vid' Ljube
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: vid' Ljube
maggie13 wrote:di u lici?Leviathan2 wrote:cobanio sam ja i u lici par mjeseci, kad sam se vratio iz libanona, bio sam malo psihicki sjeban pa mi trebalo tisine
A vid plavuše...čovjek se vrati iz Libanona, a njoj zapne za oko da di u Lici?
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
uljetio među raju sa kokice semenke sljadoljedjasambrend wrote:Leviathan2 wrote:cobanio sam ja i u lici par mjeseci, kad sam se vratio iz libanona, bio sam malo psihicki sjeban pa mi trebalo tisine
Što si radio u Libanonu nesrico?
E..jel oko Korenice ili?:)jasambrend wrote:maggie13 wrote:di u lici?Leviathan2 wrote:cobanio sam ja i u lici par mjeseci, kad sam se vratio iz libanona, bio sam malo psihicki sjeban pa mi trebalo tisine
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nis, otkad se u libanonu nest radi, a i mjesalice im zakurac :Djasambrend wrote:Leviathan2 wrote:cobanio sam ja i u lici par mjeseci, kad sam se vratio iz libanona, bio sam malo psihicki sjeban pa mi trebalo tisine
Što si radio u Libanonu nesrico?
iskreno, neam pojma, imao sam zonu gdje sam mogao pasti ovce, jedared sam isao u udbinu po namirnice jer gazda nije mogao dostavit, a i to je bilo jebeno dalekokaja wrote:E..jel oko Korenice ili?:)jasambrend wrote:maggie13 wrote:di u lici?Leviathan2 wrote:cobanio sam ja i u lici par mjeseci, kad sam se vratio iz libanona, bio sam malo psihicki sjeban pa mi trebalo tisine
a vlasnik ovaca je bio neki zagrepcanin, nije bilo puno, stado nekih 300 grla
Imam ali ima jedan problem . Moje stado bi umrlo od starosti , njih se ne bi smjelo eksploatirati .. znaci to bi ja iz hobija i da odmorim..Leviathan2 wrote:nema vise toga, bar mislim, osim ak imas negdje u nekoj vukojebini kakav komadic zemlje pa osnujes svoje stadokaja wrote:Meni isto dođe da odem čuvat ovce nekad ...
2015-08-15
uff, davno je to bilo :-PLeviathan2 wrote:70 ih, 74 sam otisao na cipar, trebalo je izvuci dvije porodice plemena iz zone sukoba al ja sam jos malo ostaomaggie13 wrote:nekako se mislim da bih ja ranije pobjegla :-DLeviathan2 wrote:inace je bila sa mnom jedna rodjena beogradjanka, odrasla na asfaltu i htjela probat , onak cisto jer joj to bio izazov kao nekom otic u amazoniju, na kraju ostala jos poslije menemaggie13 wrote:taman sam htjela reci da je priroda sigurno prekrasna ..Leviathan2 wrote:
ma naucila bi ti to, ima i svojih cari
meni j e prelijepo bilo u proljece kad pocne cvjetanje i listanje
eksplozija boja i morisa
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
morala bi ih ekslopatirati, :D, recimo vunu, moras ovcu oshisati u proljece da ne pati od vrucinekaja wrote:Imam ali ima jedan problem . Moje stado bi umrlo od starosti , njih se ne bi smjelo eksploatirati .. znaci to bi ja iz hobija i da odmorim..Leviathan2 wrote:nema vise toga, bar mislim, osim ak imas negdje u nekoj vukojebini kakav komadic zemlje pa osnujes svoje stadokaja wrote:Meni isto dođe da odem čuvat ovce nekad ...
da davno, u proslom vjeku :Dmaggie13 wrote:uff, davno je to bilo :-PLeviathan2 wrote:70 ih, 74 sam otisao na cipar, trebalo je izvuci dvije porodice plemena iz zone sukoba al ja sam jos malo ostaomaggie13 wrote:nekako se mislim da bih ja ranije pobjegla :-DLeviathan2 wrote:inace je bila sa mnom jedna rodjena beogradjanka, odrasla na asfaltu i htjela probat , onak cisto jer joj to bio izazov kao nekom otic u amazoniju, na kraju ostala jos poslije menemaggie13 wrote:
taman sam htjela reci da je priroda sigurno prekrasna ..
a, ti u glavu..ja polako :-Djasambrend wrote:maggie13 wrote:di u lici?Leviathan2 wrote:cobanio sam ja i u lici par mjeseci, kad sam se vratio iz libanona, bio sam malo psihicki sjeban pa mi trebalo tisine
2014-04-11
Dobro aj to moze, al nježno , uz pristanak.Leviathan2 wrote:morala bi ih ekslopatirati, :D, recimo vunu, moras ovcu oshisati u proljece da ne pati od vrucinekaja wrote:Imam ali ima jedan problem . Moje stado bi umrlo od starosti , njih se ne bi smjelo eksploatirati .. znaci to bi ja iz hobija i da odmorim..Leviathan2 wrote:nema vise toga, bar mislim, osim ak imas negdje u nekoj vukojebini kakav komadic zemlje pa osnujes svoje stadokaja wrote:Meni isto dođe da odem čuvat ovce nekad ...
