Srbima zabranjen ulaz u Hrvatsku
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Srbima zabranjen ulaz u Hrvatsku
kaja_333 wrote:i hrabar, bez obzira što je hrabrost na neki način ludost. uostalom o čemu ovo trojstvo trkelja kada činjenice govore drugačije a kažu da vučić tetka plače i piše pisma a neće moći još dugo izdržati blokadu, mađar i mađaroni su ljuti i cijeli jučerašnji dan upiru prstom na njega u stilu " tata..on nas je tukao"a zoki im i dalje šalje izbjeglice i finale, hrvatska uopće nije kažnjena za razliku od ostalih zemalja EU i dogovara s austrijom i njemačkom kako ih zaustaviti u Grčkoj. i zadnje, u hrvatsku je ušlo 40000 izbjeglica a izašlo malo manje, mi se držimo brojke oko 3 000 a ostalo je tranzit. znači briljantno su odigrali i još im se i smiju. pa tko je onda tu ispao pametan a tko glup?RayMabus wrote:Pogibeljan , surow , bezobrazan .......
Kaja voli SDP, Kaja voli SDP...u ta taaaaa...
Jasna da jasnija ne može biti.tre911 wrote:To je u redu, nije vam prvi put jel. U svakom slučaju jasna poruka invenstitorima u srbiju :))dzango wrote:Sad smo mi na redu. Proterati sve hrvatske firme is Srbije i konfiskovati im imovinu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
možemo, ali moraš doći peške, ranko ne da dolazite u automobilima, samo na noge...Stanojko wrote:Sele, mozemo li nas dvoje da se nadjemo u nekom kukuruzistu, na nicijoj zemlji, da sirimo ljubav medju narodima? :sleazy:kaja_333 wrote:pa zabranio je upravo zato jer ih srbi puštaju preko kukurizišta i šalju na hrvatsku u dogovoru s mađarskom. to i vrapci na grani znaju.marcellus wrote:Ono, zabranio ulaz srbima preko legalnih graničnih prijelaza a stotine tisuća arapa mu ulaze preko kukuruzišta. Bogtejebo idiota. Zaratio s cijelim svijetom a sere protiv nacionalizma kad treba braniti legitiman nacionalni interes. Kreten, kreten, kreten.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobro ajde, eto ti i Rogza. Imaš duplu zabavu. Prvo onome pokažeš gde je strujomer, a onda...Stanojko wrote:U, al si pametan! :)dzango wrote:Ja ću Severinu a Misirac nek se bakće sa Todorićem.RayMabus wrote:SLobodno shebite Todorića i ostale ....imate našu punu podršku u tome.
Sele, jel moze kombajnom?kaja_333 wrote:možemo, ali moraš doći peške, ranko ne da dolazite u automobilima, samo na noge...Stanojko wrote:Sele, mozemo li nas dvoje da se nadjemo u nekom kukuruzistu, na nicijoj zemlji, da sirimo ljubav medju narodima? :sleazy:kaja_333 wrote:pa zabranio je upravo zato jer ih srbi puštaju preko kukurizišta i šalju na hrvatsku u dogovoru s mađarskom. to i vrapci na grani znaju.marcellus wrote:Ono, zabranio ulaz srbima preko legalnih graničnih prijelaza a stotine tisuća arapa mu ulaze preko kukuruzišta. Bogtejebo idiota. Zaratio s cijelim svijetom a sere protiv nacionalizma kad treba braniti legitiman nacionalni interes. Kreten, kreten, kreten.
Pfiiii...not my cup of tea... Hajde ubaci Milu Horvat u pricu...dzango wrote:Dobro ajde, eto ti i Rogza. Imaš duplu zabavu. Prvo onome pokažeš gde je strujomer, a onda...Stanojko wrote:U, al si pametan! :)dzango wrote:Ja ću Severinu a Misirac nek se bakće sa Todorićem.RayMabus wrote:SLobodno shebite Todorića i ostale ....imate našu punu podršku u tome.
Prihvaćeno. Rogza, ta Mila i Todorić. Ti vidi koga ćeš kako.Stanojko wrote:Pfiiii...not my cup of tea... Hajde ubaci Milu Horvat u pricu...dzango wrote:Dobro ajde, eto ti i Rogza. Imaš duplu zabavu. Prvo onome pokažeš gde je strujomer, a onda...Stanojko wrote:U, al si pametan! :)dzango wrote:Ja ću Severinu a Misirac nek se bakće sa Todorićem.RayMabus wrote:SLobodno shebite Todorića i ostale ....imate našu punu podršku u tome.
2014-04-19
Ja mislim da se ona više pali na tenk.Stanojko wrote:Sele, jel moze kombajnom?kaja_333 wrote:možemo, ali moraš doći peške, ranko ne da dolazite u automobilima, samo na noge...Stanojko wrote:Sele, mozemo li nas dvoje da se nadjemo u nekom kukuruzistu, na nicijoj zemlji, da sirimo ljubav medju narodima? :sleazy:kaja_333 wrote:pa zabranio je upravo zato jer ih srbi puštaju preko kukurizišta i šalju na hrvatsku u dogovoru s mađarskom. to i vrapci na grani znaju.marcellus wrote:Ono, zabranio ulaz srbima preko legalnih graničnih prijelaza a stotine tisuća arapa mu ulaze preko kukuruzišta. Bogtejebo idiota. Zaratio s cijelim svijetom a sere protiv nacionalizma kad treba braniti legitiman nacionalni interes. Kreten, kreten, kreten.
2014-04-19
srbi mogu preci medju, samo odbace putovnice i kroz kukuruzista jbte.
Eno Kaja već čeka.kic wrote:srbi mogu preci medju, samo odbace putovnice i kroz kukuruzista jbte.
2014-04-19
dobro, oni sa izrazenim turskim obiljezjima nece se ni primjetiti u masikic wrote:srbi mogu preci medju, samo odbace putovnice i kroz kukuruzista jbte.
dijagram-
2015-08-09
Hahahahaha...to ko vic za zeku, lisicu vuka i medu kad upadnu u jamu... :)dzango wrote:Prihvaćeno. Rogza, ta Mila i Todorić. Ti vidi koga ćeš kako.Stanojko wrote:Pfiiii...not my cup of tea... Hajde ubaci Milu Horvat u pricu...dzango wrote:Dobro ajde, eto ti i Rogza. Imaš duplu zabavu. Prvo onome pokažeš gde je strujomer, a onda...Stanojko wrote:U, al si pametan! :)dzango wrote:Ja ću Severinu a Misirac nek se bakće sa Todorićem.RayMabus wrote:SLobodno shebite Todorića i ostale ....imate našu punu podršku u tome.
pa ne može, što nisi čitao zabranu... samo pješkeStanojko wrote:Sele, jel moze kombajnom?kaja_333 wrote:možemo, ali moraš doći peške, ranko ne da dolazite u automobilima, samo na noge...Stanojko wrote:Sele, mozemo li nas dvoje da se nadjemo u nekom kukuruzistu, na nicijoj zemlji, da sirimo ljubav medju narodima? :sleazy:kaja_333 wrote:pa zabranio je upravo zato jer ih srbi puštaju preko kukurizišta i šalju na hrvatsku u dogovoru s mađarskom. to i vrapci na grani znaju.marcellus wrote:Ono, zabranio ulaz srbima preko legalnih graničnih prijelaza a stotine tisuća arapa mu ulaze preko kukuruzišta. Bogtejebo idiota. Zaratio s cijelim svijetom a sere protiv nacionalizma kad treba braniti legitiman nacionalni interes. Kreten, kreten, kreten.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...zoki opet ponovio.kratko..'srbija zna sto je+joj je ciniti ja sam rekao dio izbjeglica na horgos i stvar rjesena..a to sto su oni s mađarima u nekom dilu njihov problem...ne i nas...'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
More Turci ne gazite oranje. More Marko ne ori drumove.
A ti si ono srao o srpskom memorandumu a sad si na strani bradonja,strah te za penzijicu ha?!!tre911 wrote:A udbaši? A merkelica? A tito ispred Tuđmana a sada nigdje tita nema ni u jednim ljevim novinama a koji su ga bili puni hvale? nema emisija o boljitku u jugoslaviji više? Ma ono uopće nije predizborna kampanja i uopće mu PR ne sugerira kako da se ponaša.vuksadinare wrote:..on je spreman na sve..pa nek neko pokusa...kreten je...ali na neki nacin posten...ako sam govno ostat cu do kraja..a ne po onom drugom 'nisam ja majke mi..'tre911 wrote:Upravo tako, kretenčuga na kvadrat. Na branitelje pošalje specijalce radi ćirilice i drugih srpskih sranja na koje ovi upozoravaju a ovdje zbog svog ega pravi sranja do neba upravo sa srbijom i srbima. Za koji dan će ih opet hvaliti kao i merkelicu danas a bio se spreman i jeste se posvađao sa pola EU radi zaštite udbaša.marcellus wrote:Ono, zabranio ulaz srbima preko legalnih graničnih prijelaza a stotine tisuća arapa mu ulaze preko kukuruzišta. Zaratio s cijelim svijetom a sere protiv nacionalizma kad treba braniti legitiman nacionalni interes. Kreten, kreten, kreten.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Budaletino retardirana da imaš imalo mozga prokužiti što je napisano. A sad marš od mene jesi čuo majmune.v_vlado wrote:A ti si ono srao o srpskom memorandumu a sad si na strani bradonja,strah te za penzijicu ha?!!tre911 wrote:A udbaši? A merkelica? A tito ispred Tuđmana a sada nigdje tita nema ni u jednim ljevim novinama a koji su ga bili puni hvale? nema emisija o boljitku u jugoslaviji više? Ma ono uopće nije predizborna kampanja i uopće mu PR ne sugerira kako da se ponaša.vuksadinare wrote:..on je spreman na sve..pa nek neko pokusa...kreten je...ali na neki nacin posten...ako sam govno ostat cu do kraja..a ne po onom drugom 'nisam ja majke mi..'tre911 wrote:Upravo tako, kretenčuga na kvadrat. Na branitelje pošalje specijalce radi ćirilice i drugih srpskih sranja na koje ovi upozoravaju a ovdje zbog svog ega pravi sranja do neba upravo sa srbijom i srbima. Za koji dan će ih opet hvaliti kao i merkelicu danas a bio se spreman i jeste se posvađao sa pola EU radi zaštite udbaša.marcellus wrote:Ono, zabranio ulaz srbima preko legalnih graničnih prijelaza a stotine tisuća arapa mu ulaze preko kukuruzišta. Zaratio s cijelim svijetom a sere protiv nacionalizma kad treba braniti legitiman nacionalni interes. Kreten, kreten, kreten.
Guest- Guest
Dobro, onda peske. Kako cu te prepoznati?kaja_333 wrote:pa ne može, što nisi čitao zabranu... samo pješkeStanojko wrote:Sele, jel moze kombajnom?kaja_333 wrote:možemo, ali moraš doći peške, ranko ne da dolazite u automobilima, samo na noge...Stanojko wrote:Sele, mozemo li nas dvoje da se nadjemo u nekom kukuruzistu, na nicijoj zemlji, da sirimo ljubav medju narodima? :sleazy:kaja_333 wrote:pa zabranio je upravo zato jer ih srbi puštaju preko kukurizišta i šalju na hrvatsku u dogovoru s mađarskom. to i vrapci na grani znaju.marcellus wrote:Ono, zabranio ulaz srbima preko legalnih graničnih prijelaza a stotine tisuća arapa mu ulaze preko kukuruzišta. Bogtejebo idiota. Zaratio s cijelim svijetom a sere protiv nacionalizma kad treba braniti legitiman nacionalni interes. Kreten, kreten, kreten.
Evo slušam PTC: -Izbjeglice kupe autobusnu kartu i voze se kroz Srbiju gde hoće
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» pederima ulaz zabranjen
» Hoće li ubuduće na vratima FFZG-a pisati ‘psima i katolicima ulaz zabranjen?
» Kafić Tri majmuna : HDZ-ovcima ulaz zabranjen
» Karleuši ulaz zabranjen na fakultete diljem Srbije
» Pernaru zabranjen ulaz na Tomaševićevu presicu, zvao je policiju
» Hoće li ubuduće na vratima FFZG-a pisati ‘psima i katolicima ulaz zabranjen?
» Kafić Tri majmuna : HDZ-ovcima ulaz zabranjen
» Karleuši ulaz zabranjen na fakultete diljem Srbije
» Pernaru zabranjen ulaz na Tomaševićevu presicu, zvao je policiju
Page 7 of 10