PAPINA ŠAMARČINA
Page 11 of 34
Page 11 of 34 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34
Re: PAPINA ŠAMARČINA
mene zanima koja je dvorana.... podsjeća na sovu ili orla... oči i spoj kod kljunaRoy_Bean wrote:Kserks_ wrote:u najmanju ruku antikristveber wrote:a, sada je je?marcellus wrote:dobro, stepinac će postati svecem kad papa ponovo bude katolik
pravoslavac?
ne kuzim...sto ova slika predstavlja? znam koja je to dvorana, ali sto si htio reci s tim?
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
zmijamortal-joint wrote:mene zanima koja je dvorana.... podsjeća na sovu ili orla... oči i spoj kod kljunaRoy_Bean wrote:Kserks_ wrote:u najmanju ruku antikristveber wrote:a, sada je je?marcellus wrote:dobro, stepinac će postati svecem kad papa ponovo bude katolik
pravoslavac?
ne kuzim...sto ova slika predstavlja? znam koja je to dvorana, ali sto si htio reci s tim?
kobra ocito
Zmija, papa sjedi u zmijinim ustima izmedu zuba,iza njegan pakao i duse u paklu,nigdje ni jednog krscanskog simbola..antikrist..mortal-joint wrote:mene zanima koja je dvorana.... podsjeća na sovu ili orla... oči i spoj kod kljunaRoy_Bean wrote:Kserks_ wrote:u najmanju ruku antikristveber wrote:a, sada je je?marcellus wrote:dobro, stepinac će postati svecem kad papa ponovo bude katolik
pravoslavac?
Last edited by Kserks_ on Wed 1 Nov - 20:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
op artRoy_Bean wrote:Kserks_ wrote:u najmanju ruku antikristveber wrote:a, sada je je?marcellus wrote:dobro, stepinac će postati svecem kad papa ponovo bude katolik
pravoslavac?
Trinity-
2014-04-17
.... i iz europemarcellus wrote:dobro, stepinac će postati svečem kad papa ponovo bude katolik
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
otkada dvorana tako izgledaKserks_ wrote:Zmija, papa sjedi u zmijinim ustima izmedu zuba,iza njegan pakao i duse u paklu,nigdje ni jednog krscanskog simbola..antikrist..mortal-joint wrote:mene zanima koja je dvorana.... podsjeća na sovu ili orla... oči i spoj kod kljunaRoy_Bean wrote:Kserks_ wrote:u najmanju ruku antikristveber wrote:
a, sada je je?
pravoslavac?
da li je ista takva bila za vrijeme Ivana Pavla II i Ratzingera
immortal-
2014-04-16
ja kćeri crtam sovu pa ću joj na laseru izrezat iz plexija i ugradit ću dvije diode za oči pa da ima unikatnu noćnu lampu. bundevu s avatara je ona izrezbalila.
2014-12-30
Inace pape iz tzv.'nesvrstanih'...nisu skloni europskoj katolickoj crkvi..zbog povijesti kolonijalizma..drugo katolicki svecenici iz nesvrstanih poglavito juzne amerike u dosta slucajevy su skloni ljevicarenju,revolucionarnim pogledima.....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:.... i iz europemarcellus wrote:dobro, stepinac će postati svečem kad papa ponovo bude katolik
Ti si baš opterećen Evropom. Međutim, činjenica je da je Evropa odbacila kršćanstvo. Dakle, papu iz Evrope ćemo ponovo imati kada Evropa ponovo prihvati kršćanstvo.
Guest- Guest
Kserks_ wrote:
Zmija, papa sjedi u zmijinim ustima izmedu zuba,iza njegan pakao i duse u paklu,nigdje ni jednog krscanskog simbola..antikrist..
Upozorenje na neprijatelja sa kojim se kršćanstvo suočava. Pojam Sotone ionako dolazi od hebrejske riječi koja znači upravo to - neprijatelj.
Guest- Guest
Noor wrote:e ova tema samo zbog tebe ide u favorite, kad Stepinac postane svetac, da ti ispustimo tu zatrovanu srpsku krvcupizzon wrote:grdno se varate da je to samovolja ovog pape
zivi bili pa videli
eee, svasta padne na pamet U pičci !
pa kad napisem nabijem na q i tebe i stepinca
ja sam kriv, el dabome da je tako !?
Last edited by pizzon on Wed 1 Nov - 21:49; edited 1 time in total
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Inace pape iz tzv.'nesvrstanih'...nisu skloni europskoj katolickoj crkvi..zbog povijesti kolonijalizma..drugo katolicki svecenici iz nesvrstanih poglavito juzne amerike u dosta slucajevy su skloni ljevicarenju,revolucionarnim pogledima.....
ovaj papa cist italijan, ne kenjaj,
i otac i majka poticu iz italije
papim otac emigrant iz pijemonta
stepinac je ustaski pop,
i kao takav nepodobona za bilo sta sveto
Guest- Guest
kad stepinac postane svetac, pojest ćeš sva govna koja si ovde izasrao....a sereš mnogo, bre.pizzon wrote:Noor wrote:e ova tema samo zbog tebe ide u favorite, kad Stepinac postane svetac, da ti ispustimo tu zatrovanu srpsku krvcupizzon wrote:grdno se varate da je to samovolja ovog pape
zivi bili pa videli
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:kad stepinac postane svetac, pojest ćeš sva govna koja si ovde izasrao....a sereš mnogo, bre.pizzon wrote:Noor wrote:e ova tema samo zbog tebe ide u favorite, kad Stepinac postane svetac, da ti ispustimo tu zatrovanu srpsku krvcupizzon wrote:grdno se varate da je to samovolja ovog pape
zivi bili pa videli
kakav god da sam, godinama pisem.
ali krv niciju nisam ne samo spomenuo
vec ni na pamet mi nesto slicno nije padalo
stepinac je ustaski pop, i šta oces koji moj q
i ko yebe i tebe i stepinca
mater ustaku da vam jebem oboma
Guest- Guest
jel ti ovo srpski forum da tu psuješ Hrvatima mater???pizzon wrote:Noor wrote:kad stepinac postane svetac, pojest ćeš sva govna koja si ovde izasrao....a sereš mnogo, bre.pizzon wrote:Noor wrote:e ova tema samo zbog tebe ide u favorite, kad Stepinac postane svetac, da ti ispustimo tu zatrovanu srpsku krvcupizzon wrote:grdno se varate da je to samovolja ovog pape
zivi bili pa videli
kav god da sam, godinama pisem
sirovina
immortal-
2014-04-16
bolesna srbadija ovje.
na jednom sam slovenskom. strojnistvo.net i na američkom cnczone.com. stručni forumi. da bi išao na neki srpski kao ovaj, ne pada mi na pamet.
ali očito im je gadno u srbiji pa dođu srat ovdje.
sutra bi se doselili da imaju muda.
eto, jedan forumaš s bivšeg foruma se iz beograda doselio u šibenik i nitko ga ne dira, niti on sere po hrvatskoj, a srbin, srbin od stoljeća sedmog.
na jednom sam slovenskom. strojnistvo.net i na američkom cnczone.com. stručni forumi. da bi išao na neki srpski kao ovaj, ne pada mi na pamet.
eto, jedan forumaš s bivšeg foruma se iz beograda doselio u šibenik i nitko ga ne dira, niti on sere po hrvatskoj, a srbin, srbin od stoljeća sedmog.
2014-12-30
mortal-joint wrote:jel ti ovo srpski forum da tu psuješ Hrvatima mater???pizzon wrote:Noor wrote:kad stepinac postane svetac, pojest ćeš sva govna koja si ovde izasrao....a sereš mnogo, bre.pizzon wrote:Noor wrote:
e ova tema samo zbog tebe ide u favorite, kad Stepinac postane svetac, da ti ispustimo tu zatrovanu srpsku krvcu
kav god da sam, godinama pisem
sirovina
mars u picku materinu
ona ce meni da priziva smrt i to je ok
jebi si mater u picku ustasku
Guest- Guest
veber wrote:bolesna srbadija ovje.
jel, ja sam bolestan koji nikome nije prizivao smrt
a vi ste bajni koji to redovno praktikujete
mars u picku materinu ustasku
Guest- Guest
nemrem biti ustaša. moj predak je naredio da se postreljaju ustaše koje su radile pizdarije u lici. cijelu jedinicu.pizzon wrote:veber wrote:bolesna srbadija ovje.
jel, ja sam bolestan koji nikome nije prizivao smrt
a vi ste bajni koji to redovno praktikujete
mars u picku materinu ustasku
smrade četnički.
2014-12-30
Page 11 of 34 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34
Similar topics
» Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
Page 11 of 34