Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Page 14 of 22
Page 14 of 22 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22
Re: Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Ne znam ovakav si jedino mogao krasti svinjčad po Čepinu a i to je ratovanje u određenom smislu riječidijagram wrote:Hahaha, prvo pa blizu.asilovski wrote:Gradačac u biiti, ali no drago mi je što me pratiš hehe zla baba nurka raspoređuje svoje marodere i beskuricedijagram wrote:Bolje i to nego u pelagicevo:)asilovski wrote:Hehe ksekse ostaju ti pice iz muća ili da zoveš podvođiju iz sinjakserks_ wrote:
Sorry ali mi jednostavno nisi napeta, ma koliko jos tupastih upadica imala...
Ratovao sam i tamo, eto,
Mozda sam ti punicu uplasio:)
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Nije to za rugat se...dijagram wrote:on je bio deriste, normalno da su ga skloniliprckov wrote:jel asila-tetkica bio u podrumudijagram wrote:Hahaha, prvo pa blizu.asilovski wrote:Gradačac u biiti, ali no drago mi je što me pratiš hehe zla baba nurka raspoređuje svoje marodere i beskuricedijagram wrote:
Bolje i to nego u pelagicevo:)
Ratovao sam i tamo, eto,
no izgleda neke traume ostale, jebga
Gost- Guest
ti pišaš po svojima čim otvoriš temu...znači non stop i svaki dan po nekoliko puta.asilovski wrote:Da kradem frižidere i pišam po svojima? To nemam nurka a i ne zanima me tvoj privatni život to još manje...znači nula bodovaNoor wrote:šta vrijedi, kad nemaš muda.asilovski wrote:Sta je kavurna tvoj sinčić? Fino bome đecu si izrodila. Što se tiče oružja imam dozvolu za pištolj i pušku a bojim se Culeja i onih koji brane tog razbojnikaNoor wrote:pa ne čini mi se da su baš beskurice, svi pokazuju baš kontra...a i djecu su napravili ..evo, ja dva junaka izrodila, neki ovdje i višeasilovski wrote:
Hehe baš pa to su sve beskurice čak ih i brani baba kad se spotakno o vladtiti čmar baš strahota od taloga
biće da si baš ti beskurica..i puške se bojiš
i nemoj mi cujela spominjati, nema taj veze s ničime. kako rekoh, svak govori o sebi. baš kao i ti.
Ne bio sam u Winipigu i pisao o situaciji dalekoj par tisuća kmprckov wrote:jel asila-tetkica bio u podrumudijagram wrote:Hahaha, prvo pa blizu.asilovski wrote:Gradačac u biiti, ali no drago mi je što me pratiš hehe zla baba nurka raspoređuje svoje marodere i beskuricedijagram wrote:Bolje i to nego u pelagicevo:)asilovski wrote:
Hehe ksekse ostaju ti pice iz muća ili da zoveš podvođiju iz sinja
Ratovao sam i tamo, eto,
Kermit-
2014-04-17
Babo opsno si se napalila na Stiva e on ima muda heheNoor wrote:ti pišaš po svojima čim otvoriš temu...znači non stop i svaki dan po nekoliko puta.asilovski wrote:Da kradem frižidere i pišam po svojima? To nemam nurka a i ne zanima me tvoj privatni život to još manje...znači nula bodovaNoor wrote:šta vrijedi, kad nemaš muda.asilovski wrote:Sta je kavurna tvoj sinčić? Fino bome đecu si izrodila. Što se tiče oružja imam dozvolu za pištolj i pušku a bojim se Culeja i onih koji brane tog razbojnikaNoor wrote:
pa ne čini mi se da su baš beskurice, svi pokazuju baš kontra...a i djecu su napravili ..evo, ja dva junaka izrodila, neki ovdje i više
biće da si baš ti beskurica..i puške se bojiš
i nemoj mi cujela spominjati, nema taj veze s ničime. kako rekoh, svak govori o sebi. baš kao i ti.
Kermit-
2014-04-17
A jebate, zar ti nisu rekli.asilovski wrote:Ne znam ovakav si jedino mogao krasti svinjčad po Čepinu a i to je ratovanje u određenom smislu riječidijagram wrote:Hahaha, prvo pa blizu.asilovski wrote:Gradačac u biiti, ali no drago mi je što me pratiš hehe zla baba nurka raspoređuje svoje marodere i beskuricedijagram wrote:Bolje i to nego u pelagicevo:)asilovski wrote:
Hehe ksekse ostaju ti pice iz muća ili da zoveš podvođiju iz sinja
Ratovao sam i tamo, eto,
To su delali ovi od tvoje punice.
No to je sitno, delali su i puno gore stvari.
