Sretan Dan neovisnosti!
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Sretan Dan neovisnosti!
hahaha, je, cim smo ga izvadili iz dzepa i pokazali, srblji se povukli i nisu ni zapucalired wolf wrote:Iz onog Ustava iz 1974. kojeg je omogućio Tito...Jednom Zagorac, uvijek Zagorac...dijagram wrote:Od kud je samo stigla ta neovisnost, da mi je znati
nama' nas priznali i sve pet:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
koji sad cvrevi kmer,...ima toga, josipovic? neki drugi?Noor wrote:sutra onaj crveni kmer bude imao inspiraciju cijeli dan kampirati na ovoj temi i revati u svom revijalnom tonudijagram wrote:Od kud je samo stigla ta neovisnost, da mi je znati
dijagram-
2015-08-09
Ne. On je bio dovoljan Banditerevoj komisiji da ustvrdi da imamo pravo na državnost, pa da nas onda nakon toga priznaju države i postanemo država...dijagram wrote:hahaha, je, cim smo ga izvadili iz dzepa i pokazali, srblji se povukli i nisu ni zapucalired wolf wrote:Iz onog Ustava iz 1974. kojeg je omogućio Tito...Jednom Zagorac, uvijek Zagorac...dijagram wrote:Od kud je samo stigla ta neovisnost, da mi je znati
red wolf-
2016-02-10
Ajd ne laprdajte. Stigla je od ovih ljudired wolf wrote:Iz onog Ustava iz 1974. kojeg je omogućio Tito...Jednom Zagorac, uvijek Zagorac...dijagram wrote:Od kud je samo stigla ta neovisnost, da mi je znati
To je bilo kasnije...Regoč wrote:Ajd ne laprdajte. Stigla je od ovih ljudired wolf wrote:Iz onog Ustava iz 1974. kojeg je omogućio Tito...Jednom Zagorac, uvijek Zagorac...dijagram wrote:Od kud je samo stigla ta neovisnost, da mi je znati
red wolf-
2016-02-10
forumskidijagram wrote:koji sad cvrevi kmer,...ima toga, josipovic? neki drugi?Noor wrote:sutra onaj crveni kmer bude imao inspiraciju cijeli dan kampirati na ovoj temi i revati u svom revijalnom tonudijagram wrote:Od kud je samo stigla ta neovisnost, da mi je znati
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ma je, islo je to tako zgodno:)red wolf wrote:Ne. On je bio dovoljan Banditerevoj komisiji da ustvrdi da imamo pravo na državnost, pa da nas onda nakon toga priznaju države i postanemo država...dijagram wrote:hahaha, je, cim smo ga izvadili iz dzepa i pokazali, srblji se povukli i nisu ni zapucalired wolf wrote:Iz onog Ustava iz 1974. kojeg je omogućio Tito...Jednom Zagorac, uvijek Zagorac...dijagram wrote:Od kud je samo stigla ta neovisnost, da mi je znati
Da mi te bilo samo na 24 sata, jednu ledenu noc u blato s tobom, da se treses sto od hladnoce sto od straha.
A badintera nigdje ni za lijeka, a ni bilo koga drugog:)
dijagram-
2015-08-09
On je lijek kad ti tamo oni preko granice govore o ''građanskom ratu''...Ja se zaista divim vama desničarima koliko ste vi glupi...dijagram wrote:Ma je, islo je to tako zgodno:)red wolf wrote:Ne. On je bio dovoljan Banditerevoj komisiji da ustvrdi da imamo pravo na državnost, pa da nas onda nakon toga priznaju države i postanemo država...dijagram wrote:hahaha, je, cim smo ga izvadili iz dzepa i pokazali, srblji se povukli i nisu ni zapucalired wolf wrote:Iz onog Ustava iz 1974. kojeg je omogućio Tito...Jednom Zagorac, uvijek Zagorac...dijagram wrote:Od kud je samo stigla ta neovisnost, da mi je znati
Da mi te bilo samo na 24 sata, jednu ledenu noc u blato s tobom, da se treses sto od hladnoce sto od straha.
red wolf-
2016-02-10
crvenko?Noor wrote:forumskidijagram wrote:koji sad cvrevi kmer,...ima toga, josipovic? neki drugi?Noor wrote:sutra onaj crveni kmer bude imao inspiraciju cijeli dan kampirati na ovoj temi i revati u svom revijalnom tonudijagram wrote:Od kud je samo stigla ta neovisnost, da mi je znati
a dobro, mora se lijeciti
srbaljsko zdravstvo u kurcu pa pokusavaju ovdje na forumu, al bude im samo gore
dijagram-
2015-08-09
red wolf wrote:On je lijek kad ti tamo oni preko granice govore o ''građanskom ratu''...Ja se zaista divim vama desničarima koliko ste vi glupi...dijagram wrote:Ma je, islo je to tako zgodno:)red wolf wrote:Ne. On je bio dovoljan Banditerevoj komisiji da ustvrdi da imamo pravo na državnost, pa da nas onda nakon toga priznaju države i postanemo država...dijagram wrote:hahaha, je, cim smo ga izvadili iz dzepa i pokazali, srblji se povukli i nisu ni zapucalired wolf wrote:
Iz onog Ustava iz 1974. kojeg je omogućio Tito...Jednom Zagorac, uvijek Zagorac...
idi spavati, bude ti sutra bolje.
nadam se.
