Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
nisam stigao poglesat utakmicu osim zadnja 2 gola koji su odlicni
ovaj golovin se povezuje s Juventusom
Guest- Guest
operw wrote:nisam stigao poglesat utakmicu osim zadnja 2 gola koji su odlicni
Samo za takve poligrače i ipate para, klošari najjadniji...
Guest- Guest
po ovih 5 minuta sto sam ga gledao vec vidim da je bolji od pogbe i slicnih nogometnih prevara
Guest- Guest
Ramos to Rubiales: "This is crazy, we're going to be the joke of the World Cup."
“This looks like a funeral parlour, and tomorrow the World Cup begins.”
Thus began Ramos' press conference today.
“This looks like a funeral parlour, and tomorrow the World Cup begins.”
Thus began Ramos' press conference today.
End- Posts : 21177
2015-08-25
koja je tragedija što azija daje isto predstavnika kao i južna amerika. uporedi samo ove dunstere iz saudijske arabije i jedan chile koji ne ide na prvenstvo...
Guest- Guest
ovi saudijci su taman za pravljenje gol razlike...rijetko sam losiju reprezentaciju vidio...od kad pratim svjetska prvenstva..oni su ono na razini africkih reprezentacija iz sedamdesetih
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
rusi koji su ono prosjecna reprezentacija dokaz je koliko su saudijci ocajni...ono valjda ovi igraju nogomet sa devama
2015-09-08
kid wrote:
i njihov predsjednik saveza je odreagirao previše..
Nije. Taman. Čovjek ne podnosi balkanske manire jednostavno...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:kid wrote:
i njihov predsjednik saveza je odreagirao previše..
Nije. Taman. Čovjek ne podnosi balkanske manire jednostavno...
to je manje bitno..
prvenstvo je najvažniji događaj za repku, a ovime si zadao autogol i uništio timski duh i sigurnost, jednostavno sebičan potez s jedne strane naravno ali s druge isto neshvaćanje i pokazivanje tko ima veću moć, a u svemu pati njihova repka zato to ne bi napravio nego bi ga nakon prvenstva novčano kaznio-
To ide na dušu najodvratnijem svjetskom nogometnom klubu na svijetu koji uoči SP-a zabija nož u leđa vlastitoj reprezentaciji te izborniku koji pregovara s istim klubom iza leđa španjolskog saveza što je naravno, procurilo i naravno poremetilo odnose i mir u svlačionici...predsjednik saveza je reagirao na jedini logičan način i presjekao stvar, a kurve su ostale na čistini...sve bjelodano jasno, kamo sreće da mi imamo takvog predsjednika umjesto onog kleptomanskog šupka...
darth_vader-
2014-04-17
ljudima ne treba moraliziranje nego da malo odmora mozak i zaborave na brige uz repku, sve gledate previše politično i zato mi se gadi sav naš sport i razmišljanje jer sve politizirate..
danas bi im ronaldo i portugal mogli uzeti sva tri boda..no poznavajuci portugalce mislim d anece prevec riskirat i ponovit ce cvrstu igru sa ep...ali predmjevam nekakav ronaldov inspiracijski trenutakjasambrend wrote:To ide na dušu najodvratnijem svjetskom nogometnom klubu na svijetu koji uoči SP-a zabija nož u leđa vlastitoj reprezentaciji te izborniku koji pregovara s istim klubom iza leđa španjolskog saveza što je naravno, procurilo i naravno poremetilo odnose i mir u svlačionici...predsjednik saveza je reagirao na jedini logičan način i presjekao stvar, a kurve su ostale na čistini...sve bjelodano jasno, kamo sreće da mi imamo takvog predsjednika umjesto onog kleptomanskog šupka...
2015-09-08
kid wrote:
ljudima ne treba moraliziranje nego da malo odmora mozak i zaborave na brige uz repku, sve gledate previše politično i zato mi se gadi sav naš sport i razmišljanje jer sve politizirate..
Nije stvar moraliziranja iako bi sport upravo trebao biti između ostalog i kao jedan od moralnih nosioca stupova društva, barem je na taj način zamišljen dok se nisu pojavili sponzorski interesi, ali vrijeđa te kao čovjeka nečije takvo bezobrazno rezoniranje, a isti si uzimaju od tebe za pravo tražiti podršku, novac te svesrdni emocinalni angažman u nečemu što je od početka nečasno i zasrano izdajničkim činom prema tom idealu kojeg bi on kao natjecatelj trebao zastupati...ja kažem neka se napuše kurca i nek si plaču doma materi kako ih nitko ne voli, a ne po press konferencijama...
darth_vader-
2014-04-17
novac ti je davno usao u nogomet....igraci su isto ljudi od krvi i mesa..neko ce igrati nogomet iz uzitka bez obzira na lovu no ipak danas su takvi velika manjina..i zato je nogomet izgubio onu svoju sportsku draz..zato zagrizenim navijacima nije jasno zasto vecina igraca gleda samo novac...danas te ni igrac ponikao u vlastitom klubu nece pogledati bez obzir na ljubav i slicno ako mu ne bacis dobru pinku na stol...odose oni i kod najljuce knkurencije ako treba.jasambrend wrote:kid wrote:
Nije stvar moraliziranja iako bi sport upravo trebao biti između ostalog i kao jedan od moralnih nosioca stupova društva, barem je na taj način zamišljen dok se nisu pojavili sponzorski interesi, ali vrijeđa te kao čovjeka nečije takvo bezobrazno rezoniranje, a isti si uzimaju od tebe za pravo tražiti podršku, novac te svesrdni emocinalni angažman u nečemu što je od početka nečasno i zasrano izdajničkim činom prema tom idealu kojeg bi on kao natjecatelj trebao zastupati...ja kažem neka se napuše kurca i nek si plaču doma materi kako ih nitko ne voli, a ne po press konferencijama...
2015-09-08
Brend sve lipo objasnija...jasambrend wrote:To ide na dušu najodvratnijem svjetskom nogometnom klubu na svijetu koji uoči SP-a zabija nož u leđa vlastitoj reprezentaciji te izborniku koji pregovara s istim klubom iza leđa španjolskog saveza što je naravno, procurilo i naravno poremetilo odnose i mir u svlačionici...predsjednik saveza je reagirao na jedini logičan način i presjekao stvar, a kurve su ostale na čistini...sve bjelodano jasno, kamo sreće da mi imamo takvog predsjednika umjesto onog kleptomanskog šupka...
Guest- Guest
Brend telepatski iznosi moj stav od A do Ž!jasambrend wrote:kid wrote:
Guest- Guest
Boze sveti pa ima li itko meni mrzi od nicheta
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji