Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
Bice mi zanimljiv posao terenski rad..ali ne gradjevina,fizikalija....ono sto govorim da ce rata biti i bice ga vjerovali vi ili ne...nista vise necu rec od toga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
To što se hvališ s lovom govori koliki si bijednik.
crvenkasti-
2014-04-17
:)vuksadinare wrote:.ono sto govorim da ce rata biti i bice ga vjerovali vi ili ne...nista vise necu rec od toga
hoće, evo zračna uzbuna, napadaju svemirci
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Fuk nabrijan ko oni iz staršiptrupersa..kaja wrote::)vuksadinare wrote:.ono sto govorim da ce rata biti i bice ga vjerovali vi ili ne...nista vise necu rec od toga
..Čango u Pozadini..
Guest- Guest
dosadno mu je...pismejker wrote:Fuk nabrijan ko oni iz staršiptrupersa..kaja wrote::)vuksadinare wrote:.ono sto govorim da ce rata biti i bice ga vjerovali vi ili ne...nista vise necu rec od toga
..Čango u Pozadini..
2015-08-15
Kajo sjeti me se..kad bude sve jasno...kaja wrote::)vuksadinare wrote:.ono sto govorim da ce rata biti i bice ga vjerovali vi ili ne...nista vise necu rec od toga
2015-09-08
dobro, u domu umirovljenika...a ko će koga?vuksadinare wrote:Kajo sjeti me se..kad bude sve jasno...kaja wrote::)vuksadinare wrote:.ono sto govorim da ce rata biti i bice ga vjerovali vi ili ne...nista vise necu rec od toga
2015-08-15
Događa se da kad obijesni klinci, dobiju obijesnu makinju da to nerijetko završi tragično za njih i ili ostale sudionike u prometu. Valjda Stevo zna što radi...
Najsvježiji je primjer bogatašice iz Ukrajine, no i kod nas je bilo takvih slučajeva.
Najsvježiji je primjer bogatašice iz Ukrajine, no i kod nas je bilo takvih slučajeva.
Last edited by Antijunak on 1/11/2017, 17:09; edited 1 time in total
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Uglavnom..mozes ti segu tjerati tvoje pravo...ja sam dosao na svoje novim poslom...kaja wrote:dobro, u domu umirovljenika...a ko će koga?vuksadinare wrote:Kajo sjeti me se..kad bude sve jasno...kaja wrote::)vuksadinare wrote:.ono sto govorim da ce rata biti i bice ga vjerovali vi ili ne...nista vise necu rec od toga
2015-09-08
kaja wrote:dosadno mu je...pismejker wrote:Fuk nabrijan ko oni iz staršiptrupersa..kaja wrote::)vuksadinare wrote:.ono sto govorim da ce rata biti i bice ga vjerovali vi ili ne...nista vise necu rec od toga
..Čango u Pozadini..
visak vremena i energije..proporucio bih mu da neku ocuvanu tetu zgrabi i uziva u njoj...kome rat jos pada na pamet
Guest- Guest
Ode vuk na prvu crtu braniti Slavoniju.vuksadinare wrote:Bice mi zanimljiv posao terenski rad..ali ne gradjevina,fizikalija....ono sto govorim da ce rata biti i bice ga vjerovali vi ili ne...nista vise necu rec od toga
Trinity-
2014-04-17
jesam li ja naveo neku cifru?crvenkasti wrote:To što se hvališ s lovom govori koliki si bijednik.
to kaj ti je pimpek mali, kaj si sin yugo oficira i kaj te stari odve u srbiju je tvoj problem i onda svoje frustracije rješavaš na forumu i gnojiš okolo. i baš mi je drago za sve vas traktoraše da ste isfrustrirani da vas ni vaši ne vole.
2014-12-30
On tvrdi da zivi u zgveber wrote:jesam li ja naveo neku cifru?crvenkasti wrote:To što se hvališ s lovom govori koliki si bijednik.
to kaj ti je pimpek mali, kaj si sin yugo oficira i kaj te stari odve u srbiju je tvoj problem i onda svoje frustracije rješavaš na forumu i gnojiš okolo. i baš mi je drago za sve vas traktoraše da ste isfrustrirani da vas ni vaši ne vole.
2015-09-08
pa i sorini su od ustaša pobigli u zagreb
2014-04-16
Ili su dosli kao ustase... ...jedino ako joj stari '46 nije dosao iz bosne kopat kanale u zg..aben wrote:pa i sorini su od ustaša pobigli u zagreb
2015-09-08
crvenkasti je vjerojatno predratni uhljeb, hrvacki socijalisti srušili srbsku uhljebsku hijerarhiju i postavili svoju, dovoljno da ih zamrziš za celi život
2014-04-16
Stari od crvenkastog je srbin koji je radio u koncaru...u voltinom tamo su koncarevci imali stanove...dosta je srba iz bosne narocito i hrvatske radilo u koncaru...sad zasto mu je stari pobjegao..hm..valja nagadjati...ja znam nekoliko srba koji su ostali raditi u koncaru ili jos rade...nisu se nicim posebno isticali nit su bili ugrozeni..dvojica su bila u zng-u...sad jel njegov stari srbovao ili bio medju ekstremnijim..mozda...nije ni takvih manjkalo..
2015-09-08
vi sve znate o crvenom vidim
2015-08-15
možda je crveni pupi i zajebava nas
2015-08-15
Znao sam jednog srbina radu iz starog kvarta koji je radio u koncaru ali na zitnjaku...bio je iz hrvatske dubice...taj je bio bas extreman..1990 u koncaru je prijetio i napadao svakog tko je bio clan ili podrzavao hdz..brat mu je bio milicajac..a dosta je svojih dovukao u koncar iz hrvatske i bosanske dubice..na rad..neposredno koji dan prije prcih izbora bas je prijetio jednom aktivnom clanu hdz-a u koncaru da cemu prste polomiti papagajkama kad hdz popusi...mislim da je zbrisao u srao krajinu negdje u rano proljece 1991 jer ga vise u kvartu nismo vidjali
...
...
2015-09-08
Pa meni je crveni u jednoj prepisci ovdje rekao da mu je stari radio u koncaru i da zivi(o) u voltinom..kaja wrote:vi sve znate o crvenom vidim
2015-09-08
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Dečko koji nikad nije ušao u pubertet dobio "vaginu", izrađenu od rektuma
» Bio sam uhljeb, ništa nisam radio i primao sam 17. 000 kuna
» Vučićev ekonomski procvat Srbije se nije nikada ni dogodio, to je laž
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
» Bio sam uhljeb, ništa nisam radio i primao sam 17. 000 kuna
» Vučićev ekonomski procvat Srbije se nije nikada ni dogodio, to je laž
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
Page 3 of 8