Srbima zabranjen ulaz u Hrvatsku
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Srbima zabranjen ulaz u Hrvatsku
ej, halo..mađari su izgradili zid i ulaze im izbjeglice autobusom u zemlju. drugo, vojska ne može pucati jedino živi zid raditi. koji bi djelovao kada ih ima 1 000 a kada ih ima 50 000 što onda? i treće mađari su otvorili granicu sa srbijom ali imaju dogovor s mađarima da ih šalju nama, moraš ih nekako ucjeniti.marcellus wrote:kaja_333 wrote:što bi ih zatvorio i tukao se s njima na granici? pa mađarski lopovi su ih zatvorili i stižu im autobusima i što su napravili s tim? dobro dobili su kaznu i što još?marcellus wrote:Stanojko wrote:Vaistinu. Sto rvati ne podignu ogradu, ne razumem? Mesecima prolaze kroz Madjarsku, sad kad su krenuli kroz rvacku - trt... :)
e pa to ja pitam cijelo vrijeme. Koji su mu kurac sad srbi krivi... ma mislim, da ste krivi krivi ste, jebiga, nema tu spora, krivi ste se rodili, ali nisu mu stvarno srbi krivi za to što nije na vrijeme zatvorio granice.
Mađari su uradili ono što smo mi trebali uraditi, sagradili zid. Kad je trebalo graditi zid prema srbiji mile mudri je glumio pečurku i izigravao humanista. Sad kad su mu arapi u državi sad on traži od srba da mu paze da mu arapi ne prelaze granicu jer njegov pendrek efendija ostoja ranković ne može kontrolirati granicu. Kad mu je kolinda rekla da pošalje vojsku na granicu rekao je da neće, a sad što hoće, da srbi pošalju vojsku na granicu? Ili da probiju vojskom mađarski zid? Da pošalju migrante orbanu? Orban ih neće. Jebiga.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kad samo pomislim da sam kaju smatraju ozbiljnom i pametnom ženom...
2014-04-15
ucjenio Srbiju a hrvatske firme kmeče, ja bih to nazvao autogolomkaja_333 wrote:zatvorio je granicu jer ucjenio srbiju, ili će ih prestati slati ili miljonske štetemarcellus wrote:v_vlado wrote:Kožunista zatvorio granicu prema srbiji a desnica nije imala muda
...i tko je sad veći hrvat ??
Ma zatvorio je granicu za koga??? Za imigrante možda???
n_razbojnik-
2014-04-15
mađarima ništa ne ulazi osim onog što oni propuste. Milanoviću ulaze ko severini.
2014-04-16
Dobro, jos tu ima lufta. jos nije 3000 uslo a za njih su svi spremni. Muahahahahahahhaaa Salu na stranu, koji jebeni licemjeri i ljudska govna. I jedni i drugi i treci. Puna su im usta humanizma a satrase se da ih sta prije uguraju susjedima. Jebem im mamu licemjernu. Osim toga sluze se izbjeglicama za sitno politikanstvo i zajebanciju za gledatelje zikine dinastije. Kila mozga i dalje ispod dvije marke. Jos su Madjari najposteniji, necemo ih i slus. Ova bivsa yu govna su stvarno odvratni. Licemjerni gadovi.
2014-04-14
morati ćeš shvatiti tako i sada, možda ti sjedne u glavu ako makneš antagonizam prema zokiju da bolje ne može trenutno. e sada što je pokazao da ima muda a hdz ispao ološ koji bi prodao hrvatski interes za kikiriki ja nisam kriva..nevjestin_razbojnik wrote:kad samo pomislim da sam kaju smatraju ozbiljnom i pametnom ženom...
2015-08-15
nevjestin_razbojnik wrote:kad samo pomislim da sam kaju smatraju ozbiljnom i pametnom ženom...
pa je, samo ovdje mislim da nije skužila poantu.
kaja_333 wrote:morati ćeš shvatiti tako i sada, možda ti sjedne u glavu ako makneš antagonizam prema zokiju da bolje ne može trenutno. e sada što je pokazao da ima muda a hdz ispao ološ koji bi prodao hrvatski interes za kikiriki ja nisam kriva..nevjestin_razbojnik wrote:kad samo pomislim da sam kaju smatraju ozbiljnom i pametnom ženom...
Pa kad makneš antagonizam prema Srbima, ovo je najgluplje i najgore što je mogao uraditi.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ulaze im sa hrvatske granice, pa ćemo i mi dobiti zid...ako treba do slovenske granice, pa će Slovenci nama zabraniti ulaz u Schengen i sjeverno možemo samo moremkaja_333 wrote:ej, halo..mađari su izgradili zid i ulaze im izbjeglice autobusom u zemlju. drugo, vojska ne može pucati jedino živi zid raditi. koji bi djelovao kada ih ima 1 000 a kada ih ima 50 000 što onda? i treće mađari su otvorili granicu sa srbijom ali imaju dogovor s mađarima da ih šalju nama, moraš ih nekako ucjeniti.marcellus wrote:kaja_333 wrote:što bi ih zatvorio i tukao se s njima na granici? pa mađarski lopovi su ih zatvorili i stižu im autobusima i što su napravili s tim? dobro dobili su kaznu i što još?marcellus wrote:Stanojko wrote:Vaistinu. Sto rvati ne podignu ogradu, ne razumem? Mesecima prolaze kroz Madjarsku, sad kad su krenuli kroz rvacku - trt... :)
e pa to ja pitam cijelo vrijeme. Koji su mu kurac sad srbi krivi... ma mislim, da ste krivi krivi ste, jebiga, nema tu spora, krivi ste se rodili, ali nisu mu stvarno srbi krivi za to što nije na vrijeme zatvorio granice.
Mađari su uradili ono što smo mi trebali uraditi, sagradili zid. Kad je trebalo graditi zid prema srbiji mile mudri je glumio pečurku i izigravao humanista. Sad kad su mu arapi u državi sad on traži od srba da mu paze da mu arapi ne prelaze granicu jer njegov pendrek efendija ostoja ranković ne može kontrolirati granicu. Kad mu je kolinda rekla da pošalje vojsku na granicu rekao je da neće, a sad što hoće, da srbi pošalju vojsku na granicu? Ili da probiju vojskom mađarski zid? Da pošalju migrante orbanu? Orban ih neće. Jebiga.
2014-04-15
Velika vecina nije jos shvatila da ovo jos nije niti zagrijavanje za ono sta slijedi.
2014-04-14
marcellus wrote:mađarima ništa ne ulazi osim onog što oni propuste. Milanoviću ulaze ko severini.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
ma, polako, biće šerijata. Ujedinjena šerijatsko šengenska zona. Jebote arapi s petrodolarima plaćaju ovom svemu da naseli europu. Ono sve sami atomski fizičari, doktori, i curice s velikim uplakanim okicama na tv. Da, teroristi se voze poslovnom klasom. Jer su bombaši samoubojice jako dragocjeni ljudi, sve sam kurčev doktor znanosti i intelektualac. A vesna pusić se vozi privatnim avionom. Ona nije terorist nego hrvatski političar, to je klasa iznad terorista.
2014-04-15
nemam antagonizam, ja sam ga podržavala i kada još nije zatvorio granicu. a budeš ga i ti. kada shvatiš da su hdz izjave neozbiljne, smušene, iste kao malog slobe i orbana i blago hrvatskoj što nisu na vlasti sada. sve će to postati jasnije kroz neko vrijeme.marcellus wrote:kaja_333 wrote:morati ćeš shvatiti tako i sada, možda ti sjedne u glavu ako makneš antagonizam prema zokiju da bolje ne može trenutno. e sada što je pokazao da ima muda a hdz ispao ološ koji bi prodao hrvatski interes za kikiriki ja nisam kriva..nevjestin_razbojnik wrote:kad samo pomislim da sam kaju smatraju ozbiljnom i pametnom ženom...
Pa kad makneš antagonizam prema Srbima, ovo je najgluplje i najgore što je mogao uraditi.
2015-08-15
jebeš te firme, plaćaju porez srbiji i zapošljavaju srbe, što ima hrvatska od njih..nevjestin_razbojnik wrote:ucjenio Srbiju a hrvatske firme kmeče, ja bih to nazvao autogolomkaja_333 wrote:zatvorio je granicu jer ucjenio srbiju, ili će ih prestati slati ili miljonske štetemarcellus wrote:v_vlado wrote:Kožunista zatvorio granicu prema srbiji a desnica nije imala muda
...i tko je sad veći hrvat ??
Ma zatvorio je granicu za koga??? Za imigrante možda???
2015-08-15
Obostrano zatvaranje graničnih prelaza Hrvatske sa Srbijom pogodilo je i Republiku Srpsku, gde su stvorene ogromne gužve na graničnim prelazima Rača, Šamac, Bosanski Brod i Gradiška.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/593170/PLACI-MALA-PLACI-Kilometarske-kolone-kamiona-na-Raci
Sad malo rikne sistem ....i tako to.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/593170/PLACI-MALA-PLACI-Kilometarske-kolone-kamiona-na-Raci
Sad malo rikne sistem ....i tako to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
abraham wrote:Dobro, jos tu ima lufta. jos nije 3000 uslo a za njih su svi spremni. Muahahahahahahhaaa Salu na stranu, koji jebeni licemjeri i ljudska govna. I jedni i drugi i treci. Puna su im usta humanizma a satrase se da ih sta prije uguraju susjedima. Jebem im mamu licemjernu. Osim toga sluze se izbjeglicama za sitno politikanstvo i zajebanciju za gledatelje zikine dinastije. Kila mozga i dalje ispod dvije marke. Jos su Madjari najposteniji, necemo ih i slus. Ova bivsa yu govna su stvarno odvratni. Licemjerni gadovi.
Pa naravno...retardirani Hrvati ne kuže da svi gledaju svoj vlastiti interes prije svega...za razliku od njih Orban je pošteno od starta odigrao i nije glumio nekog sveca, a to što su Hrvati blenatvi peseki koji laju kako gazda kaže pa se nisu niti potrudili pobrinuti za svoje interese i angažirali recimo vojsku, izgradili zid ili poduzeli neku drugu konkretniju mjeru im nije nitko drugi kriv...i sad cvile jer su ih svi odjebali...pa naravno kad su budaletine...više me je sram biti pripadnikom ovako glupavog naroda...pa još najbolje da Srbi, Mađari i Slovenci brinu naše brige...pajdo ako se ne znaš sam izboriti neće ti nitko pomoći...prvo je kravetina Merkelica pozvala tu jadnu sirotinju pa kad je skužila zajeb? digla vojsku, suspendirala Schengen i ostavila sve zemlje u kojima su se zatekle izbjeglice da se sami s njima bakću...Hrvati po običaju zadnji skužili pravila igre pa im sad kriv Orban i Srbi...pa ja ovako glupave i blentave ljude kao ovdje nigdje nisam vidio...žali Bože života potrošenih za samostalnost...
Last edited by jasambrend on 25/9/2015, 00:03; edited 3 times in total (Reason for editing : uilo)
darth_vader-
2014-04-17
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» pederima ulaz zabranjen
» Hoće li ubuduće na vratima FFZG-a pisati ‘psima i katolicima ulaz zabranjen?
» Kafić Tri majmuna : HDZ-ovcima ulaz zabranjen
» Karleuši ulaz zabranjen na fakultete diljem Srbije
» Pernaru zabranjen ulaz na Tomaševićevu presicu, zvao je policiju
» Hoće li ubuduće na vratima FFZG-a pisati ‘psima i katolicima ulaz zabranjen?
» Kafić Tri majmuna : HDZ-ovcima ulaz zabranjen
» Karleuši ulaz zabranjen na fakultete diljem Srbije
» Pernaru zabranjen ulaz na Tomaševićevu presicu, zvao je policiju
Page 10 of 10