ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Predstava za kmetove napad na dvorac

Page 12 of 14 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Predstava za kmetove napad na dvorac - Page 12 Empty Re: Predstava za kmetove napad na dvorac

Post by marcellus Mon 16 Oct - 16:41

kserks_ wrote:
Crvena Armija je svaki dan po vojniku imala sljedovanje 2.5-3 dcl vodke.

Bore Lee style

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Predstava za kmetove napad na dvorac - Page 12 Empty Re: Predstava za kmetove napad na dvorac

Post by L'âme Mon 16 Oct - 16:43

crvenkasti wrote:
Eva_ wrote:Pa za imati neovisnost, mislim da niti jedna cijena ni previsoka.

Je katastrofa, al je naša hrvatska.
ne p**aj Zidove :-D
L'âme
L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Mon 16 Oct - 16:59

Eva_ wrote:
redder4 wrote:Ahhahaha  Predstava za kmetove napad na dvorac - Page 12 1f60b - službene vlasti nas JEBU u zdrav mozak  - tko još uopće može biti toliko naivan da vjeruje u trenutna događanja i PODMETANJA - (  nama običnoj raji )  -------- " ONI "  stvarno misle da smo  mi sitnokljuni totalne BUDALE  -  NABIJEM IH !!

Pljuc !!
Zakonom zabranit rad HDZ i SDP-u, ali hobotnica ima krake svugdi. Viš i na ovom forumu da skaču na zadnje noge kad se dirne čardak povlastica.

EVITA ;

O OVOME sam ja osobno isto tako odavno OBJAVIO svoje mišljnje da OVE OBJE stranke IMA da se BRIŠU  s hrvatske političke  scene i svim  njenim viđenijim  članovima ZABRANITI
bilo koji oblik političkog djelovanja čak kao ni SAVJETNIKA - POLITIČKIH stranaka -- potpuno  ih UMRTVITI - ne samo politički nego ih držati dalje od bilo kojih važnijih državnih , kulturnih, , prosvjetnih , političkih i bilo kojih INIH  JAČIH pozicija u državi gdje bi mogli POGUBNO utjecati  s svojim djelovanjem   !!

ZAŠTO ;

ZATO jer su se kunuli u HRVATSKI narod i poštenje - a oni sami  su se postavili kao PETA KOLONA  i MAFIJAŠKA UDRUGA koja je iskoristila " TEKOVINE REVOLUCIJE " za svoj osobni  kredibilitet i punjenje  svojih džepova  ;

JEBEM IM NANU i pokoljenje  - svima onima koji su se rukovodili ovakvim razmišljanjima !!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Mon 16 Oct - 17:08

kic wrote:
marcellus wrote:
kic wrote:
votka, piće bez okusa, mirisa i boje, i probudiš se s glavoboljom u kanalu :))

zato se općenito klonim žestice, pivica i bok

vino uz večeru eventualno

ima dobrih koktela s druge strane, plava laguna, malibu i sl, fino voce osjetis a alkohola ko pivo..

:rain
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sora Mon 16 Oct - 17:09

vuksadinare wrote:evo ti marcellus

http://www.vecernji.hr/biznis/kraseve-dorine-petit-beurre-zivotinjsko-carstvo-opet-i-lidlu-1173533
Opet marcelko laze 
Covjece m trebo bi se lijeciti od ovisnosti od ..sta mislis cega? :tss

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Mon 16 Oct - 17:11

kic wrote:
ajmo se priključit Austriji, kog mi glumimo više..

Veliku hrvatsku 
Hihi :grin

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Mon 16 Oct - 17:12

Eva_ wrote:Tko je prvi ispred ograde?

Predstava za kmetove napad na dvorac - Page 12 22550507_626413930815621_5234522099802051077_o
I ova je flundra bacila Titovu bistu ?

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Mon 16 Oct - 17:16

marcellus wrote:
kic wrote:
votka, piće bez okusa, mirisa i boje, i probudiš se s glavoboljom u kanalu :))

zato se općenito klonim žestice, pivica i bok

vino uz večeru eventualno
U principu ..  samo svetu vodu pije 
Dok je to konjukturno, naravno 
:choir

Cek Cek , koliko ti lazes, sad mi je sinulo , i bos i slagao da ne piješ 
Kak ne , vjerujemo

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Mon 16 Oct - 17:21

redder4 wrote:Ž
Eva_ wrote:
redder4 wrote:Ahhahaha  Predstava za kmetove napad na dvorac - Page 12 1f60b - službene vlasti nas JEBU u zdrav mozak  - tko još uopće može biti toliko naivan da vjeruje u trenutna događanja i PODMETANJA - (  nama običnoj raji )  -------- " ONI "  stvarno misle da smo  mi sitnokljuni totalne BUDALE  -  NABIJEM IH !!

Pljuc !!
Zakonom zabranit rad HDZ i SDP-u, ali hobotnica ima krake svugdi. Viš i na ovom forumu da skaču na zadnje noge kad se dirne čardak povlastica.

EVITA ;

O OVOME sam ja osobno isto tako odavno OBJAVIO svoje mišljnje da OVE OBJE stranke IMA da se BRIŠU  s hrvatske političke  scene i svim  njenim viđenijim  članovima ZABRANITI
bilo koji oblik političkog djelovanja čak kao ni SAVJETNIKA - POLITIČKIH stranaka -- potpuno  ih UMRTVITI - ne samo politički nego ih držati dalje od bilo kojih važnijih državnih , kulturnih, , prosvjetnih , političkih i bilo kojih INIH  JAČIH pozicija u državi gdje bi mogli POGUBNO utjecati  s svojim djelovanjem   !!

ZAŠTO ;

ZATO jer su se kunuli u HRVATSKI narod i poštenje - a oni sami  su se postavili kao PETA KOLONA  i MAFIJAŠKA UDRUGA koja je iskoristila " TEKOVINE REVOLUCIJE " za svoj osobni  kredibilitet i punjenje  svojih džepova  ;

JEBEM IM NANU i pokoljenje  - svima onima koji su se rukovodili ovakvim razmišljanjima !!
To sto izjednačavate SDP I HDZ NIJE POSTENO I IDE NA RUKU HDZEJU, GLSVNOM KREATORU DRZAVE I NJENOG SUSTAVA 
naravno da je Sdp mogao vise napraviti na čišćenju kriminala , ali pitajte se jel to uopce REALNO 
BUDITE REALNI 
OVA JE DRZAVA PRODKUT MAFIJE HDZEJA PRIJE SVEGA 
TAKO DAYSVAKI OD VAS KOJI IZJEDNACAVA TE STRANKE JEST USTVARI OBICNA MRCINA I HDZENJARA ALI PRIKRIVENA 
NEMA TU JEDNAKOSTI I TOCKA

2014-04-29

Back to top Go down

Post by T. Mon 16 Oct - 17:29

vuksadinare wrote:
Eva_ wrote:
vuksadinare wrote:nego mene brine balent muz od ive...mislil je da je s mjesta portira upao u raj fukajuci ivu...a sad mora u buksu i vjerojatno se lupa po glavi..'ma gdje bi bila pamet kad sam one noci u uredu uzjasio onu svinjoliku..a sad ce mene jasit oni u remetincu' :)
Zakaj te brine? Kaj ti se on sviđa?
ma ne bil mi je od frenda kolega portir...kaze simpa covjek..dok nije zapeo za oko ivi...onda je mislio da je boga za bradu uhvatio...ali kasnije mu s ezalili ka'k mu je zlo kad uz nju mora leci..em debela..em zapovijeda...em je mora slusati a sad jos zbog nje u bajbuk mora ici.. :)
Barem je 12-13 godina živio ko lord...
To što je morao leći sa svojom suprugom, mora i većina drugih, a ne žive ko lordovi...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 16 Oct - 17:57

činjenica je da je ova predstava gadljiva, politički šljam koji je dobrim dijelom živio od gazda tode sad likuje i naslađuje se i u prvim redovima je ispred seljaka s vilama

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya Mon 16 Oct - 18:57

marcellus wrote:činjenica je da je ova predstava gadljiva, politički šljam koji je dobrim dijelom živio od gazda tode sad likuje i naslađuje se i u prvim redovima je ispred seljaka s vilama
Meni nije gadljiva, jer gazda toda nije dobrotvor koji je dijelio političkom šljamu milodar nego mu je politički šljam omogućio da bude gazda toda koji helikopterom stiže u zamak.
Znaci to je jedna simbioza gdje su reptilu u jednom momentu okrenuli leđa.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 16 Oct - 19:02

kaja wrote:
marcellus wrote:činjenica je da je ova predstava gadljiva, politički šljam koji je dobrim dijelom živio od gazda tode sad likuje i naslađuje se i u prvim redovima je ispred seljaka s vilama
Meni nije gadljiva, jer gazda toda nije dobrotvor koji je dijelio političkom šljamu milodar nego mu je politički šljam omogućio da bude gazda toda koji helikopterom stiže u zamak.

više je toga on omogućio tom političkom šljamu nego oni njemu, u biti lex todorić je jedini razlog što će dugovi korporacije pasti na porezne obveznike a ne na ulagače, toda ne.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Mon 16 Oct - 19:03

Totenkopf wrote:
vuksadinare wrote:
Eva_ wrote:
vuksadinare wrote:nego mene brine balent muz od ive...mislil je da je s mjesta portira upao u raj fukajuci ivu...a sad mora u buksu i vjerojatno se lupa po glavi..'ma gdje bi bila pamet kad sam one noci u uredu uzjasio onu svinjoliku..a sad ce mene jasit oni u remetincu' :)
ma ne bil mi je od frenda kolega portir...kaze simpa covjek..dok nije zapeo za oko ivi...onda je mislio da je boga za bradu uhvatio...ali kasnije mu s ezalili ka'k mu je zlo kad uz nju mora leci..em debela..em zapovijeda...em je mora slusati a sad jos zbog nje u bajbuk mora ici.. :)
To što je morao leći sa svojom suprugom, mora i većina drugih, a ne žive ko lordovi...
:comfort
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Mon 16 Oct - 19:06

marcellus wrote:
kaja wrote:

više je toga on omogućio tom političkom šljamu nego oni njemu, u biti lex todorić je jedini razlog što će dugovi korporacije pasti na porezne obveznike a ne na ulagače, toda ne.
Nije, on to ne bi mogao postati bez političkog sljama. To je vraćao radnim mjestima za familiju na kojima nisu bili . Mislim da nisi u pravu..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Mon 16 Oct - 19:10

kaja wrote:
marcellus wrote:
kaja wrote:

Nije, on to ne bi mogao postati bez političkog sljama. To je vraćao radnim mjestima za familiju na kojima nisu bili . Mislim da nisi u pravu..
jasn ojest da bez podrske i pozadine politicke Elite i lokalnih partijskih šerifa,mos jednostavno kljuc u bravu... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 16 Oct - 19:10

kaja wrote:
marcellus wrote:
kaja wrote:

govorim o lexu kao takvom.

Kompanija propala nikom ništa, rusi ispušili lovu toda ispušio vlasništvo

kompanija propala država je još malo pogurala u propast, rusi će lovu naplatiti od poreznih obveznika, toda u londonu i jebe mu se.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by danni1 Mon 16 Oct - 19:14

kic wrote:
ajmo se priključit Austriji, kog mi glumimo više..
Aha...a ovi kao zainteresirani, baš im mi trebamo.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Mon 16 Oct - 19:18

pismejker wrote:
Totenkopf wrote:
vuksadinare wrote:
Eva_ wrote:
:comfort
Totenu,i nauci zenu vise da NE..!! znaci NE..!! kad to hrabro kazes..ili pokusas barem... lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit Mon 16 Oct - 19:22

marcellus wrote:
Kavran wrote:
marcellus wrote:
Stanojko wrote:A sto hapse Todorica? :)

ma hapse moj kurac, mislim hapse al to je show za javnost toda je ionako u londonu i mogu mu stavit soli na rep

kog boli kurac za todu? Problem je što agrokor ima ove godine rekordne gubitke pod državnom upravom... dakle ostali smo bez prehrambene industrije i maloprodaje, ali boli kmetove kurac glavno da se ide vilama na drakulin dvorac...

todorić si je sam kriv. i iskreno tko mu jebe mater. politička elita ga stvorila i hranila novcem po potrebi, elita će mu i jebati mater kako bi sebe očistila od istočnog grijeha. a to se u naravi stvari svodi na uvjetno guljenje krumpira par mjeseci, možda godinu ili dvije. uvjetno dakle. svi će oni proći lišo.

što se tiče prehrambene proizvodnje, ako država ovisi o takvom tipu onda nek ide u tri pizde materine i država i svi.

danska i nizozemska žive od prehrambene industrije, dobrim dijelom uz banke i švicarska, samo oni nisu dovoljno iskomplesirani da bi to potcjenjivali. Od čega da živimo, brodogradnje? Kinezi to rade za petinu novca kolko nas košta brod napravit. High tech industrije? Sela u Kini za koja nikad nisi čuo imaju više kvalitetnih inženjera. Banaka? Kapital izbjegava hrvatsku kao kugu

Mi imamo samo preduvjete za prehrambenu industriju i turizam i ništa drugo.
Možemo od Zagreba i lupača pečata...šalu na stranu gledam baš HTV pa bokte Sekuritatea bi bila objektivnija ovo je užas, a plenki kao da je izašao iz neke buruleske
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 16 Oct - 19:36

asilovski wrote:
marcellus wrote:
Kavran wrote:
marcellus wrote:
Stanojko wrote:A sto hapse Todorica? :)

ma hapse moj kurac, mislim hapse al to je show za javnost toda je ionako u londonu i mogu mu stavit soli na rep

kog boli kurac za todu? Problem je što agrokor ima ove godine rekordne gubitke pod državnom upravom... dakle ostali smo bez prehrambene industrije i maloprodaje, ali boli kmetove kurac glavno da se ide vilama na drakulin dvorac...

todorić si je sam kriv. i iskreno tko mu jebe mater. politička elita ga stvorila i hranila novcem po potrebi, elita će mu i jebati mater kako bi sebe očistila od istočnog grijeha. a to se u naravi stvari svodi na uvjetno guljenje krumpira par mjeseci, možda godinu ili dvije. uvjetno dakle. svi će oni proći lišo.

što se tiče prehrambene proizvodnje, ako država ovisi o takvom tipu onda nek ide u tri pizde materine i država i svi.

danska i nizozemska žive od prehrambene industrije, dobrim dijelom uz banke i švicarska, samo oni nisu dovoljno iskomplesirani da bi to potcjenjivali. Od čega da živimo, brodogradnje? Kinezi to rade za petinu novca kolko nas košta brod napravit. High tech industrije? Sela u Kini za koja nikad nisi čuo imaju više kvalitetnih inženjera. Banaka? Kapital izbjegava hrvatsku kao kugu

Mi imamo samo preduvjete za prehrambenu industriju i turizam i ništa drugo.
Možemo od Zagreba i lupača pečata...šalu na stranu gledam baš HTV pa bokte Sekuritatea bi bila objektivnija ovo je užas, a plenki kao da je izašao iz neke buruleske

prepričaj mi nemam živaca njih gledat

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 14 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics