Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
http://www.pouzdano.hr/2017/11/01/poklon-od-tate-nezaposleni-sin-steve-culeja-vozi-bmw-vrijedan-50-000-eura/
da bi pljačkom poreznih obveznika kupio to auto sinu, samo tim činom Stevo je iselio 20ak obitelji u Irsku/Njemačku
da bi pljačkom poreznih obveznika kupio to auto sinu, samo tim činom Stevo je iselio 20ak obitelji u Irsku/Njemačku
Guest- Guest
Re: Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
Steva? Srbin? Vole Srbi BMW.
Re: Culejov sin(koji u životu nikada ništa nije radio) za 20rođ od Steve(starog) dobio BMW od 50 000€
Ne znam sto se desava sa culejom prije sabora je bio kao hase nije se dao manipulirat...ocito teret sina koji je razmazen nosi svoje pa se prodao plenkiju za saborski mandat i povlastice..jbg
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tko kaže da se domoljublje ne isplati. Samo bilo bi pošteno da makar promjene ime iz udruga branitelja/domoljuba/hzda u udruge ratnih profitera.
ja sam pitao sina da mu dam svoj auto kada kupim novi, on je rekao da mu ne treba nekaj tako veliko i da mu je bolje s tramvajem.
2014-12-30
najjače od svega, ti si svoje auto zaradio.. a Stevo je "maznuo" poreznom pljačkom(porez je pljačka).. za ovakvo auto , trebao je iseliti 20ak obitelji iz Slavonije u Irskuveber wrote:ja sam pitao sina da mu dam svoj auto kada kupim novi, on je rekao da mu ne treba nekaj tako veliko i da mu je bolje s tramvajem.
Guest- Guest
...sto te vise boli kurac za slavoniju prodali su se mamicu i inim...ja sam davno izgubio volju za njih..oni ce ovo oni ce ono kurac moj..di im je bojkot reprezentacije?..hns sto put zajebe osijek a oni ih opet podrzavaju...prije mi ih je bilo zao sada vise ne..Pinochet wrote:najjače od svega, ti si svoje auto zaradio.. a Stevo je "maznuo" poreznom pljačkom(porez je pljačka).. za ovakvo auto , trebao je iseliti 20ak obitelji iz Slavonije u Irskuveber wrote:ja sam pitao sina da mu dam svoj auto kada kupim novi, on je rekao da mu ne treba nekaj tako veliko i da mu je bolje s tramvajem.
2015-09-08
20 obitelji za čulejov auto, i još jedna za ploću vuku s dinarePinochet wrote:najjače od svega, ti si svoje auto zaradio.. a Stevo je "maznuo" poreznom pljačkom(porez je pljačka).. za ovakvo auto , trebao je iseliti 20ak obitelji iz Slavonije u Irskuveber wrote:ja sam pitao sina da mu dam svoj auto kada kupim novi, on je rekao da mu ne treba nekaj tako veliko i da mu je bolje s tramvajem.
2014-04-16
ja sam sve svoje sam zaradio, roditelji su mi samo dali znanje. ok stari mi je kupio prve strojeve, ali i on je sam to zaradio.Pinochet wrote:najjače od svega, ti si svoje auto zaradio.. a Stevo je "maznuo" poreznom pljačkom(porez je pljačka).. za ovakvo auto , trebao je iseliti 20ak obitelji iz Slavonije u Irskuveber wrote:ja sam pitao sina da mu dam svoj auto kada kupim novi, on je rekao da mu ne treba nekaj tako veliko i da mu je bolje s tramvajem.
sin ne želi auto pa ću ga prodat. nedavno sam prodao pločice i materijal koji su višak gradnje i svu lovu sam dao kćerima.
2014-12-30
'Inati se slavonijo'..a onda zderu i locu sa bandicem jer ocekuju da im ovaj da pinku..i ovaj im da i kupi ih..a onda drugi dan kukaju i govore 'centralizacija i slavonci se iseljavaju'...
2015-09-08
Moja susjeda je slavonka i to prava pa ih ne zali bar ove danasnje...a pinoce ih zali...
2015-09-08
Lako tebi kad si uhljeb.vuksadinare wrote:Moja susjeda je slavonka i to prava pa ih ne zali bar ove danasnje...a pinoce ih zali...
Trinity-
2014-04-17
veber wrote:ja sam pitao sina da mu dam svoj auto kada kupim novi, on je rekao da mu ne treba nekaj tako veliko i da mu je bolje s tramvajem.
Znači, imaš veliki auto? Blago tebi.
A pimpek? Koliki ti je?
crvenkasti-
2014-04-17
U slavoniji ih nema?...drugo nisam..za mjesec dana radit cu kod privatnika...trece..nisam ni prije bio..uhljebi ne ciste tudja govnaTriny wrote:Lako tebi kad si uhljeb.vuksadinare wrote:Moja susjeda je slavonka i to prava pa ih ne zali bar ove danasnje...a pinoce ih zali...
2015-09-08
moja sućutvuksadinare wrote:U slavoniji ih nema?...drugo nisam..za mjesec dana radit cu kod privatnika...trece..nisam ni prije bio..uhljebi ne ciste tudja govnaTriny wrote:Lako tebi kad si uhljeb.vuksadinare wrote:Moja susjeda je slavonka i to prava pa ih ne zali bar ove danasnje...a pinoce ih zali...
2014-04-16
vuksadinare wrote:Moja susjeda je slavonka i to prava pa ih ne zali bar ove danasnje...a pinoce ih zali...
ne kuzis ti,.jel??..naravn oda ne kuzis u cemu je poanta...
da ti Pis naslika..
Poanta jest,sto ljudi ne bi tolik obili puni gorcine,da je u pitanju situacija gdje svi imaju otprilike iste sanse,da im sin,kći vozi bemburu,kroz uredjenu drzavu i postene zakone,uvjete da svi posteno rade i zarade..Meni je drago sto ovakav Mladac ima bemburu,iskreno tak oi treba,Mladac mora cure kupiti i prevrtati ih samo tako..dakle,Mladi Culejov,neka ima bemburu,iako nema mozga niti casti...
Problem jest,da se spomenuta bembura,moze imati,odnosno pokloniti sinu,kceri,tek ako si kapitalizirao rat,u sprezi sa lokal i visim politicarima,ako hodas preko leseva drugih,da bi svoj racun podeblja,a ako to ne radis,dakle ne prodajes svoje domoljublje i ne gacas kao pajcek u muljevitoj politici,naravno vladajucoj,nemas sanse niti posel naci,a biznis otvoriti...pa probaj..opet,ako si prodana dusa,ici ce ti,ako nisi,kljuc u bravu..e jel sad malo jasnije...??
Guest- Guest
Ima. Samo se uhljebi ne iseljavaju.vuksadinare wrote:U slavoniji ih nema?...drugo nisam..za mjesec dana radit cu kod privatnika...trece..nisam ni prije bio..uhljebi ne ciste tudja govnaTriny wrote:Lako tebi kad si uhljeb.vuksadinare wrote:Moja susjeda je slavonka i to prava pa ih ne zali bar ove danasnje...a pinoce ih zali...
Čiste. I čistačice po raznoraznim ministarstvima su uhljebi.
Trinity-
2014-04-17
isto mu uvali auto, biti će ti zahvalan kasnijeveber wrote:ja sam sve svoje sam zaradio, roditelji su mi samo dali znanje. ok stari mi je kupio prve strojeve, ali i on je sam to zaradio.Pinochet wrote:najjače od svega, ti si svoje auto zaradio.. a Stevo je "maznuo" poreznom pljačkom(porez je pljačka).. za ovakvo auto , trebao je iseliti 20ak obitelji iz Slavonije u Irskuveber wrote:ja sam pitao sina da mu dam svoj auto kada kupim novi, on je rekao da mu ne treba nekaj tako veliko i da mu je bolje s tramvajem.
sin ne želi auto pa ću ga prodat. nedavno sam prodao pločice i materijal koji su višak gradnje i svu lovu sam dao kćerima.
Guest- Guest
kao i auto i brod i kuća i stan i vikendica.crvenkasti wrote:
A pimpek? Koliki ti je?
2014-12-30
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Dečko koji nikad nije ušao u pubertet dobio "vaginu", izrađenu od rektuma
» Bio sam uhljeb, ništa nisam radio i primao sam 17. 000 kuna
» Vučićev ekonomski procvat Srbije se nije nikada ni dogodio, to je laž
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
» Bio sam uhljeb, ništa nisam radio i primao sam 17. 000 kuna
» Vučićev ekonomski procvat Srbije se nije nikada ni dogodio, to je laž
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
Page 1 of 8