Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Page 17 of 22
Page 17 of 22 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22
Re: Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
ok, ali svejedno ti je bilo zanimljivomativka wrote:Norka, ne želim se svađati.Noor wrote:da i? vodnogospodarski odjeli se ne smiju spominjati ili što?mativka wrote:Forum je forum....Noor wrote:zašto?mativka wrote:
Neugodno mi je čitati spominjanje na forumu VGO, bilo koje županije...
To mi je djelovalo nekako kao odvojeno od teme...
e pa nije, samo si upala ko padobranac i nisi ulovila konce...tema je povezana i s jednom od prije, ali i s jednom današnjom..to nisi vidjela ili te ne meta, svejedno
ali i da nije, što onda?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
rijecnik ti je prilicno jeftinasilovski wrote:Gdje je ovaj iz Mirkovaca? Kad ti najviše treba on uteče hehe babo izgorjet ce ti pita za punoglavceNoor wrote:da i? vodnogospodarski odjeli se ne smiju spominjati ili što?mativka wrote:Forum je forum....Noor wrote:zašto?mativka wrote:
imal sta kvalitetnije
2014-04-19
Daj šuti budaloNoor wrote:ok, ali svejedno ti je bilo zanimljivomativka wrote:Norka, ne želim se svađati.Noor wrote:da i? vodnogospodarski odjeli se ne smiju spominjati ili što?mativka wrote:Forum je forum....Noor wrote:
zašto?
e pa nije, samo si upala ko padobranac i nisi ulovila konce...tema je povezana i s jednom od prije, ali i s jednom današnjom..to nisi vidjela ili te ne meta, svejedno
ali i da nije, što onda?
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
provjeri čega si se napušio ili šta si povukao...navodno svega ima na tržištu.asilovski wrote:Gdje je ovaj iz Mirkovaca? Kad ti najviše treba on uteče hehe babo izgorjet ce ti pita za punoglavceNoor wrote:da i? vodnogospodarski odjeli se ne smiju spominjati ili što?mativka wrote:Forum je forum....Noor wrote:zašto?mativka wrote:
Odavanje nekih podataka, vodi do otkrivanja identiteta...
Guest- Guest
Nisam ja za tebe Nurka a što se tiče snova za sada mi nisu bacali urokeNoor wrote:možeš li ti bar jedan post napisati bez nurke?asilovski wrote:Zadro je mogao biti munjen ja ne smijem, moram da brinem o higijeni ovoga foruma, da Vas podignem kad padnete, uputim dobru rječ, potapšam ili da Nurki ukažem kako je divna gospođa u godinama koja brine o svojim prvencima...dijagram wrote:haha, vid ga je odlijepioasilovski wrote:Jedine pripreme koje si ti imao su za pljeskavice i da jebeš ženu ( nadam se Nurku) ostalo bogu za plakat...dijagram wrote:
A jebate, zar ti nisu rekli.
To su delali ovi od tvoje punice.
No to je sitno, delali su i puno gore stvari.
Uzgred, bio sam na gradacackoj kuli dva dana i odrzao par sati obuke
Dosli po nas i zamolili pomoc.
davno to rekoh, tada norke nije ni bilo na forumu, i znam da se sjecas,sve vise me podsjecac na onog munjenog Zadru iz VK
ozbiljno sam to to rekao, a evo ponovit cu i danas
no samo ti nastavi, tvoj zivot
jel me i sanjaš?
Kermit-
2014-04-17
pa danas je identity politics inmativka wrote:Odavanje nekih podataka, vodi do otkrivanja identiteta...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
idi pesa šetaj...njemu će koristiti, a ti razmišljaj koliko se blamiraš svojim nesuvislim blebetanjem.kaja wrote:Daj šuti budaloNoor wrote:ok, ali svejedno ti je bilo zanimljivomativka wrote:Norka, ne želim se svađati.Noor wrote:da i? vodnogospodarski odjeli se ne smiju spominjati ili što?mativka wrote:
Forum je forum....
ali i da nije, što onda?
i izvuci nosinu iz mog dupeta
Daj babo bolje o vodogospodarenju gdje cu ono raditi hehe eo ako bude tako ima da 2 plaće na tebe istrošimNoor wrote:provjeri čega si se napušio ili šta si povukao...navodno svega ima na tržištu.asilovski wrote:Gdje je ovaj iz Mirkovaca? Kad ti najviše treba on uteče hehe babo izgorjet ce ti pita za punoglavceNoor wrote:da i? vodnogospodarski odjeli se ne smiju spominjati ili što?mativka wrote:Forum je forum....Noor wrote:
zašto?
Kermit-
2014-04-17
a iz čega gataš..kristalne kugle, graha ili kave?asilovski wrote:Nisam ja za tebe Nurka a što se tiče snova za sada mi nisu bacali urokeNoor wrote:možeš li ti bar jedan post napisati bez nurke?asilovski wrote:Zadro je mogao biti munjen ja ne smijem, moram da brinem o higijeni ovoga foruma, da Vas podignem kad padnete, uputim dobru rječ, potapšam ili da Nurki ukažem kako je divna gospođa u godinama koja brine o svojim prvencima...dijagram wrote:haha, vid ga je odlijepioasilovski wrote:
Jedine pripreme koje si ti imao su za pljeskavice i da jebeš ženu ( nadam se Nurku) ostalo bogu za plakat...
davno to rekoh, tada norke nije ni bilo na forumu, i znam da se sjecas,sve vise me podsjecac na onog munjenog Zadru iz VK
jel me i sanjaš?
2017-10-06
Pa necu bisere pred čardak, svakoj publici njihova razinaprckov wrote:rijecnik ti je prilicno jeftinasilovski wrote:Gdje je ovaj iz Mirkovaca? Kad ti najviše treba on uteče hehe babo izgorjet ce ti pita za punoglavceNoor wrote:da i? vodnogospodarski odjeli se ne smiju spominjati ili što?mativka wrote:Forum je forum....Noor wrote:
zašto?
imal sta kvalitetnije
Kermit-
2014-04-17
ne znam gdje ćeš, moraš se i dalje dobro guziti, valjda će ti jednom negdje upaliti.asilovski wrote:Daj babo bolje o vodogospodarenju gdje cu ono raditi hehe eo ako bude tako ima da 2 plaće na tebe istrošimNoor wrote:provjeri čega si se napušio ili šta si povukao...navodno svega ima na tržištu.asilovski wrote:Gdje je ovaj iz Mirkovaca? Kad ti najviše treba on uteče hehe babo izgorjet ce ti pita za punoglavceNoor wrote:da i? vodnogospodarski odjeli se ne smiju spominjati ili što?mativka wrote:
Forum je forum....
Tebi da kažem pa da posilni odmah 353 poruke objese naokoloNoor wrote:a iz čega gataš..kristalne kugle, graha ili kave?asilovski wrote:Nisam ja za tebe Nurka a što se tiče snova za sada mi nisu bacali urokeNoor wrote:možeš li ti bar jedan post napisati bez nurke?asilovski wrote:Zadro je mogao biti munjen ja ne smijem, moram da brinem o higijeni ovoga foruma, da Vas podignem kad padnete, uputim dobru rječ, potapšam ili da Nurki ukažem kako je divna gospođa u godinama koja brine o svojim prvencima...dijagram wrote:
haha, vid ga je odlijepio
jel me i sanjaš?
Kermit-
2014-04-17
Cili se forum vrti oko Nurke, forumasice žele bit na njenom mistu, a forumaši joj ga žele uvalit....vaginalna manipulacija, svaka joj čast
Last edited by kserks_ on 25/10/2017, 22:40; edited 1 time in total
Gost- Guest
A ti bi se guzila pa šta nisi odmah rekla nego o Stevi temu rasprnđala na 15 stranaNoor wrote:ne znam gdje ćeš, moraš se i dalje dobro guziti, valjda će ti jednom negdje upaliti.asilovski wrote:Daj babo bolje o vodogospodarenju gdje cu ono raditi hehe eo ako bude tako ima da 2 plaće na tebe istrošimNoor wrote:provjeri čega si se napušio ili šta si povukao...navodno svega ima na tržištu.asilovski wrote:Gdje je ovaj iz Mirkovaca? Kad ti najviše treba on uteče hehe babo izgorjet ce ti pita za punoglavceNoor wrote:
da i? vodnogospodarski odjeli se ne smiju spominjati ili što?
Kermit-
2014-04-17
Spava. A reci nam zla vještice zašto si toliko zla ?Noor wrote:idi pesa šetaj...njemu će koristiti, a ti razmišljaj koliko se blamiraš svojim nesuvislim blebetanjem.kaja wrote:Daj šuti budaloNoor wrote:ok, ali svejedno ti je bilo zanimljivomativka wrote:Norka, ne želim se svađati.Noor wrote:
da i? vodnogospodarski odjeli se ne smiju spominjati ili što?
ali i da nije, što onda?
A mozda i nije toliko zla, mozda ipak pretjerujem, ima one životinjice nije valjda . Ona je samo gladna pažnje i ne preza ni od najnižih podilaženja raznoraznim gadostima da ju dobije a malo se pogubila, nema kočnicu
Pa da, to ti je. .
2015-08-15
o stevi? ja? pa tebi iz usta ne silazi..asilovski wrote:A ti bi se guzila pa šta nisi odmah rekla nego o Stevi temu rasprnđala na 15 stranaNoor wrote:ne znam gdje ćeš, moraš se i dalje dobro guziti, valjda će ti jednom negdje upaliti.asilovski wrote:Daj babo bolje o vodogospodarenju gdje cu ono raditi hehe eo ako bude tako ima da 2 plaće na tebe istrošimNoor wrote:provjeri čega si se napušio ili šta si povukao...navodno svega ima na tržištu.asilovski wrote:
Gdje je ovaj iz Mirkovaca? Kad ti najviše treba on uteče hehe babo izgorjet ce ti pita za punoglavce
kad dođeš k sebi prolistaj temu, pa vidi
2017-10-06
kaja wrote:Spava. A reci nam zla vještice zašto si toliko zla ?Noor wrote:idi pesa šetaj...njemu će koristiti, a ti razmišljaj koliko se blamiraš svojim nesuvislim blebetanjem.kaja wrote:Daj šuti budaloNoor wrote:ok, ali svejedno ti je bilo zanimljivomativka wrote:
Norka, ne želim se svađati.
ali i da nije, što onda?
A mozda i nije toliko zla, mozda ipak pretjerujem, ima one životinjice nije valjda . Ona je samo gladna pažnje i ne preza ni od najnižih podilaženja raznoraznim gadostima da ju dobije a malo se pogubila, nema kočnicu
Pa da, to ti je. .
spava? aj pomazi ga/ju od mene.
sve ostalo trk...
2017-10-06
Jesam...samo je progunđao i reži :)Noor wrote:kaja wrote:Spava. A reci nam zla vještice zašto si toliko zla ?Noor wrote:idi pesa šetaj...njemu će koristiti, a ti razmišljaj koliko se blamiraš svojim nesuvislim blebetanjem.kaja wrote:Daj šuti budaloNoor wrote:
ok, ali svejedno ti je bilo zanimljivo
ali i da nije, što onda?
Pa da, to ti je. .
spava? aj pomazi ga/ju od mene.
sve ostalo trk...
Nije, nije :) aj bok
2015-08-15
kserks_ wrote:Cili se forum vrti oko Nurke, forumasice žele bit na njenom mistu, a forumaši joj ga žele uvalit....vaginalna manipulacija, svaka joj čast
pa tko vam je kriv
ja stavim 10 grafova vezanih uz ekonomiju i novac, nitko ne komentira
forumašice stave guzicu ili noge na avatar, i odmah vam se pažnja usredotoči na ono bitno
trebao bih i ja svoju guzicu staviti
Guest- Guest
i tako već godinu dana, al još sam tu, živa i zdrava, na žalost mnogihkserks_ wrote:Cili se forum vrti oko Nurke, forumasice žele bit na njenom mistu, a forumaši joj ga žele uvalit....vaginalna manipulacija, svaka joj čast
Page 17 of 22 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22
Similar topics
» HDZ-ovac Stevo Culej sramotno izvrijeđao Veljka Kajtazija
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
Page 17 of 22