Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Page 12 of 22
Page 12 of 22 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22
Re: Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
umph..!!!kserks_ wrote:Ma pij ti, slobodno .mislio sam na forumske picke...pismejker wrote:pola litre svaki dan piffice...sad mi zelodec nesto glodje u prazno...treba vecerati..kserks_ wrote:Svetac da ti kazem...pusti pice na stranu, nisu vridne tradicije i indentiteta.pismejker wrote:Yoda je cisto presjek prosjecnog hrvatskog Mladca...a svaki takav vidi u sto se raj pretvorio...u raj samo za odabrane..
sto ga vrijedjate??
Guest- Guest
Cardak i susjed ... oni misle da brane sami sebe braneći cardak jer si neće priznati neke stvari, oni čak i ne misle nešto lose. Oni su nešto kao partizani koji su si mislili 1947 -a u kurac , ništa sad cu braniti ovo do kraja kad je vec ovako!
Kserks je ekstra budala.
Kavrana ne znam.
Nurka je zena debil , ona se tako upucava nekom
Tako da odustanite, do smrti ce tako bubati . Ništa njima neće biti bistrije sto god vi napisali..
Kserks je ekstra budala.
Kavrana ne znam.
Tako da odustanite, do smrti ce tako bubati . Ništa njima neće biti bistrije sto god vi napisali..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I tada, moja Iskrice, vidiš....
puste priče.
Svi su domoljubi u ratu, a tek u miru-pogotovo.
puste priče.
Svi su domoljubi u ratu, a tek u miru-pogotovo.
Guest- Guest
Ne pretjeruj, u to doba se islo u Đakovo na klopu i odmor ...mativka wrote:Pa u Đakovu je bila baza, svih, od Osijeka, Vk, Našica...Iskra wrote:Zato sto sve daje od Vinkovaca rata nije ni vidjelo, ako ne brojimo par granata na rubna podrucja Ivankova.mativka wrote:Blizu :)Iskra wrote:Mate... jesi ti uz Đakova?
Zoč? :)
Tu se izlazilo.
I kada mi netko ne zna, za to vrijeme, znam...što je u pitanju :)
Đakovo je isto dobivalo ali u puno manjoj mjeri jer je sve okolo bilo kaos.
U njemu su se svi nalazili...
Granate koje su tamo pale se mogu nabrojati na prste jedne ruke...
Guest- Guest
Ove godine ne, bit cu prezaposlen.Iskra wrote:Nisam, dolaziš u VU?dijagram wrote:Bio u Cericu nedavno, na dan pada.Iskra wrote:Zato sto sve daje od Vinkovaca rata nije ni vidjelo, ako ne brojimo par granata na rubna podrucja Ivankova.mativka wrote:Blizu :)Iskra wrote:Mate... jesi ti uz Đakova?
Mozda si bila:)
Lani sam bio.
Inace bas i ne dolazim na te obljetnice, radije u mirnijim danima srecem svoju ekipu.
dijagram-
2015-08-09
Pa to govorim.Iskra wrote:Ne pretjeruj, u to doba se islo u Đakovo na klopu i odmor ...mativka wrote:Pa u Đakovu je bila baza, svih, od Osijeka, Vk, Našica...Iskra wrote:Zato sto sve daje od Vinkovaca rata nije ni vidjelo, ako ne brojimo par granata na rubna podrucja Ivankova.mativka wrote:Blizu :)Iskra wrote:Mate... jesi ti uz Đakova?
Tu se izlazilo.
I kada mi netko ne zna, za to vrijeme, znam...što je u pitanju :)
Đakovo je isto dobivalo ali u puno manjoj mjeri jer je sve okolo bilo kaos.
U njemu su se svi nalazili...
Granate koje su tamo pale se mogu nabrojati na prste jedne ruke...
