Srbima zabranjen ulaz u Hrvatsku
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Srbima zabranjen ulaz u Hrvatsku
Nemoj tako, H8uni su vaši prijatelji...Tako kaže Dačić.Stanojko wrote:Gde je zapelo? Il stavljajte ogradu (ko huni) ili pustajte.... Sta je ovo, `oce kaki - `nece kaki... :)Ero wrote:Genijalan i konstruktivan prijedlog. Patentiraj ga.Stanojko wrote:Vaistinu. Sto rvati ne podignu ogradu, ne razumem? Mesecima prolaze kroz Madjarsku, sad kad su krenuli kroz rvacku - trt... :)
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Evo vam i Han dolazi .... i on zasigurno ima prijedlog.
Ako ne šteti, onda će sigurno da koristi.
Ako ne šteti, onda će sigurno da koristi.
Pa sam kažeš da su do sad išli u Mađarsku. Sad je na vas red. I dalje su Mađari prosledili 10 puta vciše izbeglica. Ne znam zašto se bunite. Šalji dalje u Mađarsku, Sloveniju, Austriju. Granicu ste već zatvorili. Ne znam o kakvoj ŽICI pričaš.Ero wrote:Do neki dan su izbjeglice išle preko Mađarske, a nakon dogovora Mađarske i Srbije tok izbjeglica se preusmjerio u Hrvatsku. Vidiš da može.dzango wrote:Kako nije u redu? Neće valjda Milanović da odlučuje gde će Srbija da upućuje izbeglice. To može u Hrvatskoj. Ne u Srbiji.Ero wrote:
Dačić se dogovarao(dogovorio) s drugom državom(Mađarskom) na štetu treće (Hrvatsku)
Ignorirao je Milanovića(Hrvatsku) što nije u redu .
Može, može, sve se može kad se hoće...Ako ne drugačije onda ŽICA.
Ma zabole me i za jedne i za druge, i za hune i za mongole. Nego, huni zatvorili granicu, mongoli nisu... Ako ne zele izbeglice, nek zatvore i oni granicu pa da saljemo dalje - siptarima... Prosto ko pasulj...Ero wrote:Nemoj tako, H8uni su vaši prijatelji...Tako kaže Dačić.Stanojko wrote:Gde je zapelo? Il stavljajte ogradu (ko huni) ili pustajte.... Sta je ovo, `oce kaki - `nece kaki... :)Ero wrote:Genijalan i konstruktivan prijedlog. Patentiraj ga.Stanojko wrote:Vaistinu. Sto rvati ne podignu ogradu, ne razumem? Mesecima prolaze kroz Madjarsku, sad kad su krenuli kroz rvacku - trt... :)
E, a u tom slučaju je potreban dogovor i sa Slovenijom, Austrijom i ne samo s Hunima, šta bi reka čika Stanojko.dzango wrote:Pa sam kažeš da su do sad išli u Mađarsku. Sad je na vas red. I dalje su Mađari prosledili 10 puta vciše izbeglica. Ne znam zašto se bunite. Šalji dalje u Mađarsku, Sloveniju, Austriju. Granicu ste već zatvorili. Ne znam o kakvoj ŽICI pričaš.Ero wrote:Do neki dan su izbjeglice išle preko Mađarske, a nakon dogovora Mađarske i Srbije tok izbjeglica se preusmjerio u Hrvatsku. Vidiš da može.dzango wrote:Kako nije u redu? Neće valjda Milanović da odlučuje gde će Srbija da upućuje izbeglice. To može u Hrvatskoj. Ne u Srbiji.Ero wrote:
Dačić se dogovarao(dogovorio) s drugom državom(Mađarskom) na štetu treće (Hrvatsku)
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
