vid' Ljube
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: vid' Ljube
Leviathan2 wrote:nezna on takticki, eh eh, treba od zena ucit taktiku da sve saznas :Dmaggie13 wrote:a, ti u glavu..ja polako :-Djasambrend wrote:maggie13 wrote:di u lici?Leviathan2 wrote:cobanio sam ja i u lici par mjeseci, kad sam se vratio iz libanona, bio sam malo psihicki sjeban pa mi trebalo tisine
A vid plavuše...čovjek se vrati iz Libanona, a njoj zapne za oko da di u Lici?
To je rođeno s diplomom OZNA-e... ispreskacu te toliko da priznajes i ono što nisi zgriješio samo da budeš u miru...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
hehehehe, apsolutno se slazem :Djasambrend wrote:Leviathan2 wrote:nezna on takticki, eh eh, treba od zena ucit taktiku da sve saznas :Dmaggie13 wrote:a, ti u glavu..ja polako :-Djasambrend wrote:maggie13 wrote:
di u lici?
To je rođeno s diplomom OZNA-e... ispreskacu te toliko da priznajes i ono što nisi zgriješio samo da budeš u miru...
OZNA sve dozna
mogu li ja selektivno uzivati? :-DLeviathan2 wrote:pala mi ideja na na pamet, moj deda ima neko stado od 50ak komada ovaca, pa bas razmisljam da organiziram turisticke aranzmane, cuvaj ovce i plati samo 10 eura dnevno, ovciji sir, plus 5 kg vune gratis skupa sa tecajem pletenje vesti i carapa od ciste ovcije vune, nezaboravan dozivljaj prirode uz zvuke pastirske frule :Dmaggie13 wrote:;-)Leviathan2 wrote:znam ;Dmaggie13 wrote:isss..ja bih od vraga saznala sve..:~Leviathan2 wrote:
nezna on takticki, eh eh, treba od zena ucit taktiku da sve saznas :D
mudrica si ti mala
Poznamo se..>:)
Ilitiga, radit samo ono sto volim..za ostalo nadjem zrt..ups, zainteresirane :-P
2014-04-12
haha, nisam sad bas takva..:-DLeviathan2 wrote:hehehehe, apsolutno se slazem :Djasambrend wrote:Leviathan2 wrote:nezna on takticki, eh eh, treba od zena ucit taktiku da sve saznas :Dmaggie13 wrote:a, ti u glavu..ja polako :-Djasambrend wrote:
OZNA sve dozna
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Moja baba je govorila da je krevet vragmaggie13 wrote:haha, nisam sad bas takva..:-DLeviathan2 wrote:hehehehe, apsolutno se slazem :Djasambrend wrote:Leviathan2 wrote:nezna on takticki, eh eh, treba od zena ucit taktiku da sve saznas :Dmaggie13 wrote:
a, ti u glavu..ja polako :-D
OZNA sve dozna
i da krevet sve dozna
ti bi samo uzivala u prirodi i jela sir a, a pletenje carapa, a tjeranje ovaca na ispasu, a muzenje, to zrt,,,,, ostali zainteresirani :D :Pmaggie13 wrote:mogu li ja selektivno uzivati? :-DLeviathan2 wrote:pala mi ideja na na pamet, moj deda ima neko stado od 50ak komada ovaca, pa bas razmisljam da organiziram turisticke aranzmane, cuvaj ovce i plati samo 10 eura dnevno, ovciji sir, plus 5 kg vune gratis skupa sa tecajem pletenje vesti i carapa od ciste ovcije vune, nezaboravan dozivljaj prirode uz zvuke pastirske frule :Dmaggie13 wrote:;-)Leviathan2 wrote:znam ;Dmaggie13 wrote:
isss..ja bih od vraga saznala sve..:~
mudrica si ti mala
Ilitiga, radit samo ono sto volim..za ostalo nadjem zrt..ups, zainteresirane :-P
ma znamo da nisi, isla si ti i na neke kurseve kod cie mosada i kgbea :Pmaggie13 wrote:haha, nisam sad bas takva..:-DLeviathan2 wrote:hehehehe, apsolutno se slazem :Djasambrend wrote:Leviathan2 wrote:nezna on takticki, eh eh, treba od zena ucit taktiku da sve saznas :Dmaggie13 wrote:
OZNA sve dozna
maggie13 wrote:haha, nisam sad bas takva..:-DLeviathan2 wrote:hehehehe, apsolutno se slazem :Djasambrend wrote:Leviathan2 wrote:nezna on takticki, eh eh, treba od zena ucit taktiku da sve saznas :Dmaggie13 wrote:
OZNA sve dozna
Da, da...te koje "nisu baš takve" i jesu najgore...
darth_vader-
2014-04-17
Diploma treba i za čuvanje ovaca i koza
https://www.moj-posao.net/Vijest/70693/Diploma-treba-i-za-cuvanje-ovaca-i-koza/2/
https://www.moj-posao.net/Vijest/70693/Diploma-treba-i-za-cuvanje-ovaca-i-koza/2/
Sora ima jedino takve diplomeNoor wrote:Diploma treba i za čuvanje ovaca i koza
i to preko veze sa ORA
a sunce ti ebem, i za to, haha,Noor wrote:Diploma treba i za čuvanje ovaca i koza
srecom ja sam davno zavrsio s cobanskim poslom,
sad sam strucnjak za mjesalicu
WTF ?
Jbt ere su srbende u dusi
Velim vam pa ne akceptujete
Pa nemamčardak efendija wrote:Sora ima jedino takve diplomeNoor wrote:Diploma treba i za čuvanje ovaca i koza
i to preko veze sa ORA
Tamo sam pala na ispitu
Ajd pogodi kpjem?
i yugo 45Leviathan2 wrote:a sunce ti ebem, i za to, haha,Noor wrote:Diploma treba i za čuvanje ovaca i koza
srecom ja sam davno zavrsio s cobanskim poslom,
sad sam strucnjak za mjesalicu
sad kad te oplete teta soračardak efendija wrote:Sora ima jedino takve diplomeNoor wrote:Diploma treba i za čuvanje ovaca i koza
i to preko veze sa ORA
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
:-D. Da, kad pricas u snu narocito..čardak efendija wrote:Moja baba je govorila da je krevet vragmaggie13 wrote:haha, nisam sad bas takva..:-DLeviathan2 wrote:hehehehe, apsolutno se slazem :Djasambrend wrote:Leviathan2 wrote:
nezna on takticki, eh eh, treba od zena ucit taktiku da sve saznas :D
OZNA sve dozna
i da krevet sve dozna
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Leđnom?Sora wrote:Pa nemamčardak efendija wrote:Sora ima jedino takve diplomeNoor wrote:Diploma treba i za čuvanje ovaca i koza
i to preko veze sa ORA
Tamo sam pala na ispitu
Ajd pogodi kpjem?
EtoTotenkopf wrote:Pi*da vam materina, čobanska... :ovca:
To je nova rvacka elita
Haha
Bas ste digli naciju
Digli ste sta ono.. stangu neku ..
:-P. Vidim da se shvacamo bez puno rijeci..hahaLeviathan2 wrote:ti bi samo uzivala u prirodi i jela sir a, a pletenje carapa, a tjeranje ovaca na ispasu, a muzenje, to zrt,,,,, ostali zainteresirani :D :Pmaggie13 wrote:mogu li ja selektivno uzivati? :-DLeviathan2 wrote:pala mi ideja na na pamet, moj deda ima neko stado od 50ak komada ovaca, pa bas razmisljam da organiziram turisticke aranzmane, cuvaj ovce i plati samo 10 eura dnevno, ovciji sir, plus 5 kg vune gratis skupa sa tecajem pletenje vesti i carapa od ciste ovcije vune, nezaboravan dozivljaj prirode uz zvuke pastirske frule :Dmaggie13 wrote:;-)Leviathan2 wrote:
znam ;D
mudrica si ti mala
2014-04-12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Ukrajinci ljube američko dupe
» Kako Beljakovi ljube guzicu Plenkiju
» VIDEO Kakvo veselje afričkih migranata nakon što su stupili na španjolsko tlo, ljube zastavu i plaču od sreće
» ISPOVEST STJUARDESE IZ BEOGRADA: Maja do detalja ispričala koga ljube devojke koje idu u Dubai, zašto se ne udaju za šeike i koliko zarađuju!
» Kako Beljakovi ljube guzicu Plenkiju
» VIDEO Kakvo veselje afričkih migranata nakon što su stupili na španjolsko tlo, ljube zastavu i plaču od sreće
» ISPOVEST STJUARDESE IZ BEOGRADA: Maja do detalja ispričala koga ljube devojke koje idu u Dubai, zašto se ne udaju za šeike i koliko zarađuju!
Page 8 of 12