PAPINA ŠAMARČINA
Page 23 of 34
Page 23 of 34 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34
Re: PAPINA ŠAMARČINA
maggie13 wrote:ajde, pizzon, ne placi vise zbog te nespretne igre rijeci :-Dpizzon wrote:Triny wrote:Napravili ste musaku od teme.
to norka, preti mi pustanjem krvi ako stepinac prodje vatikan:):)
kako mogu da placem zbog probijanja istine norkine prirode
ja, nemam rezloga da placem
Guest- Guest
pizzon wrote:maggie13 wrote:ajde, pizzon, ne placi vise zbog te nespretne igre rijeci :-Dpizzon wrote:Triny wrote:Napravili ste musaku od teme.
jebo ti irineja u guzicu .... a nurku pusti na miru. ok?
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Vatikan ima svoju politiku.pizzon wrote:stepinac, to onaj ujkan, do guse.
koji ste vi minus,
ne yebe vas ni vatikan )
vatikan nije priznao kosovo i ne prihvata stepinca,
ustaskog popa za sveca.
postuju srbe ! zivela srbija )
a vas (t)ko yebe )
p.s. samo za koljacicu norku )
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pizzon wrote:Triny wrote:Napravili ste musaku od teme.
Ma neće ti nitko pustiti krv. :)
Pijuckat ćemo ti je na slamčicu i natenane kada papa formalno proglasi Stepinca svecem Katoličke Crkve. :D
A to je 3. listopada slijedeće godine. :)
Guest- Guest
ne rajcaj vise i ne iskoristavaj osobne fajtove za promoviranje 'svoje istine' :-Ppizzon wrote:maggie13 wrote:ajde, pizzon, ne placi vise zbog te nespretne igre rijeci :-Dpizzon wrote:Triny wrote:Napravili ste musaku od teme.
2014-04-12
Tita ne treba kanonizirati, on je veličina kojoj to nije potrebno.marcellus wrote:dobri papa jezuita pa taj bi radije kanonizirao titu nego stepinca
2015-09-24
paaa, moja istina nije bitnamaggie13 wrote:ne rajcaj vise i ne iskoristavaj osobne fajtove za promoviranje 'svoje istine' :-Ppizzon wrote:maggie13 wrote:ajde, pizzon, ne placi vise zbog te nespretne igre rijeci :-Dpizzon wrote:Triny wrote:Napravili ste musaku od teme.
evo, drugovi u vatikanu doneli pravednu odluku,
ko da su mene pitali.
daj pizzon, reci, kako da im odgovorimo )
Last edited by pizzon on 2/11/2017, 14:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
pizzon wrote:stepinac, to onaj ujkan, do guse.
koji ste vi minus,
ne yebe vas ni vatikan )
vatikan nije priznao kosovo i ne prihvata stepinca,
ustaskog popa za sveca.
postuju srbe ! zivela srbija )
a vas (t)ko yebe )
p.s. samo za koljacicu norku )
Očigledno papa pikira na vas, kako bi vas priveo pod svoje...
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Često mi padne na pamet da je Tile bio možda i u pravu glede toga.kaja wrote:U biti sudili su ga i ubili jer Tito zamislio napraviti crkvu kao u Kini i odvojiti je od Vatikana a ovaj to nije dao.
2015-09-24
moguće..Ringo10 wrote:Često mi padne na pamet da je Tile bio možda i u pravu glede toga.kaja wrote:U biti sudili su ga i ubili jer Tito zamislio napraviti crkvu kao u Kini i odvojiti je od Vatikana a ovaj to nije dao.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ringo10 wrote:Često mi padne na pamet da je Tile bio možda i u pravu glede toga.kaja wrote:U biti sudili su ga i ubili jer Tito zamislio napraviti crkvu kao u Kini i odvojiti je od Vatikana a ovaj to nije dao.
U tom slučaju nas Vatikan nikada ne bi priznao. A oni su ipak bili prvi, nebitno što je to formalno zapravo učinio Island, to je bio interni dogovor između njih i Vatikana.