mađari su zajebali vecinom..najvise nervoze je podiglo ovo njihovo podizanje ograde jer su im gace pune od muslimana...razumijem..ne mogu na kraj izaci ni sa ciganima u mađarskoj.....ovi cigici prije cetri godine skoro osvojili pecuh nakon sto su zbombardrali jobbikovce....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa dogovarajte se. Ko vam brani. Mi svoje prosleđujemo i završavamo posao. Nećemo valjda i po EU da pravimo red i određujemo trase.Ero wrote:E, a u tom slučaju je potreban dogovor i sa Slovenijom, Austrijom i ne samo s Hunima, šta bi reka čika Stanojko.dzango wrote:Pa sam kažeš da su do sad išli u Mađarsku. Sad je na vas red. I dalje su Mađari prosledili 10 puta vciše izbeglica. Ne znam zašto se bunite. Šalji dalje u Mađarsku, Sloveniju, Austriju. Granicu ste već zatvorili. Ne znam o kakvoj ŽICI pričaš.Ero wrote:Do neki dan su izbjeglice išle preko Mađarske, a nakon dogovora Mađarske i Srbije tok izbjeglica se preusmjerio u Hrvatsku. Vidiš da može.dzango wrote:Kako nije u redu? Neće valjda Milanović da odlučuje gde će Srbija da upućuje izbeglice. To može u Hrvatskoj. Ne u Srbiji.Ero wrote:
Dogovor s kim oko cega? Ili primas izbeglice i saljes dalje ili ne, pa stavljas ogradu. Prosto. Sve ostalo je izdrkavanje...Ero wrote:E, a u tom slučaju je potreban dogovor i sa Slovenijom, Austrijom i ne samo s Hunima, šta bi reka čika Stanojko.dzango wrote:Pa sam kažeš da su do sad išli u Mađarsku. Sad je na vas red. I dalje su Mađari prosledili 10 puta vciše izbeglica. Ne znam zašto se bunite. Šalji dalje u Mađarsku, Sloveniju, Austriju. Granicu ste već zatvorili. Ne znam o kakvoj ŽICI pričaš.Ero wrote:Do neki dan su izbjeglice išle preko Mađarske, a nakon dogovora Mađarske i Srbije tok izbjeglica se preusmjerio u Hrvatsku. Vidiš da može.dzango wrote:Kako nije u redu? Neće valjda Milanović da odlučuje gde će Srbija da upućuje izbeglice. To može u Hrvatskoj. Ne u Srbiji.Ero wrote:
Jesu vucko i mali sloba odustali odustali od mađarsko srpske urote ili zokapoludi plan ide do miljonskih steta Srbiji? Ako ide ubice ih srpski prijevoznici, nece morati Hrvati..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...vi da imate muda pitali bi bracu grke..'a zasto saljete izbjeglice nama,pa nismo mi u eu'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sele, ti bolje obuci nesto da te ne sasolji po kukuruzu, ja imam dugacke, vunane gace ali ne znam za tebe... :)
Idi seko u taš šaš, namesti se ko što znaš.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Privremeno.....a treba im zabranit zauvijek....onda snmo pravi domoljubi,tko ne mrzi srbe nije hrvat...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Hvala bogu. Tako je trebalo biti stalno. Koji će nam kurac te budale.
Guest- Guest
Kako da istjeram Srbina iz svoje glave?
crvenkasti-
2014-04-17
Stanojko wrote:Vaistinu. Sto rvati ne podignu ogradu, ne razumem? Mesecima prolaze kroz Madjarsku, sad kad su krenuli kroz rvacku - trt... :)
e pa to ja pitam cijelo vrijeme. Koji su mu kurac sad srbi krivi... ma mislim, da ste krivi krivi ste, jebiga, nema tu spora, krivi ste se rodili, ali nisu mu stvarno srbi krivi za to što nije na vrijeme zatvorio granice.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
v_vlado wrote:Kožunista zatvorio granicu prema srbiji a desnica nije imala muda
...i tko je sad veći hrvat ??
Ma zatvorio je granicu za koga??? Za imigrante možda???
2014-04-16
što bi ih zatvorio i tukao se s njima na granici? pa mađarski lopovi su ih zatvorili i stižu im autobusima i što su napravili s tim? dobro dobili su kaznu i što još?marcellus wrote:Stanojko wrote:Vaistinu. Sto rvati ne podignu ogradu, ne razumem? Mesecima prolaze kroz Madjarsku, sad kad su krenuli kroz rvacku - trt... :)
e pa to ja pitam cijelo vrijeme. Koji su mu kurac sad srbi krivi... ma mislim, da ste krivi krivi ste, jebiga, nema tu spora, krivi ste se rodili, ali nisu mu stvarno srbi krivi za to što nije na vrijeme zatvorio granice.
2015-08-15
zatvorio je granicu jer ucjenio srbiju, ili će ih prestati slati ili miljonske štetemarcellus wrote:v_vlado wrote:Kožunista zatvorio granicu prema srbiji a desnica nije imala muda
...i tko je sad veći hrvat ??
Ma zatvorio je granicu za koga??? Za imigrante možda???
2015-08-15
kaja_333 wrote:što bi ih zatvorio i tukao se s njima na granici? pa mađarski lopovi su ih zatvorili i stižu im autobusima i što su napravili s tim? dobro dobili su kaznu i što još?marcellus wrote:Stanojko wrote:Vaistinu. Sto rvati ne podignu ogradu, ne razumem? Mesecima prolaze kroz Madjarsku, sad kad su krenuli kroz rvacku - trt... :)
Mađari su uradili ono što smo mi trebali uraditi, sagradili zid. Kad je trebalo graditi zid prema srbiji mile mudri je glumio pečurku i izigravao humanista. Sad kad su mu arapi u državi sad on traži od srba da mu paze da mu arapi ne prelaze granicu jer njegov pendrek efendija ostoja ranković ne može kontrolirati granicu. Kad mu je kolinda rekla da pošalje vojsku na granicu rekao je da neće, a sad što hoće, da srbi pošalju vojsku na granicu? Ili da probiju vojskom mađarski zid? Da pošalju migrante orbanu? Orban ih neće. Jebiga.
2014-04-16
ej, halo..mađari su izgradili zid i ulaze im izbjeglice autobusom u zemlju. drugo, vojska ne može pucati jedino živi zid raditi. koji bi djelovao kada ih ima 1 000 a kada ih ima 50 000 što onda? i treće mađari su otvorili granicu sa srbijom ali imaju dogovor s mađarima da ih šalju nama, moraš ih nekako ucjeniti.marcellus wrote:kaja_333 wrote:što bi ih zatvorio i tukao se s njima na granici? pa mađarski lopovi su ih zatvorili i stižu im autobusima i što su napravili s tim? dobro dobili su kaznu i što još?marcellus wrote:Stanojko wrote:Vaistinu. Sto rvati ne podignu ogradu, ne razumem? Mesecima prolaze kroz Madjarsku, sad kad su krenuli kroz rvacku - trt... :)
Mađari su uradili ono što smo mi trebali uraditi, sagradili zid. Kad je trebalo graditi zid prema srbiji mile mudri je glumio pečurku i izigravao humanista. Sad kad su mu arapi u državi sad on traži od srba da mu paze da mu arapi ne prelaze granicu jer njegov pendrek efendija ostoja ranković ne može kontrolirati granicu. Kad mu je kolinda rekla da pošalje vojsku na granicu rekao je da neće, a sad što hoće, da srbi pošalju vojsku na granicu? Ili da probiju vojskom mađarski zid? Da pošalju migrante orbanu? Orban ih neće. Jebiga.
2015-08-15
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» pederima ulaz zabranjen
» Hoće li ubuduće na vratima FFZG-a pisati ‘psima i katolicima ulaz zabranjen?
» Kafić Tri majmuna : HDZ-ovcima ulaz zabranjen
» Karleuši ulaz zabranjen na fakultete diljem Srbije
» Pernaru zabranjen ulaz na Tomaševićevu presicu, zvao je policiju
» Hoće li ubuduće na vratima FFZG-a pisati ‘psima i katolicima ulaz zabranjen?
» Kafić Tri majmuna : HDZ-ovcima ulaz zabranjen
» Karleuši ulaz zabranjen na fakultete diljem Srbije
» Pernaru zabranjen ulaz na Tomaševićevu presicu, zvao je policiju
Page 9 of 10