vid' Ljube
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: vid' Ljube
hahadzango wrote:Javi se Evi. Da se seti na mladost.Leviathan2 wrote:ja sam bio coban 4 godine
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Jedna ovca ga teško optužila.kic wrote:Leviathan2 wrote:ja sam bio coban 4 godine
gdje je krenilo po zlu?
Sad si otjerao evu i levija, tstststs@-@
2014-04-12
.dzango wrote:Javi se Evi. Da se seti na mladost.Leviathan2 wrote:ja sam bio coban 4 godine
Sam ak parla:)
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
dzango wrote:Jedna ovca ga teško optužila.kic wrote:Leviathan2 wrote:ja sam bio coban 4 godine
gdje je krenilo po zlu?
2017-03-21
otisao na cipar, tamo je bilo zivahno u to doba :Dkic wrote:Leviathan2 wrote:ja sam bio coban 4 godine
gdje je krenilo po zlu?
a cobanluk je bio odmor od civilizacije
ebes evu, ona puno zuji malo meda daje :Ddzango wrote:Javi se Evi. Da se seti na mladost.Leviathan2 wrote:ja sam bio coban 4 godine
Iduća dva tjedna su ključna
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
A, di je stado bilo?Leviathan2 wrote:ofcemaggie13 wrote:levi, koje blago? :-))Leviathan2 wrote:ja sam bio coban 4 godine
2014-04-12
sembra che il pastore sardo lasciato beli ricordi a :PEva_ wrote:.dzango wrote:Javi se Evi. Da se seti na mladost.Leviathan2 wrote:ja sam bio coban 4 godine
Sam ak parla:)
eco una clip x te
Last edited by Leviathan2 on Tue 17 Oct - 16:29; edited 1 time in total
A bilo je to lijepo ljeto.mutava baštarda wrote:Pretpostavljam iz žablje perspektiveEva_ wrote:Ma nema i, imala sam 19 godina a on 22. Svatko svojim putem. Ali, naučila sam talijanski, tada solidno govorila i vidjela dobar dio SZ Italije.
Ovu sam stvar imala zadaću napisat riječ, a on bi ocjenjivao. Svaki sbaglio un bacio.
2017-03-21
durmitor u srbiju , najljepse planinemaggie13 wrote:A, di je stado bilo?Leviathan2 wrote:ofcemaggie13 wrote:levi, koje blago? :-))Leviathan2 wrote:ja sam bio coban 4 godine
ima i u Srbiji? Ili mislis na onaj u CG..dva oka u glavi :-DLeviathan2 wrote:durmitor u srbiju , najljepse planinemaggie13 wrote:A, di je stado bilo?Leviathan2 wrote:ofcemaggie13 wrote:levi, koje blago? :-))Leviathan2 wrote:ja sam bio coban 4 godine
2014-04-12
Šta ti je ljudina od čoveka. Ja njemu Evu, on meni Durmitor.Leviathan2 wrote:durmitor u srbiju , najljepse planinemaggie13 wrote:A, di je stado bilo?Leviathan2 wrote:ofcemaggie13 wrote:levi, koje blago? :-))Leviathan2 wrote:ja sam bio coban 4 godine
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ovce, koje bi bilo drugomaggie13 wrote:levi, koje blago? :-))Leviathan2 wrote:ja sam bio coban 4 godine
2014-12-30
ma onaj kod zabljaka u crnoj gori, al men to ista pizda materina ko i srbija, vlasnik ovaca je bio iz prijepolja,maggie13 wrote:ima i u Srbiji? Ili mislis na onaj u CG..dva oka u glavi :-DLeviathan2 wrote:durmitor u srbiju , najljepse planinemaggie13 wrote:A, di je stado bilo?Leviathan2 wrote:ofcemaggie13 wrote:
levi, koje blago? :-))
bila dobra placa, soma ipo dolara protuvrijednost u ono vrijeme, al je i znao bit jeben posao, narocito u vrijeme proljeca, sisanje pa janjenje , vukovi, pa ovcokradice
bilo nas je 4oro u ekipi,
2014-04-12
to je za nas sa asfalta vec tezi ehcibicionizam..:-DLeviathan2 wrote:ma onaj kod zabljaka u crnoj gori, al men to ista pizda materina ko i srbija, vlasnik ovaca je bio iz prijepolja,maggie13 wrote:ima i u Srbiji? Ili mislis na onaj u CG..dva oka u glavi :-DLeviathan2 wrote:durmitor u srbiju , najljepse planinemaggie13 wrote:A, di je stado bilo?Leviathan2 wrote:
ofce
bila dobra placa, soma ipo dolara protuvrijednost u ono vrijeme, al je i znao bit jeben posao, narocito u vrijeme proljeca, sisanje pa janjenje , vukovi, pa ovcokradice
bilo nas je 4oro u ekipi,
2014-04-12
pa po meni i jest ebate, nevidis razlike , sve srbi tamo, eto neka avnojevska granica kao dijeli, aj sad se primjeti onda nije ,dzango wrote:Šta ti je ljudina od čoveka. Ja njemu Evu, on meni Durmitor.Leviathan2 wrote:durmitor u srbiju , najljepse planinemaggie13 wrote:A, di je stado bilo?Leviathan2 wrote:ofcemaggie13 wrote:
levi, koje blago? :-))
isto kao u pljevljama kad sam radio, sve bre srbi, vele da su crnogorci oko lovcena i tamo uz aljbaniju
Jeste. Žabljak, Andrijevica, cela Severna CG. Sve Srbi. Kum mi poreklom iz Andrijevice.Leviathan2 wrote:pa po meni i jest ebate, nevidis razlike , sve srbi tamo, eto neka avnojevska granica kao dijeli, aj sad se primjeti onda nije ,dzango wrote:Šta ti je ljudina od čoveka. Ja njemu Evu, on meni Durmitor.Leviathan2 wrote:durmitor u srbiju , najljepse planinemaggie13 wrote:A, di je stado bilo?Leviathan2 wrote:
ofce
isto kao u pljevljama kad sam radio, sve bre srbi, vele da su crnogorci oko lovcena i tamo uz aljbaniju
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ukrajinci ljube američko dupe
» Kako Beljakovi ljube guzicu Plenkiju
» VIDEO Kakvo veselje afričkih migranata nakon što su stupili na španjolsko tlo, ljube zastavu i plaču od sreće
» ISPOVEST STJUARDESE IZ BEOGRADA: Maja do detalja ispričala koga ljube devojke koje idu u Dubai, zašto se ne udaju za šeike i koliko zarađuju!
» Kako Beljakovi ljube guzicu Plenkiju
» VIDEO Kakvo veselje afričkih migranata nakon što su stupili na španjolsko tlo, ljube zastavu i plaču od sreće
» ISPOVEST STJUARDESE IZ BEOGRADA: Maja do detalja ispričala koga ljube devojke koje idu u Dubai, zašto se ne udaju za šeike i koliko zarađuju!
Page 5 of 12