Predstava za kmetove napad na dvorac
Page 1 of 14
Page 1 of 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Predstava za kmetove napad na dvorac
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ekskluzivno-tko-je-dojavio-o-pretresima-i-uhicenjima-rtl-u-n1-i-jutarnjem-listu-1077915/
2014-05-05
Re: Predstava za kmetove napad na dvorac
a dosadno i to brate vise...jebota vani kad hapse nekog tajkuna ono vijest u nekoliko recenica i mahom u rubciri ekonomija i crna kronika..ovdje ne mo's cut nijednu drugu vijest osim o agrokoru,todoricu,plenkovicu,dalickoj,grmoji,bernardicu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Stanojko wrote:A sto hapse Todorica? :)
ma hapse moj kurac, mislim hapse al to je show za javnost toda je ionako u londonu i mogu mu stavit soli na rep
kog boli kurac za todu? Problem je što agrokor ima ove godine rekordne gubitke pod državnom upravom... dakle ostali smo bez prehrambene industrije i maloprodaje, ali boli kmetove kurac glavno da se ide vilama na drakulin dvorac...
Pa pompa se mora dici da se Kmetje poraduje Pravdi...vuksadinare wrote:a dosadno i to brate vise...jebota vani kad hapse nekog tajkuna ono vijest u nekoliko recenica i mahom u rubciri ekonomija i crna kronika..ovdje ne mo's cut nijednu drugu vijest osim o agrokoru,todoricu,plenkovicu,dalickoj,grmoji,bernardicu..
treba proci par godina procesa,dok mase to zaborave i onda se dogodi nes poput procesa horvatincic..
Guest- Guest
...ma boli me kurca daj mi za promjenu i vijest kako je cigo prodao nekom naivku djecji mobitel za 1000 kuna nego stalno ovo..
2015-09-08
majke ti mile kazu mi zasto citas ne znam bosanske,srpske medije..pa tamo duplo manje crnila makar ga ima i vise nego kod nas..ali oni bar daju vijesti i o drugim stvarima cak i krizaljku daju..ovi nasi ili 'nasi' samo sipaju crnilo jebote ko da su preplaceni za to..ma mr's...
2015-09-08
e yebi ga...stoš..meni fali ona emislijica KALENDAR..dogodilo se na danasnji dan...
. 80tih sam prati vanjskopoliticke emislije,jako zanimljive,no to su uglavnom srbi uredjivali,pa se dohvatili neke teme i dedaljno je izanalizirali,a ticalo se svih bitnih dogadjaja u svijetu..jako je zanimljivo bilo..
. 80tih sam prati vanjskopoliticke emislije,jako zanimljive,no to su uglavnom srbi uredjivali,pa se dohvatili neke teme i dedaljno je izanalizirali,a ticalo se svih bitnih dogadjaja u svijetu..jako je zanimljivo bilo..
Guest- Guest
...pa imas i dans kalendar...i vanjskopoliticke emisije..samo sto ih nakrcaju gostima i bez tv reportaza....ona u jugi su isto bila suhoparna..bez gostiju..jednosmjerna manje vise..ali su davali reportaze..pa je razbijalo monotoniju emisijepismejker wrote:e yebi ga...stoš..meni fali ona emislijica KALENDAR..dogodilo se na danasnji dan...
2015-09-08
A koga su onda hapsili?marcellus wrote:Stanojko wrote:A sto hapse Todorica? :)
ma hapse moj kurac, mislim hapse al to je show za javnost toda je ionako u londonu i mogu mu stavit soli na rep
kog boli kurac za todu? Problem je što agrokor ima ove godine rekordne gubitke pod državnom upravom... dakle ostali smo bez prehrambene industrije i maloprodaje, ali boli kmetove kurac glavno da se ide vilama na drakulin dvorac...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nestalo para. Mala bara a puno krokodila.Stanojko wrote:A sto hapse Todorica? :)
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Odoh ja peći pitu sa finim zrnatim ruskim sirom i kajmakom..gore lisnato doli lisnato,da prste popapaš..ajd zdravo..!!!vuksadinare wrote:...pa imas i dans kalendar...i vanjskopoliticke emisije..samo sto ih nakrcaju gostima i bez tv reportaza....ona u jugi su isto bila suhoparna..bez gostiju..jednosmjerna manje vise..ali su davali reportaze..pa je razbijalo monotoniju emisijepismejker wrote:e yebi ga...stoš..meni fali ona emislijica KALENDAR..dogodilo se na danasnji dan...
Guest- Guest
heroj a ne zločinac
seks dao mig...ne moze vise ucjenjivat todu i lova ne kapa pa ga brise iz crne knjizice i daje dozvolu za 'aps
2015-09-08
Šta sad kmečiš kada pravna država radi svoj posao, pun si gorčina na ovu mladu demokraciju i vladavinu prava kme kme
Kermit-
2014-04-17
Do sada najgluplji cirkus u režiji čardaka, slijedeće jeseni dolazi do naglog otriježnjenja, nećemo više paštetu proizvoditimarcellus wrote:Stanojko wrote:A sto hapse Todorica? :)
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Šta sad kmečiš kada pravna država radi svoj posao, pun si gorčina na ovu mladu demokraciju i vladavinu prava kme kme
pravna država ne radi ništa, ovo je čisto politička odluka da se ide na zimski dvorac i to je valjda jasno, spektakl za publiku i pozvane su televizijske kamere.
U pozadini ostaju tužbe protiv RH i konačni pad agrokora, samo što to sad više nije privatna stvar vjerovnika i privatne tvrtke nego problem države
a todi mogu soli na rep britanija više nije EU i ne mogu poslat ni europski uhidbeni nalog, doduše ne znam kako još za sad formalno stoje stvari s tim
toda u jednoj stvari ima pravo, jedino je konzum prodavao domaće proizvode, lidl kad preuzme dućane tamo ih nema uopće.
Reptil je s jednom rukom iza leđa uništio hrvatsku prehrambenu industriju i maloprodaju, a drugom je, po principu: lijeva ruka - desni džep, pobrao pe-šes milijardi dolara, tak da fakat, koga boli kurac za njega? Tebi je na čelenku nalepil E 100 da dižeš dimnu zavjesu i tebi puna šaka brade ;Pmarcellus wrote:ma hapse moj kurac, mislim hapse al to je show za javnost toda je ionako u londonu i mogu mu stavit soli na repStanojko wrote:A sto hapse Todorica? :)
ima...marcellus wrote:toda u jednoj stvari ima pravo, jedino je konzum prodavao domaće proizvode, lidl kad preuzme dućane tamo ih nema uopće.
2015-09-08
Page 1 of 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Similar topics
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Slavonci su pretvoreni u kmetove i mole Boga da mogu konobariti na moru
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Slomljena vijest-Putinov dvorac iznutra
» Krenula predstava Kulmerovi dvori!!!
» Slavonci su pretvoreni u kmetove i mole Boga da mogu konobariti na moru
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Slomljena vijest-Putinov dvorac iznutra
» Krenula predstava Kulmerovi dvori!!!
Page 1 of 14