Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
kao i auto i brod i kuća i stan i vikendica.crvenkasti wrote:
A pimpek? Koliki ti je?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
nemoj nebudi lud. osim ako kod njega nije puno veća lova. odjebi tovuksadinare wrote:U slavoniji ih nema?...drugo nisam..za mjesec dana radit cu kod privatnika...trece..nisam ni prije bio..uhljebi ne ciste tudja govnaTriny wrote:Lako tebi kad si uhljeb.vuksadinare wrote:Moja susjeda je slavonka i to prava pa ih ne zali bar ove danasnje...a pinoce ih zali...
Guest- Guest
Onda si i ti uhljeb jer si tu..koja logika..Triny wrote:Ima. Samo se uhljebi ne iseljavaju.vuksadinare wrote:U slavoniji ih nema?...drugo nisam..za mjesec dana radit cu kod privatnika...trece..nisam ni prije bio..uhljebi ne ciste tudja govnaTriny wrote:Lako tebi kad si uhljeb.vuksadinare wrote:Moja susjeda je slavonka i to prava pa ih ne zali bar ove danasnje...a pinoce ih zali...
Čiste. I čistačice po raznoraznim ministarstvima su uhljebi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vrlo vjerojatno će ostati uhljeb, dojti na poso, prošetati po vrtiću i pogljedati rodu li sve sijalice, i pravac kod privatnika na pravi poso...jutarnje tipkanje na forumu će malo patiti, al ča je tu jePinochet wrote:nemoj nebudi lud. osim ako kod njega nije puno veća lova. odjebi tovuksadinare wrote:U slavoniji ih nema?...drugo nisam..za mjesec dana radit cu kod privatnika...trece..nisam ni prije bio..uhljebi ne ciste tudja govnaTriny wrote:Lako tebi kad si uhljeb.vuksadinare wrote:Moja susjeda je slavonka i to prava pa ih ne zali bar ove danasnje...a pinoce ih zali...
2014-04-16
veber wrote:kao i auto i brod i kuća i stan i vikendica.crvenkasti wrote:
A pimpek? Koliki ti je?
Užasavam se tvoje bijede. Hvala Bogu što nisam kao ti.
crvenkasti-
2014-04-17
Bicu sef...a moje je profesije ne skolskePinochet wrote:nemoj nebudi lud. osim ako kod njega nije puno veća lova. odjebi tovuksadinare wrote:U slavoniji ih nema?...drugo nisam..za mjesec dana radit cu kod privatnika...trece..nisam ni prije bio..uhljebi ne ciste tudja govnaTriny wrote:Lako tebi kad si uhljeb.vuksadinare wrote:Moja susjeda je slavonka i to prava pa ih ne zali bar ove danasnje...a pinoce ih zali...
2015-09-08
pa tako i treba. u konačnici svatko treba gledati svoje osobne interese. mislim , nema smisla da on da otkaz, a onda na neko njegovo mjesto uvali se neki drugi bandićev bosanac ,kojeg će ovaj dovć preko graniceaben wrote:vrlo vjerojatno će ostati uhljeb, dojti na poso, prošetati po vrtiću i pogljedati rodu li sve sijalice, i pravac kod privatnika na pravi poso...jutarnje tipkanje na forumu će malo patiti, al ča je tu jePinochet wrote:nemoj nebudi lud. osim ako kod njega nije puno veća lova. odjebi tovuksadinare wrote:U slavoniji ih nema?...drugo nisam..za mjesec dana radit cu kod privatnika...trece..nisam ni prije bio..uhljebi ne ciste tudja govnaTriny wrote:Lako tebi kad si uhljeb.vuksadinare wrote:Moja susjeda je slavonka i to prava pa ih ne zali bar ove danasnje...a pinoce ih zali...
Guest- Guest
Zajebo bi se hasomanu...aben wrote:vrlo vjerojatno će ostati uhljeb, dojti na poso, prošetati po vrtiću i pogljedati rodu li sve sijalice, i pravac kod privatnika na pravi poso...jutarnje tipkanje na forumu će malo patiti, al ča je tu jePinochet wrote:nemoj nebudi lud. osim ako kod njega nije puno veća lova. odjebi tovuksadinare wrote:U slavoniji ih nema?...drugo nisam..za mjesec dana radit cu kod privatnika...trece..nisam ni prije bio..uhljebi ne ciste tudja govnaTriny wrote:Lako tebi kad si uhljeb.vuksadinare wrote:Moja susjeda je slavonka i to prava pa ih ne zali bar ove danasnje...a pinoce ih zali...
2015-09-08
Nisam. Ja sam švercer i kockar.vuksadinare wrote:Onda si i ti uhljeb jer si tu..koja logika..Triny wrote:Ima. Samo se uhljebi ne iseljavaju.vuksadinare wrote:U slavoniji ih nema?...drugo nisam..za mjesec dana radit cu kod privatnika...trece..nisam ni prije bio..uhljebi ne ciste tudja govnaTriny wrote:Lako tebi kad si uhljeb.vuksadinare wrote:Moja susjeda je slavonka i to prava pa ih ne zali bar ove danasnje...a pinoce ih zali...
Čiste. I čistačice po raznoraznim ministarstvima su uhljebi.
Trinity-
2014-04-17
Pinochet wrote:pa tako i treba. u konačnici svatko treba gledati svoje osobne interese. mislim , nema smisla da on da otkaz, a onda na neko njegovo mjesto uvali se neki drugi bandićev bosanac ,kojeg će ovaj dovć preko graniceaben wrote:vrlo vjerojatno će ostati uhljeb, dojti na poso, prošetati po vrtiću i pogljedati rodu li sve sijalice, i pravac kod privatnika na pravi poso...jutarnje tipkanje na forumu će malo patiti, al ča je tu jePinochet wrote:nemoj nebudi lud. osim ako kod njega nije puno veća lova. odjebi tovuksadinare wrote:U slavoniji ih nema?...drugo nisam..za mjesec dana radit cu kod privatnika...trece..nisam ni prije bio..uhljebi ne ciste tudja govnaTriny wrote:
Lako tebi kad si uhljeb.
amen
2014-04-16
zaštita, vojska?vuksadinare wrote:Bicu sef...a moje je profesije ne skolskePinochet wrote:nemoj nebudi lud. osim ako kod njega nije puno veća lova. odjebi tovuksadinare wrote:U slavoniji ih nema?...drugo nisam..za mjesec dana radit cu kod privatnika...trece..nisam ni prije bio..uhljebi ne ciste tudja govnaTriny wrote:Lako tebi kad si uhljeb.vuksadinare wrote:Moja susjeda je slavonka i to prava pa ih ne zali bar ove danasnje...a pinoce ih zali...
meni inače nije jasno, zašto ste vi ekipa posli rata.. koji ste imali par godina fronte .. umjesto da ste kao Klem i drugi.. krenuli u taj business. ali ne kao on raditi sa čardakom, nego recimo javit se firmama.. pa otić na brod, biti vojni čuvari na transferima/brodovima.. tako vojnici, dobijaju po 300$ dan, a u karijeri ne ispale niti metak..
Guest- Guest
kada te dohvatim, užasavat će se i mene. btw imam dva auta. samo sam drugi dao bivšoj pa osim registracije i osiguranja nemam nikaj s njim. i da, uvali mi servis.crvenkasti wrote:veber wrote:kao i auto i brod i kuća i stan i vikendica.crvenkasti wrote:
A pimpek? Koliki ti je?
Užasavam se tvoje bijede. Hvala Bogu što nisam kao ti.
2014-12-30
vuk je bio 6 mjeseci. pitaj dijagrama koji je tri put ranjen na bojištu. ili trea koji se probio iz vukovara. mojeg burkea nemreš pitat jer je pokojni.Pinochet wrote:zaštita, vojska?vuksadinare wrote:Bicu sef...a moje je profesije ne skolskePinochet wrote:nemoj nebudi lud. osim ako kod njega nije puno veća lova. odjebi tovuksadinare wrote:U slavoniji ih nema?...drugo nisam..za mjesec dana radit cu kod privatnika...trece..nisam ni prije bio..uhljebi ne ciste tudja govnaTriny wrote:
Lako tebi kad si uhljeb.
meni inače nije jasno, zašto ste vi ekipa posli rata.. koji ste imali par godina fronte .. umjesto da ste kao Klem i drugi.. krenuli u taj business. ali ne kao on raditi sa čardakom, nego recimo javit se firmama.. pa otić na brod, biti vojni čuvari na transferima/brodovima.. tako vojnici, dobijaju po 300$ dan, a u karijeri ne ispale niti metak..
a ove srbende nabijem na kurac, pogotovo crvenog, sina yugo oficira.
Last edited by veber on 1/11/2017, 16:54; edited 1 time in total
2014-12-30
jes? na tvoju žalost:)vuksadinare wrote:Zajebo bi se hasomanu... :):aben wrote:vrlo vjerojatno će ostati uhljeb, dojti na poso, prošetati po vrtiću i pogljedati rodu li sve sijalice, i pravac kod privatnika na pravi poso...jutarnje tipkanje na forumu će malo patiti, al ča je tu jePinochet wrote:nemoj nebudi lud. osim ako kod njega nije puno veća lova. odjebi tovuksadinare wrote:U slavoniji ih nema?...drugo nisam..za mjesec dana radit cu kod privatnika...trece..nisam ni prije bio..uhljebi ne ciste tudja govnaTriny wrote:
Lako tebi kad si uhljeb.
jo sun se uhljebi, proveden par uri dnevno za 3000 kun misečno i plus sa više ne morun ploćati doprinose u svojoj firmi, suck it čardak
2014-04-16
Mogu ti samo reci to je strana privatna firma...i jos zanimljivije prva dva mjeseca cu raditi u iloku i tom dijelu...Pinochet wrote:zaštita, vojska?vuksadinare wrote:Bicu sef...a moje je profesije ne skolskePinochet wrote:nemoj nebudi lud. osim ako kod njega nije puno veća lova. odjebi tovuksadinare wrote:U slavoniji ih nema?...drugo nisam..za mjesec dana radit cu kod privatnika...trece..nisam ni prije bio..uhljebi ne ciste tudja govnaTriny wrote:
Lako tebi kad si uhljeb.
2015-09-08
to nebih htio komentirati, iskrenoveber wrote:vuk je bio 6 mjeseci. pitaj dijagrama koji je tri put ranjen na bojištu.Pinochet wrote:zaštita, vojska?vuksadinare wrote:Bicu sef...a moje je profesije ne skolskePinochet wrote:nemoj nebudi lud. osim ako kod njega nije puno veća lova. odjebi tovuksadinare wrote:
U slavoniji ih nema?...drugo nisam..za mjesec dana radit cu kod privatnika...trece..nisam ni prije bio..uhljebi ne ciste tudja govna
Guest- Guest
Malo vise od sest mjeseci..veber wrote:vuk je bio 6 mjeseci. pitaj dijagrama koji je tri put ranjen na bojištu.Pinochet wrote:zaštita, vojska?vuksadinare wrote:Bicu sef...a moje je profesije ne skolskePinochet wrote:nemoj nebudi lud. osim ako kod njega nije puno veća lova. odjebi tovuksadinare wrote:
U slavoniji ih nema?...drugo nisam..za mjesec dana radit cu kod privatnika...trece..nisam ni prije bio..uhljebi ne ciste tudja govna
2015-09-08
ok i petnaest dana. nije bitno. neki forumski ratnici su bili u minkenu, svaka čast. nema tu govora.
2014-12-30
Dođeš do točke kad vidiš da sve što se može kupiti, to ništa ni ne vrijedi.
Ali da bi to istinski shvatio, moraš zaraditi dobru lovu.
crvenkasti-
2014-04-17
tu bi se složio s tobom, ali meni je lova pomoćno sredstvo i nemilice ju trošim.crvenkasti wrote:Dođeš do točke kad vidiš da sve što se može kupiti, to ništa ni ne vrijedi.
djeca imaju fondove za početak, ostat će im nekretnine, a ostalo ću spizdit.
2014-12-30
Bice mi zanimljiv posao terenski rad..ali ne gradjevina,fizikalija....ono sto govorim da ce rata biti i bice ga vjerovali vi ili ne...nista vise necu rec od toga
2015-09-08
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Dečko koji nikad nije ušao u pubertet dobio "vaginu", izrađenu od rektuma
» Bio sam uhljeb, ništa nisam radio i primao sam 17. 000 kuna
» Vučićev ekonomski procvat Srbije se nije nikada ni dogodio, to je laž
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
» Bio sam uhljeb, ništa nisam radio i primao sam 17. 000 kuna
» Vučićev ekonomski procvat Srbije se nije nikada ni dogodio, to je laž
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
Page 2 of 8