vid' Ljube
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: vid' Ljube
Jeste. Žabljak, Andrijevica, cela Severna CG. Sve Srbi. Kum mi poreklom iz Andrijevice.Leviathan2 wrote:pa po meni i jest ebate, nevidis razlike , sve srbi tamo, eto neka avnojevska granica kao dijeli, aj sad se primjeti onda nije ,dzango wrote:Šta ti je ljudina od čoveka. Ja njemu Evu, on meni Durmitor.Leviathan2 wrote:durmitor u srbiju , najljepse planinemaggie13 wrote:A, di je stado bilo?Leviathan2 wrote:
ofce
isto kao u pljevljama kad sam radio, sve bre srbi, vele da su crnogorci oko lovcena i tamo uz aljbaniju
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ma naucila bi ti to, ima i svojih carimaggie13 wrote:to je za nas sa asfalta vec tezi ehcibicionizam..:-DLeviathan2 wrote:ma onaj kod zabljaka u crnoj gori, al men to ista pizda materina ko i srbija, vlasnik ovaca je bio iz prijepolja,maggie13 wrote:ima i u Srbiji? Ili mislis na onaj u CG..dva oka u glavi :-DLeviathan2 wrote:durmitor u srbiju , najljepse planinemaggie13 wrote:
A, di je stado bilo?
bila dobra placa, soma ipo dolara protuvrijednost u ono vrijeme, al je i znao bit jeben posao, narocito u vrijeme proljeca, sisanje pa janjenje , vukovi, pa ovcokradice
bilo nas je 4oro u ekipi,
meni j e prelijepo bilo u proljece kad pocne cvjetanje i listanje
eksplozija boja i morisa
taman sam htjela reci da je priroda sigurno prekrasna ..Leviathan2 wrote:ma naucila bi ti to, ima i svojih carimaggie13 wrote:to je za nas sa asfalta vec tezi ehcibicionizam..:-DLeviathan2 wrote:ma onaj kod zabljaka u crnoj gori, al men to ista pizda materina ko i srbija, vlasnik ovaca je bio iz prijepolja,maggie13 wrote:ima i u Srbiji? Ili mislis na onaj u CG..dva oka u glavi :-DLeviathan2 wrote:
durmitor u srbiju , najljepse planine
bila dobra placa, soma ipo dolara protuvrijednost u ono vrijeme, al je i znao bit jeben posao, narocito u vrijeme proljeca, sisanje pa janjenje , vukovi, pa ovcokradice
eksplozija boja i morisa
2014-04-12
di u lici?Leviathan2 wrote:cobanio sam ja i u lici par mjeseci, kad sam se vratio iz libanona, bio sam malo psihicki sjeban pa mi trebalo tisine
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Svi kažu da je Durmitor do jaja. I Pešter.Leviathan2 wrote:ma naucila bi ti to, ima i svojih carimaggie13 wrote:to je za nas sa asfalta vec tezi ehcibicionizam..:-DLeviathan2 wrote:ma onaj kod zabljaka u crnoj gori, al men to ista pizda materina ko i srbija, vlasnik ovaca je bio iz prijepolja,maggie13 wrote:ima i u Srbiji? Ili mislis na onaj u CG..dva oka u glavi :-DLeviathan2 wrote:
eksplozija boja i morisa
2014-04-19
inace je bila sa mnom jedna rodjena beogradjanka, odrasla na asfaltu i htjela probat , onak cisto jer joj to bio izazov kao nekom otic u amazoniju, na kraju ostala jos poslije menemaggie13 wrote:taman sam htjela reci da je priroda sigurno prekrasna ..Leviathan2 wrote:ma naucila bi ti to, ima i svojih carimaggie13 wrote:to je za nas sa asfalta vec tezi ehcibicionizam..:-DLeviathan2 wrote:ma onaj kod zabljaka u crnoj gori, al men to ista pizda materina ko i srbija, vlasnik ovaca je bio iz prijepolja,maggie13 wrote:
ima i u Srbiji? Ili mislis na onaj u CG..dva oka u glavi :-D
eksplozija boja i morisa
A kaj je najbolje i ja sam bila na Durmitoru, u Žabljaku smo proveli nekih 2-3 dana nakon ljetovanja u Slanom daleke 1985. Vraćali se u ZG prek Goražda, a do granice sa BIH bilo je nekih 30 km makadama, tata se sjetil cijelog SIV i CK-a.dzango wrote:Šta ti je ljudina od čoveka. Ja njemu Evu, on meni Durmitor.Leviathan2 wrote:durmitor u srbiju , najljepse planinemaggie13 wrote:A, di je stado bilo?Leviathan2 wrote:ofcemaggie13 wrote:
levi, koje blago? :-))
A taj Žabljak onak slatko selo, hotel i par bungalova, no prekrasno Crno jezero ima u kojem sam se i kupala iako je temp. bila valjda 15-16.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
nekako se mislim da bih ja ranije pobjegla :-DLeviathan2 wrote:inace je bila sa mnom jedna rodjena beogradjanka, odrasla na asfaltu i htjela probat , onak cisto jer joj to bio izazov kao nekom otic u amazoniju, na kraju ostala jos poslije menemaggie13 wrote:taman sam htjela reci da je priroda sigurno prekrasna ..Leviathan2 wrote:ma naucila bi ti to, ima i svojih carimaggie13 wrote:to je za nas sa asfalta vec tezi ehcibicionizam..:-DLeviathan2 wrote:
ma onaj kod zabljaka u crnoj gori, al men to ista pizda materina ko i srbija, vlasnik ovaca je bio iz prijepolja,
eksplozija boja i morisa
2014-04-12
Znaš kada bih ušao u tu smrzotinu? Nikada, Jedva uđem u more u avgustu.Eva_ wrote:A kaj je najbolje i ja sam bila na Durmitoru, u Žabljaku smo proveli nekih 2-3 dana nakon ljetovanja u Slanom daleke 1985. Vraćali se u ZG prek Goražda, a do granice sa BIH bilo je nekih 30 km makadama, tata se sjetil cijelog SIV i CK-a.dzango wrote:Šta ti je ljudina od čoveka. Ja njemu Evu, on meni Durmitor.Leviathan2 wrote:durmitor u srbiju , najljepse planinemaggie13 wrote:A, di je stado bilo?Leviathan2 wrote:
ofce
A taj Žabljak onak slatko selo, hotel i par bungalova, no prekrasno Crno jezero ima u kojem sam se i kupala iako je temp. bila valjda 15-16.
2014-04-19
Ma ja sam imala 10 godina, na vraga bi se popela. A bila sam ti ja kao klinka i na Rudniku iznad G. Milanovca. A i u MK u Skopju i u Strugi. Samo na Kosovo nisam stigla.dzango wrote:Znaš kada bih ušao u tu smrzotinu? Nikada, Jedva uđem u more u avgustu.Eva_ wrote:A kaj je najbolje i ja sam bila na Durmitoru, u Žabljaku smo proveli nekih 2-3 dana nakon ljetovanja u Slanom daleke 1985. Vraćali se u ZG prek Goražda, a do granice sa BIH bilo je nekih 30 km makadama, tata se sjetil cijelog SIV i CK-a.dzango wrote:Šta ti je ljudina od čoveka. Ja njemu Evu, on meni Durmitor.Leviathan2 wrote:durmitor u srbiju , najljepse planinemaggie13 wrote:
A, di je stado bilo?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
70 ih, 74 sam otisao na cipar, trebalo je izvuci dvije porodice plemena iz zone sukoba al ja sam jos malo ostaomaggie13 wrote:nekako se mislim da bih ja ranije pobjegla :-DLeviathan2 wrote:inace je bila sa mnom jedna rodjena beogradjanka, odrasla na asfaltu i htjela probat , onak cisto jer joj to bio izazov kao nekom otic u amazoniju, na kraju ostala jos poslije menemaggie13 wrote:taman sam htjela reci da je priroda sigurno prekrasna ..Leviathan2 wrote:ma naucila bi ti to, ima i svojih carimaggie13 wrote:
to je za nas sa asfalta vec tezi ehcibicionizam..:-D
eksplozija boja i morisa
nemora bit, mozda te nebi mogli otjerat :Dmaggie13 wrote:nekako se mislim da bih ja ranije pobjegla :-DLeviathan2 wrote:inace je bila sa mnom jedna rodjena beogradjanka, odrasla na asfaltu i htjela probat , onak cisto jer joj to bio izazov kao nekom otic u amazoniju, na kraju ostala jos poslije menemaggie13 wrote:taman sam htjela reci da je priroda sigurno prekrasna ..Leviathan2 wrote:ma naucila bi ti to, ima i svojih carimaggie13 wrote:
to je za nas sa asfalta vec tezi ehcibicionizam..:-D
eksplozija boja i morisa
jbte, nezna on sto je smrzotina,Eva_ wrote:Ma ja sam imala 10 godina, na vraga bi se popela. A bila sam ti ja kao klinka i na Rudniku iznad G. Milanovca. A i u MK u Skopju i u Strugi. Samo na Kosovo nisam stigla.dzango wrote:Znaš kada bih ušao u tu smrzotinu? Nikada, Jedva uđem u more u avgustu.Eva_ wrote:A kaj je najbolje i ja sam bila na Durmitoru, u Žabljaku smo proveli nekih 2-3 dana nakon ljetovanja u Slanom daleke 1985. Vraćali se u ZG prek Goražda, a do granice sa BIH bilo je nekih 30 km makadama, tata se sjetil cijelog SIV i CK-a.dzango wrote:Šta ti je ljudina od čoveka. Ja njemu Evu, on meni Durmitor.Leviathan2 wrote:
kad sam bio klinac onda smo imali bazen koji je voda izdubila u sedri, a inace konstantno temperatura vode je tu 8 stupnjeva kroz cijelu godinu, :D a nama klincima je to bilo zabaviste preko ljeta, i sad je
treba vidjet klince iz plemena kad dojdu iz drugih zemalja, pa onda guranje prsta u vodu, pa brrrrrrr
pa ajoj, pa nikako , nakon par dana ulaze do pasa, nakon tjedan vec plivaju ko i ostala djeca :D
Pih... da 15, 16 stupnjeva ... ja skočila u zaleđeni vanjski bazen , dobro na mjestu gdje se led nije uhvatio , pa sa deset metara u more, pa u kupu zimi , dobro to sam se okrenula iz čamca nije mi bila namjera .. pa... ne mogu se sjetiti sad ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
što? evo, ja sam se danas kupala, 17.10., more 21dzango wrote:Znaš kada bih ušao u tu smrzotinu? Nikada, Jedva uđem u more u avgustu.Eva_ wrote:A kaj je najbolje i ja sam bila na Durmitoru, u Žabljaku smo proveli nekih 2-3 dana nakon ljetovanja u Slanom daleke 1985. Vraćali se u ZG prek Goražda, a do granice sa BIH bilo je nekih 30 km makadama, tata se sjetil cijelog SIV i CK-a.dzango wrote:Šta ti je ljudina od čoveka. Ja njemu Evu, on meni Durmitor.Leviathan2 wrote:durmitor u srbiju , najljepse planinemaggie13 wrote:
A, di je stado bilo?
celicenje :Dkaja wrote:Pih... da 15, 16 stupnjeva ... ja skočila u zaleđeni vanjski bazen , dobro na mjestu gdje se led nije uhvatio , pa sa deset metara u more, pa u kupu zimi , dobro to sam se okrenula iz čamca nije mi bila namjera .. pa... ne mogu se sjetiti sad ...
Aha. Pa nije strašno, skočiš i preživiš :)Leviathan2 wrote:celicenje :Dkaja wrote:Pih... da 15, 16 stupnjeva ... ja skočila u zaleđeni vanjski bazen , dobro na mjestu gdje se led nije uhvatio , pa sa deset metara u more, pa u kupu zimi , dobro to sam se okrenula iz čamca nije mi bila namjera .. pa... ne mogu se sjetiti sad ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Leviathan2 wrote:cobanio sam ja i u lici par mjeseci, kad sam se vratio iz libanona, bio sam malo psihicki sjeban pa mi trebalo tisine
Što si radio u Libanonu nesrico?
darth_vader-
2014-04-17
maggie13 wrote:di u lici?Leviathan2 wrote:cobanio sam ja i u lici par mjeseci, kad sam se vratio iz libanona, bio sam malo psihicki sjeban pa mi trebalo tisine
A vid plavuše...čovjek se vrati iz Libanona, a njoj zapne za oko da di u Lici?
darth_vader-
2014-04-17
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ukrajinci ljube američko dupe
» Kako Beljakovi ljube guzicu Plenkiju
» VIDEO Kakvo veselje afričkih migranata nakon što su stupili na španjolsko tlo, ljube zastavu i plaču od sreće
» ISPOVEST STJUARDESE IZ BEOGRADA: Maja do detalja ispričala koga ljube devojke koje idu u Dubai, zašto se ne udaju za šeike i koliko zarađuju!
» Kako Beljakovi ljube guzicu Plenkiju
» VIDEO Kakvo veselje afričkih migranata nakon što su stupili na španjolsko tlo, ljube zastavu i plaču od sreće
» ISPOVEST STJUARDESE IZ BEOGRADA: Maja do detalja ispričala koga ljube devojke koje idu u Dubai, zašto se ne udaju za šeike i koliko zarađuju!
Page 6 of 12