Predstava za kmetove napad na dvorac
Page 6 of 14
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Predstava za kmetove napad na dvorac
u globalu to ti je to, mindset prosječnog Hrvata ima ih i na ovom forumu masa, ala Atila...marcellus wrote:Stanojko wrote:A sto hapse Todorica? :)
ma hapse moj kurac, mislim hapse al to je show za javnost toda je ionako u londonu i mogu mu stavit soli na rep
kog boli kurac za todu? Problem je što agrokor ima ove godine rekordne gubitke pod državnom upravom... dakle ostali smo bez prehrambene industrije i maloprodaje, ali boli kmetove kurac glavno da se ide vilama na drakulin dvorac...
Gost- Guest
kserks_ wrote:u globalu to ti je to, mindset prosječnog Hrvata ima ih i na ovom forumu masa, ala Atila...marcellus wrote:Stanojko wrote:A sto hapse Todorica? :)
ma hapse moj kurac, mislim hapse al to je show za javnost toda je ionako u londonu i mogu mu stavit soli na rep
kog boli kurac za todu? Problem je što agrokor ima ove godine rekordne gubitke pod državnom upravom... dakle ostali smo bez prehrambene industrije i maloprodaje, ali boli kmetove kurac glavno da se ide vilama na drakulin dvorac...
koliko vidim ne ide narod (kmetovi) vilama na dvorac nego vi hdz-ovci šaljete miliciju na hranitelja nacije.
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
koliki ti mora biti IQ da tvrdiš da Lidl prodaje domaće, nadalje od njihovih proizvoda imam kontrakcije od dvanaesnika do analnog otvora, toliko o kvaliteti.marcellus wrote:toda u jednoj stvari ima pravo, jedino je konzum prodavao domaće proizvode, lidl kad preuzme dućane tamo ih nema uopće.
Ali kmetovi vole njemačko smeće za nepovjerovati, lidlići
Gost- Guest
Nis s nicim..i jedan i drugi..Kad Lid i Kajufland prestanu prodavati lokalne RH proizvode,jako ce te to dobro znati,..jedini lanci koji ionako skromnu RH ponudu plasirtaju prema kupcu..kserks_ wrote:koliki ti mora biti IQ da tvrdiš da Lidl prodaje domaće, nadalje od njihovih proizvoda imam kontrakcije od dvanaesnika do analnog otvora, toliko o kvaliteti.marcellus wrote:toda u jednoj stvari ima pravo, jedino je konzum prodavao domaće proizvode, lidl kad preuzme dućane tamo ih nema uopće.
ostalo je za sekciju, vjerovati ili ne...prije sam za ne..i dakako..
OKUSI ZAVICAJA,Lidlov brand za RH proizvode,ali i sire..ono sto vise niti Hrvati ne mogu kupiti na nekim drugim policama...
Guest- Guest
koliki IQ treba budali da svati da je u EU i nema carine, Tito je umro, gotovo je sa zaštitom domaće proizvodnje, ko te jebe šta si nekonkurentan
2015-08-20
jbg..Kmetski nivo razmisljanja..bora-corba wrote:koliki IQ treba budali da svati da je u EU i nema carine, Tito je umro, gotovo je sa zaštitom domaće proizvodnje, ko te jebe šta si nekonkurentan
Guest- Guest
pa realno todi ej najmanje odgovarao ulazak u eu...zbog konkurencije...i zapravi vec kandidatskim statusom hrvatske za prijem u eu agrokor je poceo financijski padat i gomilat gubitke...jedino ga je jos drzava na zivotu odrzavala i strani krediti koje ocito duze vrijeme nije mogao vracat...bora-corba wrote:koliki IQ treba budali da svati da je u EU i nema carine, Tito je umro, gotovo je sa zaštitom domaće proizvodnje, ko te jebe šta si nekonkurentan
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kaufland je oko, prodaju itekako domaće, i to po vrlo povoljnim cijenama..ali Lidl, žalim ljude koji se tamo hrane, ti nemaju veze sa mozgom,pa se ljutite koliko želite...pismejker wrote:Nis s nicim..i jedan i drugi..Kad Lid i Kajufland prestanu prodavati lokalne RH proizvode,jako ce te to dobro znati,..jedini lanci koji ionako skromnu RH ponudu plasirtaju prema kupcu..kserks_ wrote:koliki ti mora biti IQ da tvrdiš da Lidl prodaje domaće, nadalje od njihovih proizvoda imam kontrakcije od dvanaesnika do analnog otvora, toliko o kvaliteti.marcellus wrote:toda u jednoj stvari ima pravo, jedino je konzum prodavao domaće proizvode, lidl kad preuzme dućane tamo ih nema uopće.
OKUSI ZAVICAJA,Lidlov brand za RH proizvode,ali i sire..ono sto vise niti Hrvati ne mogu kupiti na nekim drugim policama...
Gost- Guest
Cudi me da je takav lik u biti toliko neuk po pitanju onog ciji je vlasnik bio...ŠIRENJE je recept koji spasava trgovaceke lance,ali na bogata podrucja..Da je Todoric otvorio lanac markete u svabiji,definitivno ne bi propao..ili po austriji,Polskoj..vuksadinare wrote:pa realno todi ej najmanje odgovarao ulazak u eu...zbog konkurencije...i zapravi vec kandidatskim statusom hrvatske za prijem u eu agrokor je poceo financijski padat i gomilat gubitke...jedino ga je jos drzava na zivotu odrzavala i strani krediti koje ocito duze vrijeme nije mogao vracat...bora-corba wrote:koliki IQ treba budali da svati da je u EU i nema carine, Tito je umro, gotovo je sa zaštitom domaće proizvodnje, ko te jebe šta si nekonkurentan
no tutlekasti balkanac ,kad vidi horizont,kaze,ne idem dalje..
Guest- Guest
Ukratko Lidl možda ima 25% artikli domaće proizvodnje, ali to su artikli koji se mnogo ne troše ili su jeftini, pa u ukupnom promete ne čine niti 10% lidlovog prometa.pismejker wrote:Nis s nicim..i jedan i drugi..Kad Lid i Kajufland prestanu prodavati lokalne RH proizvode,jako ce te to dobro znati,..jedini lanci koji ionako skromnu RH ponudu plasirtaju prema kupcu..kserks_ wrote:koliki ti mora biti IQ da tvrdiš da Lidl prodaje domaće, nadalje od njihovih proizvoda imam kontrakcije od dvanaesnika do analnog otvora, toliko o kvaliteti.marcellus wrote:toda u jednoj stvari ima pravo, jedino je konzum prodavao domaće proizvode, lidl kad preuzme dućane tamo ih nema uopće.
Gost- Guest
pa normalno da mu nije odgovarao jer je nesposoban za opstati u EU, a Tito je krepo i nema više barijera i zaštita. Prvo su cvilili "jao jao moram u Trst i Grac po strano" evo sad je došo Trst i Grac i uništio Todu, sad opet cvile "jao jao Grac ne valja, raspala mi se džigerica, vrati krepalog Titu da zaštiti domaću kvalitetnu proizvodnju"vuksadinare wrote:pa realno todi ej najmanje odgovarao ulazak u eu...zbog konkurencije...i zapravi vec kandidatskim statusom hrvatske za prijem u eu agrokor je poceo financijski padat i gomilat gubitke...jedino ga je jos drzava na zivotu odrzavala i strani krediti koje ocito duze vrijeme nije mogao vracat...bora-corba wrote:koliki IQ treba budali da svati da je u EU i nema carine, Tito je umro, gotovo je sa zaštitom domaće proizvodnje, ko te jebe šta si nekonkurentan
2015-08-20
naivac:) da ti ne kažem šta gore.bora-corba wrote:koliki IQ treba budali da svati da je u EU i nema carine, Tito je umro, gotovo je sa zaštitom domaće proizvodnje, ko te jebe šta si nekonkurenta
Gost- Guest
kserks_ wrote:Kaufland je oko, prodaju itekako domaće, i to po vrlo povoljnim cijenama..ali Lidl, žalim ljude koji se tamo hrane, ti nemaju veze sa mozgom,pa se ljutite koliko želite...pismejker wrote:Nis s nicim..i jedan i drugi..Kad Lid i Kajufland prestanu prodavati lokalne RH proizvode,jako ce te to dobro znati,..jedini lanci koji ionako skromnu RH ponudu plasirtaju prema kupcu..kserks_ wrote:koliki ti mora biti IQ da tvrdiš da Lidl prodaje domaće, nadalje od njihovih proizvoda imam kontrakcije od dvanaesnika do analnog otvora, toliko o kvaliteti.marcellus wrote:toda u jednoj stvari ima pravo, jedino je konzum prodavao domaće proizvode, lidl kad preuzme dućane tamo ih nema uopće.
ne ma ljutnje..Lidl postoji od 1'30..i nece propasti jos eonima..vjerovatno jer znaju jako dobro sto je to trgovanje...
Zalis ljude koji se tam ohrane..uglavnom su to sve cesce sVI hrvati,koji za svoju lovu dobiju najvise..Puno je proizvoda iz Poljske,Ceske,Madjarske,a to da bi se zadrzale niske i ristupacne cijene...