2015-08-15
nezna on takticki, eh eh, treba od zena ucit taktiku da sve saznas :Dmaggie13 wrote:a, ti u glavu..ja polako :-Djasambrend wrote:maggie13 wrote:di u lici?Leviathan2 wrote:cobanio sam ja i u lici par mjeseci, kad sam se vratio iz libanona, bio sam malo psihicki sjeban pa mi trebalo tisine
moram provjerit je li me bilo tada, hahaLeviathan2 wrote:da davno, u proslom vjeku :Dmaggie13 wrote:uff, davno je to bilo :-PLeviathan2 wrote:70 ih, 74 sam otisao na cipar, trebalo je izvuci dvije porodice plemena iz zone sukoba al ja sam jos malo ostaomaggie13 wrote:nekako se mislim da bih ja ranije pobjegla :-DLeviathan2 wrote:
inace je bila sa mnom jedna rodjena beogradjanka, odrasla na asfaltu i htjela probat , onak cisto jer joj to bio izazov kao nekom otic u amazoniju, na kraju ostala jos poslije mene
2014-04-11
ma u biti se ne bune kod shisanja, istina da ne stoje u redu al se i ne bune, malo su poslije zacudjene jer odjedared nema runa, al privade sekaja wrote:Dobro aj to moze, al nježno , uz pristanak.Leviathan2 wrote:morala bi ih ekslopatirati, :D, recimo vunu, moras ovcu oshisati u proljece da ne pati od vrucinekaja wrote:Imam ali ima jedan problem . Moje stado bi umrlo od starosti , njih se ne bi smjelo eksploatirati .. znaci to bi ja iz hobija i da odmorim..Leviathan2 wrote:nema vise toga, bar mislim, osim ak imas negdje u nekoj vukojebini kakav komadic zemlje pa osnujes svoje stadokaja wrote:Meni isto dođe da odem čuvat ovce nekad ...
isss..ja bih od vraga saznala sve..:~Leviathan2 wrote:nezna on takticki, eh eh, treba od zena ucit taktiku da sve saznas :Dmaggie13 wrote:a, ti u glavu..ja polako :-Djasambrend wrote:maggie13 wrote:di u lici?Leviathan2 wrote:cobanio sam ja i u lici par mjeseci, kad sam se vratio iz libanona, bio sam malo psihicki sjeban pa mi trebalo tisine
2014-04-11
znam ;Dmaggie13 wrote:isss..ja bih od vraga saznala sve..:~Leviathan2 wrote:nezna on takticki, eh eh, treba od zena ucit taktiku da sve saznas :Dmaggie13 wrote:a, ti u glavu..ja polako :-Djasambrend wrote:maggie13 wrote:
di u lici?
mudrica si ti mala
;-)Leviathan2 wrote:znam ;Dmaggie13 wrote:isss..ja bih od vraga saznala sve..:~Leviathan2 wrote:nezna on takticki, eh eh, treba od zena ucit taktiku da sve saznas :Dmaggie13 wrote:a, ti u glavu..ja polako :-Djasambrend wrote:
mudrica si ti mala
Poznamo se..>:)
2014-04-11
pala mi ideja na na pamet, moj deda ima neko stado od 50ak komada ovaca, pa bas razmisljam da organiziram turisticke aranzmane, cuvaj ovce i plati samo 10 eura dnevno, ovciji sir, plus 5 kg vune gratis skupa sa tecajem pletenje vesti i carapa od ciste ovcije vune, nezaboravan dozivljaj prirode uz zvuke pastirske frule :Dmaggie13 wrote:;-)Leviathan2 wrote:znam ;Dmaggie13 wrote:isss..ja bih od vraga saznala sve..:~Leviathan2 wrote:nezna on takticki, eh eh, treba od zena ucit taktiku da sve saznas :Dmaggie13 wrote:
a, ti u glavu..ja polako :-D
mudrica si ti mala
Poznamo se..>:)
Leviathan2 wrote:nezna on takticki, eh eh, treba od zena ucit taktiku da sve saznas :Dmaggie13 wrote:a, ti u glavu..ja polako :-Djasambrend wrote:maggie13 wrote:di u lici?Leviathan2 wrote:cobanio sam ja i u lici par mjeseci, kad sam se vratio iz libanona, bio sam malo psihicki sjeban pa mi trebalo tisine
To je rođeno s diplomom OZNA-e... ispreskacu te toliko da priznajes i ono što nisi zgriješio samo da budeš u miru...
darth_vader-
2014-04-17
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ukrajinci ljube američko dupe
» Kako Beljakovi ljube guzicu Plenkiju
» VIDEO Kakvo veselje afričkih migranata nakon što su stupili na španjolsko tlo, ljube zastavu i plaču od sreće
» ISPOVEST STJUARDESE IZ BEOGRADA: Maja do detalja ispričala koga ljube devojke koje idu u Dubai, zašto se ne udaju za šeike i koliko zarađuju!
» Kako Beljakovi ljube guzicu Plenkiju
» VIDEO Kakvo veselje afričkih migranata nakon što su stupili na španjolsko tlo, ljube zastavu i plaču od sreće
» ISPOVEST STJUARDESE IZ BEOGRADA: Maja do detalja ispričala koga ljube devojke koje idu u Dubai, zašto se ne udaju za šeike i koliko zarađuju!
Page 7 of 12