Kafić Tri majmuna : HDZ-ovcima ulaz zabranjen
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Kafić Tri majmuna : HDZ-ovcima ulaz zabranjen
Ljuti se mali od Uršule da je to fašizam
https://m.vecernji.hr/vijesti/vlasnik-kafica-uzvratio-plenkovicu-trideset-godina-unistavate-ovu-drzavu-i-ja-vas-ne-volim-1470991
https://m.vecernji.hr/vijesti/vlasnik-kafica-uzvratio-plenkovicu-trideset-godina-unistavate-ovu-drzavu-i-ja-vas-ne-volim-1470991
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Kafić Tri majmuna : HDZ-ovcima ulaz zabranjen
Lokalverbot fur HDZ
Hiermit erteile ich Ihnen ein Hausverbot ab sofort. Verlassen Sie bitte das Lokal.
Hiermit erteile ich Ihnen ein Hausverbot ab sofort. Verlassen Sie bitte das Lokal.
Guest- Guest
anemično đubre čak nije niti pročitalo objavu na kafiću u kojoj piše da nisu dobro došli, a ne da im je ulaz zabranjen.RayMabus wrote:Ljuti se mali od Uršule da je to fašizam
nevjerojatno je koliko je anemični manijak egocentričan, a istovremeno i nevjerojatno potkapacitiran za posao predsjednika vlade.
u pet godina mandata anemičnog šalabajzera, u odnosu na prethodnika, državni je proračun povećan za više od 100 milijardi kuna!
vidi li itko u što je ta lova potrošena???
sitting_bull-
2015-09-28
jebote, ova anemična plačipička ne prestaje s medijskom tiradom na totalno marginalnom slučaju vlasnika kafića koji ne voli hdz upravo zbog anemičnog đubreta i njegovih nakaradnih mjera i kriterija.
briselski anemični sociopata očigledno još mentalno živi u kardeljevo vrijeme kad je mama lekarka i ćaća socijalistički agitpropovac statusno pokrivao sina socijalističkog gojenca.
je, anemičaru, osjećaš se ugroženo jer ne svijaju svi kičmu pred tvojim nebulozama.
samo nastavi tako i ubrzaj stvaranje kritične mase nezadovoljstva. dovoljno si glup da i dalje misliš kako možeš što hoćeš.
briselski anemični sociopata očigledno još mentalno živi u kardeljevo vrijeme kad je mama lekarka i ćaća socijalistički agitpropovac statusno pokrivao sina socijalističkog gojenca.
je, anemičaru, osjećaš se ugroženo jer ne svijaju svi kičmu pred tvojim nebulozama.
samo nastavi tako i ubrzaj stvaranje kritične mase nezadovoljstva. dovoljno si glup da i dalje misliš kako možeš što hoćeš.
sitting_bull-
2015-09-28
dobro mu je odgovorio-
Noor likes this post
Hektorović dislikes this post
Kod nas će svaki gost biti profesionalno uslužen", kaže Kovačević.
odvratno,
svi se klanjaju woke-u
2014-04-16
anemični zgubidan se malo unervozio jer za lokalne izbore neće opet moći proglasiti "kako je ova vlada pobijedila covid-19" jer je to potrošio prošle godine.
razvoj pandemije ga je je brutalno demantirao i sad anemičara nitko ne doživljava ozbiljno što je i logično obzirom o kakvom je šalabajzeru riječ, a i potres je još brutalnije pokazao o kakvoj je nesposobnoj i bešćutnoj ekipi na vlasti riječ u kojoj je anemično đubre prva violina i dirigent.
kako stvari stoje anemični će šalabajzer uskoro ćaćinim stopama, možda bez "hvala na suradnji i doviđenja, a pitanje je i kako mu je pao grah glede daljnje političke sudbine.
razvoj pandemije ga je je brutalno demantirao i sad anemičara nitko ne doživljava ozbiljno što je i logično obzirom o kakvom je šalabajzeru riječ, a i potres je još brutalnije pokazao o kakvoj je nesposobnoj i bešćutnoj ekipi na vlasti riječ u kojoj je anemično đubre prva violina i dirigent.
kako stvari stoje anemični će šalabajzer uskoro ćaćinim stopama, možda bez "hvala na suradnji i doviđenja, a pitanje je i kako mu je pao grah glede daljnje političke sudbine.
sitting_bull-
2015-09-28
Govor mržnje, zalažem se da se gazdu dotičnog kafića pritisne zakonskim polugama.
Inače ta Rijeka mi nije jasna, sva njena avangarda se svela na rudanicino pričanje o kurčevina, mrletov prdež na pozornici i obijevo vucaranje petokrake...
tragično
Inače ta Rijeka mi nije jasna, sva njena avangarda se svela na rudanicino pričanje o kurčevina, mrletov prdež na pozornici i obijevo vucaranje petokrake...
tragično
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
europska prijestolnica kulture...pa, ovakvoj europi, bome primjereno
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
slažem se da je malkice fašistički zabranit hadezovcima ulazak u kafić, pisao sam to u prošlotjednoj kolumni u novinama... ali svejedno mi je malo komično kad plenki, jandroković i božinović traže da se zatvore "tri majmuna"
Samo nisu dobrodošli, što je i ok po meni... preslikati model na sve i dati mogućnost svakome da ima pravo diskriminirati nekog po vlastitom nahođenju, a najbolje će svatko na svojoj koži procjeniti koliko mu se takav stav isplati, odnosno tržište će ga sankcionirati ili honorirati. Sve drugo je totalitarizam i fašizam. Zašto bi itko ikome nametao toleranciju prema nekim. Imaš je ili nemaš, taj dio ti najmanje pravo ima država nametati. Ionako se ista petlja ljudima previše u svaki kurac u životu
darth_vader-
2014-04-17
Tog pizdeka iz "Tri majmuna" je zapraf najviše zajebal Linić s fiskalizacijom.
S prvim mjesecom fiskalizacije naglo im se povećal promet x3.
Liniću care!
S prvim mjesecom fiskalizacije naglo im se povećal promet x3.
Liniću care!
Guest- Guest
marcellus wrote:slažem se da je malkice fašistički zabranit hadezovcima ulazak u kafić, pisao sam to u prošlotjednoj kolumni u novinama... ali svejedno mi je malo komično kad plenki, jandroković i božinović traže da se zatvore "tri majmuna"
Košara s kokicama i bačva piva ... i 2 kg baterija AAA za daljinac.
I samo šaltanje.
Guest- Guest
zar tu ne važi da je PRIVATNO VLASNISTVO NEPOVREDIVO
PA ako hoćeš cigani a zabraniti ulaz , tvoje je izbor
Ne vazivaži za hdzeovca hha ?
Nego bi kako se njemu digne
Samo popuštajte. Dok vama ne dođu u kuću opljackati
Uostalom vlasnik kafica je jedan fini gospodin
Migao je napisati zabranjen ulaz hdzeovcima i krvolocnim psima
Migao je napisati zabranjen ulaz hdzeovcima i krvolocnim psima
Sora wrote:zar tu ne važi da je PRIVATNO VLASNISTVO NEPOVREDIVO
nije već odavno, zabranjeno je antidiskriminacijskim zakonima svugdje u svijetu.
mislim, da imam kafić ja bi zabranil ulazak komunjarama i zelenju, ali...
Sora wrote:zar tu ne važi da je PRIVATNO VLASNISTVO NEPOVREDIVO
P'rdonček ... ali to bi bila diskriminacija.
Jebat ga ... kaj ste mislili da se samo pederi, Muslići, lezbe, Srbi i transgelenderi mogu pozivati na diskriminaciju?
Guest- Guest
Pa i oni su nama zabranili ulaz u lokal, šta. Neka ih segregira, da im kavu za vani i bez prava da sjednu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
marcellus wrote:Sora wrote:zar tu ne važi da je PRIVATNO VLASNISTVO NEPOVREDIVO
nije već odavno, zabranjeno je antidiskriminacijskim zakonima svugdje u svijetu.
Nije,pogotovo ne svugdje..Diskoteke,restorani,kafici imaju pravo da odredjuju koju ce klijentelu pustati unutra.bar je tako u Usa
Pa da fakat.Hartmann wrote:marcellus wrote:Sora wrote:zar tu ne važi da je PRIVATNO VLASNISTVO NEPOVREDIVO
Nije,pogotovo ne svugdje..Diskoteke,restorani,kafici imaju pravo da odredjuju koju ce klijentelu pustati unutra.bar je tako u Usa
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Restoran iz Imotskoga zabranio ulaz SDP-ovcima
» pederima ulaz zabranjen
» Hoće li ubuduće na vratima FFZG-a pisati ‘psima i katolicima ulaz zabranjen?
» Srbima zabranjen ulaz u Hrvatsku
» Karleuši ulaz zabranjen na fakultete diljem Srbije
» pederima ulaz zabranjen
» Hoće li ubuduće na vratima FFZG-a pisati ‘psima i katolicima ulaz zabranjen?
» Srbima zabranjen ulaz u Hrvatsku
» Karleuši ulaz zabranjen na fakultete diljem Srbije
Page 1 of 11