Predstava za kmetove napad na dvorac
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Predstava za kmetove napad na dvorac
..a oni isto od megadobavljaca uzimaju..samo uduplo naplacuju..porez na naifnjake...Eva_ wrote:Ma idu u Lidl, Penny, Hofer, Merkur, ali ja najviše volim plac, pa kad stignem idem na Naschmarkt.Serbinho-3 wrote:marcellus wrote:kserks_ wrote:kako bilo hrana im je nejestiva i to govoirm na temelju osobnog iskustva, sve sam tamo probao, smeće do smeće od kojega dobiješ grčeve, jebiga to je fakt.pismejker wrote:Osim toga..Postoji ODREDBA da LIDL neke proizvode ne smije prodavati,da se netko ne uvrijedi..vecina su strani brandovi..
ja sam jako malo toga probao iz lidla ali većina toga je bila nejestiva
Jedu Nemci, Italijani, Austrijanci, Holandezi, ali za Hrvate nije za ishranu.
Hrvatima uvek nesto smeta.
Ja kupujem u Esselunga uglavnom u Italiji, veliki lanac Italijanski, dobri proizvodi po jeftinim cenama da te natera da kupis, cak i ako nisi mislio.
Poslali mi na adresu 3 kupona po 8 eura, imas poene, 1000 poena punti 10 eura, nekad dolazio i do 90 eura, ali kasnije ipak skidam da ne izgubim karticu i ode lova.
Eva moze da potvrdi, barem u Becu sam video Austrijance da masovno idu u Lidl.
Guest- Guest
Ja trenutno konzumiram Luksusowa vodku , najmanje mi škodi,a cijena je ok.pismejker wrote:Penny trgovine su mi ono nelogicne..imaju par talijanskih i francuskih brutalno dobrih brandova,ljudi uzimaju samo tako..kad ljudi navale masovno,odjedared to prestanu narucivati..imali jednomu ponudi Vodku Baikal..a jebaaateee....nektar bozji,pokupio ja sve sto mogo nositi,iduci puta nema...pitam seficu..necem ovise narucivati..zasto?..slijeze ramenima..kasnije mi jedna Picija tamo objasnila da uzimaju samo na angebot ponudama i standardno,i kad se poveca prodaja,i dobavljaci i proizvodjaci povecaju cijene,pa onda oni storniraju dobavu..ludo u potpunosti..
Gost- Guest
kserks_ wrote:obrađuj zemlji sa ostalim kmetovima.tko vam da internet, jebem ti Sanadera.bora-corba wrote:Nisu problem kmetovi i budale, najveći problem su kreteni koji za sebe misle da su pametni, izdižu se iznad ostalih i postavljaju pitanja tipa - kakve veze imaju carine sa zaštitom domaćih proizvođača i sky kola im je simbol kvalitet, takvi su opasni za sebe i ove oko sebe, takvi su i doveli do ove situacije.
ti nemoj ni to jer iza tebe ni trava ne bi rasla, jer s ovakvim sklopom razmišljanja propast je jedini logičan i moguć ishod.
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
votka, piće bez okusa, mirisa i boje, i probudiš se s glavoboljom u kanalu :))
Čovječe..probao sam ih pffff....no baikal.. Ta Luxus-ova,je brand od NEMIROFF-a,cini mi se..kserks_ wrote:Ja trenutno konzumiram Luksusowa vodku , najmanje mi škodi,a cijena je ok.pismejker wrote:Penny trgovine su mi ono nelogicne..imaju par talijanskih i francuskih brutalno dobrih brandova,ljudi uzimaju samo tako..kad ljudi navale masovno,odjedared to prestanu narucivati..imali jednomu ponudi Vodku Baikal..a jebaaateee....nektar bozji,pokupio ja sve sto mogo nositi,iduci puta nema...pitam seficu..necem ovise narucivati..zasto?..slijeze ramenima..kasnije mi jedna Picija tamo objasnila da uzimaju samo na angebot ponudama i standardno,i kad se poveca prodaja,i dobavljaci i proizvodjaci povecaju cijene,pa onda oni storniraju dobavu..ludo u potpunosti..
