ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Predstava za kmetove napad na dvorac

Page 11 of 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Predstava za kmetove napad na dvorac - Page 11 Empty Re: Predstava za kmetove napad na dvorac

Post by Guest 16/10/2017, 15:58

Eva_ wrote:Predstava za kmetove napad na dvorac - Page 11 Img_1312

Dno i vožnja BajkalomPredstava za kmetove napad na dvorac - Page 11 Img_1410
pismejker wrote:
Eva_ wrote:
pismejker wrote:
Eva_ wrote:kažu Rusi da je nabolja Ruskij standard vodka. Meni je inače sva žestica bezveze.
:aw probaj..

Predstava za kmetove napad na dvorac - Page 11 2%20(1)

Predstava za kmetove napad na dvorac - Page 11
Pila sam ja vodu s Bajkala u Listvjanki. Adlična.
ova druga se pravi sa vodom sa dubine 1637 metara iz Baikala..
ne znam,rekoh vec jednom,,gucnes i kad gutas ima neku aromu,koja te na nesto podsjeca,a li dok hoces uhvatiti nit,odeeee..u zelodec..pa moras ponovo.. lol!,onako u ustima kao da imas uljast osjecaj,ai to ide na aromu..
posto volim ipak zimski period..

Predstava za kmetove napad na dvorac - Page 11 84c2fce50b65838b520db2ac17eaf939

Guest
Guest

Back to top Go down

Predstava za kmetove napad na dvorac - Page 11 Empty Re: Predstava za kmetove napad na dvorac

Post by marcellus 16/10/2017, 15:59

pismejker wrote:
marcellus wrote:
kic wrote:
votka, piće bez okusa, mirisa i boje, i probudiš se s glavoboljom u kanalu :))

zato se općenito klonim žestice, pivica i bok

vino uz večeru eventualno
Stusti u gutljaj dva bar deci vodke kvalitetne i pojedi jedan brutalni steak...poslije,ima da cijelu noc skačes po gospodji.. :cleanteeth

zadnji put kad sam radio takve gluposti kao što je eksanje dva deci žestice bio sam teenager... odonda me nije ni volja.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 16/10/2017, 16:00

a đipat po gospođi mogu i bez toga, nakon dva deci votke na eks vjerojatno mogu samo zabit glavu u wc školjku ili u najboljem slučaju otići pajkiti.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Gost 16/10/2017, 16:00

kic wrote:
marcellus wrote:
kic wrote:

ima dobrih koktela s druge strane, plava laguna, malibu i sl, fino voce osjetis a alkohola ko pivo..
puno kalorija,a malo alkohola:)
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2017, 16:00

kserks_ wrote:
pismejker wrote:
bora-corba wrote:Ista točionica puni i intersparov i kauflandov i lidlov brend, samo druga etiketa i kmet koji je stavio pero na šešir pa misli da nije kmet uvjeri sam sebe da ždere nešto drugo

znalca ne mos prejebati..onog koji iz kurioziteta tu i tamo popije koju vodku,mozes..

probas najbolje,naviknes,iduci puta kad popijes shrot,znat ces da je shrot..

Nema tu velike filozofije, ono od čega se dobro osjećaš kupuješ i dalje. tu nikakva fensi etiketa ili čep ne pomaže. Samo jebiga nisu uvijek u stanju iskeširati toliko love za gušte, pa popiješ koji put i malo jadniju robu, ali svjesno.
upravo tako...eto u Pennyju uzimam SAN FABIO mineralnu vodu medium...fenomenalna do nedavno bila,bas se osjetila ona sol minerala,i odjedared,cisto obicna gazirana...kako da to ne osjetis a pijuclkas je 3 godine...sva sreca,bio je to neki feler ili proba,da vide dal mogu podvaliti..dosta ih se bunilo i onda se sve popravilo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2017, 16:03

marcellus wrote:a đipat po gospođi mogu i bez toga, nakon dva deci votke na eks vjerojatno mogu samo zabit glavu u wc školjku ili u najboljem slučaju otići pajkiti.
a ne ne..iznedandio bi se...popijes,malo ti zaigra pred ocima,dok cekas papicu,kad pojedes,a pojedes sa dobrim apetitom,malo ti se onako oteza..prilegnes pola sata,ne spavas,gospodja se taman onako ofriski pod tushem i dojde...jebalo majku,ceka je masakr...oprobano&dokazano...mene je iznenadilo.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Gost 16/10/2017, 16:04

marcellus wrote:
pismejker wrote:
marcellus wrote:
kic wrote:

