Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
crvenkasti wrote:jastreb wrote:Da,ali ako ti koiji kažeš da si buidala ne piješ sa budalama,dal to znači da uvijek s nekim piješ,jer ako piješ sam onda piješ sa budalom? Ili onda uopće ne piješ?crvenkasti wrote:Došao si sutradan, znam ja sve.
Ne bismo pili, jer ja ne pijem s budalama. Ako ni ti ne piješ s budalama, to je dupli razlog da ne pijemo zajedno.
Šuma pitanja raste.
Da, to je paradoks izazvan lažnom principijelnošću.
Poput onoga: ja sam advokat i tvrdim da svi advokati lažu.
Ako je istina da svi advokati lažu, onda i ja lažem, i to znači da ne lažu svi advokati. Ako advokati ne lažu, znači da ja ipak lažem jer tvrdim da svi lažu. Ako lažu, onda i ja lažem, znači da govorim istinu. Ako ne lažem, onda je istinita trdnja da lažem. Paradoks.
mani se ti paradoksa u šemi if,if,if..... jerbo sa ili bez if lažu kad zinu
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Re: Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
tko ti je rekao, ona dva penzića? ili konobar.crvenkasti wrote:
nisi došao u vrijeme kad smo se dogovorili
znam da si bio sutradan
rekli su mi
jebote da ti nisi jedan od njih dva, penzić?
čim sam ušao viknuo sam: crveni, kaman tu plej, crveni....
ali nitko nije reagirao kao da ima taj nick, pogledali me tupasto i nastavili piti kavu.
i s kojim autom sam bio?
2014-12-30
kakadu ti je rupa. bio i ostao.maggie13 wrote:hocu..nakon ovog "kultnog" kakadua :-Pveber wrote:draga dođi kod mene u kvart, otvoren je novi restoran i slastičarna.maggie13 wrote:Sad kad ja dodjem u kakadu..:-D
vodim te na kesten pire prije toga neka mesina
2014-12-30
veber wrote:tko ti je rekao, ona dva penzića? ili konobar.crvenkasti wrote:
znam da si bio sutradan
rekli su mi
ali nitko nije reagirao kao da ima taj nick, pogledali me tupasto i nastavili piti kavu.
i s kojim autom sam bio?
standardni znak prepoznavanja je zataknuta crvena ruža za rever sakoa - tak je bilo još za vrijeme Franje Žnirašića
orion- Posts : 2287
2017-06-06
ne zelim propustiti vas fatalni susret :-))veber wrote:kakadu ti je rupa. bio i ostao.maggie13 wrote:hocu..nakon ovog "kultnog" kakadua :-Pveber wrote:draga dođi kod mene u kvart, otvoren je novi restoran i slastičarna.maggie13 wrote:Sad kad ja dodjem u kakadu..:-D
Makar u mislima :-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ovog puta je bio crni auto, a veli da zna da sam bio tamo pa neka veli koji je?orion wrote:veber wrote:tko ti je rekao, ona dva penzića? ili konobar.crvenkasti wrote:
znam da si bio sutradan
rekli su mi
i s kojim autom sam bio?
standardni znak prepoznavanja je zataknuta crvena ruža za rever sakoa - tak je bilo još za vrijeme Franje Žnirašića
2014-12-30
ajd, bum te odpeljao, kada već navaljuješ.maggie13 wrote:ne zelim propustiti vas fatalni susret :-))veber wrote:kakadu ti je rupa. bio i ostao.maggie13 wrote:hocu..nakon ovog "kultnog" kakadua :-Pveber wrote:draga dođi kod mene u kvart, otvoren je novi restoran i slastičarna.maggie13 wrote:Sad kad ja dodjem u kakadu..:-D
Makar u mislima :-D
možemo na ručak na remizu.
2014-12-30
Megi voli zamišljati da se ja i veber tučemo radi nje.
Onaj koji pobijedi, odvuče ju za kosu u svoju pećinu.
Iskonska ženska maštarija.
crvenkasti-
2014-04-17
....jesi joj pokazao oziljkecrvenkasti wrote:Megi voli zamišljati da se ja i veber tučemo radi nje.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sjećam se kad sam bio klinac, pa bi djevojka s kojom se družim namjestila da se kao slučajno sretnem s njenim bivšim dečkom. Kad bi joj uspjelo da se potučemo, to bi bilo njezino najveće dostignuće. Ni jednoj nisam ispunio želju.
crvenkasti-
2014-04-17
ma dobar je auto al ne mislim to vozit, men je jugic sasma ok,mativka wrote:Što će ti to Levi, vozi se sigurno, udobno, ko pravi gospodin s mješalice :)Leviathan2 wrote:na trzistu vrijedi 20 i nesto, sutra cu vjerovatno pazarit pa je utopit daljepismejker wrote:a bez konpijutera se mos slikati..dakle 6 tajuzenki..talijan..nikad preferirao,bas i prednja vuca-svetogrdje.. dizajn imaju,priznajem..Leviathan2 wrote:vid sto men lik nudi za 4 soma,pismejker wrote:Kaze..u to mozes stati,da ne izgledas,kao da si upao u neku klopku..
riknuo kompjutor, kompjutor kosta 2 soma
alfa giulia
kompjutor mu je sjebo sin koji je isao drkat po autu da ubaci neke lajtshov diode ispod auta,
za tri tjedna lik ide u jameriku na 6 mjeseci i ako sklopi ugovor ostaje tamo te seli komplet familiju
ne misli ga popravljat niti kuovat drugi, vozi sad zenin dok ne ode tamo
uzet ga, popravit i utopit dalje
sve bez poreza u inat cardaku :D
onda upotrijebi onu paradoksalnucrvenkasti wrote:jastreb wrote:Da,ali ako ti koiji kažeš da si buidala ne piješ sa budalama,dal to znači da uvijek s nekim piješ,jer ako piješ sam onda piješ sa budalom? Ili onda uopće ne piješ?crvenkasti wrote:Došao si sutradan, znam ja sve.
