vid' Ljube
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: vid' Ljube
Eva_ wrote:Seljačija. Sam je falila glavna fufa i cajka u Hrvata poznatija kao predsjednica države da dernek bude na vrhuncu kao i rođendan radi kojeg je šef SOA odletio.kic wrote:
http://www.index.hr/black/clanak/video-mamic-na-sinovoj-svadbi-zavrsio-na-podu-jebo-sam-vam-majku-svima/1001467.aspx
Ima snage ovaj car, noso bi Kolindu na ramenima ko Brenu
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Bore se rukama i nogama protiv regiJona a dalje od regije ne znaju. Josipoviću prigovaraju kaj je sviral klavir Dodiku, a ovom mafijašu je Kolinda frulila na najgore cajke.bora-corba wrote:Horvatinčić je jedini prozapadni igrač jer njegov slučaj ima veze s Talijanima, ostali igrači su orijentisani poslovno i kulturološki na Jugoslavijumutava baštarda wrote:čardak se zabavlja. sve ok. cajke, ugledni poduzetnik gol do pasa na cigansku melodiju valja se po podu, horvatinčiću misli lutaju o dalekim morima, kazališna predstava isprid dvora ivičinih,...
Last edited by Eva_ on 17/10/2017, 14:39; edited 1 time in total
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Gdje li su ISIL-ovci kad ih najviše trebamo...
darth_vader-
2014-04-17
Nije Mamić seko ruke nego Beli Bora.vuksadinare wrote:vid đanga sto navija za mamica...da dođe u partizan prostro bi mu crveni tepih i skinuo se gol do pasa..
Pa te prizore su gledali i slušali Zoki i Lozančić. Kaj misliš zakaj se Zoki s njom ne želi ni rukovat?bora-corba wrote:Eva_ wrote:Seljačija. Sam je falila glavna fufa i cajka u Hrvata poznatija kao predsjednica države da dernek bude na vrhuncu kao i rođendan radi kojeg je šef SOA odletio.kic wrote:
http://www.index.hr/black/clanak/video-mamic-na-sinovoj-svadbi-zavrsio-na-podu-jebo-sam-vam-majku-svima/1001467.aspx
Ima snage ovaj car, noso bi Kolindu na ramenima ko Brenu
2017-03-21
nisam mislio na to..nego ti mamic ovo mamic ono,..mamic pravi nek se veseli pustite ga i slicno..dzango wrote:Nije Mamić seko ruke nego Beli Bora.vuksadinare wrote:vid đanga sto navija za mamica...da dođe u partizan prostro bi mu crveni tepih i skinuo se gol do pasa..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
To je krema hrvatskog društva, počasni gosti na inauguraciji predsjednice republike. Vidi se da država rapidno propada.
2017-03-21
A neš ti pratijanja na najgore cajke. To sam HDZ ovci mogu slušat. Cijepljeni protiv dobrog ukusa i sluha.kic wrote:
možda nemamo državu, ali znamo partijati
2017-03-21
Eva_ wrote:A neš ti pratijanja na najgore cajke. To sam HDZ ovci mogu slušat. Cijepljeni protiv dobrog ukusa i sluha.kic wrote:
afterparty u kapelici sv.Lovre..
Čovek se napio na svadbi sina. Šta hoćete koji kurac? Da pusti Mocarta, što reče onaj neki dan? On pijan je esencija svih vas. Što se toga stidite, druga je stvar.vuksadinare wrote:nisam mislio na to..nego ti mamic ovo mamic ono,..mamic pravi nek se veseli pustite ga i slicno..dzango wrote:Nije Mamić seko ruke nego Beli Bora.vuksadinare wrote:vid đanga sto navija za mamica...da dođe u partizan prostro bi mu crveni tepih i skinuo se gol do pasa..
Ma daj, pa Tiha noć je za ovo rapsodija za uši. Katastrofa taj zvuk se prije rata u ZG nigdje nije mogel čuti a danas ex Conti ugošćava pevaljke. Ak to ni poraz gori od rata, ne znam kaj je onda poraz.kic wrote:Eva_ wrote:A neš ti pratijanja na najgore cajke. To sam HDZ ovci mogu slušat. Cijepljeni protiv dobrog ukusa i sluha.kic wrote:
2017-03-21
A ne, on je slika hrvatske kreme i kud HR ide. Poseljačili su grad da ga ni za prepoznat.dzango wrote:Čovek se napio na svadbi sina. Šta hoćete koji kurac? Da pusti Mocarta, što reče onaj neki dan? On pijan je esencija svih vas. Što se toga stidite, druga je stvar.vuksadinare wrote:nisam mislio na to..nego ti mamic ovo mamic ono,..mamic pravi nek se veseli pustite ga i slicno..dzango wrote:Nije Mamić seko ruke nego Beli Bora.vuksadinare wrote:vid đanga sto navija za mamica...da dođe u partizan prostro bi mu crveni tepih i skinuo se gol do pasa..
Last edited by Eva_ on 17/10/2017, 14:57; edited 1 time in total
2017-03-21
Eva_ wrote:Ma daj, pa Tiha noć je za ovo rapsodija za uši. Katastrofa taj zvuk se prije rata u ZG nigdje nije mogel čuti a danas ex Conti ugošćava pevaljke. Ak to ni poraz gori od rata, ne znam kaj je onda poraz.kic wrote:Eva_ wrote:A neš ti pratijanja na najgore cajke. To sam HDZ ovci mogu slušat. Cijepljeni protiv dobrog ukusa i sluha.kic wrote:
Istina...najgora moguća seljacija je mainstream...nije uopće poraz, već kataklizma...
darth_vader-
2014-04-17
b.t.w mamic je odrastao u zagrebu sto je jos gore...ajd da je netko dosao ne tako davno i odrastao..ali onaj koji je rođen u bjelovaru a od malih nogu zivio u zagrebu..da se ovako..e jebiga..no dobro na svadbi jos moze imati opravdanje ali kad ovako cesto i kad nema nekog povoda onda je to problemEva_ wrote:A ne, on je slika hrvatska kreme i kud HR ide. Poseljačili su grad da ga ni za prepoznat.dzango wrote:Čovek se napio na svadbi sina. Šta hoćete koji kurac? Da pusti Mocarta, što reče onaj neki dan? On pijan je esencija svih vas. Što se toga stidite, druga je stvar.vuksadinare wrote:nisam mislio na to..nego ti mamic ovo mamic ono,..mamic pravi nek se veseli pustite ga i slicno..dzango wrote:Nije Mamić seko ruke nego Beli Bora.vuksadinare wrote:vid đanga sto navija za mamica...da dođe u partizan prostro bi mu crveni tepih i skinuo se gol do pasa..
2015-09-08
Eva_ wrote:Ma daj, pa Tiha noć je za ovo rapsodija za uši. Katastrofa taj zvuk se prije rata u ZG nigdje nije mogel čuti a danas ex Conti ugošćava pevaljke. Ak to ni poraz gori od rata, ne znam kaj je onda poraz.kic wrote:Eva_ wrote:A neš ti pratijanja na najgore cajke. To sam HDZ ovci mogu slušat. Cijepljeni protiv dobrog ukusa i sluha.kic wrote:
ma više sam ciljao na to, da ti "razbojnici" onda imaju trenutke kad su ko mala mačad koju treba gladiti, onda suze prolijevaju kako su loši u naručju nekome, i kaju se, vrti se to u krug..
Proces zaglupljivanja i zatupljivanja naroda s nametanjem iskrivljenih vrijednosti i lažnog morala HDZova je ideologija, a modus operandi nemilosrdna pljačka svih resursa.
2017-03-21
nije kurac..mogao si ga cuti u monacu tamo na okretistu kod savskog mosta...na pesci u 'dvojci' cini mi se da se tako zvao onaj nocni klub...klub 88(ponekad i to srijedom) na maximirskom stadionuEva_ wrote:Ma daj, pa Tiha noć je za ovo rapsodija za uši. Katastrofa taj zvuk se prije rata u ZG nigdje nije mogel čuti a danas ex Conti ugošćava pevaljke. Ak to ni poraz gori od rata, ne znam kaj je onda poraz.kic wrote:Eva_ wrote:A neš ti pratijanja na najgore cajke. To sam HDZ ovci mogu slušat. Cijepljeni protiv dobrog ukusa i sluha.kic wrote:
2015-09-08
ko da nije bilo majke ti mile bosanaca,srba,sipaca u zagrebu prije rata bilo ih je pun kurac..jebote moj susjed je znao navrnuti kazic i trestali su mile kitic,halid,šerih,ceca...susjed mi ej radio kao redar u 'monacu' na okretistu savskog mosta...uvijek pricao da ej uz bosance,srbe bilo dosta i domacih koji su istina bog oprvo se ogledavali da ih netko ne vidi da dolaze slusati cajke..
2015-09-08
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ukrajinci ljube američko dupe
» Kako Beljakovi ljube guzicu Plenkiju
» VIDEO Kakvo veselje afričkih migranata nakon što su stupili na španjolsko tlo, ljube zastavu i plaču od sreće
» ISPOVEST STJUARDESE IZ BEOGRADA: Maja do detalja ispričala koga ljube devojke koje idu u Dubai, zašto se ne udaju za šeike i koliko zarađuju!
» Kako Beljakovi ljube guzicu Plenkiju
» VIDEO Kakvo veselje afričkih migranata nakon što su stupili na španjolsko tlo, ljube zastavu i plaču od sreće
» ISPOVEST STJUARDESE IZ BEOGRADA: Maja do detalja ispričala koga ljube devojke koje idu u Dubai, zašto se ne udaju za šeike i koliko zarađuju!
Page 2 of 12