vid' Ljube
Page 1 of 12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
vid' Ljube
http://www.index.hr/black/clanak/video-mamic-na-sinovoj-svadbi-zavrsio-na-podu-jebo-sam-vam-majku-svima/1001467.aspx
Re: vid' Ljube
ahhahahahaahhaha, gleda sam ovo.. već na grupama pretjerivač i slično rade vrhunske sprdove
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Eto, izvukli sporkacune...najmanje sam ih prizeljkivala.
2014-04-12
ne može regiju niko nikad da razdvoji, što Bog sastavi čovek ne može da rastavi
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
čardak se zabavlja. sve ok. cajke, ugledni poduzetnik gol do pasa na cigansku melodiju valja se po podu, horvatinčiću misli lutaju o dalekim morima, kazališna predstava isprid dvora ivičinih,...
Horvatinčić je jedini prozapadni igrač jer njegov slučaj ima veze s Talijanima, ostali igrači su orijentisani poslovno i kulturološki na Jugoslavijumutava baštarda wrote:čardak se zabavlja. sve ok. cajke, ugledni poduzetnik gol do pasa na cigansku melodiju valja se po podu, horvatinčiću misli lutaju o dalekim morima, kazališna predstava isprid dvora ivičinih,...
2015-08-20
on se samo borio protiv orjune...bora-corba wrote:Horvatinčić je jedini prozapadni igrač jer njegov slučaj ima veze s Talijanima, ostali igrači su orijentisani poslovno i kulturološki na Jugoslavijumutava baštarda wrote:čardak se zabavlja. sve ok. cajke, ugledni poduzetnik gol do pasa na cigansku melodiju valja se po podu, horvatinčiću misli lutaju o dalekim morima, kazališna predstava isprid dvora ivičinih,...
Splavovi su Meka i Medina, samo nek se okreće turbina.kic wrote:
2014-04-19
mogao je odmah srpkinja, a ne da se boji urjunaških cenzora i prepustiti to publici...kic wrote:
Odmah se vidi ko je duševan čovek.bora-corba wrote:
2014-04-19
vid đanga sto navija za mamica...da dođe u partizan prostro bi mu crveni tepih i skinuo se gol do pasa..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
vuksadinare wrote:vid đanga sto navija za mamica...da dođe u partizan prostro bi mu crveni tepih i skinuo se gol do pasa..
kažeš, čim više metaka u nogu, ovaj Mamić bolje pleše.... vidi samo rad nogu, čime ga upucalo? Viagrom?
2015-08-20
...upuco ga nalaz doktora u vinogradskoj..'cudo medicinsko'bora-corba wrote:vuksadinare wrote:vid đanga sto navija za mamica...da dođe u partizan prostro bi mu crveni tepih i skinuo se gol do pasa..
kažeš, čim više metaka u nogu, ovaj Mamić bolje pleše.... vidi samo rad nogu, čime ga upucalo? Viagrom?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Seljačija. Sam je falila glavna fufa i cajka u Hrvata poznatija kao predsjednica države da dernek bude na vrhuncu kao i rođendan radi kojeg je šef SOA odletio.kic wrote:
http://www.index.hr/black/clanak/video-mamic-na-sinovoj-svadbi-zavrsio-na-podu-jebo-sam-vam-majku-svima/1001467.aspx
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Seljačija. Sam je falila glavna fufa i cajka u Hrvata poznatija kao predsjednica države da dernek bude na vrhuncu kao i rođendan radi kojeg je šef SOA odletio.kic wrote:
Ima snage ovaj car, noso bi Kolindu na ramenima ko Brenu
2015-08-20
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ukrajinci ljube američko dupe
» Kako Beljakovi ljube guzicu Plenkiju
» VIDEO Kakvo veselje afričkih migranata nakon što su stupili na španjolsko tlo, ljube zastavu i plaču od sreće
» ISPOVEST STJUARDESE IZ BEOGRADA: Maja do detalja ispričala koga ljube devojke koje idu u Dubai, zašto se ne udaju za šeike i koliko zarađuju!
» Kako Beljakovi ljube guzicu Plenkiju
» VIDEO Kakvo veselje afričkih migranata nakon što su stupili na španjolsko tlo, ljube zastavu i plaču od sreće
» ISPOVEST STJUARDESE IZ BEOGRADA: Maja do detalja ispričala koga ljube devojke koje idu u Dubai, zašto se ne udaju za šeike i koliko zarađuju!
Page 1 of 12