2017-10-06
Upravo si dokazala koliko ste glupi...Baš ništa ne razumijete...Noor wrote:red wolf wrote:On je lijek kad ti tamo oni preko granice govore o ''građanskom ratu''...Ja se zaista divim vama desničarima koliko ste vi glupi...dijagram wrote:Ma je, islo je to tako zgodno:)red wolf wrote:Ne. On je bio dovoljan Banditerevoj komisiji da ustvrdi da imamo pravo na državnost, pa da nas onda nakon toga priznaju države i postanemo država...dijagram wrote:
hahaha, je, cim smo ga izvadili iz dzepa i pokazali, srblji se povukli i nisu ni zapucali
nadam se.
Last edited by red wolf on Sat 7 Oct - 23:46; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
danas imaju migrenu..i oni i prebjezidijagram wrote:crvenko?Noor wrote:forumskidijagram wrote:koji sad cvrevi kmer,...ima toga, josipovic? neki drugi?Noor wrote:sutra onaj crveni kmer bude imao inspiraciju cijeli dan kampirati na ovoj temi i revati u svom revijalnom tonudijagram wrote:Od kud je samo stigla ta neovisnost, da mi je znati
a dobro, mora se lijeciti
srbaljsko zdravstvo u kurcu pa pokusavaju ovdje na forumu, al bude im samo gore
e, taj će se javit vako...sretan praznik svima koji ga slaveTotenkopf wrote:Biće debo prije...
2017-10-06
Badinteru je to bil samo izgovor da se prizna stanje na terenu. A neovisnost je došla i od ovihred wolf wrote:Ne. On je bio dovoljan Banditerevoj komisiji da ustvrdi da imamo pravo na državnost, pa da nas onda nakon toga priznaju države i postanemo država...dijagram wrote:hahaha, je, cim smo ga izvadili iz dzepa i pokazali, srblji se povukli i nisu ni zapucalired wolf wrote:Iz onog Ustava iz 1974. kojeg je omogućio Tito...Jednom Zagorac, uvijek Zagorac...dijagram wrote:Od kud je samo stigla ta neovisnost, da mi je znati
dobro pametni, samo idi...ne razbijaj glavu s nama.red wolf wrote:Upravo si dokazala koliko ste glupi...Baš ništa ne razumijete...Noor wrote:red wolf wrote:On je lijek kad ti tamo oni preko granice govore o ''građanskom ratu''...Ja se zaista divim vama desničarima koliko ste vi glupi...dijagram wrote:Ma je, islo je to tako zgodno:)red wolf wrote:
Ne. On je bio dovoljan Banditerevoj komisiji da ustvrdi da imamo pravo na državnost, pa da nas onda nakon toga priznaju države i postanemo država...
nadam se.
Ne. Ne razumiješ međunarodnu politiku...Ipak si desničar...To se od tebe ne očekuje...Regoč wrote:Badinteru je to bil samo izgovor da se prizna stanje na terenu. A neovisnost je došla i od ovihred wolf wrote:Ne. On je bio dovoljan Banditerevoj komisiji da ustvrdi da imamo pravo na državnost, pa da nas onda nakon toga priznaju države i postanemo država...dijagram wrote:hahaha, je, cim smo ga izvadili iz dzepa i pokazali, srblji se povukli i nisu ni zapucalired wolf wrote:Iz onog Ustava iz 1974. kojeg je omogućio Tito...Jednom Zagorac, uvijek Zagorac...dijagram wrote:Od kud je samo stigla ta neovisnost, da mi je znati
red wolf-
2016-02-10
Šta je bilo kasnije, pička li ti materina? Da nije tih ljudih koji su zaustavili četničku gamad, Badinter bi samo o kurcima mogao odlučivati!!red wolf wrote:To je bilo kasnije...Regoč wrote:Ajd ne laprdajte. Stigla je od ovih ljudired wolf wrote:Iz onog Ustava iz 1974. kojeg je omogućio Tito...Jednom Zagorac, uvijek Zagorac...dijagram wrote:Od kud je samo stigla ta neovisnost, da mi je znati
Prvo nisi razumjela, pa si još i udarila...Pa izvoli da ti kažem...Em si desničarka, em si glupa...Noor wrote:dobro pametni, samo idi...ne razbijaj glavu s nama.red wolf wrote:Upravo si dokazala koliko ste glupi...Baš ništa ne razumijete...Noor wrote:red wolf wrote:On je lijek kad ti tamo oni preko granice govore o ''građanskom ratu''...Ja se zaista divim vama desničarima koliko ste vi glupi...dijagram wrote:
Ma je, islo je to tako zgodno:)
nadam se.
Last edited by red wolf on Sat 7 Oct - 23:53; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Sretan Dan neovisnosti!
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
» Dan neovisnosti
» rtl dan neovisnosti i sutjeska
» Sjeverna Irska: Referendum o neovisnosti 2016.
» Iz njemačkog ugla: 25 godina neovisnosti Hrvatske
Page 5 of 12