Tamo se izlazilo :)
Guest- Guest
Dijagram, jes ti iz Cerića? :)dijagram wrote:Ove godine ne, bit cu prezaposlen.Iskra wrote:Nisam, dolaziš u VU?dijagram wrote:Bio u Cericu nedavno, na dan pada.Iskra wrote:Zato sto sve daje od Vinkovaca rata nije ni vidjelo, ako ne brojimo par granata na rubna podrucja Ivankova.mativka wrote:
Blizu :)
Lani sam bio.
Inace bas i ne dolazim na te obljetnice, radije u mirnijim danima srecem svoju ekipu.
Guest- Guest
mativka wrote:Dijagram, jes ti iz Cerića? :)dijagram wrote:Ove godine ne, bit cu prezaposlen.Iskra wrote:Nisam, dolaziš u VU?dijagram wrote:Bio u Cericu nedavno, na dan pada.Iskra wrote:
Zato sto sve daje od Vinkovaca rata nije ni vidjelo, ako ne brojimo par granata na rubna podrucja Ivankova.
Lani sam bio.
Iz Cerića je Ivica Čuljak.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
E moja susjeda.kaja wrote:Cardak i susjed ... oni misle da brane sami sebe braneći cardak jer si neće priznati neke stvari, oni čak i ne misle nešto lose. Oni su nešto kao partizani koji su si mislili 1947 -a u kurac , ništa sad cu braniti ovo do kraja kad je vec ovako!
Kserks je ekstra budala.
Kavrana ne znam.
Ti i da sretnes covjeka u zivotu, ne bi znala da je to on.
Steta.
dijagram-
2015-08-09
Hajde, kad opet budes blizu Nuštra, javi se :-)dijagram wrote:Ove godine ne, bit cu prezaposlen.Iskra wrote:Nisam, dolaziš u VU?dijagram wrote:Bio u Cericu nedavno, na dan pada.Iskra wrote:Zato sto sve daje od Vinkovaca rata nije ni vidjelo, ako ne brojimo par granata na rubna podrucja Ivankova.mativka wrote:
Blizu :)
Lani sam bio.
Guest- Guest
Hahahhaha, jel se još bavi s autima? :)epikur37 wrote:mativka wrote:Dijagram, jes ti iz Cerića? :)dijagram wrote:Ove godine ne, bit cu prezaposlen.Iskra wrote:Nisam, dolaziš u VU?dijagram wrote:
Bio u Cericu nedavno, na dan pada.
Lani sam bio.
Guest- Guest
čuj čakširo, možda da sam ja debil mislite vas par...ti, svele, asila, yoda...ezek (neš ti pametne ekipe ...a većina ostalih ne da misli, nego vidi i zna da si debilčina ti!kaja wrote:Cardak i susjed ... oni misle da brane sami sebe braneći cardak jer si neće priznati neke stvari, oni čak i ne misle nešto lose. Oni su nešto kao partizani koji su si mislili 1947 -a u kurac , ništa sad cu braniti ovo do kraja kad je vec ovako!
Kserks je ekstra budala.
Kavrana ne znam.
pa daj samo čitaj...i napisali su ti to.
mativka wrote:Hahahhaha, jel se još bavi s autima? :)epikur37 wrote:mativka wrote:Dijagram, jes ti iz Cerića? :)dijagram wrote:Ove godine ne, bit cu prezaposlen.Iskra wrote:
Nisam, dolaziš u VU?
Lani sam bio.
Ivica aka Satan Panonski je 2 metra ispod zemlje a brat mu je i dalje vodio citroen servis...premda sam ja popravljao kod mehaničara ispod bosutskog mosta.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da, culjak je iz Cericaepikur37 wrote:mativka wrote:Dijagram, jes ti iz Cerića? :)dijagram wrote:Ove godine ne, bit cu prezaposlen.Iskra wrote:Nisam, dolaziš u VU?dijagram wrote:
Bio u Cericu nedavno, na dan pada.
Lani sam bio.
Ja nisam, tek sam ratovao tamo.
dijagram-
2015-08-09
Jesam. Hoces da te posvojim?Kavran wrote:asilovski wrote:Sta sam rekao drug kavurna hehe vašarski okotKavran wrote:Pinochet wrote:dođi bliže da vidiš šta će pičkaprckov wrote:
on je mamin sin
citav zivot ce bit picka
a vidi ga? višak energije ....??
eto ... ima vojnih poligona ... taman za ispucati se.
ne seri. jesi ili nisi?
Kermit-
2014-04-17
Na brata sam pomislila :)epikur37 wrote:mativka wrote:Hahahhaha, jel se još bavi s autima? :)epikur37 wrote:mativka wrote:Dijagram, jes ti iz Cerića? :)dijagram wrote:
Ove godine ne, bit cu prezaposlen.
Lani sam bio.
Ivica aka Satan Panonski je 2 metra ispod zemlje a brat mu je i dalje vodio citroen servis...premda sam ja popravljao kod mehaničara ispod bosutskog mosta.
Guest- Guest
Budem, a vidio sam ti susjedu m.s. moju ratnu kolegicu.Iskra wrote:Hajde, kad opet budes blizu Nuštra, javi se :-)dijagram wrote:Ove godine ne, bit cu prezaposlen.Iskra wrote:Nisam, dolaziš u VU?dijagram wrote:Bio u Cericu nedavno, na dan pada.Iskra wrote:
Zato sto sve daje od Vinkovaca rata nije ni vidjelo, ako ne brojimo par granata na rubna podrucja Ivankova.
Lani sam bio.
Te zene su mi posebno drage, a sto ces, jednu sam cak i ozenio:)
dijagram-
2015-08-09
Ma ima tih Čuljaka kao u priči. :-)epikur37 wrote:mativka wrote:Hahahhaha, jel se još bavi s autima? :)epikur37 wrote:mativka wrote:Dijagram, jes ti iz Cerića? :)dijagram wrote:
Ove godine ne, bit cu prezaposlen.
Lani sam bio.
Guest- Guest
asilovski wrote:Jesam. Hoces da te posvojim?Kavran wrote:asilovski wrote:Sta sam rekao drug kavurna hehe vašarski okotKavran wrote:Pinochet wrote:
dođi bliže da vidiš šta će pička
a vidi ga? višak energije ....??
eto ... ima vojnih poligona ... taman za ispucati se.
ne seri. jesi ili nisi?
neću. ali te nabijem na esekerski kurac. samo to.
aj bok!
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Metastaze, sad brane i stevu culeja za godinu dana će krasti komšiju frižiderkaja wrote:Cardak i susjed ... oni misle da brane sami sebe braneći cardak jer si neće priznati neke stvari, oni čak i ne misle nešto lose. Oni su nešto kao partizani koji su si mislili 1947 -a u kurac , ništa sad cu braniti ovo do kraja kad je vec ovako!
Kserks je ekstra budala.
Kavrana ne znam.
Kermit-
2014-04-17
pa ne čini mi se da su baš beskurice, svi pokazuju baš kontra...a i djecu su napravili ..evo, ja dva junaka izrodila, neki ovdje i višeasilovski wrote:Hehe baš pa to su sve beskurice čak ih i brani baba kad se spotakno o vladtiti čmar baš strahota od talogaPinochet wrote:dođi bliže da vidiš šta će pičkaprckov wrote:on je mamin sinNoor wrote:ma tele jedno nedozrelo, reci mi koje privilegije ja imam? o čemu ti drobiš, majke ti???Pinochet wrote:
ti i ekipa sa "privilegijima" bi a te privilegije u RH se dobijaju "use-nase-podase daj , sve mi daj, trpaj, tko je jamio jamio" ste razočarani, što žrtve pljačke ne žele služiti lopovima i pljačkarošima, pa ih proizvate da su yugosloveni i srbi, iako je i moj otac bio u ratu, i kajin otac, i svetac itd
citav zivot ce bit picka
biće da si baš ti beskurica..i puške se bojiš
Last edited by Noor on 25/10/2017, 21:36; edited 1 time in total
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 12 of 22 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22
Similar topics
» HDZ-ovac Stevo Culej sramotno izvrijeđao Veljka Kajtazija
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
Page 12 of 22