ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PAPINA ŠAMARČINA

Page 7 of 34 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Next

Go down

PAPINA ŠAMARČINA  - Page 7 Empty Re: PAPINA ŠAMARČINA

Post by vuksadinare 1/11/2017, 13:30

....plus glupoj papcini plenkovicu sto te uopce pozvao u hr ..ionako neces doci..

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 1/11/2017, 13:32

pizzon wrote:
- Sredinom aprila 1941. Stepinac pozdravio formiranje ustaške NDH
- Susretao se često s Antom Pavelićem i pružao mu podršku u etničkom čišćenju Srba
- Javno izrazio sumnje u mogućnost zajedničkog života Srba i Hrvata u jednoj državi
- Učestvovao u masovnom i prisilnom pokrštavanju Srba
- Bio je upoznat sa mnogim zločinima nad Srbima, postojanjem koncentracionih logora u kojima su mučeni najviše 
1. Pozdravio stvaranje hrvatske drzave sto je i normalno.  Niko tada nije bio Nostradamus pa da preddvidi u sta ce se sve izroditi.

2. Susretao se sa Pavelicem jer se rezimi mijenjaju a on je tu nadbiskup koji mora komunicirati sa trenutnim rezimom kakv god da je. To nije nikakav zlocin osim u glavurdama zaludjenih velikosrba. Susretao se i sa kraljem i sa Titom i sa svima.

3. Povijest je pokazala da je bio u pravu glede suzivota je velikosrpski hegemonizam unisti svaku zajednicku drzavu. Sa Srbima se ne moze graditi bio kakva zajednica.

4. Nije sudjelovao u zlocinima i to je gola i ordinarna laz velikosrpskih propagandista. Lako dokazivo.

5. Vjerojatno je bio upoznat ali nije imao nikakvu izvrsnu vlast pa da to sprijeci. SVe sto je mogao je da pise protestna pisma i da ekskomunicira iz Crkve sveceike koji su se ogrijesili o crkvene kanone. 129 svecenika je zbog toga iskljuceno iz crkvenih redova ukljucujuci i slavnog Miroslava Filipovica Majstorovica koji je omiljeni lik velikosrpskih propagandista.

Srbi su najodgovorniji za krvoprolice devedesetih i vrlo je bijedno i pokvareno traziti sebi opravdanje kroz 2. sv rat, ustaski rezim, Jasenovac i slicno.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/11/2017, 13:40

Ringo10 wrote:
pizzon wrote:
- Sredinom aprila 1941. Stepinac pozdravio formiranje ustaške NDH
- Susretao se često s Antom Pavelićem i pružao mu podršku u etničkom čišćenju Srba
- Javno izrazio sumnje u mogućnost zajedničkog života Srba i Hrvata u jednoj državi
- Učestvovao u masovnom i prisilnom pokrštavanju Srba
- Bio je upoznat sa mnogim zločinima nad Srbima, postojanjem koncentracionih logora u kojima su mučeni najviše 
1. Pozdravio stvaranje hrvatske drzave sto je i normalno.  Niko tada nije bio Nostradamus pa da preddvidi u sta ce se sve izroditi.

2. Susretao se sa Pavelicem jer se rezimi mijenjaju a on je tu nadbiskup koji mora komunicirati sa trenutnim rezimom kakv god da je. To nije nikakav zlocin osim u glavurdama zaludjenih velikosrba. Susretao se i sa kraljem i sa Titom i sa svima.

3. Povijest je pokazala da je bio u pravu glede suzivota je velikosrpski hegemonizam unisti svaku zajednicku drzavu. Sa Srbima se ne moze graditi bio kakva zajednica.

4. Nije sudjelovao u zlocinima i to je gola i ordinarna laz velikosrpskih propagandista. Lako dokazivo.

5. Vjerojatno je bio upoznat ali nije imao nikakvu izvrsnu vlast pa da to sprijeci. SVe sto je mogao je da pise protestna pisma i da ekskomunicira iz Crkve sveceike koji su se ogrijesili o crkvene kanone. 129 svecenika je zbog toga iskljuceno iz crkvenih redova ukljucujuci i slavnog Miroslava Filipovica Majstorovica koji je omiljeni lik velikosrpskih propagandista.

Srbi su najodgovorniji za krvoprolice devedesetih i vrlo je bijedno i pokvareno traziti sebi opravdanje kroz 2. sv rat, ustaski rezim, Jasenovac i slicno.
Ne opravdavaju se oni..oni i dalje sanjare veliku srbiju posljednji je to izjavio nekidan gle cuda patrijarh irinej..tako da papina ekumena je naivna ili nema pojma sto ovi govore ili zele ili ga zbog svojih ciljevs ne zanima i boli ga kiki sto je to na stetu katolika u hr i bh-a..zalosno..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/11/2017, 13:46

Sjetit cete se vi svi postova od mene..kad vam opet miris baruta i krvi zatitra nosnice..jer ovo je predratno stanje..cak gore nego 91...tada su pred sam rat komunicirali koliko toliko franjo,slobo,alija..danas uopce nema komunikacije izmedju hr i sr a padaju teze rijeci nego onda..rat je tu..i neka je..da rijesimo to ili mi ili oni..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 1/11/2017, 13:48

vuksadinare wrote:Sjetit cete se vi svi postova od mene..kad vam opet miris baruta i krvi zatitra nosnice..jer ovo je predratno stanje..cak gore nego 91...tada su pred sam rat komunicirali koliko toliko franjo,slobo,alija..danas uopce nema komunikacije izmedju hr i sr a padaju teze rijeci nego onda..rat je tu..i neka je..da rijesimo to ili mi ili oni..
Samo ti maštaj.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by dzango 1/11/2017, 13:54

vuksadinare wrote:Sjetit cete se vi svi postova od mene..kad vam opet miris baruta i krvi zatitra nosnice..jer ovo je predratno stanje..cak gore nego 91...tada su pred sam rat komunicirali koliko toliko franjo,slobo,alija..danas uopce nema komunikacije izmedju hr i sr a padaju teze rijeci nego onda..rat je tu..i neka je..da rijesimo to ili mi ili oni..
Ali tebe biti neće? Poginuo sekući koridor. Čistio pušku i ova opalila. Posle rata ti digli spomenik i na njemu piše kako su te ubili srbočetnici dok si branio nejač. Njih 100 a ti jedan.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 1/11/2017, 13:55

Fuk u predRatnoj Extazi... lol! lol! lol!

Eto sto znaci kad se druzi sa opaljenim Borcima na vojnoj vjezbi.. lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/11/2017, 13:55

jastreb wrote:
Samo ti maštaj.
Vidit cemo ko masta.. vidit cemo...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/11/2017, 13:56

pismejker wrote:
vuksadinare wrote:Sjetite se da ste svi postovi od mene .. ako vam opet miris baruta i krvi zatitra nosnice .. ovo je predratno stanje .. cak gore nego 91 ... onda su pred sam rat komunicirao koliko toliko franjo, slobo, alija .. danas uopce nema komunikacija izmedju hr i sr a padaju teze rijeci nego onda..rat je tu..i neka je .. da rijesimo to ili mi ili oni ..
Fuk u predRatnoj Extazi ... lol! lol! lol!

Eto sto znaci kad se druzi s opaljenim borcima na vojnom vježbi ..lol! lol! lol!
Se bumo videli..se
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 1/11/2017, 14:00

vuksadinare wrote:
pismejker wrote:
vuksadinare wrote:Sjetite se da ste svi postovi od mene .. ako vam opet miris baruta i krvi zatitra nosnice .. ovo je predratno stanje .. cak gore nego 91 ... onda su pred sam rat komunicirao koliko toliko franjo, slobo, alija .. danas uopce nema komunikacija izmedju hr i sr a padaju teze rijeci nego onda..rat je tu..i neka je .. da rijesimo to ili mi ili oni ..

Eto sto znaci kad se druzi s opaljenim borcima na vojnom vježbi ..lol! lol! lol!
Se bumo videli..se
aha...bumo bumo... lol! lol! lol! ..bogati ti si puka po sred srede..koji jebeni rat??Normalni ne mastaju o ratu,jedino oni kojima funkcijski mozak ne djeluje vise u normalnom smjeru...

pa..ako hotjes,ratuj za ove gore kojima ionako je predobro,a ti posto si kmet,to moras odrzavati.. lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 1/11/2017, 14:04

odi se bavit paintballom za ubit vrime do vojne vjezbe " istra 2017 "
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by dzango 1/11/2017, 14:18

kaja wrote:
maggie13 wrote:
kaja wrote:I ja mislim ko megi , da sam živjela u tim vremenima i ja bi ih uzela i stavila im kapu , ako to spasava jel ..bolje živ s kapom nego one prve slike..
mi smo prakticne, muskarce glupi ego kosta cesto, pa i glave.
naravno.
Ove žene moraju uvek sve da upropaste.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by jastreb 1/11/2017, 14:22

vuksadinare wrote:
pismejker wrote:

Se bumo videli..se
Da,Memorandum 3 je napisan. Nema nazad.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by dzango 1/11/2017, 14:23

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
pismejker wrote:

Se bumo videli..se
Da,Memorandum 3 je napisan. Nema nazad.
To mu dođe kao filmovi Roki. Roki 1,2,3,4,5...
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by L'âme 1/11/2017, 14:25

dzango wrote:
kaja wrote:
maggie13 wrote:
kaja wrote:I ja mislim ko megi , da sam živjela u tim vremenima i ja bi ih uzela i stavila im kapu , ako to spasava jel ..bolje živ s kapom nego one prve slike..
naravno.
nije ti jos kasno da prijedjes u toplu bracu.
:-D
L'âme
L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by dzango 1/11/2017, 14:29

maggie13 wrote:
dzango wrote:
kaja wrote:
maggie13 wrote:
naravno.
Opet tvoji fetiši. Čas sam Hrvat, čas sam peder. Kao da to nije jedno te isto.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 1/11/2017, 14:33

vuksadinare wrote:....plus glupoj papcini plenkovicu sto te uopce pozvao u hr ..ionako neces doci..

Papa Franjo?
Naravno da će doći, slijedeće godina i iskoristiti će taj posjet da formalno i svečano Stepinca proglasi svecem Katoličke Crkve. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 1/11/2017, 14:34

slidingdoorsoperator wrote:
vuksadinare wrote:....plus glupoj papcini plenkovicu sto te uopce pozvao u hr ..ionako neces doci..

Papa Franjo?
Naravno da će doći, slijedeće godina i iskoristiti će taj posjet da formalno i svečano Stepinca proglasi svecem Katoličke Crkve. :)
Ili ne.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 1/11/2017, 14:37

Papa Franjo?

Retardi na temi, što srpski što hrvatski, su potpuno pogrešno protumačili riječi kardinala Parolina. On je zapravo rekao da je postupak već gotov i da se ne može vratiti unatrag.
Papa je već odlučio proglasiti Stepinca svetim, samo se čeka najbolja prigoda.
A to će biti na obljetnicu proglašavanja Stepinca blaženikom 18. listopada slijedeće godine, kada će papa Franjo posjetiti Hrvatsku. 
Tom će prilikom vjerojatno i dioo međugorskih ukazanja, onih početnih, i službeno priznati od strane Crkve, a prepostali dio će se i dalje nastaviti razmatrati. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 1/11/2017, 14:39

dzango wrote:

Papa Franjo?
Ili ne.

Svakako da. :)
Odluka je donesena i prije nego je mješovita komisija završila sa svojim radom.
Odluka je donesena već u vrijeme kada je Ivan Pavao II proglasio Stepinca blaženikom i samo se čeka najbolje vrijeme za njenu formalnu i javnu objavu.
Dapače, vrh SPC nikada nije gajio niti grama iluzije da će mješovita komisija odnosno njihovo sudjelovanje u njoj bilo što promjeniti u tom smislu. :)
Oni su samo iskoristili taj prostor koji im je pružen za dodatnu propagandu protiv Stepinca i tu se njihova moć zaustavlja. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 1/11/2017, 14:40

dzango wrote:
maggie13 wrote:
dzango wrote:
kaja wrote:
maggie13 wrote:
naravno.
Opet tvoji fetiši. Čas sam Hrvat, čas sam peder. Kao da to nije jedno te isto.
ne znam..sam se nudis za sve opcije..reci ti meni @-@
L'âme
L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 34 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Next

Back to top

- Similar topics