Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Vidim da se pišu svakakva sranja ovdje, pa da i ja nešto za svoju dušu
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
ne znam čime vas je više taj argentinski kepec zadužio pa da pišate po hrvatskoj i želite joj pet golova..
imao je sreće da je igrao u najvećoj Barceloninoj generaciji svih vremena s Xavijem i Iniestom i učio od Ronaldinha, jebe mi se za njegovih 1000 golova Španjolskim poluamaterima-
Brat skorpija resetira forumscorpion wrote:Vidim da se pišu svakakva sranja ovdje, pa da i ja nešto za svoju dušu
Vece slike nisam vidio
Boze koliko je ovaj Boziji poslanik velik
Slava Mu vjecna.
Heil Hitler
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hrvatska šalje lessija i Argentinu kući u sljedećem kolu
Samo veliki igrači odbijaju davati golove iz penala!End wrote:Picka mala kupuje jeftine poene iz penala
sat2-
2015-09-28
Kic jebes messija.
Pogle skorpijove slike
Gledaj i klanjaj se Najvecem ikada
Pogle skorpijove slike
Gledaj i klanjaj se Najvecem ikada
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Da je barem on živ i da iz lože Luzhnikija u Moskvi, gleda kako Njemački sinovi dižu trofej svjetskog prvakaMaks Luburic wrote:Brat skorpija resetira forumscorpion wrote:Vidim da se pišu svakakva sranja ovdje, pa da i ja nešto za svoju dušu
Vece slike nisam vidio
Slava Mu vjecna.
Heil Hitler
Najbolje ocjenjeni igrač je:
https://www.whoscored.com/Matches/1249954/MatchReport/International-FIFA-World-Cup-2018-Croatia-Nigeria
https://www.whoscored.com/Matches/1249954/MatchReport/International-FIFA-World-Cup-2018-Croatia-Nigeria
Ivan Strinic (DL) | 7.7 |
Wilfred Ndidi (DMC) | 7.5 |
Ivan Rakitic (DMC) | 7.4 |
Luka Modric (DMC) | 7.4 |
Sime Vrsaljko (DR) | 7.2 |
sat2-
2015-09-28
Jos jedino za to zivin koji messi koji gauciscorpion wrote:Da je barem on živ i da iz lože Luzhnikija u Moskvi, gleda kako Njemački sinovi dižu trofej svjetskog prvakaMaks Luburic wrote:Brat skorpija resetira forumscorpion wrote:Vidim da se pišu svakakva sranja ovdje, pa da i ja nešto za svoju dušu
Vece slike nisam vidio
Slava Mu vjecna.
Heil Hitler
Jedino sanjam jos to.
Da se ispuni sveti zavjet.
Zavjet dat svetinjama
2015-09-13
cestitke igracima, navijacima koji su daleko putovali do rusije, cestitke izborniku dalicu, i predsjedniku hns-a davoru sukeru na svjetskom prvenstvu i pobjedi protiv nigerije. cestitke i nigeriji za vecerasnji nastup i sretno u nastavku prvenstva.
Guest- Guest
A sad nema Tatticara da seru po Strini?sat2 wrote:Najbolje ocjenjeni igrač je:
Ivan Strinic (DL) 7.7Wilfred Ndidi (DMC) 7.5Ivan Rakitic (DMC) 7.4Luka Modric (DMC) 7.4Sime Vrsaljko (DR) 7.2
Jel glupan Zekan još piše po forumu?
Nisan ga vidija misecima...
Možda i on uzima dvojno državljanstvo...
Ipak i on triba bit krivično gonjen za stvaranje bankomata od Dinama...
;)
Guest- Guest
sat2 wrote:Najbolje ocjenjeni igrač je:
Ivan Strinic (DL) 7.7Wilfred Ndidi (DMC) 7.5Ivan Rakitic (DMC) 7.4Luka Modric (DMC) 7.4Sime Vrsaljko (DR) 7.2
ove ocjene ne prikazuju pravo stanje. mandzukic je igrac utakmice, jer je namjestio i prvi i drugi gol.
osim tog bio je najbolji nas igrac danas na terenu
Guest- Guest
molim te boze samo da messi ostane zdrav do cetvrtka sacuvaj ga i ostavi na klupi higuaina i dybalu. hvala
Guest- Guest
Fan zona na Đardinu u Splitu.
Izgleda da su jedini dalmatinci koji navijaju protiv hrvatske reprezentacije dvije forumske lude, ovdje na iskon-forumu. I naravno, oni koji su svastiku na Poljudu nacrtali, te onih par budala koje su htjele izazvati prekide utakmica. Ako se ne radi o istim osobama, naravno.
Last edited by Zeko on 6/17/2018, 00:46; edited 1 time in total
Zeko-
2015-08-26
operw wrote:molim te boze samo da messi ostane zdrav do cetvrtka sacuvaj ga i ostavi na klupi higuaina i dybalu. hvala
2015-09-13
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji