Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Istina, kurvina lopta bjezi od gola, a ipak ulazi to je njegova specijalnost...fridrih_niche wrote:Vise vridi ovaj gol nego 100 Pederkovih...End wrote:Kakva klasa kutinjo vidi se da je to barcina skola
Al ovo ne već trademark Brazilca, kopira mene s kraja 90.-ih...
<3
End- Posts : 21177
2015-08-25
mandžo i modrić za 3 boda...bilo bi odlično da island i nigerija odigraju x,tako da bi našima kontra islanda trebao samo bod...
meksiko me nije toliko iznenadio jer oni dobro igraju na SP(to sam govorio i na prošlom sp kada su ih podcjenjivali) igra,trka borbenost više me razočarala njemačka svojom sterilnošću a u napadu nemaju baš neke igrače...i mislim da bi oni mogli biti jedno od neugodnih iznenađenja ovoga sp jer uvijek jedan velikan podbaci,a iskoči netko iz sjene...
ako se ne varam za 8g će sp biti 48 reprezentacija!?? to je KATASTROFA
meksiko me nije toliko iznenadio jer oni dobro igraju na SP(to sam govorio i na prošlom sp kada su ih podcjenjivali) igra,trka borbenost više me razočarala njemačka svojom sterilnošću a u napadu nemaju baš neke igrače...i mislim da bi oni mogli biti jedno od neugodnih iznenađenja ovoga sp jer uvijek jedan velikan podbaci,a iskoči netko iz sjene...
ako se ne varam za 8g će sp biti 48 reprezentacija!?? to je KATASTROFA
Katastrofa je da ti ne spomeneš Strinica prije ta dva panja...
:D
Guest- Guest
Zaboravio sam spomenuti da je mandzo opet ispricao forumske " znalce"
Nisam bas gledao...vidio sam odlican gol i 2 zicer promasaja ne znam kojih igraca mozda mitrovica i onoga iz lazijaSerbia Strong wrote:Demo, kako ocenjuješ igru i pobedu srbije?
muckodjubre wrote:Nisam bas gledao...vidio sam odlican gol i 2 zicer promasaja ne znam kojih igraca mozda mitrovica i onoga iz lazijaSerbia Strong wrote:Demo, kako ocenjuješ igru i pobedu srbije?
Oba promašio mitrovičlć...
Guest- Guest
Strinic se ispisa prema svim forumskim znalcima, ne taj panj...muckodjubre wrote:Zaboravio sam spomenuti da je mandzo opet ispricao forumske " znalce"
;)
Guest- Guest
Neuhvatljiv efe...End wrote:Istina, kurvina lopta bjezi od gola, a ipak ulazi to je njegova specijalnost...fridrih_niche wrote:Vise vridi ovaj gol nego 100 Pederkovih...End wrote:Kakva klasa kutinjo vidi se da je to barcina skola
Al ovo ne već trademark Brazilca, kopira mene s kraja 90.-ih...
<3
Gleda san Bergkampa kako to radi, pa ga satima oponaša na igralištu...
Puca bi priko jednog zida u rašlje gola...
Satima i satima...
Sve dok nisan moga zatvorenih očiju skidat paučinu u devedesetku...
Guest- Guest
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji