ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Predstava za kmetove napad na dvorac

Page 10 of 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Predstava za kmetove napad na dvorac - Page 10 Empty Re: Predstava za kmetove napad na dvorac

Post by Guest 16/10/2017, 15:45

kserks_ wrote:
pismejker wrote:
kserks_ wrote:
pismejker wrote:
kserks_ wrote:
Ja trenutno konzumiram  Luksusowa vodku , najmanje mi škodi,a cijena je ok.
Čovječe..probao sam ih pffff....no baikal.. Ta Luxus-ova,je brand od NEMIROFF-a,cini mi se.. Suspect
Inače ovo https://pbs.twimg.com/media/BtF-scvCYAIQlOE.jpg je teško lidlovo smeće na razini Vigora.
nis iz Lidla od vodki,to se ne pije,samo ovi svabi Penne piju..

Probaj Ruski Standard,Moskowskayu.,Tre-Sixty 42,Parliament,Baikal,no ne vidim da se igdje moze uzeti..jedino preko interneta..
 vrlo je mali izbor vodke u CRO...
ovdje jedino u Kajflandu ima onako malo veci izbor..probam iduci tjedan do Stutgarta zapiciti,mozda tamo se nes nadje..

Guest
Guest

Back to top Go down

Predstava za kmetove napad na dvorac - Page 10 Empty Re: Predstava za kmetove napad na dvorac

Post by Eva_ 16/10/2017, 15:46

pismejker wrote:
Eva_ wrote:kažu Rusi da je nabolja Ruskij standard vodka. Meni je inače sva žestica bezveze.
:aw probaj..

Predstava za kmetove napad na dvorac - Page 10 2%20(1)

Predstava za kmetove napad na dvorac - Page 10
Pila sam ja vodu s Bajkala u Listvjanki. Adlična.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2017, 15:46

u Lidlu valja jedino ona Absolut vodka..ja je nisam probao,ali ljudi je hvale..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Gost 16/10/2017, 15:47

pismejker wrote:
kserks_ wrote:
pismejker wrote:
kserks_ wrote:
pismejker wrote:
Čovječe..probao sam ih pffff....no baikal.. Ta Luxus-ova,je brand od NEMIROFF-a,cini mi se.. Suspect
Inače ovo https://pbs.twimg.com/media/BtF-scvCYAIQlOE.jpg je teško lidlovo smeće na razini Vigora.

Probaj Ruski Standard,Moskowskayu.,Tre-Sixty 42,Parliament,Baikal,no ne vidim da se igdje moze uzeti..jedino preko interneta..
ovdje jedino u Kajflandu ima onako malo veci izbor..probam iduci tjedan do Stutgarta zapiciti,mozda tamo se nes nadje..
Kaufland ima u HR najjadniji izbor vodke, najviše marka ima intespar pa konzum.

Hrvati su vinske pijanice, lokatori homemade brlje i pivopije. ja sam više za hladnije krajeve i žestice.
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2017, 15:48

Eva_ wrote:
pismejker wrote:
Eva_ wrote:kažu Rusi da je nabolja Ruskij standard vodka. Meni je inače sva žestica bezveze.

ova druga se pravi sa vodom sa dubine 1637 metara iz Baikala..
ne znam,rekoh vec jednom,,gucnes i kad gutas ima neku aromu,koja te na nesto podsjeca,a li dok hoces uhvatiti nit,odeeee..u zelodec..pa moras ponovo.. lol!,onako u ustima kao da imas uljast osjecaj,ai to ide na aromu..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by bora-corba 16/10/2017, 15:50

Ista točionica puni i intersparov i kauflandov i lidlov brend, samo druga etiketa i kmet koji je stavio pero na šešir pa misli da nije kmet uvjeri sam sebe da ždere nešto drugo
bora-corba
bora-corba

2015-08-20

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2017, 15:51

kserks_ wrote:
pismejker wrote:
kserks_ wrote:
pismejker wrote:
kserks_ wrote:

Kaufland ima u HR najjadniji izbor vodke, najviše marka ima intespar pa konzum.

Hrvati su vinske pijanice, lokatori homemade brlje i pivopije. ja sam više za hladnije krajeve i žestice.
:20

nedavno sam stustio odjedared oko 3.5 deci,u stanu..uhvati me,jebate ekstremiteti otkazju..ujutro,kao nov i nema glavobolje,suhoce usta...no ne smijes niti svasta piti..dobro se ipak placa.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 16/10/2017, 15:51

kic wrote:
votka, piće bez okusa, mirisa i boje, i probudiš se s glavoboljom u kanalu :))

zato se općenito klonim žestice, pivica i bok

vino uz večeru eventualno

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 16/10/2017, 15:52

marcellus wrote:
Kavran wrote:
marcellus wrote:
Stanojko wrote:A sto hapse Todorica? :)

ma hapse moj kurac, mislim hapse al to je show za javnost toda je ionako u londonu i mogu mu stavit soli na rep

kog boli kurac za todu? Problem je što agrokor ima ove godine rekordne gubitke pod državnom upravom... dakle ostali smo bez prehrambene industrije i maloprodaje, ali boli kmetove kurac glavno da se ide vilama na drakulin dvorac...

todorić si je sam kriv. i iskreno tko mu jebe mater. politička elita ga stvorila i hranila novcem po potrebi, elita će mu i jebati mater kako bi sebe očistila od istočnog grijeha. a to se u naravi stvari svodi na uvjetno guljenje krumpira par mjeseci, možda godinu ili dvije. uvjetno dakle. svi će oni proći lišo.

što se tiče prehrambene proizvodnje, ako država ovisi o takvom tipu onda nek ide u tri pizde materine i država i svi.

danska i nizozemska žive od prehrambene industrije, dobrim dijelom uz banke i švicarska, samo oni nisu dovoljno iskomplesirani da bi to potcjenjivali. Od čega da živimo, brodogradnje? Kinezi to rade za petinu novca kolko nas košta brod napravit. High tech industrije? Sela u Kini za koja nikad nisi čuo imaju više kvalitetnih inženjera. Banaka? Kapital izbjegava hrvatsku kao kugu

Mi imamo samo preduvjete za prehrambenu industriju i turizam i ništa drugo.

Imamo vrlo pametne inovatore, ali nema interesa za ulaganje. Dok ne odu van.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by kic 16/10/2017, 15:52

marcellus wrote:
kic wrote:

ima dobrih koktela s druge strane, plava laguna, malibu i sl, fino voce osjetis a alkohola ko pivo..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2017, 15:52

bora-corba wrote:Ista točionica puni i intersparov i kauflandov i lidlov brend, samo druga etiketa i kmet koji je stavio pero na šešir pa misli da nije kmet uvjeri sam sebe da ždere nešto drugo

znalca ne mos prejebati..onog koji iz kurioziteta tu i tamo popije koju vodku,mozes..

probas najbolje,naviknes,iduci puta kad popijes shrot,znat ces da je shrot..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 16/10/2017, 15:52

Roy_Bean wrote:ovo sve što svele govori za lidl...i dodao bi još da lidl ima masu 'private labela'...što će reći da recimo manner radi za lidl, ali ne pod manner labelom nego je neki nepoznati label...još mi ovako pada i lorentz na pamet...

jasno, ali stvar je da je većina toga što prodaju u biti jeftini bofl.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 16/10/2017, 15:53

Pricaju o lancima ishrane i zale se na votku  :cleanteeth
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Gost 16/10/2017, 15:54

Serbinho-3 wrote:Pricaju o lancima ishrane i zale se na votku  :cleanteeth
spada u hranu i piće cheers
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 16/10/2017, 15:54

Todorića je Hrvatskoj podvalila jugoudba i Srbi s namjerom da uništi hrvatsku ekonomiju.

Sva sreća pa je HDZ na vlasti i kao što vidimo....češlja sve.....pa i Todorićeve dvore.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Eva_ 16/10/2017, 15:55

Predstava za kmetove napad na dvorac - Page 10 Img_1312

Dno i vožnja BajkalomPredstava za kmetove napad na dvorac - Page 10 Img_1410
pismejker wrote:
Eva_ wrote:
pismejker wrote:

ne znam,rekoh vec jednom,,gucnes i kad gutas ima neku aromu,koja te na nesto podsjeca,a li dok hoces uhvatiti nit,odeeee..u zelodec..pa moras ponovo.. lol!,onako u ustima kao da imas uljast osjecaj,ai to ide na aromu..
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2017, 15:55

marcellus wrote:
kic wrote:

Stusti u gutljaj dva bar deci vodke kvalitetne i pojedi jedan brutalni steak...poslije,ima da cijelu noc skačes po gospodji.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ 16/10/2017, 15:56

Voda i čaj, najbolje piće.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Gost 16/10/2017, 15:57

pismejker wrote:
bora-corba wrote:Ista točionica puni i intersparov i kauflandov i lidlov brend, samo druga etiketa i kmet koji je stavio pero na šešir pa misli da nije kmet uvjeri sam sebe da ždere nešto drugo

znalca ne mos prejebati..onog koji iz kurioziteta tu i tamo popije koju vodku,mozes..

probas najbolje,naviknes,iduci puta kad popijes shrot,znat ces da je shrot..

Nema tu velike filozofije, ono od čega se dobro osjećaš kupuješ i dalje. tu nikakva fensi etiketa ili čep ne pomaže. Samo jebiga nisu uvijek u stanju iskeširati toliko love za gušte, pa popiješ koji put i malo jadniju robu, ali svjesno.
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 16/10/2017, 15:58

epikur37 wrote:Todorića je Hrvatskoj podvalila jugoudba i Srbi s namjerom da uništi hrvatsku ekonomiju.

Sva sreća pa je HDZ na vlasti i kao što vidimo....češlja sve.....pa i Todorićeve dvore.

Nemaju vise nista od SFRJ drpiti, pa daj sada i Hrvatsko........drugo vreme, iste navike.......
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2017, 15:58

Eva_ wrote:Predstava za kmetove napad na dvorac - Page 10 Img_1312

Dno i vožnja BajkalomPredstava za kmetove napad na dvorac - Page 10 Img_1410
pismejker wrote:
Eva_ wrote:
pismejker wrote:

posto volim ipak zimski period..

Predstava za kmetove napad na dvorac - Page 10 84c2fce50b65838b520db2ac17eaf939
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 14 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics