vid' Ljube
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: vid' Ljube
ko da nije bilo majke ti mile bosanaca,srba,sipaca u zagrebu prije rata bilo ih je pun kurac..jebote moj susjed je znao navrnuti kazic i trestali su mile kitic,halid,šerih,ceca...susjed mi ej radio kao redar u 'monacu' na okretistu savskog mosta...uvijek pricao da ej uz bosance,srbe bilo dosta i domacih koji su istina bog oprvo se ogledavali da ih netko ne vidi da dolaze slusati cajke..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Monaco ni u ZG, to se sve slušalo po rubnim naseljima i opskurnim birtijama. Kad si mogel u Saloonu, Zebri, Kulušiću, Jabuci, SC, Big Benu ili ne daj Bože u kojoj kavani u gradu ili u hotelu čut pevaljku. Iako su ondašnji pjevači, narodnjaci, za ove današnje jeftine cajke i silikonske fufe, space shuttlovi.vuksadinare wrote:nije kurac..mogao si ga cuti u monacu tamo na okretistu kod savskog mosta...na pesci u 'dvojci' cini mi se da se tako zvao onaj nocni klub...klub 88(ponekad i to srijedom) na maximirskom stadionuEva_ wrote:Ma daj, pa Tiha noć je za ovo rapsodija za uši. Katastrofa taj zvuk se prije rata u ZG nigdje nije mogel čuti a danas ex Conti ugošćava pevaljke. Ak to ni poraz gori od rata, ne znam kaj je onda poraz.kic wrote:Eva_ wrote:A neš ti pratijanja na najgore cajke. To sam HDZ ovci mogu slušat. Cijepljeni protiv dobrog ukusa i sluha.kic wrote:
možda nemamo državu, ali znamo partijati
afterparty u kapelici sv.Lovre..
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Narodnjaci vladaju ....
Na Pantovčaku, u Banskim dvorima, sudovima i barovima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
HDZ seljakluk. Od kad je stigla cajka na Pantovčak HR se pozdravila i s ono malo dobrog ukusa.epikur37 wrote:Narodnjaci vladaju ....
2017-03-21
monaco je na okretistu na savskom mostu 5 minuta od cvjetnog naselja...klub 88 je na maksimirskom stadionu pet minuta od kvatrica dakle centra..dvojka je bila na volovcici deset minuta od trnjaEva_ wrote:Monaco ni u ZG, to se sve slušalo po rubnim naseljima i opskurnim birtijama. Kad si mogel u Saloonu, Zebri, Kulušiću, Jabuci, SC, Big Benu ili ne daj Bože u kojoj kavani u gradu ili u hotelu čut pevaljku. Iako su ondašnji pjevači, narodnjaci, za ove današnje jeftine cajke i silikonske fufe, space shuttlovi.vuksadinare wrote:nije kurac..mogao si ga cuti u monacu tamo na okretistu kod savskog mosta...na pesci u 'dvojci' cini mi se da se tako zvao onaj nocni klub...klub 88(ponekad i to srijedom) na maximirskom stadionuEva_ wrote:Ma daj, pa Tiha noć je za ovo rapsodija za uši. Katastrofa taj zvuk se prije rata u ZG nigdje nije mogel čuti a danas ex Conti ugošćava pevaljke. Ak to ni poraz gori od rata, ne znam kaj je onda poraz.kic wrote:Eva_ wrote:
A neš ti pratijanja na najgore cajke. To sam HDZ ovci mogu slušat. Cijepljeni protiv dobrog ukusa i sluha.
2015-09-08
Eva_ wrote:HDZ seljakluk. Od kad je stigla cajka na Pantovčak HR se pozdravila i s ono malo dobrog ukusa.epikur37 wrote:Narodnjaci vladaju ....
Evo i u Beču narodnjaci osvojili vlast, spašava slobodarska stranka :)
2015-08-06
Nije istina. Monaco je šupa, plave boje, koja i danas zjapi, srećom prazna, na ulazu u Sv. Nedjelju.vuksadinare wrote:monaco je na okretistu na savskom mostu 5 minuta od cvjetnog naselja...klub 88 je na maksimirskom stadionu pet minuta od kvatrica dakle centra..dvojka je bila na volovcici deset minuta od trnjaEva_ wrote:Monaco ni u ZG, to se sve slušalo po rubnim naseljima i opskurnim birtijama. Kad si mogel u Saloonu, Zebri, Kulušiću, Jabuci, SC, Big Benu ili ne daj Bože u kojoj kavani u gradu ili u hotelu čut pevaljku. Iako su ondašnji pjevači, narodnjaci, za ove današnje jeftine cajke i silikonske fufe, space shuttlovi.vuksadinare wrote:nije kurac..mogao si ga cuti u monacu tamo na okretistu kod savskog mosta...na pesci u 'dvojci' cini mi se da se tako zvao onaj nocni klub...klub 88(ponekad i to srijedom) na maximirskom stadionuEva_ wrote:Ma daj, pa Tiha noć je za ovo rapsodija za uši. Katastrofa taj zvuk se prije rata u ZG nigdje nije mogel čuti a danas ex Conti ugošćava pevaljke. Ak to ni poraz gori od rata, ne znam kaj je onda poraz.kic wrote:
Klub 88 je bil za Janjevce, tj. Šipce iz DU.
Volovčica je ciganski kvart, bil i ostal.
2017-03-21
Stanojko wrote:Idemoooo...
Ne izvlači se sada iz vaših glazbenih laboratorija se oteo virus turbofolka....
sad lale mile i tozovac
2015-08-06
Ovo je klasika... Ono sto rvat voli da slusa je sodoma i gomora... :) Daleko ste vi od ovoga. Za vas muziku bira pizon...epikur37 wrote:Stanojko wrote:Idemoooo...
sad lale mile i tozovac
govorim o monacu na savskom mostu ne o onom kod svete nedjelje...klub 88 je bio mit da se tamo skupljaju samo janjevci...dolazili su svi i dinamovi igraci..klub 88 je potkraj osamdesetih sluzio kao okupljaliste najuze grupacije bbb-a...i studosi su dosta dolazili u klub 88...nije bilo...uglavnom zato sto se dosta pustala domaca zabavna muzika...koje nije bilo prevec u drugim klubovima tipa lap,kulusic..osim nesto u salunu ali tamo ej elita dolazila...srijedom su bili narodnjaci..i tad su vecinom dolazili ponajvise bosanci,janjevci,srbi zato je bio mit kako je eto klub 88 klub janjevaca...nije janjevaca vec mahom ovih iz dubrave jer im je bio najblizi zbog nocnih tramvaja koji nisu cesto vozili pa su isli pjeskeEva_ wrote:Nije istina. Monaco je šupa, plave boje, koja i danas zjapi, srećom prazna, na ulazu u Sv. Nedjelju.vuksadinare wrote:monaco je na okretistu na savskom mostu 5 minuta od cvjetnog naselja...klub 88 je na maksimirskom stadionu pet minuta od kvatrica dakle centra..dvojka je bila na volovcici deset minuta od trnjaEva_ wrote:Monaco ni u ZG, to se sve slušalo po rubnim naseljima i opskurnim birtijama. Kad si mogel u Saloonu, Zebri, Kulušiću, Jabuci, SC, Big Benu ili ne daj Bože u kojoj kavani u gradu ili u hotelu čut pevaljku. Iako su ondašnji pjevači, narodnjaci, za ove današnje jeftine cajke i silikonske fufe, space shuttlovi.vuksadinare wrote:nije kurac..mogao si ga cuti u monacu tamo na okretistu kod savskog mosta...na pesci u 'dvojci' cini mi se da se tako zvao onaj nocni klub...klub 88(ponekad i to srijedom) na maximirskom stadionuEva_ wrote:
Ma daj, pa Tiha noć je za ovo rapsodija za uši. Katastrofa taj zvuk se prije rata u ZG nigdje nije mogel čuti a danas ex Conti ugošćava pevaljke. Ak to ni poraz gori od rata, ne znam kaj je onda poraz.
Klub 88 je bil za Janjevce, tj. Šipce iz DU.
Volovčica je ciganski kvart, bil i ostal.
2015-09-08
Ja za taj Monaco nikad nisam čula. Na Savi je bio SKUC, ak sam dobro zapamtila prije rata i kasnije tijekom rata Best.
2017-03-21
Stanojko wrote:Ovo je klasika... Ono sto rvat voli da slusa je sodoma i gomora... :) Daleko ste vi od ovoga. Za vas muziku bira pizon...epikur37 wrote:Stanojko wrote:Idemoooo...
sad lale mile i tozovac
Njah, u svakom slučaju ovamo je puno više finije glazbe...e sad što je turbofolk i tu uhvatio...jebi ga gdje nije.
Kaj se tiče Tozovca, to je druga priča, seoski melos vrijednog domaćina.
2015-08-06
Jok bre. Za turbo folk se obratite vašem Goranu Bregoviću.epikur37 wrote:Stanojko wrote:Idemoooo...
sad lale mile i tozovac
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
jbg jer si mlađa..1990 godine vise nije bio night bar vec je sipac otvorio slasticarnu...vlasnik prije njega je bio bosanac koji je otisao u njemacku..i prodao prostor sipcu...inace ga je otvorio 1983 godine..moj susjed ej radio kao redar dvije gdoine u njemu...znao nam je donjeti butelje koje su lovasi platili a nisu popili...Eva_ wrote:Ja za taj Monaco nikad nisam čula. Na Savi je bio SKUC, ak sam dobro zapamtila prije rata i kasnije tijekom rata Best.
2015-09-08
Naobrazba... Dok stignete do ovde proci ce 1000 godina... Sad ste na Pink modu...
A evo u mraku bilo bolje nego danas u ZG.vuksadinare wrote:jbg jer si mlađa..1990 godine vise nije bio night bar vec je sipac otvorio slasticarnu...vlasnik prije njega je bio bosanac koji je otisao u njemacku..i prodao prostor sipcu...inace ga je otvorio 1983 godine..moj susjed ej radio kao redar dvije gdoine u njemu...znao nam je donjeti butelje koje su lovasi platili a nisu popili...Eva_ wrote:Ja za taj Monaco nikad nisam čula. Na Savi je bio SKUC, ak sam dobro zapamtila prije rata i kasnije tijekom rata Best.
2017-03-21
E Stanojko, i Zagorje ima konja za trku. Poslušaj i pripremi maramicu.
2017-03-21
da..ne mozese reci da osamdesete nisu bile dobre bar za zajebanciju,izlaske...ja sam poceo izlaziti bas te 1987..kad sam krenuo u srednju skolu...najcesce sam isao u jabuku i lap...u kulusic ako bi bio koji dobar koncert...znao sam otici i klub 88 ali cisto zato sto mi je tadasnji komad vecinom tamo izlazio a zivjela je na zutom brijegu kod nove bolnice u dubravi pa joj je bilo blizu...
2015-09-08
:(Eva_ wrote:E Stanojko, i Zagorje ima konja za trku. Poslušaj i pripremi maramicu.
Similar topics
» Ukrajinci ljube američko dupe
» Kako Beljakovi ljube guzicu Plenkiju
» VIDEO Kakvo veselje afričkih migranata nakon što su stupili na španjolsko tlo, ljube zastavu i plaču od sreće
» ISPOVEST STJUARDESE IZ BEOGRADA: Maja do detalja ispričala koga ljube devojke koje idu u Dubai, zašto se ne udaju za šeike i koliko zarađuju!
» Kako Beljakovi ljube guzicu Plenkiju
» VIDEO Kakvo veselje afričkih migranata nakon što su stupili na španjolsko tlo, ljube zastavu i plaču od sreće
» ISPOVEST STJUARDESE IZ BEOGRADA: Maja do detalja ispričala koga ljube devojke koje idu u Dubai, zašto se ne udaju za šeike i koliko zarađuju!
Page 3 of 12