Pravo Svapsko,cak niti ne bi mogli platiti,jerbo je klasa 1..Ono na sto se ti bunis su "svapski" proizvodi iz Poljske..prehrana ,meso ,mlijecni proizvodi i jaja,uglavnom iz ErH..to se ne transportira na dalje..
eto Toda je prodavao RH,pa je propao...nesto i to govori..
Guest- Guest
nije njega konzum sjebao..njega je sjebalo kupovanje brdo firmi od triglava do vardara od kojih je bilo pola firmi u kurcu a morao je lovu u njih utrpati...umjesto da kao atlantik od tedeskija kupuje ono sto cemu se isplatiti a ne sve 'pod mus' samo da bude najveci s najvise firmi..tedeski s ena vrijeme okrenuo vise eu trzistu i firmama nego ovom balkanskom..ima nesto pos rbiji i to ej to..ali kuopio je slovensku 'drogu'..jednu talijansku firmu preko koje palsira robu na talijansko trzsite i dalje prema eu...tedeskija nisu prevec zanimale bosnaske,makedonske,crnogorske i srpske firme mahom gubitasi u koje moras ulupati lovu a upitan je povrat love..pismejker wrote:Cudi me da je takav lik u biti toliko neuk po pitanju onog ciji je vlasnik bio...ŠIRENJE je recept koji spasava trgovaceke lance,ali na bogata podrucja..Da je Todoric otvorio lanac markete u svabiji,definitivno ne bi propao..ili po austriji,Polskoj..vuksadinare wrote:pa realno todi ej najmanje odgovarao ulazak u eu...zbog konkurencije...i zapravi vec kandidatskim statusom hrvatske za prijem u eu agrokor je poceo financijski padat i gomilat gubitke...jedino ga je jos drzava na zivotu odrzavala i strani krediti koje ocito duze vrijeme nije mogao vracat...bora-corba wrote:koliki IQ treba budali da svati da je u EU i nema carine, Tito je umro, gotovo je sa zaštitom domaće proizvodnje, ko te jebe šta si nekonkurentan
2015-09-08
Zakonom zabranit rad HDZ i SDP-u, ali hobotnica ima krake svugdi. Viš i na ovom forumu da skaču na zadnje noge kad se dirne čardak povlastica.redder4 wrote:Ahhahaha - službene vlasti nas JEBU u zdrav mozak - tko još uopće može biti toliko naivan da vjeruje u trenutna događanja i PODMETANJA - ( nama običnoj raji ) -------- " ONI " stvarno misle da smo mi sitnokljuni totalne BUDALE - NABIJEM IH !!
Pljuc !!
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
kserks_ wrote:naivac:) da ti ne kažem šta gore.bora-corba wrote:koliki IQ treba budali da svati da je u EU i nema carine, Tito je umro, gotovo je sa zaštitom domaće proizvodnje, ko te jebe šta si nekonkurenta
gle, nema Tita, proizvodnja vam je zakurac, mogo si to da odgađaš ali prije ili posle dođe na naplatu.
Jebote kvaliteta koju niko neće da kupi.
Kaufland ti s nešto gluposti zamalja oči i kao prodaju domaće, e naivac, da ne kažem nešto gore
Last edited by bora-corba on Mon 16 Oct - 14:44; edited 1 time in total
2015-08-20
Ie ono sto ide..zasto bi Lidl popunio svoje police sam osa rH proizvodima,koji su generalno gledajuci skupi?kserks_ wrote:Ukratko Lidl možda ima 25% artikli domaće proizvodnje, ali to su artikli koji se mnogo ne troše ili su jeftini, pa u ukupnom promete ne čine niti 10% lidlovog prometa.pismejker wrote:Nis s nicim..i jedan i drugi..Kad Lid i Kajufland prestanu prodavati lokalne RH proizvode,jako ce te to dobro znati,..jedini lanci koji ionako skromnu RH ponudu plasirtaju prema kupcu..kserks_ wrote:koliki ti mora biti IQ da tvrdiš da Lidl prodaje domaće, nadalje od njihovih proizvoda imam kontrakcije od dvanaesnika do analnog otvora, toliko o kvaliteti.marcellus wrote:toda u jednoj stvari ima pravo, jedino je konzum prodavao domaće proizvode, lidl kad preuzme dućane tamo ih nema uopće.
definitivno su proizvodi,jos i superiorniji naspram dmacih koji ne znaju kolik bi cijenu trazili..
Guest- Guest
bora-corba wrote:pa normalno da mu nije odgovarao jer je nesposoban za opstati u EU, a Tito je krepo i nema više barijera i zaštita. Prvo su cvilili "jao jao moram u Trst i Grac po strano" evo sad je došo Trst i Grac i uništio Todu, sad opet cvile "jao jao Grac ne valja, raspala mi se džigerica, vrati krepalog Titu da zaštiti domaću kvalitetnu proizvodnju"vuksadinare wrote:pa realno todi ej najmanje odgovarao ulazak u eu...zbog konkurencije...i zapravi vec kandidatskim statusom hrvatske za prijem u eu agrokor je poceo financijski padat i gomilat gubitke...jedino ga je jos drzava na zivotu odrzavala i strani krediti koje ocito duze vrijeme nije mogao vracat...bora-corba wrote:koliki IQ treba budali da svati da je u EU i nema carine, Tito je umro, gotovo je sa zaštitom domaće proizvodnje, ko te jebe šta si nekonkurentan
Jel ti imaš inteligencije makara u tragovima,ozbiljno pitam? Kakve veze imaju barijere,carine i trgovački lanci s namjernim šikaniranjem domaćih dobavljača, iako se zna da kupci preferiraju te proizvode, ali opet im se ne dopušta da budu na policama..i ovo je cijeli bit problema koji tulavi kmetovi u RH ne mogu skužiti, jer su potkapacitirani.jbg.
Gost- Guest
ovo sve što svele govori za lidl...i dodao bi još da lidl ima masu 'private labela'...što će reći da recimo manner radi za lidl, ali ne pod manner labelom nego je neki nepoznati label...još mi ovako pada i lorentz na pamet...
sve to je zatvbaranje u lokalna slabo razvijena trzista..iao je kupovat iproizvodnje...Pa jebote irud,niti svabi nisu toliko ludi da to rade..tk ose bavi plasmanom i prodajom,nek se fokusira na to..vuksadinare wrote:nije njega konzum sjebao..njega je sjebalo kupovanje brdo firmi od triglava do vardara od kojih je bilo pola firmi u kurcu a morao je lovu u njih utrpati...umjesto da kao atlantik od tedeskija kupuje ono sto cemu se isplatiti a ne sve 'pod mus' samo da bude najveci s najvise firmi..tedeski s ena vrijeme okrenuo vise eu trzistu i firmama nego ovom balkanskom..ima nesto pos rbiji i to ej to..ali kuopio je slovensku 'drogu'..jednu talijansku firmu preko koje palsira robu na talijansko trzsite i dalje prema eu...tedeskija nisu prevec zanimale bosnaske,makedonske,crnogorske i srpske firme mahom gubitasi u koje moras ulupati lovu a upitan je povrat love..pismejker wrote:Cudi me da je takav lik u biti toliko neuk po pitanju onog ciji je vlasnik bio...ŠIRENJE je recept koji spasava trgovaceke lance,ali na bogata podrucja..Da je Todoric otvorio lanac markete u svabiji,definitivno ne bi propao..ili po austriji,Polskoj..vuksadinare wrote:pa realno todi ej najmanje odgovarao ulazak u eu...zbog konkurencije...i zapravi vec kandidatskim statusom hrvatske za prijem u eu agrokor je poceo financijski padat i gomilat gubitke...jedino ga je jos drzava na zivotu odrzavala i strani krediti koje ocito duze vrijeme nije mogao vracat...bora-corba wrote:koliki IQ treba budali da svati da je u EU i nema carine, Tito je umro, gotovo je sa zaštitom domaće proizvodnje, ko te jebe šta si nekonkurentan
toda se razvukao po bransam,poceo se ponasati kao Incorp. a osnove toga nije savladao..ili oni koji su ga savvjetovali..
Guest- Guest
tedeski cak vaze hoce li kupiti neke todine firme poput leda,jamnice...makar mu nudili i po jeftinojoj cijeni...ima on love ali zna limit...plus sto drzi hr politicare na pristojnoj distanci...i ne zaposljava previse po politickim linijama...jer zna ako bude duzan ili politicarima ili on njima da ga moze vrag pojesti kao todu..
2015-09-08
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Similar topics
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Slavonci su pretvoreni u kmetove i mole Boga da mogu konobariti na moru
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Slomljena vijest-Putinov dvorac iznutra
» Krenula predstava Kulmerovi dvori!!!
» Slavonci su pretvoreni u kmetove i mole Boga da mogu konobariti na moru
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Slomljena vijest-Putinov dvorac iznutra
» Krenula predstava Kulmerovi dvori!!!
Page 6 of 14