Uzgred, bio sam na gradacackoj kuli dva dana i odrzao par sati obuke
Dosli po nas i zamolili pomoc.
dijagram-
2015-08-09
hahahahaasilovski wrote:Ne bio sam u Winipigu i pisao o situaciji dalekoj par tisuća kmprckov wrote:jel asila-tetkica bio u podrumudijagram wrote:Hahaha, prvo pa blizu.asilovski wrote:Gradačac u biiti, ali no drago mi je što me pratiš hehe zla baba nurka raspoređuje svoje marodere i beskuricedijagram wrote:
Ratovao sam i tamo, eto,
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
hormonimativka wrote:Dosada, bit će! :)
2014-04-19
Razumijem, negdje se mora to isprazniti :)prckov wrote:hormonimativka wrote:Dosada, bit će! :)
Guest- Guest
Metastaze čardaka baba šalje poruke ovim beskuricama i onda oni krenu sa porukama na koje naravno ne možeš odgovoriti u isto vrijeme a onda se oni nadraže iz neke svoje zloće bog te pita i misle da su trijumfirali u nekoj raspravi. I to iako rasprave nije niti bilo hehe klasika i to godinamamativka wrote:A, zašto napadate Asilu?
Kermit-
2014-04-17
eto vidismativka wrote:Razumijem, negdje se mora to isprazniti :)prckov wrote:hormonimativka wrote:Dosada, bit će! :)
2014-04-19
Meni je užasno samo čitati kada su na razinama, doista niskih strasti.asilovski wrote:Metastaze čardaka baba šalje poruke ovim beskuricama i onda oni krenu sa porukama na koje naravno ne možeš odgovoriti u isto vrijeme a onda se oni nadraže iz neke svoje zloće bog te pita i misle da su trijumfirali u nekoj raspravi. I to iako rasprave nije niti bilo hehe klasika i to godinamamativka wrote:A, zašto napadate Asilu?
Svaka rasprava se svede na osobna vrijeđanja.
Nema smisla, doista.
Guest- Guest
Jedine pripreme koje si ti imao su za pljeskavice i da jebeš ženu ( nadam se Nurku) ostalo bogu za plakat...dijagram wrote:A jebate, zar ti nisu rekli.asilovski wrote:Ne znam ovakav si jedino mogao krasti svinjčad po Čepinu a i to je ratovanje u određenom smislu riječidijagram wrote:Hahaha, prvo pa blizu.asilovski wrote:Gradačac u biiti, ali no drago mi je što me pratiš hehe zla baba nurka raspoređuje svoje marodere i beskuricedijagram wrote:
Ratovao sam i tamo, eto,
To su delali ovi od tvoje punice.
No to je sitno, delali su i puno gore stvari.
Uzgred, bio sam na gradacackoj kuli dva dana i odrzao par sati obuke
Dosli po nas i zamolili pomoc.
Kermit-
2014-04-17
pa vidi, u prvom redu nije moj tip, kao ni ti...ali između tebe i njega postoji velika sličnost, ali i ogromna razlika u toj sličnosti.asilovski wrote:Babo opsno si se napalila na Stiva e on ima muda heheNoor wrote:ti pišaš po svojima čim otvoriš temu...znači non stop i svaki dan po nekoliko puta.asilovski wrote:Da kradem frižidere i pišam po svojima? To nemam nurka a i ne zanima me tvoj privatni život to još manje...znači nula bodovaNoor wrote:šta vrijedi, kad nemaš muda.asilovski wrote:
Sta je kavurna tvoj sinčić? Fino bome đecu si izrodila. Što se tiče oružja imam dozvolu za pištolj i pušku a bojim se Culeja i onih koji brane tog razbojnika
on je po velebitu hodao usranih gaća, jer nije imao wc u blizini kad mu je zatrebalo, a ti hodaš usran i 25 godina nakon rata, jer si seronja karakterno.
Last edited by Noor on Wed 25 Oct - 22:07; edited 1 time in total
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
U ovoj temi sam naklonjena Asili i Kaji, što ne znači, da sutra neću biti uz Norku i Prckova i Dijagrama, i, i :)
Guest- Guest
Pohvatao sam klanove..dvi tetke i masa betica se tuče oko i za njih..ko big brother
Last edited by kserks_ on Wed 25 Oct - 22:10; edited 1 time in total
Gost- Guest
Pa nije ni on kamilica ...mativka wrote:A, zašto napadate Asilu?
Guest- Guest
Ispuvamo se a i nurka vježba seksualnu dominaciju nad ovim punoglavcima koji misle da su u gaćama Steve Culejamativka wrote:Meni je užasno samo čitati kada su na razinama, doista niskih strasti.asilovski wrote:Metastaze čardaka baba šalje poruke ovim beskuricama i onda oni krenu sa porukama na koje naravno ne možeš odgovoriti u isto vrijeme a onda se oni nadraže iz neke svoje zloće bog te pita i misle da su trijumfirali u nekoj raspravi. I to iako rasprave nije niti bilo hehe klasika i to godinamamativka wrote:A, zašto napadate Asilu?
Svaka rasprava se svede na osobna vrijeđanja.
Nema smisla, doista.
Kermit-
2014-04-17
.
Last edited by kserks_ on Wed 25 Oct - 22:11; edited 1 time in total
Gost- Guest
Page 14 of 22 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22
Similar topics
» HDZ-ovac Stevo Culej sramotno izvrijeđao Veljka Kajtazija
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
Page 14 of 22