vid' Ljube
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: vid' Ljube
:(Eva_ wrote:E Stanojko, i Zagorje ima konja za trku. Poslušaj i pripremi maramicu.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Ma čini ti se da cajke ne valjaju i da je glazba prije bila bolja, a to je zato što si bila mlada i mogla se sexati po cijele dane...Eva_ wrote:A evo u mraku bilo bolje nego danas u ZG.vuksadinare wrote:jbg jer si mlađa..1990 godine vise nije bio night bar vec je sipac otvorio slasticarnu...vlasnik prije njega je bio bosanac koji je otisao u njemacku..i prodao prostor sipcu...inace ga je otvorio 1983 godine..moj susjed ej radio kao redar dvije gdoine u njemu...znao nam je donjeti butelje koje su lovasi platili a nisu popili...Eva_ wrote:Ja za taj Monaco nikad nisam čula. Na Savi je bio SKUC, ak sam dobro zapamtila prije rata i kasnije tijekom rata Best.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
ma mogu ja i danas, ali djeca su tu uvijek negdje negdje:)mutava baštarda wrote:Ma čini ti se da cajke ne valjaju i da je glazba prije bila bolja, a to je zato što si bila mlada i mogla se sexati po cijele dane...Eva_ wrote:A evo u mraku bilo bolje nego danas u ZG.vuksadinare wrote:jbg jer si mlađa..1990 godine vise nije bio night bar vec je sipac otvorio slasticarnu...vlasnik prije njega je bio bosanac koji je otisao u njemacku..i prodao prostor sipcu...inace ga je otvorio 1983 godine..moj susjed ej radio kao redar dvije gdoine u njemu...znao nam je donjeti butelje koje su lovasi platili a nisu popili...Eva_ wrote:Ja za taj Monaco nikad nisam čula. Na Savi je bio SKUC, ak sam dobro zapamtila prije rata i kasnije tijekom rata Best.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ni ja...Stanojko wrote:Nazalost, ne. Ti?vuksadinare wrote:stanojko jesi ti čoban?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Steta...K ovom zenu i sustini treba teziti...vuksadinare wrote:ni ja...Stanojko wrote:Nazalost, ne. Ti?vuksadinare wrote:stanojko jesi ti čoban?
Ja sam imala dečka čobana dok sam učila talijanski u Firenci, njegovi su imali ovce na Sardiniji.vuksadinare wrote:ni ja...Stanojko wrote:Nazalost, ne. Ti?vuksadinare wrote:stanojko jesi ti čoban?
2017-03-21
Pa sto ga ostavi zeno pobogu!?Eva_ wrote:Ja sam imala dečka čobana dok sam učila talijanski u Firenci, njegovi su imali ovce na Sardiniji.vuksadinare wrote:ni ja...Stanojko wrote:Nazalost, ne. Ti?vuksadinare wrote:stanojko jesi ti čoban?
A morala u ZG na fax, to mi je bilo ljeto prije. A i tko bi štel svekrvu Talijanku.Stanojko wrote:Pa sto ga ostavi zeno pobogu!?Eva_ wrote:Ja sam imala dečka čobana dok sam učila talijanski u Firenci, njegovi su imali ovce na Sardiniji.vuksadinare wrote:ni ja...Stanojko wrote:Nazalost, ne. Ti?vuksadinare wrote:stanojko jesi ti čoban?
2017-03-21
I?Eva_ wrote:Ja sam imala dečka čobana dok sam učila talijanski u Firenci, njegovi su imali ovce na Sardiniji.vuksadinare wrote:ni ja...Stanojko wrote:Nazalost, ne. Ti?vuksadinare wrote:stanojko jesi ti čoban?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ma nema i, imala sam 19 godina a on 22. Svatko svojim putem. Ali, naučila sam talijanski, tada solidno govorila i vidjela dobar dio SZ Italije.
2017-03-21
' Sve je lako kad si mlad..' :-Dvuksadinare wrote:da..ne mozese reci da osamdesete nisu bile dobre bar za zajebanciju,izlaske...ja sam poceo izlaziti bas te 1987..kad sam krenuo u srednju skolu...najcesce sam isao u jabuku i lap...u kulusic ako bi bio koji dobar koncert...znao sam otici i klub 88 ali cisto zato sto mi je tadasnji komad vecinom tamo izlazio a zivjela je na zutom brijegu kod nove bolnice u dubravi pa joj je bilo blizu...
2014-04-12
K' o da su Dalmatinke bolje =:O. :-PEva_ wrote:A morala u ZG na fax, to mi je bilo ljeto prije. A i tko bi štel svekrvu Talijanku.Stanojko wrote:Pa sto ga ostavi zeno pobogu!?Eva_ wrote:Ja sam imala dečka čobana dok sam učila talijanski u Firenci, njegovi su imali ovce na Sardiniji.vuksadinare wrote:ni ja...Stanojko wrote:
Nazalost, ne. Ti?
2014-04-12
levi, koje blago? :-))Leviathan2 wrote:ja sam bio coban 4 godine
2014-04-12
Javi se Evi. Da se seti na mladost.Leviathan2 wrote:ja sam bio coban 4 godine
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
hahadzango wrote:Javi se Evi. Da se seti na mladost.Leviathan2 wrote:ja sam bio coban 4 godine
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ukrajinci ljube američko dupe
» Kako Beljakovi ljube guzicu Plenkiju
» VIDEO Kakvo veselje afričkih migranata nakon što su stupili na španjolsko tlo, ljube zastavu i plaču od sreće
» ISPOVEST STJUARDESE IZ BEOGRADA: Maja do detalja ispričala koga ljube devojke koje idu u Dubai, zašto se ne udaju za šeike i koliko zarađuju!
» Kako Beljakovi ljube guzicu Plenkiju
» VIDEO Kakvo veselje afričkih migranata nakon što su stupili na španjolsko tlo, ljube zastavu i plaču od sreće
» ISPOVEST STJUARDESE IZ BEOGRADA: Maja do detalja ispričala koga ljube devojke koje idu u Dubai, zašto se ne udaju za šeike i koliko zarađuju!
Page 4 of 12