Guest- Guest
Hoće li Stepinac da se otcepi ili će da proglasi nezavisnost?ljubo1212 wrote:a eto, pričali ste zaplotnjaci, bando, četnici kako ni mile neće da se otcepi,
a ni kosovo proglasiti neovisnost...
sad malo talambasajte o stepincu, dok ne stanete i na te grablje
Majkomila...pa ti bi se sa hdezeom još više raspojasali...kaja wrote:moguće..Ringo10 wrote:Često mi padne na pamet da je Tile bio možda i u pravu glede toga.kaja wrote:U biti sudili su ga i ubili jer Tito zamislio napraviti crkvu kao u Kini i odvojiti je od Vatikana a ovaj to nije dao.
Trinity-
2014-04-17
...stepinac ce biti kanoniziran to je nepobitno...nego pazi malo irinej kao nesto trabunja ne bude li stepinac kanoniziran u sveca bice pomirenja i boljih odnosa sa rkc...a vec neko vrijeme trubi o granicama srbije naravno ne ovih sadasnjih..i napada katolicku crkvu u hrvatskoj...pa radije bi lopovu vjerovao nego irineju..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Triny wrote:Majkomila...pa ti bi se sa hdezeom još više raspojasali...kaja wrote:moguće..Ringo10 wrote:Često mi padne na pamet da je Tile bio možda i u pravu glede toga.kaja wrote:U biti sudili su ga i ubili jer Tito zamislio napraviti crkvu kao u Kini i odvojiti je od Vatikana a ovaj to nije dao.
Balkan bi stvarno teško preživio još jednu SPC, samo ovaj puta u hrvatskoj verziji.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...stepinac ce biti kanoniziran to je nepobitno...nego pazi malo irinej kao nesto trabunja ne bude li stepinac kanoniziran u sveca bice pomirenja i boljih odnosa sa rkc...a vec neko vrijeme trubi o granicama srbije naravno ne ovih sadasnjih..i napada katolicku crkvu u hrvatskoj...pa radije bi lopovu vjerovao nego irineju..
nemoj da mu verujes,
ali, ja ga licno nisam cuo da napada hrvate ili KC
Guest- Guest
jok ne...prouci ga malo..pizzon wrote:vuksadinare wrote:...stepinac ce biti kanoniziran to je nepobitno...nego pazi malo irinej kao nesto trabunja ne bude li stepinac kanoniziran u sveca bice pomirenja i boljih odnosa sa rkc...a vec neko vrijeme trubi o granicama srbije naravno ne ovih sadasnjih..i napada katolicku crkvu u hrvatskoj...pa radije bi lopovu vjerovao nego irineju..
nemoj da mu verujes,
ali, ja ga licno nisam cuo da napada hrvate ili KC
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a moguće je i to, da bi poludjeli potpuno...slidingdoorsoperator wrote:Triny wrote:Majkomila...pa ti bi se sa hdezeom još više raspojasali...kaja wrote:moguće..Ringo10 wrote:Često mi padne na pamet da je Tile bio možda i u pravu glede toga.kaja wrote:U biti sudili su ga i ubili jer Tito zamislio napraviti crkvu kao u Kini i odvojiti je od Vatikana a ovaj to nije dao.
Balkan bi stvarno teško preživio još jednu SPC, samo ovaj puta u hrvatskoj verziji.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:a moguće je i to, da bi poludjeli potpuno...slidingdoorsoperator wrote:Triny wrote:Majkomila...pa ti bi se sa hdezeom još više raspojasali...kaja wrote:moguće..Ringo10 wrote:
Često mi padne na pamet da je Tile bio možda i u pravu glede toga.
bez brige kajo .... s tvojim nogicama ....
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
daj budalo budi malo bar pametan, to je bilo figurativno, pa ne bi ja tebe...draguljče ovog forumapizzon wrote:Triny wrote:Napravili ste musaku od teme.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 23 of 34 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34
Similar topics
» Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
Page 23 of 34