Guest- Guest
Zasto oni njega jure, jos ne znam ni za razlog
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
kic wrote:
Pijes alkohol i ocekujes da nemas glavobolju
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
pola litre vode prije spavanja riješava preventivno glavobolju i mamurluk(fascinira me koliko ljudi nije upoznato što uzrokuje glavobolju i mamurluk), a za kanale ti nebi zao, nije moj đirkic wrote:
Gost- Guest
normalno voda, ali meni je votka ružna i za pit, ne znam kako Rusi to mogu, sjebaše naciju zbog glupog pića bez okusa i mirisa..
pice od ljuski krumpira..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne znam sto si ti pio..da popijes bilo koju original rusku,nece te boliti glava...ukrajinske s usranje..od njih boli glava..kic wrote:
Guest- Guest
To je ritualna kupovina i društveni događaj tjedna.pismejker wrote:..a oni isto od megadobavljaca uzimaju..samo uduplo naplacuju..porez na naifnjake...Eva_ wrote:Ma idu u Lidl, Penny, Hofer, Merkur, ali ja najviše volim plac, pa kad stignem idem na Naschmarkt.Serbinho-3 wrote:marcellus wrote:kserks_ wrote:
kako bilo hrana im je nejestiva i to govoirm na temelju osobnog iskustva, sve sam tamo probao, smeće do smeće od kojega dobiješ grčeve, jebiga to je fakt.
ja sam jako malo toga probao iz lidla ali većina toga je bila nejestiva
Jedu Nemci, Italijani, Austrijanci, Holandezi, ali za Hrvate nije za ishranu.
Hrvatima uvek nesto smeta.
Ja kupujem u Esselunga uglavnom u Italiji, veliki lanac Italijanski, dobri proizvodi po jeftinim cenama da te natera da kupis, cak i ako nisi mislio.
Poslali mi na adresu 3 kupona po 8 eura, imas poene, 1000 poena punti 10 eura, nekad dolazio i do 90 eura, ali kasnije ipak skidam da ne izgubim karticu i ode lova.
Eva moze da potvrdi, barem u Becu sam video Austrijance da masovno idu u Lidl.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Inače ovo https://pbs.twimg.com/media/BtF-scvCYAIQlOE.jpg je teško lidlovo smeće na razini Vigora.pismejker wrote:Čovječe..probao sam ih pffff....no baikal.. Ta Luxus-ova,je brand od NEMIROFF-a,cini mi se..kserks_ wrote:Ja trenutno konzumiram Luksusowa vodku , najmanje mi škodi,a cijena je ok.pismejker wrote:Penny trgovine su mi ono nelogicne..imaju par talijanskih i francuskih brutalno dobrih brandova,ljudi uzimaju samo tako..kad ljudi navale masovno,odjedared to prestanu narucivati..imali jednomu ponudi Vodku Baikal..a jebaaateee....nektar bozji,pokupio ja sve sto mogo nositi,iduci puta nema...pitam seficu..necem ovise narucivati..zasto?..slijeze ramenima..kasnije mi jedna Picija tamo objasnila da uzimaju samo na angebot ponudama i standardno,i kad se poveca prodaja,i dobavljaci i proizvodjaci povecaju cijene,pa onda oni storniraju dobavu..ludo u potpunosti..
Gost- Guest
sam si reko, planska privreda, otvorili se tržištu, a nisu konkurentni, sve je išlo na dug i sad je ko 91 došlo na naplatu. Sad im je Lidl kriv, a nema ko da mu udari carinu jer je Tito umro.Serbinho-3 wrote:Zasto oni njega jure, jos ne znam ni za razlog
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
najmanje bazdiš od nje:))kic wrote:
normalno voda, ali meni je votka ružna i za pit, ne znam kako Rusi to mogu, sjebaše naciju zbog glupog pića bez okusa i mirisa..
