Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Page 11 of 22
Page 11 of 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Re: Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Blizu :)Iskra wrote:Mate... jesi ti uz Đakova?
Zoč? :)
Guest- Guest
Dok je prepisivao od mene bio je zakon, al sad nismo u istoj klupi i, ...jebga:)kserks_ wrote:Ma dobar je Yoda, samo žarko želi biti dio ekipe na forum, pa piše ono sta drugi žele čuti..nista čudno za njegove godine, ne mu uzimat za zlo...Noor wrote:ma tele jedno nedozrelo, reci mi koje privilegije ja imam? o čemu ti drobiš, majke ti???Pinochet wrote:ti i ekipa sa "privilegijima" bi a te privilegije u RH se dobijaju "use-nase-podase daj , sve mi daj, trpaj, tko je jamio jamio" ste razočarani, što žrtve pljačke ne žele služiti lopovima i pljačkarošima, pa ih proizvate da su yugosloveni i srbi, iako je i moj otac bio u ratu, i kajin otac, i svetac itdNoor wrote:ti kao ni ostatak devijantne ekipe ne shvaćaš da rat i borbu za dom i domovinu ne možeš ni na koji način simulirati niti zamišljati.pismejker wrote:
Oke,mislim da bi bilo posteno da se raspise ..nešto...i da se svaki punoljetni gradjan izjasni...jel za to da se mobilizira ili ne...tada bi se vidjela prava slika,a vjerujem debelo,da bi se ti jako razocarao..ovako se Kmetju prijeti novcanim kaznama i zatvorom..e..bas tako ces potaknutidomoljublje..
šta ti nisi bio u DR? jel nas nisu godinama zatupljivali kako rata neće biti, pa kad je počeo nitko nije mogao vjerovati da se stvarni rat događa...ali ne nekome, događa se nama...jel tko pitao gdje su tuđmanovi sinovi, šuškovi ili šeksovi? ljudi su branili svoju zemlju, obitelj, kuću i dom...jebote referendum i ispitivanje javnog mnijenja!
dijagram-
2015-08-09
čardak efendija wrote:ta gruda se uvek napuštala i naseljavalapismejker wrote:ajde vi prvo dovedite svoju drzavu u red,pa kad procvijeta ekonomski ifinancijski i narod pocne dobro zivjeti i ne bude morao svoju grudu napustati,nece nikom niti padati ovakve morbidne ideje na pamet,a politicari ce osiguravati svoj narod i brinuti se za njega,ne pujdati na neke ratne scenarije i sheme...jer..kruha i igara,treba,samo kad je narod nesretan..
ne razumem zašto to smeštate u okvire
današnje rvatcke i ove vlade
iseljavanje je počelo za milanovićeve vlade
ulaskom u eu
kad si ti ošo u švabiju
uuu bre ... nemoj tako milojko leba ti!!
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Svetac da ti kazem...pusti pice na stranu, nisu vridne tradicije i indentiteta.pismejker wrote:Yoda je cisto presjek prosjecnog hrvatskog Mladca...a svaki takav vidi u sto se raj pretvorio...u raj samo za odabrane..
sto ga vrijedjate??
Gost- Guest
yeptese..hvatajte se vi mothike i posela,a ne samo jedva cekate neko plandovanje podalje Ženaaa..radije bi i ratovali nego s Ženami sjedili doma...
Guest- Guest
asilovski wrote:Sta sam rekao drug kavurna hehe vašarski okotKavran wrote:Pinochet wrote:dođi bliže da vidiš šta će pičkaprckov wrote:on je mamin sinNoor wrote:
ma tele jedno nedozrelo, reci mi koje privilegije ja imam? o čemu ti drobiš, majke ti???
citav zivot ce bit picka
a vidi ga? višak energije ....??
eto ... ima vojnih poligona ... taman za ispucati se.
ne seri. jesi ili nisi?
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
aha, to...ne znam.kserks_ wrote:Ma dobar je Yoda, samo žarko želi biti dio ekipe na forum, pa piše ono sta drugi žele čuti..nista čudno za njegove godine, ne mu uzimat za zlo...Noor wrote:ma tele jedno nedozrelo, reci mi koje privilegije ja imam? o čemu ti drobiš, majke ti???Pinochet wrote:ti i ekipa sa "privilegijima" bi a te privilegije u RH se dobijaju "use-nase-podase daj , sve mi daj, trpaj, tko je jamio jamio" ste razočarani, što žrtve pljačke ne žele služiti lopovima i pljačkarošima, pa ih proizvate da su yugosloveni i srbi, iako je i moj otac bio u ratu, i kajin otac, i svetac itdNoor wrote:ti kao ni ostatak devijantne ekipe ne shvaćaš da rat i borbu za dom i domovinu ne možeš ni na koji način simulirati niti zamišljati.pismejker wrote:
Oke,mislim da bi bilo posteno da se raspise ..nešto...i da se svaki punoljetni gradjan izjasni...jel za to da se mobilizira ili ne...tada bi se vidjela prava slika,a vjerujem debelo,da bi se ti jako razocarao..ovako se Kmetju prijeti novcanim kaznama i zatvorom..e..bas tako ces potaknutidomoljublje..
šta ti nisi bio u DR? jel nas nisu godinama zatupljivali kako rata neće biti, pa kad je počeo nitko nije mogao vjerovati da se stvarni rat događa...ali ne nekome, događa se nama...jel tko pitao gdje su tuđmanovi sinovi, šuškovi ili šeksovi? ljudi su branili svoju zemlju, obitelj, kuću i dom...jebote referendum i ispitivanje javnog mnijenja!
Zato sto sve daje od Vinkovaca rata nije ni vidjelo, ako ne brojimo par granata na rubna podrucja Ivankova.mativka wrote:Blizu :)Iskra wrote:Mate... jesi ti uz Đakova?
Guest- Guest
pola litre svaki dan piffice...sad mi zelodec nesto glodje u prazno...treba vecerati..kserks_ wrote:Svetac da ti kazem...pusti pice na stranu, nisu vridne tradicije i indentiteta.pismejker wrote:Yoda je cisto presjek prosjecnog hrvatskog Mladca...a svaki takav vidi u sto se raj pretvorio...u raj samo za odabrane..
sto ga vrijedjate??
Guest- Guest
Gdje si ti ono kanada winipig leb te jebo kako uopce možeš nekog ozbiljno shvaćati tko par 1000 km ne sprečava da piše noću o situaciji o kojoj uopce nema pojmaprckov wrote:I ti si isto pickaasilovski wrote:Hehe baš pa to su sve beskurice čak ih i brani baba kad se spotakno o vladtiti čmar baš strahota od talogaPinochet wrote:dođi bliže da vidiš šta će pičkaprckov wrote:on je mamin sinNoor wrote:
ma tele jedno nedozrelo, reci mi koje privilegije ja imam? o čemu ti drobiš, majke ti???
citav zivot ce bit picka
ni moja baba nije Tolko kukala
Kermit-
2014-04-17
Atila malo lakše sa tim opijatima, ja tebe kurca kužim sto si htio napisatasilovski wrote:Hehe baš pa to su sve beskurice čak ih i brani baba kad se spotakno o vladtiti čmar baš strahota od talogaPinochet wrote:dođi bliže da vidiš šta će pičkaprckov wrote:on je mamin sinNoor wrote:ma tele jedno nedozrelo, reci mi koje privilegije ja imam? o čemu ti drobiš, majke ti???Pinochet wrote:
ti i ekipa sa "privilegijima" bi a te privilegije u RH se dobijaju "use-nase-podase daj , sve mi daj, trpaj, tko je jamio jamio" ste razočarani, što žrtve pljačke ne žele služiti lopovima i pljačkarošima, pa ih proizvate da su yugosloveni i srbi, iako je i moj otac bio u ratu, i kajin otac, i svetac itd
citav zivot ce bit picka
Gost- Guest
Paaa.....jbga.pismejker wrote:yeptese..hvatajte se vi mothike i posela,a ne samo jedva cekate neko plandovanje podalje Ženaaa..radije bi i ratovali nego s Ženami sjedili doma...
Izgleda da je tako.
Bio u Cericu nedavno, na dan pada.Iskra wrote:Zato sto sve daje od Vinkovaca rata nije ni vidjelo, ako ne brojimo par granata na rubna podrucja Ivankova.mativka wrote:Blizu :)Iskra wrote:Mate... jesi ti uz Đakova?
Mozda si bila:)
dijagram-
2015-08-09
ovde se hrane pesimizmomKavran wrote:čardak efendija wrote:ta gruda se uvek napuštala i naseljavalapismejker wrote:ajde vi prvo dovedite svoju drzavu u red,pa kad procvijeta ekonomski ifinancijski i narod pocne dobro zivjeti i ne bude morao svoju grudu napustati,nece nikom niti padati ovakve morbidne ideje na pamet,a politicari ce osiguravati svoj narod i brinuti se za njega,ne pujdati na neke ratne scenarije i sheme...jer..kruha i igara,treba,samo kad je narod nesretan..
ne razumem zašto to smeštate u okvire
današnje rvatcke i ove vlade
iseljavanje je počelo za milanovićeve vlade
ulaskom u eu
kad si ti ošo u švabiju
uuu bre ... nemoj tako milojko leba ti!!
zluradošću defetizmom
autodestrukcija na svakom koraku
Ima rjesenja za ovu temu...
u Prvu udarnu gupu svi politicari,njihova djeca i unucadi,svi lizoguzi njihovi i uhljebi,a ovaj put narod nek odmara malo i prati situaciju..
u Prvu udarnu gupu svi politicari,njihova djeca i unucadi,svi lizoguzi njihovi i uhljebi,a ovaj put narod nek odmara malo i prati situaciju..
Guest- Guest
u biti ti si picicasilovski wrote:Gdje si ti ono kanada winipig leb te jebo kako uopce možeš nekog ozbiljno shvaćati tko par 1000 km ne sprečava da piše noću o situaciji o kojoj uopce nema pojmaprckov wrote:I ti si isto pickaasilovski wrote:Hehe baš pa to su sve beskurice čak ih i brani baba kad se spotakno o vladtiti čmar baš strahota od talogaPinochet wrote:dođi bliže da vidiš šta će pičkaprckov wrote:
on je mamin sin
citav zivot ce bit picka
ni moja baba nije Tolko kukala
2014-04-19
Pa u Đakovu je bila baza, svih, od Osijeka, Vk, Našica...Iskra wrote:Zato sto sve daje od Vinkovaca rata nije ni vidjelo, ako ne brojimo par granata na rubna podrucja Ivankova.mativka wrote:Blizu :)Iskra wrote:Mate... jesi ti uz Đakova?
Tu se izlazilo.
I kada mi netko ne zna, za to vrijeme, znam...što je u pitanju :)
Đakovo je isto dobivalo ali u puno manjoj mjeri jer je sve okolo bilo kaos.
U njemu su se svi nalazili...
Guest- Guest
Nisam, dolaziš u VU?dijagram wrote:Bio u Cericu nedavno, na dan pada.Iskra wrote:Zato sto sve daje od Vinkovaca rata nije ni vidjelo, ako ne brojimo par granata na rubna podrucja Ivankova.mativka wrote:Blizu :)Iskra wrote:Mate... jesi ti uz Đakova?
Mozda si bila:)
Guest- Guest
Ma pij ti, slobodno .mislio sam na forumske picke...pismejker wrote:pola litre svaki dan piffice...sad mi zelodec nesto glodje u prazno...treba vecerati..kserks_ wrote:Svetac da ti kazem...pusti pice na stranu, nisu vridne tradicije i indentiteta.pismejker wrote:Yoda je cisto presjek prosjecnog hrvatskog Mladca...a svaki takav vidi u sto se raj pretvorio...u raj samo za odabrane..
sto ga vrijedjate??
Gost- Guest
zato prosjecnom svabi rat nije na kraj pameti..mothika uveliko... ..a balgoslivlja onog tko mu zenu servisira...jos i na to dagubi energiju...danni1 wrote:Paaa.....jbga.pismejker wrote:yeptese..hvatajte se vi mothike i posela,a ne samo jedva cekate neko plandovanje podalje Ženaaa..radije bi i ratovali nego s Ženami sjedili doma...
Izgleda da je tako.
Guest- Guest
umph..!!!kserks_ wrote:Ma pij ti, slobodno .mislio sam na forumske picke...pismejker wrote:pola litre svaki dan piffice...sad mi zelodec nesto glodje u prazno...treba vecerati..kserks_ wrote:Svetac da ti kazem...pusti pice na stranu, nisu vridne tradicije i indentiteta.pismejker wrote:Yoda je cisto presjek prosjecnog hrvatskog Mladca...a svaki takav vidi u sto se raj pretvorio...u raj samo za odabrane..
sto ga vrijedjate??
Guest- Guest
Page 11 of 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Similar topics
» HDZ-ovac Stevo Culej sramotno izvrijeđao Veljka Kajtazija
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
Page 11 of 22