Ne bismo pili, jer ja ne pijem s budalama. Ako ni ti ne piješ s budalama, to je dupli razlog da ne pijemo zajedno.
Šuma pitanja raste.
Da, to je paradoks izazvan lažnom principijelnošću.
Poput onoga: ja sam advokat i tvrdim da svi advokati lažu.
Ako je istina da svi advokati lažu, onda i ja lažem, i to znači da ne lažu svi advokati. Ako advokati ne lažu, znači da ja ipak lažem jer tvrdim da svi lažu. Ako lažu, onda i ja lažem, znači da govorim istinu. Ako ne lažem, onda je istinita trdnja da lažem. Paradoks.
Ja sam notorni lazov
2014-04-12
Opet si prost.Zatucani uhljeb.vuksadinare wrote:Mala ti stvarno zazivas da ti nabijem kitu u te cvaljeTriny wrote:a dobro, i hrvatski uhljebi na nižim pozicijama mrze one na višim pozicijama...pogle samo vuka...aben wrote:crvenkasti je vjerojatno predratni uhljeb, hrvacki socijalisti srušili srbsku uhljebsku hijerarhiju i postavili svoju, dovoljno da ih zamrziš za celi život
Trinity-
2014-04-17
dobra je sharon i dan danas, pusti ti to. žena se drži supermaggie13 wrote:joj, ovaj crveni me uvijek prokljuvi...'sirove strasti'..Da sam barem Sharonka prije 30 godina :-Dcrvenkasti wrote:Megi voli zamišljati da se ja i veber tučemo radi nje.
2014-12-30
istina...ali ipak ima 60 godina...na tim glumcima najbolje vidimo kako je mladost prolazna..veber wrote:dobra je sharon i dan danas, pusti ti to. žena se drži supermaggie13 wrote:joj, ovaj crveni me uvijek prokljuvi...'sirove strasti'..Da sam barem Sharonka prije 30 godina :-Dcrvenkasti wrote:Megi voli zamišljati da se ja i veber tučemo radi nje.
Iskonska žensk4a maštarija.
2014-04-12
sazrela sharon :Dmaggie13 wrote:istina...ali ipak ima 60 godina...na tim glumcima najbolje vidimo kako je mladost prolazna..veber wrote:dobra je sharon i dan danas, pusti ti to. žena se drži supermaggie13 wrote:joj, ovaj crveni me uvijek prokljuvi...'sirove strasti'..Da sam barem Sharonka prije 30 godina :-Dcrvenkasti wrote:Megi voli zamišljati da se ja i veber tučemo radi nje.
hajd,hajd,ne kukaj..tutanj vamo u svabiju,.paš zaraditi i ovo ak ose potrudis..Brain32 wrote:Baš krenuh to napisat ali sam išao pogledat jel još tko uočiopismejker wrote:usput,ovo ako nije HAMAN dorada M3 ne vrijedi niti 10000 Ojrova...to je ta starija linija..
Doduše u tim godinama sam ja crnčio bez prijave na sirotinjsku satnicu na tuđi studentski ugovor ali eto...
ako ti je 3rojkica valjala,ovo bi moglo biti jos i bolje..
Guest- Guest
pa skoro da bi ju kresnuo, ali kaj ćeš kada ima mlađihmaggie13 wrote:istina...ali ipak ima 60 godina...na tim glumcima najbolje vidimo kako je mladost prolazna..veber wrote:dobra je sharon i dan danas, pusti ti to. žena se drži supermaggie13 wrote:joj, ovaj crveni me uvijek prokljuvi...'sirove strasti'..Da sam barem Sharonka prije 30 godina :-Dcrvenkasti wrote:Megi voli zamišljati da se ja i veber tučemo radi nje.
2014-12-30
i dalje je macka, k'o i Kim ;-) 66Leviathan2 wrote:sazrela sharon :Dmaggie13 wrote:istina...ali ipak ima 60 godina...na tim glumcima najbolje vidimo kako je mladost prolazna..veber wrote:dobra je sharon i dan danas, pusti ti to. žena se drži supermaggie13 wrote:joj, ovaj crveni me uvijek prokljuvi...'sirove strasti'..Da sam barem Sharonka prije 30 godina :-Dcrvenkasti wrote:Megi voli zamišljati da se ja i veber tučemo radi nje.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
mislis na brata Kima :Dmaggie13 wrote:i dalje je macka, k'o i Kim ;-) 66Leviathan2 wrote:sazrela sharon :Dmaggie13 wrote:istina...ali ipak ima 60 godina...na tim glumcima najbolje vidimo kako je mladost prolazna..veber wrote:dobra je sharon i dan danas, pusti ti to. žena se drži supermaggie13 wrote:
joj, ovaj crveni me uvijek prokljuvi...'sirove strasti'..Da sam barem Sharonka prije 30 godina :-D
» Bio sam uhljeb, ništa nisam radio i primao sam 17. 000 kuna
» Vučićev ekonomski procvat Srbije se nije nikada ni dogodio, to je laž
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
» Bio sam uhljeb, ništa nisam radio i primao sam 17. 000 kuna
» Vučićev ekonomski procvat Srbije se nije nikada ni dogodio, to je laž
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
Page 7 of 8