Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
dobar gol kolarova. tako mi je na manageru prije zabijao i donosio bodove
Guest- Guest
Glupane napušeni. Ova slika koju sam zalijepio prenesena je iz isključivo vaših novina iliti Slobodne dalmacije. GKK.Verbal Kint wrote:I onda oni govore jadnom bracali da je glup ka kurac, pored živih zečine i svetine :)Zeko wrote:
Fan zona na Đardinu u Splitu.
Izgleda da su jedini dalmatinci koji navijaju protiv hrvatske reprezentacije dvije forumske lude, ovdje na iskon-forumu. I naravno, oni koji su svastiku na Poljudu nacrtali, te onih par budala koje su htjele izazvati prekide utakmica. Ako se ne radi o istim osobama, naravno.
Zastave brazila, sad, australije, češke, itd. u pozadini, momci iz londona, mladi par iz koreje, englez s rukom na srcu, amerikanke erin, natasha i kristin... nema šta, sve fetivi splićani i dalmoši od kolina :)
Grad pun turista, skupilo ih sve na jednom mistu da mogu gledat prvenstvo i klaunizirat se do mile volje daleko od normalnog svita a zečina piše o vatrenom ludilu u splitu :))
Pa više dice bude na dječjem sektoru na poljudu kontra belupa i više slavlja bude na dječjim rođendanima od ovoga
http://dalmatinskiportal.hr/sport/uzivo-iz-dardina--sve-je-puno-ljudi--trazi-se-mjesto-vise/32574
Zeko-
2015-08-26
Koje su u vlasnistvu Hanza medije ........Zeko wrote:Glupane napušeni. Ova slika koju sam zalijepio prenesena je iz isključivo vaših novina iliti Slobodne dalmacije. GKK.Verbal Kint wrote:I onda oni govore jadnom bracali da je glup ka kurac, pored živih zečine i svetine :)Zeko wrote:
Fan zona na Đardinu u Splitu.
Izgleda da su jedini dalmatinci koji navijaju protiv hrvatske reprezentacije dvije forumske lude, ovdje na iskon-forumu. I naravno, oni koji su svastiku na Poljudu nacrtali, te onih par budala koje su htjele izazvati prekide utakmica. Ako se ne radi o istim osobama, naravno.
Zastave brazila, sad, australije, češke, itd. u pozadini, momci iz londona, mladi par iz koreje, englez s rukom na srcu, amerikanke erin, natasha i kristin... nema šta, sve fetivi splićani i dalmoši od kolina :)
Grad pun turista, skupilo ih sve na jednom mistu da mogu gledat prvenstvo i klaunizirat se do mile volje daleko od normalnog svita a zečina piše o vatrenom ludilu u splitu :))
Pa više dice bude na dječjem sektoru na poljudu kontra belupa i više slavlja bude na dječjim rođendanima od ovoga
http://dalmatinskiportal.hr/sport/uzivo-iz-dardina--sve-je-puno-ljudi--trazi-se-mjesto-vise/32574
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Boli me kurac u čijem je tko vlasništvu, samo znam da su to novine zemlje Tovarije.
Zeko-
2015-08-26
Bracala, nekako se ne mogu oteti dojmu da sam danas u utakmici Srbija-Kostarika gledao, uz S. Arabiju, dvije najslabije reprezentacije na SP-u.Serbia Strong wrote:SMS će dostojno zameniti modrića na prestolu najboljeg svetskog veznjaka za koju godinu...
Zeko-
2015-08-26
scorpion-
2014-04-18
Haha...panzer zapeo u blatu opet...
darth_vader-
2014-04-17
Baš to. Ništa čudno kad se pogleda gdje igra i tko ga je ovdje hvalio. Smiješna utakmica.operw wrote:mitrovic. odmah se vidi da.dolazi iz trecerazredne lige
Guest- Guest
México standardno dobar kao i na svakom turniru. Nijemci neće imati lagan posao s njima. Utakmica je odlična!
Guest- Guest
Ne znam šta onaj jadnik müller radi na terenu.
Bitno da nema mesta za sanea i götzea
Bitno da nema mesta za sanea i götzea
Guest- Guest
Fénix wrote:Baš to. Ništa čudno kad se pogleda gdje igra i tko ga je ovdje hvalio. Smiješna utakmica.operw wrote:mitrovic. odmah se vidi da.dolazi iz trecerazredne lige
Za müllera je müller-retardu...
Guest- Guest
Jugovicu neplasi sejasambrend wrote:Haha...panzer zapeo u blatu opet...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Maks Luburic wrote:Jugovicu neplasi sejasambrend wrote:Haha...panzer zapeo u blatu opet...
darth_vader-
2014-04-17
Klošari iz minhena su upropastili reprezentaciju koja je svetski prvak...
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO