije se nije nikada ni dogodio, to je laž
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
» Bio sam uhljeb, ništa nisam radio i primao sam 17. 000 kuna
» Vučićev ekonomski procvat Srbije se nije nikada ni dogodio, to je laž
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
Page 5 of 8