Gost- Guest
kažu Rusi da je nabolja Ruskij standard vodka. Meni je inače sva žestica bezveze.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
na bazdenje zadnje mislim nekako..
sve je to toksično jako, jedan ona mala domaća kapula je bomba za bilo koji u trgovini..
nis iz Lidla od vodki,to se ne pije,samo ovi svabi Penne piju..kserks_ wrote:Inače ovo https://pbs.twimg.com/media/BtF-scvCYAIQlOE.jpg je teško lidlovo smeće na razini Vigora.pismejker wrote:Čovječe..probao sam ih pffff....no baikal.. Ta Luxus-ova,je brand od NEMIROFF-a,cini mi se..kserks_ wrote:Ja trenutno konzumiram Luksusowa vodku , najmanje mi škodi,a cijena je ok.pismejker wrote:Penny trgovine su mi ono nelogicne..imaju par talijanskih i francuskih brutalno dobrih brandova,ljudi uzimaju samo tako..kad ljudi navale masovno,odjedared to prestanu narucivati..imali jednomu ponudi Vodku Baikal..a jebaaateee....nektar bozji,pokupio ja sve sto mogo nositi,iduci puta nema...pitam seficu..necem ovise narucivati..zasto?..slijeze ramenima..kasnije mi jedna Picija tamo objasnila da uzimaju samo na angebot ponudama i standardno,i kad se poveca prodaja,i dobavljaci i proizvodjaci povecaju cijene,pa onda oni storniraju dobavu..ludo u potpunosti..
Probaj Ruski Standard,Moskowskayu.,Tre-Sixty 42,Parliament,Baikal,no ne vidim da se igdje moze uzeti..jedino preko interneta..
Guest- Guest
probaj..Eva_ wrote:kažu Rusi da je nabolja Ruskij standard vodka. Meni je inače sva žestica bezveze.
Guest- Guest
vrlo je mali izbor vodke u CRO...pismejker wrote:nis iz Lidla od vodki,to se ne pije,samo ovi svabi Penne piju..kserks_ wrote:Inače ovo https://pbs.twimg.com/media/BtF-scvCYAIQlOE.jpg je teško lidlovo smeće na razini Vigora.pismejker wrote:Čovječe..probao sam ih pffff....no baikal.. Ta Luxus-ova,je brand od NEMIROFF-a,cini mi se..kserks_ wrote:Ja trenutno konzumiram Luksusowa vodku , najmanje mi škodi,a cijena je ok.pismejker wrote:Penny trgovine su mi ono nelogicne..imaju par talijanskih i francuskih brutalno dobrih brandova,ljudi uzimaju samo tako..kad ljudi navale masovno,odjedared to prestanu narucivati..imali jednomu ponudi Vodku Baikal..a jebaaateee....nektar bozji,pokupio ja sve sto mogo nositi,iduci puta nema...pitam seficu..necem ovise narucivati..zasto?..slijeze ramenima..kasnije mi jedna Picija tamo objasnila da uzimaju samo na angebot ponudama i standardno,i kad se poveca prodaja,i dobavljaci i proizvodjaci povecaju cijene,pa onda oni storniraju dobavu..ludo u potpunosti..
Probaj Ruski Standard,Moskowskayu.,Tre-Sixty 42,Parliament,Baikal,no ne vidim da se igdje moze uzeti..jedino preko interneta..
Gost- Guest
ovdje jedino u Kajflandu ima onako malo veci izbor..probam iduci tjedan do Stutgarta zapiciti,mozda tamo se nes nadje..kserks_ wrote:vrlo je mali izbor vodke u CRO...pismejker wrote:nis iz Lidla od vodki,to se ne pije,samo ovi svabi Penne piju..kserks_ wrote:Inače ovo https://pbs.twimg.com/media/BtF-scvCYAIQlOE.jpg je teško lidlovo smeće na razini Vigora.pismejker wrote:Čovječe..probao sam ih pffff....no baikal.. Ta Luxus-ova,je brand od NEMIROFF-a,cini mi se..kserks_ wrote:
Ja trenutno konzumiram Luksusowa vodku , najmanje mi škodi,a cijena je ok.
Guest- Guest
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Similar topics
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Slavonci su pretvoreni u kmetove i mole Boga da mogu konobariti na moru
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Slomljena vijest-Putinov dvorac iznutra
» Krenula predstava Kulmerovi dvori!!!
» Slavonci su pretvoreni u kmetove i mole Boga da mogu konobariti na moru
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Slomljena vijest-Putinov dvorac iznutra
» Krenula predstava Kulmerovi dvori!!!
Page 9 of 14