Srbima zabranjen ulaz u Hrvatsku
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Srbima zabranjen ulaz u Hrvatsku
..on je spreman na sve..pa nek neko pokusa...kreten je...ali na neki nacin posten...ako sam govno ostat cu do kraja..a ne po onom drugom 'nisam ja majke mi..'tre911 wrote:Upravo tako, kretenčuga na kvadrat. Na branitelje pošalje specijalce radi ćirilice i drugih srpskih sranja na koje ovi upozoravaju a ovdje zbog svog ega pravi sranja do neba upravo sa srbijom i srbima. Za koji dan će ih opet hvaliti kao i merkelicu danas a bio se spreman i jeste se posvađao sa pola EU radi zaštite udbaša.marcellus wrote:Ono, zabranio ulaz srbima preko legalnih graničnih prijelaza a stotine tisuća arapa mu ulaze preko kukuruzišta. Zaratio s cijelim svijetom a sere protiv nacionalizma kad treba braniti legitiman nacionalni interes. Kreten, kreten, kreten.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Malo ga ponjelo :DDkofein wrote:Taman pomislim Džango pametan, kad ono :yuno: ........ :Dtre911 wrote:To je u redu, nije vam prvi put jel. U svakom slučaju jasna poruka invenstitorima u srbiju :))dzango wrote:Sad smo mi na redu. Proterati sve hrvatske firme is Srbije i konfiskovati im imovinu.
Guest- Guest
ma daj vuče ne trkeljaj na koji je način pošten? Kurvin sin dvoličnjak i licemjer jebeni
A udbaši? A merkelica? A tito ispred Tuđmana a sada nigdje tita nema ni u jednim ljevim novinama a koji su ga bili puni hvale? nema emisija o boljitku u jugoslaviji više? Ma ono uopće nije predizborna kampanja i uopće mu PR ne sugerira kako da se ponaša.vuksadinare wrote:..on je spreman na sve..pa nek neko pokusa...kreten je...ali na neki nacin posten...ako sam govno ostat cu do kraja..a ne po onom drugom 'nisam ja majke mi..'tre911 wrote:Upravo tako, kretenčuga na kvadrat. Na branitelje pošalje specijalce radi ćirilice i drugih srpskih sranja na koje ovi upozoravaju a ovdje zbog svog ega pravi sranja do neba upravo sa srbijom i srbima. Za koji dan će ih opet hvaliti kao i merkelicu danas a bio se spreman i jeste se posvađao sa pola EU radi zaštite udbaša.marcellus wrote:Ono, zabranio ulaz srbima preko legalnih graničnih prijelaza a stotine tisuća arapa mu ulaze preko kukuruzišta. Zaratio s cijelim svijetom a sere protiv nacionalizma kad treba braniti legitiman nacionalni interes. Kreten, kreten, kreten.
Guest- Guest
..meni se cini da su on i mamic kao braca blizanci..'ako smo govna ostat cemo do kraja'marcellus wrote:ma daj vuče ne trkeljaj na koji je način pošten? Kurvin sin dvoličnjak i licemjer jebeni
2015-09-08
Pogibeljan , surow , bezobrazan .......
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vi's tu si u pravu jos jednom...a u tom dvolicnjastvu mu se jucer potvrdom pridruzio karamarko kad se htio perfidno i glupo opravdat u briselu pred eu novinarima od kolinde po principu..'nisam ja majke mi..'..'nit znao nit cuo nit citao'....marcellus wrote:ma daj vuče ne trkeljaj na koji je način pošten? Kurvin sin dvoličnjak i licemjer jebeni
2015-09-08
U, al si pametan! :)dzango wrote:Ja ću Severinu a Misirac nek se bakće sa Todorićem.RayMabus wrote:SLobodno shebite Todorića i ostale ....imate našu punu podršku u tome.
Evropski parlamentarci: Mere Hrvatske neprihvatljive, Vučić za hitnu reakciju EU
Tanjug | 24. 09. 2015. - 10:57h 11:06h | Foto: Tanjug/Rade Prelić | Komentara: 20
Predstavnici Evropskog parlamenta danas su na sastanku sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem pohvalili napredak Srbije u procesu pristupanja EU i izrazili očekivanje da će prva pregovaračka poglavlja biti otvorena do kraja godine. ........................................................................................................
Evropski parlamentarci pohvalili su način na koji nadležni organi i građani Srbije postupaju prema izbeglicama i konstatovali da su čak i pojedine države članice EU zatajile u prihvatu i odnosu prema njima.
Jadranka Joksimović i Aleksandar Vučić na današnjem sastanku sa predstavnicima Evropskog parlamenta
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao24.09.2015.
toliko o zoranovoj prici da mi necemo biti u briselu. pre tog zoranovog
sastanka " bez vučića i ekipe " vulin je na poziv brisela bio
na zvanicnom sastanku, a danas i vučić sa ekipom ):)
Tanjug | 24. 09. 2015. - 10:57h 11:06h | Foto: Tanjug/Rade Prelić | Komentara: 20
Predstavnici Evropskog parlamenta danas su na sastanku sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem pohvalili napredak Srbije u procesu pristupanja EU i izrazili očekivanje da će prva pregovaračka poglavlja biti otvorena do kraja godine. ........................................................................................................
Evropski parlamentarci pohvalili su način na koji nadležni organi i građani Srbije postupaju prema izbeglicama i konstatovali da su čak i pojedine države članice EU zatajile u prihvatu i odnosu prema njima.
Jadranka Joksimović i Aleksandar Vučić na današnjem sastanku sa predstavnicima Evropskog parlamenta
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao24.09.2015.
toliko o zoranovoj prici da mi necemo biti u briselu. pre tog zoranovog
sastanka " bez vučića i ekipe " vulin je na poziv brisela bio
na zvanicnom sastanku, a danas i vučić sa ekipom ):)
Last edited by pizzon on 24/9/2015, 12:05; edited 1 time in total (Reason for editing : dopuna)
Guest- Guest
Zoki. I Ostojić , Lalovac i Kotromanović. HDZ je kurac na biciklu. Mađaroni i četnici.v_vlado wrote:Kožunista zatvorio granicu prema srbiji a desnica nije imala muda
...i tko je sad veći hrvat ??
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ti ne kvari srecu devojacku! Nego lepo da zaheftate tu granicu, ni lasta da ne proleti... Zoki car!!!marcellus wrote:vuksadinare wrote:..ali zatso imate dvostruike arsine prema nama...sto ej bio problem da idu i dalje preko mađarske..ako nisu htjeli preko nas sto su i rekli mogli su komotno od vas preko mađarske..ali luđak orban umislio si ej da je krizar..a izbjeglice mu samo porucivale pusti nas ne zelimo kdo tebe ostati..dzango wrote:To nije naš problem već problem EU i neka ga ona rešava. Oni su u Srbiju došli iz EU i samo hoće da prođu. Zašto bi Srbija tu išta zatezala?vuksadinare wrote:..slazem se dijelom...marcell...ali zar i preko grcke,makedonije i srbije nije setalica izbjeglica..zasto ulaze u srbiju iz makedonije kao da nema nikogmarcellus wrote:Ono, zabranio ulaz srbima preko legalnih graničnih prijelaza a stotine tisuća arapa mu ulaze preko kukuruzišta. Bogtejebo idiota. Zaratio s cijelim svijetom a sere protiv nacionalizma kad treba braniti legitiman nacionalni interes. Kreten, kreten, kreten.
a što je nama problem da idu preko mađarsku? Koju pičku milu materinu ih MI šaljemo za Sloveniju i Austriju??? Pa zato jer je Mađarska zatvorila granice!!! Šaraj malo Milanoviću, hahaaaa... šalji za mađarsku, da. A ako nećeš nek ti Slovenci blokiraju granicu i ne puštaju Hrvate. I Austrija. O jebote.
pa zabranio je upravo zato jer ih srbi puštaju preko kukurizišta i šalju na hrvatsku u dogovoru s mađarskom. to i vrapci na grani znaju.marcellus wrote:Ono, zabranio ulaz srbima preko legalnih graničnih prijelaza a stotine tisuća arapa mu ulaze preko kukuruzišta. Bogtejebo idiota. Zaratio s cijelim svijetom a sere protiv nacionalizma kad treba braniti legitiman nacionalni interes. Kreten, kreten, kreten.
2015-08-15
Misliš da je pametno zaustavljati robne tokove?.....za to ne trebaš biti desničar, nego nehajan i glup. :)v_vlado wrote:Kožunista zatvorio granicu prema srbiji a desnica nije imala muda
...i tko je sad veći hrvat ??
Guest- Guest
Sele, mozemo li nas dvoje da se nadjemo u nekom kukuruzistu, na nicijoj zemlji, da sirimo ljubav medju narodima? :sleazy:kaja_333 wrote:pa zabranio je upravo zato jer ih srbi puštaju preko kukurizišta i šalju na hrvatsku u dogovoru s mađarskom. to i vrapci na grani znaju.marcellus wrote:Ono, zabranio ulaz srbima preko legalnih graničnih prijelaza a stotine tisuća arapa mu ulaze preko kukuruzišta. Bogtejebo idiota. Zaratio s cijelim svijetom a sere protiv nacionalizma kad treba braniti legitiman nacionalni interes. Kreten, kreten, kreten.
Počima presića :
https://www.youtube.com/watch?v=sN6lpOS6LV4
https://www.youtube.com/watch?v=sN6lpOS6LV4
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pravi si poljoprivrednik ha ha ha....ali individualni....:DStanojko wrote:Sele, mozemo li nas dvoje da se nadjemo u nekom kukuruzistu, na nicijoj zemlji, da sirimo ljubav medju narodima? :sleazy:kaja_333 wrote:pa zabranio je upravo zato jer ih srbi puštaju preko kukurizišta i šalju na hrvatsku u dogovoru s mađarskom. to i vrapci na grani znaju.marcellus wrote:Ono, zabranio ulaz srbima preko legalnih graničnih prijelaza a stotine tisuća arapa mu ulaze preko kukuruzišta. Bogtejebo idiota. Zaratio s cijelim svijetom a sere protiv nacionalizma kad treba braniti legitiman nacionalni interes. Kreten, kreten, kreten.
Guest- Guest
i hrabar, bez obzira što je hrabrost na neki način ludost. uostalom o čemu ovo trojstvo trkelja kada činjenice govore drugačije a kažu da vučić tetka plače i piše pisma a neće moći još dugo izdržati blokadu, mađar i mađaroni su ljuti i cijeli jučerašnji dan upiru prstom na njega u stilu " tata..on nas je tukao"a zoki im i dalje šalje izbjeglice i finale, hrvatska uopće nije kažnjena za razliku od ostalih zemalja EU i dogovara s austrijom i njemačkom kako ih zaustaviti u Grčkoj. i zadnje, u hrvatsku je ušlo 40000 izbjeglica a izašlo malo manje, mi se držimo brojke oko 3 000 a ostalo je tranzit. znači briljantno su odigrali i još im se i smiju. pa tko je onda tu ispao pametan a tko glup?RayMabus wrote:Pogibeljan , surow , bezobrazan .......
2015-08-15
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» pederima ulaz zabranjen
» Hoće li ubuduće na vratima FFZG-a pisati ‘psima i katolicima ulaz zabranjen?
» Kafić Tri majmuna : HDZ-ovcima ulaz zabranjen
» Karleuši ulaz zabranjen na fakultete diljem Srbije
» Pernaru zabranjen ulaz na Tomaševićevu presicu, zvao je policiju
» Hoće li ubuduće na vratima FFZG-a pisati ‘psima i katolicima ulaz zabranjen?
» Kafić Tri majmuna : HDZ-ovcima ulaz zabranjen
» Karleuši ulaz zabranjen na fakultete diljem Srbije
» Pernaru zabranjen ulaz na Tomaševićevu presicu, zvao je policiju
Page 6 of 10