Stusti u gutljaj dva bar deci vodke kvalitetne i pojedi jedan brutalni steak...poslije,ima da cijelu noc skačes po gospodji.. :cleanteeth

zadnji put kad sam radio takve gluposti kao što je eksanje dva deci žestice bio sam teenager... odonda me nije ni volja.
Crvena Armija je svaki dan po vojniku imala sljedovanje 2.5-3 dcl vodke.
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2017, 16:07

U biti..svi pijuckaju uglavnom neke teze arome,okuse,votjne ili neke druge,na bazi alkohola.kasnije ih glava boli..ja ne mogu podnijeti viski,konjake,vinjake..ta aroma i boje,me potruju,glava otkida...

najcisci alkohol koji postoji je Vodka,filtrirana i do 5x,svim mogucim tradicionalnim i modernim metodama,a ako se postigne ona najkvalitetnija mjesavina ciste vode,akohola i minorno neke biljne arome dodane,to moze biti samo blagoslov za nepce.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 16/10/2017, 16:07

kserks_ wrote:
marcellus wrote:
pismejker wrote:
marcellus wrote:
kic wrote:

kod Dien Bien Phua su francuski vojnici tražili da dostava vinogela ima prvenstvo :))
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kic 16/10/2017, 16:07

https://en.wikipedia.org/wiki/Vinogel
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2017, 16:08

u vecini pitja,se los alkohol maskira aromama voca,i drugoga,---

Kod vodke znas na cemu si vrlo brzo..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2017, 16:10

Pio sam Nemiroff vodku,ukrajinsku,i nije mi to to..glava me boljela ..steta..na okus je prva liga..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Gost 16/10/2017, 16:11

kic wrote:
normalno voda, ali meni je votka ružna i za pit, ne znam kako Rusi to mogu, sjebaše naciju zbog glupog pića bez okusa i mirisa..
Inače Rusija po WHO-u imao nesrazmjerno veliki udio smrti na 100000 stanovnika uslijed posljedica; utapanja, smrzavanja, padova i požara, naspram ostatka svijeta.
a sve je to posljedica alkoholiziranja.
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2017, 16:12

Pij malo-pij dobro...negdje daaavno cuh.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/10/2017, 16:13

dobro,sirotinja kao i po ostatku svijeta,pije stvarno sve pa i sam toxin...samo da se ugrije..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Gost 16/10/2017, 16:21

pismejker wrote:dobro,sirotinja kao i po ostatku svijeta,pije stvarno sve pa i sam toxin...samo da se ugrije..
Ovde kod nas u Dalmaciji ti se radi brlja od industrijskih smokava, to ti je ono što padne na zemlju, što mravi,ose i ostali insekti napola pojedu,pa od polugnjilih ostataka grožđa, koji ostanu nakon što se vino napravi tzv drop, pa se od toga prave razni likeri..i onda uvale turistima za 10-15eura litra,a ovaj ti viče manjifikoo Basketball

Kako si i rekao voće i razne trave se stavljaju da se zamaskira smrad i odvratan okus.

Last edited by kserks_ on 16/10/2017, 16:28; edited 3 times in total
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by Gost 16/10/2017, 16:23

pismejker wrote:U biti..svi pijuckaju uglavnom neke teze arome,okuse,votjne ili neke druge,na bazi alkohola.kasnije ih glava boli..ja ne mogu podnijeti viski,konjake,vinjake..ta aroma i boje,me potruju,glava otkida...

najcisci alkohol koji postoji je Vodka,filtrirana i do 5x,svim mogucim tradicionalnim i modernim metodama,a ako se postigne ona najkvalitetnija mjesavina ciste vode,akohola i minorno neke biljne arome dodane,to moze biti samo blagoslov za nepce.. :clown
tako je.
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 16/10/2017, 16:26

Hoce im suditi Maja Supak ?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Gost 16/10/2017, 16:31

kic wrote:
kserks_ wrote:
marcellus wrote:
pismejker wrote:
marcellus wrote:

kod Dien Bien Phua su francuski vojnici tražili da dostava vinogela ima prvenstvo :))
Razumne količine alkohola izvuku iz muškarca najbolje osobine, a neutraliziraju one nepoželjne. Zato se ta praksa sustavnog alkoholiziranja vojnih jedinica i provodila.
Gost
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 16/10/2017, 16:33

Eva_ wrote:Pa za imati neovisnost, mislim da niti jedna cijena ni previsoka.

Je katastrofa, al je naša hrvatska.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus 16/10/2017, 16:41

kserks_ wrote:

Bore Lee style

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics