PAPINA ŠAMARČINA
Page 10 of 34
Page 10 of 34 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34
Re: PAPINA ŠAMARČINA
pristojan si i milostiv, veberu :-Pveber wrote:kod njega u proporcionalnoj.maggie13 wrote:u kakvoj je to korelaciji s mozgom? @-@crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
Priroda me obdarila iznimnom britkoscu i racionalnoscu :-))
Mene velikim pimpekom.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Odgoda prolašavanja kardinala Stepinca svecem bila je prilično izvjesna, čak mislim da nitko od naših nije iznenađen što je Vatikan rekao da se čeka "božje vrjeme"....
Nisam baš upoznata sa argumentima kojima je potkrijepljen zahtjev za proglašavanje svetim ..... jel to zbog djela koje je on svećenik činio za vrijeme svoje službe, ili zbog osude, zatvaranja i općenito postupanja komunističkih vlasti sve do njegove smrti.
Nisam baš upoznata sa argumentima kojima je potkrijepljen zahtjev za proglašavanje svetim ..... jel to zbog djela koje je on svećenik činio za vrijeme svoje službe, ili zbog osude, zatvaranja i općenito postupanja komunističkih vlasti sve do njegove smrti.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
danas sam sav milostiv.maggie13 wrote:pristojan si i milostiv, veberu :-Pveber wrote:kod njega u proporcionalnoj.maggie13 wrote:u kakvoj je to korelaciji s mozgom? @-@crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
Priroda me obdarila iznimnom britkoscu i racionalnoscu :-))
Mene velikim pimpekom.
2014-12-30
Sada mi je jos i vise drago sta sam se ispisao iz Katolicke crkve. Onoga dana kada ovaj ode i ja cu se ponovo vratiti tamo gdje pripadam. Muhahahahahahaa Juznoamericki supljak.
2014-04-14
..nije nista cudno sto je u sukobu sa dobrom vecinom katolicke crkve u europi...abraham wrote:Sada mi je jos i vise drago sta sam se ispisao iz Katolicke crkve. Onoga dana kada ovaj ode i ja cu se ponovo vratiti tamo gdje pripadam. Muhahahahahahaa Juznoamericki supljak.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
.....tko zna li o preko 400 srusenih katolickih crkava u hrvatskoj i bh-a...ako zna jel ga uopce briga..nisu njegovi...
2015-09-08
PIZON ZAPAMTI, STEPINAC ĆE BITI PROGLAŠEN SVECEM !!pizzon wrote: ...Stepinac... SVETAC!
immortal-
2014-04-16
Noor wrote:e ova tema samo zbog tebe ide u favorite, kad Stepinac postane svetac, da ti ispustimo tu zatrovanu srpsku krvcupizzon wrote:grdno se varate da je to samovolja ovog pape
zivi bili pa videli
Što će se formalno dogoditi na dvadesetu obljetnicu proglašavanja Stepinca blaženikom od strane Ivana Pavla II odnosno 3. listopada slijedeće godine. :)
Guest- Guest
mortal-joint wrote:PIZON ZAPAMTI, STEPINAC ĆE BITI PROGLAŠEN SVECEM !!pizzon wrote: ...Stepinac... SVETAC!
2015-09-08
Vidi ova govna iz spc-a oni kao za suradnju,pomirenje i slicno ako se stepinac ne proglasi svecem..pa i prije toga nisu bili za suradnju bar iskrenu..sto govore i devedesete...stepinac im je danas izgovor sutra nesto drugo preksutra trece..ali se ne libe govoriti o srbiji preko drine i dunava..njima zalupiti definitivno vrata suradnje..
2015-09-08
orion wrote:Odgoda prolašavanja kardinala Stepinca svecem bila je prilično izvjesna, čak mislim da nitko od naših nije iznenađen što je Vatikan rekao da se čeka "božje vrjeme"....
Pa kauza je završena i nekakva revizija procesa nije moguća, premda bi to neki željeli, posebno vrh SPC. No, da su svjesni kako se to ipak neće dogoditi svjedoči i njihova izjava tijekom posljednje sjednice mješovite komisije u kojoj su rekli da je taj proces potpuno u nadležnosti KC, a tamo je odluka već davno donesena.
Mnogi smatraju kako je samo osnivanje te mješovite komisije bio nepotreban čin, ali poanta je naglašavanju važnosti ekumenskog dijaloga, posebno kada se uzme u obzir konačni sastanak pape i moskovskog patrijarha i procesa približavanja u dijalogu dvije crkve.
A sam dan formalnog proglašavanja Stepinca svecem KC je vjerojatno odavno određen vrlo prigodno za 3. listopad slijedeće godine na dvadesetu obljetnicu njegovog javnog proglašavanja blaženikom od strane Ivana Pavla II u Mariji Bistrici.
Guest- Guest
Ekumena sa spc?..nikad je nije ni bilo a tesko da ce je i biti bez fige u djepu sa njihove straneslidingdoorsoperator wrote:orion wrote:Odgoda prolašavanja kardinala Stepinca svecem bila je prilično izvjesna, čak mislim da nitko od naših nije iznenađen što je Vatikan rekao da se čeka "božje vrjeme"....
Pa kauza je završena i nekakva revizija procesa nije moguća, premda bi to neki željeli, posebno vrh SPC. No, da su svjesni kako se to ipak neće dogoditi svjedoči i njihova izjava tijekom posljednje sjednice mješovite komisije u kojoj su rekli da je taj proces potpuno u nadležnosti KC, a tamo je odluka već davno donesena.
Mnogi smatraju kako je samo osnivanje te mješovite komisije bio nepotreban čin, ali poanta je naglašavanju važnosti ekumenskog dijaloga, posebno kada se uzme u obzir konačni sastanak pape i moskovskog patrijarha i procesa približavanja u dijalogu dvije crkve.
A sam dan formalnog proglašavanja Stepinca svecem KC je vjerojatno odavno određen vrlo prigodno za 3. listopad slijedeće godine na dvadesetu obljetnicu njegovog javnog proglašavanja blaženikom od strane Ivana Pavla II u Mariji Bistrici.
2015-09-08
dobro, stepinac će postati svecem kad papa ponovo bude katolik
a, sada je je?marcellus wrote:dobro, stepinac će postati svecem kad papa ponovo bude katolik
pravoslavac?
2014-12-30
vuksadinare wrote:
Ekumena sa spc?..nikad je nije ni bilo a tesko da ce je i biti bez fige u djepu sa njihove strane
Na stranu naša iskustva sa SPC, zbog dijaloga dvije crkve je vrlo važno ostaviti i najzagriženijim zelotima u pravoslavnom svijetu barem odškrinuta vrata. Na njima je kako će to prihvatiti i iskoristiti.
Ako se približavenje Moskve i Rima zaista nastavi, niti SPC neće imati snage žestoko se suprostaviti tom procesu. Jednostavno su premali i prenevažni, usprkos autokefalnosti.
Guest- Guest
u najmanju ruku antikristveber wrote:a, sada je je?marcellus wrote:dobro, stepinac će postati svecem kad papa ponovo bude katolik
pravoslavac?
Guest- Guest
marcellus wrote:dobro, stepinac će postati svecem kad papa ponovo bude katolik
3. listopad slijedeće godine. :) Skupa sa priznanjem Međugorja službenim marijanskim svetištem prihvaćanjem autentičnosti onih prvih ukazanja, dok će se ostala nastaviti razmatrati.
Nakon toga papa Franjo postaje ili najpopularniji papa među Hrvatima ili drugi odmah iza Ivana Pavla II. :)
Guest- Guest
Kserks_ wrote:u najmanju ruku antikristveber wrote:a, sada je je?marcellus wrote:dobro, stepinac će postati svecem kad papa ponovo bude katolik
pravoslavac?
ne kuzim...sto ova slika predstavlja? znam koja je to dvorana, ali sto si htio reci s tim?
mene zanima koja je dvorana.... podsjeća na sovu ili orla... oči i spoj kod kljunaRoy_Bean wrote:Kserks_ wrote:u najmanju ruku antikristveber wrote:a, sada je je?marcellus wrote:dobro, stepinac će postati svecem kad papa ponovo bude katolik
pravoslavac?
ne kuzim...sto ova slika predstavlja? znam koja je to dvorana, ali sto si htio reci s tim?
immortal-
2014-04-16
Page 10 of 34 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34
Similar topics
» Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
Page 10 of 34