PAPINA ŠAMARČINA
Page 25 of 34
Page 25 of 34 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34
Re: PAPINA ŠAMARČINA
Dobro se odjenuti po mom smatranju znači obući zimsku jaknu, šal, kapu i rukavice, a ne nekakve pruge, vodoravne ili okomite...Noor wrote:vodoravne da, no okomite smanjuju...pa to su elementarni postulati dobrog odijevanja :)Neve wrote:pruge vizualno proširuju, a ne smanjujuNoor wrote:meni sve lijepo stoji...a tebi će najbolje ona na crno bijele pruge...vizualno će ti smanjiti opseg, ako niš drugo
uostalom, Triny mi izgleda kao vitka cura, možda joj ne bi loše stajalo
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ako se ne varam, a ne varam se, ti si njoj aludirala na crnobijele pruge zatvorske odore koje su vodoravne... što znači da proširujuNoor wrote:vodoravne da, no okomite smanjuju...pa to su elementarni postulati dobrog odijevanja :)Neve wrote:pruge vizualno proširuju, a ne smanjujuNoor wrote:meni sve lijepo stoji...a tebi će najbolje ona na crno bijele pruge...vizualno će ti smanjiti opseg, ako niš drugo
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ne, to znači toplo. Dobro je estetski pojam i nije vezano u ugodu, dapače češće je vrlo neudobno i nefunkcionalno, ali je privikateljno, rekli bi Rusi.Totenkopf wrote:Dobro se odjenuti po mom smatranju znači obući zimsku jaknu, šal, kapu i rukavice, a ne nekakve pruge, vodoravne ili okomite...Noor wrote:vodoravne da, no okomite smanjuju...pa to su elementarni postulati dobrog odijevanja :)Neve wrote:pruge vizualno proširuju, a ne smanjujuNoor wrote:meni sve lijepo stoji...a tebi će najbolje ona na crno bijele pruge...vizualno će ti smanjiti opseg, ako niš drugo
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
smrzonjaTotenkopf wrote:Dobro se odjenuti po mom smatranju znači obući zimsku jaknu, šal, kapu i rukavice, a ne nekakve pruge, vodoravne ili okomite...
dobro da nisi napisao i duge gaće
2014-04-12
Zenama najbolje stoji onaj, kako se kaze, smokvin list.
No super je ako i on opadne.
dijagram-
2015-08-09
da, tange npr., njih su sigurno smislil neki gejevi i neprijatelji ženskog rodaEva_ wrote:Ne, to znači toplo. Dobro je estetski pojam i nije vezano u ugodu, dapače češće je vrlo neudobno i nefunkcionalno, ali je privikateljno, rekli bi Rusi.
2014-04-12
Dobro je stvar osjećaja, što je nekome dobro se obući. Meni je to obući se da ti ne bude hladno, kod nas kažu 'dobro se obuci' a ne 'toplo se obuci'...Eva_ wrote:Ne, to znači toplo. Dobro je estetski pojam i nije vezano u ugodu, dapače češće je vrlo neudobno i nefunkcionalno, ali je privikateljno, rekli bi Rusi.Totenkopf wrote:Dobro se odjenuti po mom smatranju znači obući zimsku jaknu, šal, kapu i rukavice, a ne nekakve pruge, vodoravne ili okomite...Noor wrote:vodoravne da, no okomite smanjuju...pa to su elementarni postulati dobrog odijevanja :)Neve wrote:pruge vizualno proširuju, a ne smanjujuNoor wrote:meni sve lijepo stoji...a tebi će najbolje ona na crno bijele pruge...vizualno će ti smanjiti opseg, ako niš drugo
Estetski bi pojam bio 'lijepo' a ne 'dobro'...
2014-04-14
dijagram wrote:Zenama najbolje stoji onaj, kako se kaze, smokvin list.
Kako kojoj, ali nacelno se slazem...
darth_vader-
2014-04-17
a dobro, ne moze se bas sve ali:)jasambrend wrote:dijagram wrote:Zenama najbolje stoji onaj, kako se kaze, smokvin list.
Kako kojoj, ali nacelno se slazem...
dijagram-
2015-08-09
Dobro odjevena žena nije ona u skafanderu, pa ti vidi kak ćeš si to tumačit.Totenkopf wrote:Dobro je stvar osjećaja, što je nekome dobro se obući. Meni je to obući se da ti ne bude hladno, kod nas kažu 'dobro se obuci' a ne 'toplo se obuci'...Eva_ wrote:Ne, to znači toplo. Dobro je estetski pojam i nije vezano u ugodu, dapače češće je vrlo neudobno i nefunkcionalno, ali je privikateljno, rekli bi Rusi.Totenkopf wrote:Dobro se odjenuti po mom smatranju znači obući zimsku jaknu, šal, kapu i rukavice, a ne nekakve pruge, vodoravne ili okomite...Noor wrote:vodoravne da, no okomite smanjuju...pa to su elementarni postulati dobrog odijevanja :)Neve wrote:
pruge vizualno proširuju, a ne smanjuju
2017-03-21
Pa ni špic salonke s 12 cm.Neve wrote:da, tange npr., njih su sigurno smislil neki gejevi i neprijatelji ženskog rodaEva_ wrote:Ne, to znači toplo. Dobro je estetski pojam i nije vezano u ugodu, dapače češće je vrlo neudobno i nefunkcionalno, ali je privikateljno, rekli bi Rusi.
2017-03-21
Tumačim na način da se najvjerojatnije radi o ženi astronautu, ili je nekakav karneval...Eva_ wrote:Dobro odjevena žena nije ona u skafanderu, pa ti vidi kak ćeš si to tumačit.Totenkopf wrote:Dobro je stvar osjećaja, što je nekome dobro se obući. Meni je to obući se da ti ne bude hladno, kod nas kažu 'dobro se obuci' a ne 'toplo se obuci'...Eva_ wrote:Ne, to znači toplo. Dobro je estetski pojam i nije vezano u ugodu, dapače češće je vrlo neudobno i nefunkcionalno, ali je privikateljno, rekli bi Rusi.Totenkopf wrote:Dobro se odjenuti po mom smatranju znači obući zimsku jaknu, šal, kapu i rukavice, a ne nekakve pruge, vodoravne ili okomite...Noor wrote:
vodoravne da, no okomite smanjuju...pa to su elementarni postulati dobrog odijevanja :)
2014-04-14
Pa ona je dobro odjevena, po tvojoj terminologiji, toplo joj je i udobno.Totenkopf wrote:Tumačim na način da se najvjerojatnije radi o ženi astronautu, ili je nekakav karneval...Eva_ wrote:Dobro odjevena žena nije ona u skafanderu, pa ti vidi kak ćeš si to tumačit.Totenkopf wrote:Dobro je stvar osjećaja, što je nekome dobro se obući. Meni je to obući se da ti ne bude hladno, kod nas kažu 'dobro se obuci' a ne 'toplo se obuci'...Eva_ wrote:Ne, to znači toplo. Dobro je estetski pojam i nije vezano u ugodu, dapače češće je vrlo neudobno i nefunkcionalno, ali je privikateljno, rekli bi Rusi.Totenkopf wrote:
Dobro se odjenuti po mom smatranju znači obući zimsku jaknu, šal, kapu i rukavice, a ne nekakve pruge, vodoravne ili okomite...
2017-03-21
auh, njih treba svrstati u sprave za mučenje do invalidiziranjaEva_ wrote:Pa ni špic salonke s 12 cm.
mislim da nisu ni namijenjene za duže hodanje ili stajanje, nego za malo paradiranja ili par koraka od stana do auta i nazad
2014-04-12
to je toplo se odjenutiTotenkopf wrote:Dobro se odjenuti po mom smatranju znači obući zimsku jaknu, šal, kapu i rukavice, a ne nekakve pruge, vodoravne ili okomite...Noor wrote:vodoravne da, no okomite smanjuju...pa to su elementarni postulati dobrog odijevanja :)Neve wrote:pruge vizualno proširuju, a ne smanjujuNoor wrote:meni sve lijepo stoji...a tebi će najbolje ona na crno bijele pruge...vizualno će ti smanjiti opseg, ako niš drugo
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
2014-04-14
2014-04-14
Totenkopf wrote:Ma s kim ja pričam o modi...
(idem dovest' Modnog Mačka)
2014-04-12
sumnjiv si mi, krpice, krpice, pa jos o krpicamaTotenkopf wrote:Ma s kim ja pričam o modi...
oslo izgleda sve vragu:)
dijagram-
2015-08-09
.. a ni ne svlačimo se sameTotenkopf wrote:Ne kuvate, ne peglate, ne znate se obuć...
pa prestrašno
2014-04-12
bome si u pravu, pogriješila samNeve wrote:ako se ne varam, a ne varam se, ti si njoj aludirala na crnobijele pruge zatvorske odore koje su vodoravne... što znači da proširujuNoor wrote:vodoravne da, no okomite smanjuju...pa to su elementarni postulati dobrog odijevanja :)Neve wrote:pruge vizualno proširuju, a ne smanjujuNoor wrote:meni sve lijepo stoji...a tebi će najbolje ona na crno bijele pruge...vizualno će ti smanjiti opseg, ako niš drugo
Page 25 of 34 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34
Similar topics
» Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
Page 25 of 34