Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
operw wrote:molim te boze samo da messi ostane zdrav do cetvrtka sacuvaj ga i ostavi na klupi higuaina i dybalu. hvala
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pa nemoze protiv svoje drzave biti regija koja je fala Udarnu brigadu.Zeko wrote:
Fan zona na Đardinu u Splitu.
Izgleda da su jedini dalmatinci koji navijaju protiv hrvatske reprezentacije dvije forumske lude, ovdje na iskon-forumu. I naravno, oni koji su svastiku na Poljudu nacrtali, te onih par budala koje su htjele izazvati prekide utakmica. Ako se ne radi o istim osobama, naravno.
Antu Gotovinu
Mirka Norca
9.bojnu Hos
U biti dalmosi su srce RH
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
U Australiji.Maks Luburic wrote:Da nema njih danas bi ti gnjojio tko zna diZeko wrote:Jebiga, valjda nemaju para za put do Rusije.Maks Luburic wrote:Nama na tribinama sanader
A Gotovina Markac???
Zeko-
2015-08-26
Nesumnjam u to!!!!Zeko wrote:U Australiji.Maks Luburic wrote:Da nema njih danas bi ti gnjojio tko zna diZeko wrote:Jebiga, valjda nemaju para za put do Rusije.Maks Luburic wrote:Nama na tribinama sanader
A Gotovina Markac???
Pobjega bi ti.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Sanaderu je netko u Kalinjingradu osigurao VIP akreditaciju, što znači da je jedan od posebnih gostiju
Guest- Guest
Nego, pa kaj bi čekal ?Maks Luburic wrote:Nesumnjam u to!!!!Zeko wrote:U Australiji.Maks Luburic wrote:Da nema njih danas bi ti gnjojio tko zna diZeko wrote:Jebiga, valjda nemaju para za put do Rusije.Maks Luburic wrote:Nama na tribinama sanader
A Gotovina Markac???
Pobjega bi ti.
Zeko-
2015-08-26
Nema frke stari moj. Dosli bi.mi iz kamenjaara i.emigracije odradit posalZeko wrote:Nego, pa kaj bi čekal ?Maks Luburic wrote:Nesumnjam u to!!!!Zeko wrote:U Australiji.Maks Luburic wrote:Da nema njih danas bi ti gnjojio tko zna diZeko wrote:
Jebiga, valjda nemaju para za put do Rusije.
Pobjega bi ti.
2015-09-13
I onda oni govore jadnom bracali da je glup ka kurac, pored živih zečine i svetine :)Zeko wrote:
Fan zona na Đardinu u Splitu.
Izgleda da su jedini dalmatinci koji navijaju protiv hrvatske reprezentacije dvije forumske lude, ovdje na iskon-forumu. I naravno, oni koji su svastiku na Poljudu nacrtali, te onih par budala koje su htjele izazvati prekide utakmica. Ako se ne radi o istim osobama, naravno.
Zastave brazila, sad, australije, češke, itd. u pozadini, momci iz londona, mladi par iz koreje, englez s rukom na srcu, amerikanke erin, natasha i kristin... nema šta, sve fetivi splićani i dalmoši od kolina :)
Grad pun turista, skupilo ih sve na jednom mistu da mogu gledat prvenstvo i klaunizirat se do mile volje daleko od normalnog svita a zečina piše o vatrenom ludilu u splitu :))
Pa više dice bude na dječjem sektoru na poljudu kontra belupa i više slavlja bude na dječjim rođendanima od ovoga
http://dalmatinskiportal.hr/sport/uzivo-iz-dardina--sve-je-puno-ljudi--trazi-se-mjesto-vise/32574
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
fridrih_niche wrote:Drago mi je da je Repka dobila...
Još draže će mi bit da Lionel uvali 5 komada Repki...
<3
zasto?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
to ce sw dogodit onog.dana kad.adolf s isusuom side s nebesa i blagoslovi cijeli svijet s atomskom bombom. prezivjet ce samo elitna rasa arijevci koji ce bit pod zastitom.
novi svjetski poredak boze jedva cekam samo da ne umrem do tad
novi svjetski poredak boze jedva cekam samo da ne umrem do tad
Guest- Guest
danas nastupa najslabija reprezentacija po koeficijentu na mundialu. hahahahahahahahahahaha
hahahahahahaha
hahahahahahaha
Guest- Guest
idem u kladionicu ulozit.50 000 kuna
ah wait bankomat samo ima.limit na 5000
ah wait bankomat samo ima.limit na 5000
Guest- Guest
danas pocinje operacija barbarossa
na spomen najvece.najhrabrije operacije svih vremena, simbola otpora i borbe protiv zla
na spomen najvece.najhrabrije operacije svih vremena, simbola otpora i borbe protiv zla
Guest- Guest
operw wrote:danas pocinje operacija barbarossa
Kako si glup, jebo ti pas mater...
Guest- Guest
Iskreno, srce mi zaigra kad vidin naše dok igraju...Noor wrote:fridrih_niche wrote:Drago mi je da je Repka dobila...
<3
zasto?
Ono, dodje mi da istrčim na teren i pokažen Mandzi kako se igra pozicija napadača...
A onda se sitin kriminalca i stoke i Vrbanovića, Sukera, Modrića, Lovrena, Sanadera i odma budem sjeban...
Jer ta smeća su uništila nešto najlipse u našem sportu...
A ljudi ih slave, jer ljudi odi oduvik slave kriminalce i šljam, a ako si protiv tog sljama, automatski nisi domoljub, Hrvat, nego si orjunaš, jugonostalgičar, staljinist, kurac-palac...
Ubili su mi gust gledanja reprezentacije...
Jer su je kriminalci prisvojili i učinili prostitutkom...
Ne navijan protiv svoje domovine, jer svoju domovinu volim, sigurno vise od kriminalnog sljama koje diktira drugima ko je domoljub, a ko nije...
Al navijan protiv ljudi koji su je bacili u blato...
;)
Guest- Guest
Zar nije taj sanader bio premijer kada je hajduk poslednji put bio prvak?
Guest- Guest
treba iskljucit politiku i navijat punog srca :)fridrih_niche wrote:Iskreno, srce mi zaigra kad vidin naše dok igraju...Noor wrote:fridrih_niche wrote:Drago mi je da je Repka dobila...
<3
zasto?
Ono, dodje mi da istrčim na teren i pokažen Mandzi kako se igra pozicija napadača...
A onda se sitin kriminalca i stoke i Vrbanovića, Sukera, Modrića, Lovrena, Sanadera i odma budem sjeban...
A ljudi ih slave, jer ljudi odi oduvik slave kriminalce i šljam, a ako si protiv tog sljama, automatski nisi domoljub, Hrvat, nego si orjunaš, jugonostalgičar, staljinist, kurac-palac...
Ne navijan protiv svoje domovine, jer svoju domovinu volim, sigurno vise od kriminalnog sljama koje diktira drugima ko je domoljub, a ko nije...
;)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
sličnost između tebe i pametnog čovjeka je u tome što ste obojica pametni, osim što ti nisi.fridrih_niche wrote:Iskreno, srce mi zaigra kad vidin naše dok igraju...Noor wrote::O:fridrih_niche wrote:Drago mi je da je Repka dobila...
<3
zasto? :|:
;)
Čovječe pazi
da ne ideš malen
ispod zvijezda!
Pusti
da cijelog tebe prođe
blaga svjetlost zvijezda!
Da ni za čim ne žališ
kad se budeš zadnjim pogledima
rastajo od zvijezda!
Na svom koncu
mjesto u prah
prijeđi sav u zvijezde!
sitting_bull-
2015-09-28
Ne mogu odvojit jedno od drugog...
Jer politika i je ta koja je pokušala uništit Hajduka, naustrb Dinama, ka šta je politika (HDZ) ta koja diktira sve u HNS-u...
U Dalmaciji svi mi volimo našu domovinu, al smo revoltirani stokom koja je privatizirala nacionalni tim za svoju malu kliku...
Posto je sad Svjetsko, prate ga svi, pa i oni koji ne prate balun uopće...
I njima uopće nije jasno zasto se neko buni...
Zasto neko ‘rusi atmosferu’...
Jebat ga, podjela je tu, nametnuta od vladajuće garniture kriminalaca i triba se ta situacija šta prije riješit...
Prvo, lustracija triba bit provedena i svi kriminalci maknuti van iz sistema...
Tek onda možemo pricat u pozitivnim tonovima...
A to uključuje i Modrića i Lovrena jer su učinili kriminalno djelo i moraju platit za to...
Sramota je da nas kriminalci prezentiraju svitu...
Eto, to je moj stav, a virujen i većine revoltiranih Dalmatinaca...
;)
Jer politika i je ta koja je pokušala uništit Hajduka, naustrb Dinama, ka šta je politika (HDZ) ta koja diktira sve u HNS-u...
U Dalmaciji svi mi volimo našu domovinu, al smo revoltirani stokom koja je privatizirala nacionalni tim za svoju malu kliku...
Posto je sad Svjetsko, prate ga svi, pa i oni koji ne prate balun uopće...
I njima uopće nije jasno zasto se neko buni...
Zasto neko ‘rusi atmosferu’...
Jebat ga, podjela je tu, nametnuta od vladajuće garniture kriminalaca i triba se ta situacija šta prije riješit...
Prvo, lustracija triba bit provedena i svi kriminalci maknuti van iz sistema...
Tek onda možemo pricat u pozitivnim tonovima...
A to uključuje i Modrića i Lovrena jer su učinili kriminalno djelo i moraju platit za to...
Sramota je da nas kriminalci prezentiraju svitu...
Eto, to je moj stav, a virujen i većine revoltiranih Dalmatinaca...
;)
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji