Srbima zabranjen ulaz u Hrvatsku
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Srbima zabranjen ulaz u Hrvatsku
..problemi su poceli vec s dolaskom vucica i nikolica na vlast..sjeti se 'vukovar je srpski grad'...i oluja je zlocinacka..sjeti se ekscesa sa vulinom.....i neviđenih provokacija na teritoriju hrvatske..dakle nije problem poceo sa izbjeglicama..vec prije..a izbjeglice sad sluze za politicka prepucavanjanevjestin_razbojnik wrote:Srbi svoje alahuekbere ispraznit neće, njima je usko grlo Kosovo i Makedonija, da im je htio uvalit Zoki je mogao allahuekbere zadržat na granici, ne Srbe, mada to je ružno i nehumano, ali kad su Srbi je ok neće bit reakcije iz EU, eto koliki je ta Srbija faktor ...ovako ne znam kome se to qrchi, jel Todoriću?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sele, pa kako cu ja kod tebe onda!!!!? Nista, moraces ti kod mene...kaja_333 wrote:Pa zidove prema Srbiji jer nam puštaju allahuekbere, pa da vidimo tko mrtav tko živ za 10 dana. I tko vise moze. A Zoki moze najviše izgleda. Da mi je vidjeti jos plan d. Imam osjećaj da isto genijalan
Hihihihihihi...daj vode i šećera epiju, od danas sam mu sdpovac
riplexx- Posts : 3
2015-08-02
riplexx wrote:Hihihihihihi...daj vode i šećera epiju, od danas sam mu sdpovac
To je ok, bolje nego karamarkov HDZ :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To su tvoji, hdz s orbanom, a ovaj ljubi guzicu putinuepikur37 wrote:riplexx wrote:Hihihihihihi...daj vode i šećera epiju, od danas sam mu sdpovac
..realno u ovoj igri su mađari i srbi neposteno odigrali....ludi zoka je trebao rec orbanu kad se vec razbacuje non stop o obrani krscanske europe da s eta europa ne brani na granicama mađarske ili hrvatske vec na granicama grcke,bugarske...koje su prve clanice eu-a najblize do teritorija sa 99% islamom....drugo mađari su lazni krscani..zasto?..zato sto se nemilosrdno odnose prema drugim krscanima poput rumunja,cigana(koji su uzgred 90% krscani u mađarskoj)....dakle nije u pitanju obrana krscanstva..vec rasizam na djelu....iza kojeg se skrivaju teritorijalne pretenzije mađara...za vrijeme drugog svjetskog rata pobili su 2500 hrvata u međimurju i baranjiepikur37 wrote:riplexx wrote:Hihihihihihi...daj vode i šećera epiju, od danas sam mu sdpovac
2015-09-08
Svi će ljubiti guzicu Putinu, pogotovo vi hobti forumaši koji ste se izasrali i u vezi Sirije, Ukrajine i koje čegaRiplex wrote:To su tvoji, hdz s orbanom, a ovaj ljubi guzicu putinuepikur37 wrote:riplexx wrote:Hihihihihihi...daj vode i šećera epiju, od danas sam mu sdpovac
Kermit-
2014-04-17
Treba stawit prometni znak na graniću : Krug , ćrweni rub pa unutra ćrni čoječuljak koji diže tri prsta i preko njega ćrwena ćrta ......prometni znak .....Srbima ulaz zabranjen.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To, ili ne vazi sut za tri poena... :)RayMabus wrote:Treba stawit prometni znak na graniću : Krug , ćrweni rub pa unutra ćrni čoječuljak koji diže tri prsta i preko njega ćrwena ćrta ......prometni znak .....Srbima ulaz zabranjen.
Sad smo mi na redu. Proterati sve hrvatske firme is Srbije i konfiskovati im imovinu.
ok..ali nam ga necete vise pokusati mucki utrpati....lijepo vam milanovic i ostojic ponavljaju..rikverc za izbjeglice i dio na horgos..vi e zelite jer ga zelite nama utrpati..mi ne damo jer ne zelimo da nas preveslate..sve legitimno...dzango wrote:Sad smo mi na redu. Proterati sve hrvatske firme is Srbije i konfiskovati im imovinu.
2015-09-08
Wi ste ništa ....obične muhe.dzango wrote:Sad smo mi na redu. Proterati sve hrvatske firme is Srbije i konfiskovati im imovinu.
2014-04-11
LIjepo sam wam rekao : il čete linčowat četnika Wučića ili će EU linčowat Srbiju.
Wehabijskom šupku Wučiću su očito draži islamksi imigranti od Srba ....jer da je drukčije prestao bi pametowati.
Wehabijskom šupku Wučiću su očito draži islamksi imigranti od Srba ....jer da je drukčije prestao bi pametowati.
2014-04-11
Za forume ne vazi,ili?!? ;D
2014-04-12
Poruka Hrwatske je slijedeća : imigranti mogu Srbi ne ....imigranti su wrijedniji od Srba ....zahwalite Wučiću na tome.
2014-04-11
Naše izbeglice ćemo mi da usmeravamo kako mi hoćemo. Kada budu vaše, radite sa njima šta hoćete. A izbeglice će i dalje da idu, kao i do sada. Doduše, sada možda malo više.vuksadinare wrote:ok..ali nam ga necete vise pokusati mucki utrpati....lijepo vam milanovic i ostojic ponavljaju..rikverc za izbjeglice i dio na horgos..vi e zelite jer ga zelite nama utrpati..mi ne damo jer ne zelimo da nas preveslate..sve legitimno..dzango wrote:Sad smo mi na redu. Proterati sve hrvatske firme is Srbije i konfiskovati im imovinu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Za početak možete da nam popušite. I vi i Vučić.RayMabus wrote:LIjepo sam wam rekao : il čete linčowat četnika Wučića ili će EU linčowat Srbiju.
2014-04-19
Valjda nećeš sad da mi udariš sankcije ?maggie13 wrote:Za forume ne vazi,ili?!? ;D
2014-04-19
Može duplo imigranti a Srbi duplo ne?RayMabus wrote:Poruka Hrwatske je slijedeća : imigranti mogu Srbi ne ....imigranti su wrijedniji od Srba ....zahwalite Wučiću na tome.
2014-04-19
to ste napravili 91dzango wrote:Sad smo mi na redu. Proterati sve hrvatske firme is Srbije i konfiskovati im imovinu.
Tony Soprano-
2015-08-15
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» pederima ulaz zabranjen
» Hoće li ubuduće na vratima FFZG-a pisati ‘psima i katolicima ulaz zabranjen?
» Kafić Tri majmuna : HDZ-ovcima ulaz zabranjen
» Karleuši ulaz zabranjen na fakultete diljem Srbije
» Pernaru zabranjen ulaz na Tomaševićevu presicu, zvao je policiju
» Hoće li ubuduće na vratima FFZG-a pisati ‘psima i katolicima ulaz zabranjen?
» Kafić Tri majmuna : HDZ-ovcima ulaz zabranjen
» Karleuši ulaz zabranjen na fakultete diljem Srbije
» Pernaru zabranjen ulaz na Tomaševićevu presicu, zvao je policiju
Page 2 of 10