Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
ja sam došao, amo tebe nije bilo. čak sam i fotku objavio i popušio ban od kica.crvenkasti wrote:veber wrote:da živi u zegeju, već bi ga našao.vuksadinare wrote:On tvrdi da zivi u zg
Razbit ću ti pičku, kad tad, smrade debeli. Zašto nisi došao u Kakadu?
budi sutra tamo oko pola pet. nema frke.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
Baš krenuh to napisat ali sam išao pogledat jel još tko uočiopismejker wrote:usput,ovo ako nije HAMAN dorada M3 ne vrijedi niti 10000 Ojrova...to je ta starija linija..
Doduše u tim godinama sam ja crnčio bez prijave na sirotinjsku satnicu na tuđi studentski ugovor ali eto...
Brain32-
2014-04-15
Taj kome je prijetio bio je ubijen u petrinji te vodjen kao nestali dok mu nisu nasli kosti kod nove bolnice u petrinji u masovnoj grobnici...jastreb wrote:Taj je bio 20 godina ispred nas.vuksadinare wrote: u koncaru je prijetio i napadnulo svakog tko je bio clan ili podrzavao hdz.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja tražim 530, bijeli s krem kožom ili bijeli s antracitom. g 2013-2014. pa ako kaj čuješ, vidišBrain32 wrote:Baš krenuh to napisat ali sam išao pogledat jel još tko uočiopismejker wrote:usput,ovo ako nije HAMAN dorada M3 ne vrijedi niti 10000 Ojrova...to je ta starija linija..
Doduše u tim godinama sam ja crnčio bez prijave na sirotinjsku satnicu na tuđi studentski ugovor ali eto...
2014-12-30
Mala ti stvarno zazivas da ti nabijem kitu u te cvaljeTriny wrote:a dobro, i hrvatski uhljebi na nižim pozicijama mrze one na višim pozicijama...pogle samo vuka...aben wrote:crvenkasti je vjerojatno predratni uhljeb, hrvacki socijalisti srušili srbsku uhljebsku hijerarhiju i postavili svoju, dovoljno da ih zamrziš za celi život
2015-09-08
Citaj pod odgovor jastrebukaja wrote:Mozda je nanjušio da vole krast pa se prijetio lomljenjem prstiju papagajkama :)
2015-09-08
Vebere, ti si još mentalnoj razini dvanastogodišnjaka. Zar misliš da bih ja stvarno mogao imati ambiciju fizički se razračunavati sa svakom budalom koja me zajebava?
Ili, tebe, što bi ti značili da fizički ozlijediš budalu poput mene? Što bi time dokazao? Bi li te to usrećilo?
Ili, tebe, što bi ti značili da fizički ozlijediš budalu poput mene? Što bi time dokazao? Bi li te to usrećilo?
crvenkasti-
2014-04-17
pa tko je rekao da bi te ubio. možda bi popili pivo, sok kavu. štogod.crvenkasti wrote:Ili, tebe, što bi ti značili da fizički ozlijediš budalu poput mene? Što bi time dokazao? Bi li te to usrećilo?
samo ja sam došao tamo, a tebe nije bilo.
činjenica, nikaj drugo.
2014-12-30
Covjeku pobjegao vlak ispred nosa de ga razumi...veber wrote:pa tko je rekao da bi te ubio. možda bi popili pivo, sok kavu. štogod.crvenkasti wrote:Ili, tebe, što bi ti značili da fizički ozlijediš budalu poput mene? Što bi time dokazao? Bi li te to usrećilo?
samo ja sam došao tamo, a tebe nije bilo.
činjenica, nikaj drugo.
2015-09-08
Došao si sutradan, znam ja sve.
Ne bismo pili, jer ja ne pijem s budalama. Ako ni ti ne piješ s budalama, to je dupli razlog da ne pijemo zajedno.
Ne bismo pili, jer ja ne pijem s budalama. Ako ni ti ne piješ s budalama, to je dupli razlog da ne pijemo zajedno.
crvenkasti-
2014-04-17
Da,ali ako ti koiji kažeš da si buidala ne piješ sa budalama,dal to znači da uvijek s nekim piješ,jer ako piješ sam onda piješ sa budalom? Ili onda uopće ne piješ?crvenkasti wrote:Došao si sutradan, znam ja sve.
Šuma pitanja raste.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jebote ja u kakaduu bio prije dvadesetak dana...sto se nisi javio..crvenkasti wrote:Došao si sutradan, znam ja sve.
2015-09-08
bila je nedjelja i baš sam bio na ručku u Batak restoranu kada sam pročitao tvoju provokaciju pa sam nakon ručka sjeo u auto i došao u kakadu na pivo.crvenkasti wrote:Došao si sutradan, znam ja sve.
čak da je i dan poslije, a provocirao si da si tamo što te nije bilo?
samo dva penzića.
2014-12-30
jastreb wrote:Da,ali ako ti koiji kažeš da si buidala ne piješ sa budalama,dal to znači da uvijek s nekim piješ,jer ako piješ sam onda piješ sa budalom? Ili onda uopće ne piješ?crvenkasti wrote:Došao si sutradan, znam ja sve.
Šuma pitanja raste.
Da, to je paradoks izazvan lažnom principijelnošću.
Poput onoga: ja sam advokat i tvrdim da svi advokati lažu.
Ako je istina da svi advokati lažu, onda i ja lažem, i to znači da ne lažu svi advokati. Ako advokati ne lažu, znači da ja ipak lažem jer tvrdim da svi lažu. Ako lažu, onda i ja lažem, znači da govorim istinu. Ako ne lažem, onda je istinita trdnja da lažem. Paradoks.
crvenkasti-
2014-04-17
Sad kad ja dodjem u kakadu..:-D
2014-04-12
Tako neuobicajeno za prosjecnog rvata ili nekog drugog balkanjerosa. Cisto u oci bode bahatost ovog sabosrskog zastupnika. Mislim to uopce nije neki , obicaj, reklo bi se. Kuce,stanove (cesto otete), auta i motori. Bilo kako bilo ali ovaj Culej je ono, prava crna ovca u rvatsko svakodnevnici, niposto dio sustava razmisljanja i ponasanja.
2014-04-14
veber wrote:bila je nedjelja i baš sam bio na ručku u Batak restoranu kada sam pročitao tvoju provokaciju pa sam nakon ručka sjeo u auto i došao u kakadu na pivo.crvenkasti wrote:Došao si sutradan, znam ja sve.
čak da je i dan poslije, a provocirao si da si tamo što te nije bilo?
samo dva penzića.
nisi došao u vrijeme kad smo se dogovorili
znam da si bio sutradan
rekli su mi
crvenkasti-
2014-04-17
prosto odskace :-))abraham wrote:Tako neuobicajeno za prosjecnog rvata ili nekog drugog balkanjerosa. Cisto u oci bode bahatost ovog sabosrskog zastupnika. Mislim to uopce nije neki , obicaj, reklo bi se. Kuce,stanove (cesto otete), auta i motori. Bilo kako bilo ali ovaj Culej je ono, prava crna ovca u rvatsko svakodnevnici, niposto dio sustava razmisljanja i ponasanja.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
draga dođi kod mene u kvart, otvoren je novi restoran i slastičarna.maggie13 wrote:Sad kad ja dodjem u kakadu..:-D
2014-12-30
hocu..nakon ovog "kultnog" kakadua :-Pveber wrote:draga dođi kod mene u kvart, otvoren je novi restoran i slastičarna.maggie13 wrote:Sad kad ja dodjem u kakadu..:-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
crvenkasti wrote:jastreb wrote:Da,ali ako ti koiji kažeš da si buidala ne piješ sa budalama,dal to znači da uvijek s nekim piješ,jer ako piješ sam onda piješ sa budalom? Ili onda uopće ne piješ?crvenkasti wrote:Došao si sutradan, znam ja sve.
Šuma pitanja raste.
Da, to je paradoks izazvan lažnom principijelnošću.
Poput onoga: ja sam advokat i tvrdim da svi advokati lažu.
Ako je istina da svi advokati lažu, onda i ja lažem, i to znači da ne lažu svi advokati. Ako advokati ne lažu, znači da ja ipak lažem jer tvrdim da svi lažu. Ako lažu, onda i ja lažem, znači da govorim istinu. Ako ne lažem, onda je istinita trdnja da lažem. Paradoks.
mani se ti paradoksa u šemi if,if,if..... jerbo sa ili bez if lažu kad zinu
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Dečko koji nikad nije ušao u pubertet dobio "vaginu", izrađenu od rektuma
» Bio sam uhljeb, ništa nisam radio i primao sam 17. 000 kuna
» Vučićev ekonomski procvat Srbije se nije nikada ni dogodio, to je laž
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
» Bio sam uhljeb, ništa nisam radio i primao sam 17. 000 kuna
» Vučićev ekonomski procvat Srbije se nije nikada ni dogodio, to je laž
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
Page 6 of 8